2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evet erken dedi ultrason icin pek taraftari degil zaten varsa yoksa elleyecek 18.hafta istedi ultrasonu bakalim ikna edebilirsem one aldiracagim tarihi

ayni benim durum
ikna icin dun gozunun icine baktim israr etsem yapardi ama 'senin herseyin cok iyi inan bana' dedi, ben de 'siz oyle diyorsaniz tamam' dedim
cuma yapalim dedi ama kendisi, ben giderim bu cuma.
elle bakiyorsa cok iyi zaten o da ayni seyi sadece sen gormuyorsun ama doktor daha net bilgi sahibi oluyor benimki 8. haftada birakti elle muayeneyi hic bakmiyor artik, o kadar rahim bolgesi agriyor dedim bakayim demedi hic.

Sızın ultrason bebek konusmanızın ortasına gırmıs gbı oldm ama ozr dılerm napcamı sasırmıs vazıyettym Hani hatırlarsanız k.v benı gezmeye fln goturuyo ıstemeden demıstım.. Bugun gun varms gene aksm esmle ytmaya odamza gıdıydk ben onden gıttm k.v otrma odasnda uyyakalmstı uyyo dıye odamıza gıdk ytk tv kapatk dedk nyse bn onden gttm esmde arkmdan gldı bana dıokı yarın gzme varmıs annem soledı esimde bana nıye soyluyon ben mı gıdıcem demıs ..Aranızda ıletısım problebı var anlaşamıyosunz napcksm arda kaldm dedı naptysm ne ddysem suratı gulmedı dondu kıcını yattı.. Sabah kalkdm khvltı hazrladm otrdk 3mz khvltı edıoz dedıkı k.v bugun gezmeye gıdıyoz evde yokz dedı. benm adımada konustu yanı ben gıderm dedım mı? bana sordumu gelırmısın ddımı? gittğim bsey degl gıdıp mılletn hızmetını yapıorm hızmetcı gıbı,buhafta bayrm fln derken yorldum zaten evden cıkmamayı dusunuodm bısure.. ya sizce ben mi abartıyorum bunda kızcak kuscek bısey yokmu benm adıma karr vermesının.. ve bu herzmnkı tavrı. heray ıkı kre gzme olur.. Bıktım yanı.Boşnma sebebm olck cok skldm esım ole dedıkcede cok korkuyrm ayrlcz dıe neyapmam lazm kızlar. K.v konustum bkere bukonuyu bıda sorarım gıtmek ııstermsn dıye dedı tmm dedm konu kapandı ama ne sordu bıda ne bısey ettı. Lütfen cevplarınıızı beklıorm kızlar ne yapıyım ne edıyım..nerelere gidiyim

Son düzenleme:
summ
kimsenin senin rahatina krismaya hakki yok hele ki sen hamileyken
senin yapacagin cok basit aslinda, hamileligini kullanabilirsin
ve bugun dinlenmem gerektigini dusunuyorum, bayramda yorgun dustum, bebegimin sagligi konusunda endise ediyorum, dinlenmem lazim ben gelemiycem anne falan de
karsindaki de sonucta insan gibi anlamak zorunda
bugun cok itkin hissediyorum ben gelemiycem diye direk olumsuz cevap vermeye baslarsan alistirirsin bence onlari
ama en kotu sey birseyi istemezsen yapmak zorunda kalmak, iste o icini yer seni bitirir, ama hayir dedin mi o an icin sorun olur ama rahatlarsin gibi geliyor
umarim hakliyimdir

Herzaman aynı şeyi yaptı bir senedir nereye dese gittim bazen istemedim kavga cıktı esımle ıkı uc gun kus kaldık genede tmm kızım gelme demedı mecbur gıdılcek dedı.boşuna psktrste gidiyp demıyrm.canım cok cok haklısın ıstemdıgım seylerı yapmak ıstemıyorm ben ona dıyomuyum anneme gıdıyorm gel dıye gelırmsn dıyrm hersfrnde napıyımkı gelıpte gıdecek gbı deglm dıyo.. Sabah kalkdım kahvltı hazırladm ıyı oldugumu gordulerya smdı ıı deglm dsemde ınanmaz.. bnde busfrlıkte gıdıyım bıda asla gıtmeım dıyorm konuscm gıtmıycm artk dıcm. gecn sfer akrba gunune gıtmemstm busfrlık gıdıyım goruyum akrablarını onlarda dıdılarının dıdısı esım bıle tanımıyo dgru dzgn npcm ben yaaa..annesine giderken gidiyo dıye dusunuyodur.. sankı hergn orayı beklıyorm hastaydm annem baktı bana kendi bakmadıgını solemez

Son düzenleme:

zor durum Allah yardimcin olsun
ama her dedigini yaptikca senin boyle icin icini yiyecektir
bu da sana zarar verir
tansiyonm dustu midem kotu numarasi da yapailirsin yataga girebilirsin sonra kendi gitsin kv
tabi en guzeli gimek istemedigini soylemen ama yapamazsan bunu iyi olmadigini demekten baska care yok
ya da kendini uzmeden gidip takmiycan

Gidip yatmayıda denedim ama herseferne geldi uyandırdı hadi kalk hazırlanda gıdelm dedı ben numara yapamam hıc beceremıyorm geçen gittiğimde elin evinde kusa kusa öldm görmedimi sanki işine gelince kızım işine glnce gelin.Elin kızına acırmı ve ben yenı yenı cozdum huyunu suyunu..Eşim arkmda olmadktan snra nolcakkı hep bana laf geçiriyolar bısuru sevmedıgım huyu var ve ben bole bole soguyorm evn ıcınde hıc konusmayız arasıra konusurz cnku benle muhabbet etmz konu acmaz bnde pek knskan deglm ztn herkesle ne konuscan nerden laf bulcanda konu accan 7 24 aynı evdesın esımden cok onu goruyorm..Eşim demıyokı o benm karım ve karnındakı benm cocugum bundan snra bıyyere gıtmıcyek! Sabah deseydı nıye onun adına karr verıon gelcekmıkı demedı cok zoruma gıdıyo ya bıktım ya bu nedenden dolayı bosanrsak keske cocuk ıcın acele etmeseydm ama ben bu cocugu cok ıstıyodm esımde cok ıstıyodu

Son düzenleme:

canım Allah sabırlar versin tatlım.. hem hassas dönemindesin hemde hoş bir durum değil... ama içini ferah tut bütün kaynanalar hemen hemen aynı.. every.'nin dediği gb hastayım de falan filan ama sorun çözümü dersen eşinin seni anlaması lazım eğer eşin hayır anne ben bır yere gıtmesını istemıyorum derse sorun çözülür.. aynı dert bende oluyor zaman Allahtan uzakta oturuyoruz ama yine yaşayabiliyoruz bu tür şeyleri.. sakin olmaya çalış eşine anlatmaya çalış yorulduğu zorlandığı söyle annesini desuçlama ama nebilim bende gitmek isterim ama sonra çok kötü oluyorum falan de agrım olluyor mıdem falan anlat..

Ben eşime defalarca anlattım.Ayrıca giyck bıseymde yk:S kaç defa dedm esıme tmm gitme dedi haklısn dedı ama gene gıttım gene gıttım anne ıstemıyo ıste zorlama dedı oğlm mcbr gidilmesi lazm onlar bze geldı dedı.. bıde duzgnce dese ınsan kıramaz desekı mesela kızım gıdelmmı sen ıs yapma otr kendını yorma yanmda arkdş oluyosn bi gözükürsün mıllete sonra dger odaya gıder bıraz oturur uzanırsın deseeeeee ne âlâaaaa ama yok soyleyış biçimi bile benı rahatsız edıyo ölmk ıstyrm basımı alp gııdcm cocugmla

evet en sinir bozucu şey sanki evin kül kedisiyiz .. ama sabırlı ol canım bak bebeğin olacak senın sıkıntın onu da etkılıyor.. kesin tavrını koy o zman hayır ben gelemem sen gıtmek ıstıyorsan git de.. bı surat yaparlar ana oğul ıkı yaparlar 3.de onlarda alışır sen nasıl onun emırlerıne alıştıysan onlarda sana alışşın.. ama üzerinde durma söyle geç uzatma daha sonrasında.. onlar sana geldi diye gıtmek zorunda degılsın hemde sana gelmış olmuyor kaynana na gelmiş onlar.. kımın işi varsa canı gitmek istiyorsa o gitsin... ama hangi durumda olursan ol bebeğini ve kendini üzecek şeyler yapma... bu hayatta ki tek gerçeğin kendin ve bebeğin koca kaynana aile bunlar hepsi bir yerde kalıyor bazen..çok canına tak dediyse uslupluca herkese olması gereken yeri bildir...

Yapamıyormkı yasımda daha kucuk beceremıyorum kımseyı kırmak ıstemıyorm snra esıme sıkyt edıo benı ben ortamda yokken kendı de goruyo kocam bılıyo ama nıye yanımda degl sureklı annesı var onun ıcn bılmıyorum esım 22yasnda ben 19 yasındayım kacrk evlndım dıyormya..Değerm yok kmsenn goznde ne dugnm oldu adm gbı ne kınam.ailemle yenı yenı aram duzldı cok bosluktayım cok kötym konustum gıtmek ıstemıyorm dedm yolda agladm aglama bıle demedı k.v. bıkere bı olay oldu kapıyı hızla kapatp ev suprdm sınırden aksmaa kdr odasndan cıkmadı aglamıs bnde kendı odamda agladm esım aksm glncede ıstemıyosnz gıderm dems gıttm elını optm sarıldm onla beraber hungur hungr agladm esım bagrdı cagrdı napıon sen nıye aglatyn bnmde ıcıme otrdu ama ogun bugndur agzmı acıp bısey demem bende agladm deflarca esım yuznden k.v yuzunden esım gldı aglama ozr dlerm dıcene agla hatanı anla dedı gıttı ben naptm ailemi bu ınsanlara terch ettm esım aslnda benı ck sver bnde onu.Ama bazen bole oluyo ıste ama artk agltmyo Allah razı olsn üzmüyo. Bide lafı gçse annesıne..Benıde anlasa..

günaydın kızlar nasılsınız ya benim 3 gündür kesintisiz başım ağrıyor sizde de bu kadar ağrı oluyor mu?

ilk 5 yıl çok önemli

herkesin günü güzel bebkelri sağlıklı olsun
tüm bayramda annemler kayınvalidemler derken yoğuındum
ve yine bişi anlamadım dünde geldim evime bi temizlik yaptım ama öldüm
bugün heeep uyumak istiyorum
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir ve tatili güzel geçmiştir

canım benım yaaaaaaa kıyamam sana .. bak tatlım sana bi abla tavsiyesi kaçtın degerım yok dıye birşey yok bu hayatta ben severek evlendım aılemın onay oldu herşeyımıızı eşimle beraber yaptık ama eşimin ailesi bana değer verdı mı dıye sorarsan hayır asla böyle bi deger görmedım. artı deger vermediği kaynanam yüzüme bile söyledi.. bak mesela hamıleyım bır kez olsun arayıp nasıl bu kız bebek nasıl dıye sormadı mıde kanamasından hastenede yattım daha yenı geldı hastaneden çıktığım gün eve geldık ayakabılarımı açıyorum bana diyor kı kahvaltı yapmıcaz mı ben o halde ona kahvaltı hazırlayacakmışım.. şaka gb anlayacağın ama düzen böyle kurulmuş.. yaşının verdiği kızmalar bunlar eşinde küçük daha bıraz zaman geçsin taşlar yerine oturur.. artık evlenmişsin yuvanı kurmuşsun bu yuvanın nasıl kurulduğu önemli değil kaçtın veya kaçmadın bu yuvanı nasıl devam ettirebileceğini düşün.. kendi suçlama kaçtım böyle oldu diye.. sana değer vermek isteyen her şartta verir zaten.. ağlamakla hata anlaşılsa kaynanalar hatasını hep biliyorda ağlıyor demektir.. görme duyma bilme yok say kaynananı desin dursun eşine de herşeyi denedin olmuyor o zaman ona aynı davran evliliğin getirdiği sorumlulukları yap gerisini boşver.. zamanla herşey yoluna girer.. hele ayan beyan annesinin yalanı davranışını yakalasın bak herşet tersıne nasıl dönüyor... şimdi benim çıkmam lazım kontrolum var bugün ama bırsey sormak ıstersen konuşmak ıstersen özelden yaz normal yaz ben burdayım.. ama ağlama sakın bir damla gözyaşına değmeyecek bi insan için asla ağlama....

günaydın kızlar nasılsınız ya benim 3 gündür kesintisiz başım ağrıyor sizde de bu kadar ağrı oluyor mu?

günaydınnnn.evet benimde acayip başım ağrıyor 2 gündür.hafif masajla rahatlıyor.tavsiye ederim.bugün dr kontrolüm var.soracağım bugün.cinsiyetide soracağım içime erkek gibi doğuyor ama hayırlısı oysa kız çocuklarınada bayılıyorum ama sağlıklı olsunda hiç farketmez.zaten ilk bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…