2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben her şeyin en kötü olsa bile geçtiğini görecek kadar çok şey yaşadım sabredin ve birbirinizi tanımaya çalışın - ile - her zaman artı yapar :)

bir de önerim farklı meşguliyet alanları bulun okumak el becerisi veya internetten eğitim gibi bir çok site var ve bedava
tavsiyelern için teskkur ederm cnm bende kurslara fln yazlmak ıstıyrm ama hamıleym dıye korkuyorm anneliğe hazırlık kursları mı varya onu araştırıyorm gtmyı dusunyrm.24nde sınavım var onada calısıyrm buarada nekdr calısabılrsem artk

Ağlamamk mumknmu sabır dıyrm gecıck herkes baslarda sıkntı cekmıs snradan eslerı anlamıs neyn ne oldugunu aslnda su gzme sornu cozlse evdekı sornları artk onemsememye calısıyrm gulp gecıyrm karnmdakı gunahsız ıcın sırf ama ınsallah geçer hepsi inşalh esmn gercklern frkına varır bı aile oldugumzu anlr inşallah kucagmda kucuck cocklada gzmye gtrmzzzz

günaydın kızlar nasılsınız ya benim 3 gündür kesintisiz başım ağrıyor sizde de bu kadar ağrı oluyor mu?

günaydın canım evet benimde akşamlarıma ağrı giriyordu , ben 3 tane vitamin kullanıyorum meğer onlar yapıyormuş şimdi hergün 1 tane vitamin alıyorum başımda midemde rahat

ne sınavı bu açık öğretim mi

benimde içime erkek doğuyor ama kız çocuklarıda hep sevmişimdir kızım olsun istemişimdir. bende çıldıracağım ağrıdan ayakta durmaya takatim yok.

günaydın canım evet benimde akşamlarıma ağrı giriyordu , ben 3 tane vitamin kullanıyorum meğer onlar yapıyormuş şimdi hergün 1 tane vitamin alıyorum başımda midemde rahat

ben vitaminde kullanmıyorum henüz. bilmiyorum ne den oluyor.

Cuma günü kontrolümde var. Konuşacağım doktorumla. Cinsiyetide soracağım kocam meraktan çatlayacak sanırım:) gerçi benden önce kendi sorar doktoru bu sefer biraz sıkıştırayım diyip duruyor:)

Gunaydın kızlar nasılsınız uzun aradan sonra yenıden geldık bıraz zor gunler gecırıyoruz bulantı kusma vs vs sızler nasılsınız bır kac arkadas bebısının cınsıyetını ogrenmıs allah salıh ve salıha kullarından etsın canlarım,,,nasılsınız nasıl gıdıyor hamılelık bulantı yasayanlar atlattınızmı yaa yoksa hala benım gıbı cekıyormusunuz??? (((

Bizz geldikkk,
Koskocaa 6 günü devirdikk
Tekrardan geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarr
29 Ekim Bayramımızıda kutladık Caddede Allahım nasıl müthişşş bir kalabalık vardı tüylerim nasıl diken diken oldu anlatamam
Onun dışında doktor kontrolümüzz çok iyiydi şükürler olsuunn Bebişimiii ve kıpır kıpır ellerini kollarını gördüm şükürler olsunn
Hatta ben çikolata yiyecektim öyle duymuştum dedim doktor teyzeyede iyi ki yememişinn çok çılgın bu dedii
Videoya aldıkk özledikce acıp acıp bakıyorum
Kocaman olmuş resmimizide aldıkk ben gittiğimde 10+2 idimm ama tosuncuğuum 10+6 gözüküyorr
Vee böyle ayrıldık doktorumuzdann ve süper bir bayrammm geçirdimm şükürlerr olsunn
Sizlerde iyisinizdir inşAllahh

Ve ressssmimiiziii paylaşıyorummm teyzeleriiii (maşallahhh )

Son düzenleme:

canım nette boyle bı yazı okumuştum metobolızma cok daha hızlı calısıyor dıkkt edersek
hamıle oldugumu öğendgımde az bı dıkkatle tatılde aldıgım 2 kgyu hemen vermıstım
ah su kabızlıgım bıtse tatlı hamur ısınden uzak durdum bayramda bende
ama tartı acaba kabızlıktanmı fazla gosterıyor

Maşallah canım benm Allah nazardan saklasn anneli babalı buyut inşallah sağlıkla kucagına alırsın

summ
zamanıda bır cahıllık yaptın malesef kacarak evlenerek
esının tarafı anlayıslı degılse bunu yuzune hep vurur bırde esınde sende daha olgun degılsınız
burda hersey esınde bıtıyor o aradakı dengeyı kurmalı .. hamıle olmadan öncede bu sorunlarınız vardı aslında
hamıle olunca daha cok gozune batıyor kayınvalıdenın anlayıssızlıkları ..
esınle guzelce konus hamıle oldugunu kafasına dank ettırsın dınlenmelı kendıne dıkkat etmelısın gerekırse
doktora gıttıgnzde once sen ozel bı konusma yap doktorla doktorun soylesın bunları ...
Rabbım yar ve yardımcın olsun ..

canım merhaba daha cok gencsın ama bence kendını duşun yanı esine soyle ben gunlere gıtmek ıstemıyorum ve gıtmeyecegım . senı zorla goturemezler ya bır ıkı gun esın surat asar sonra duzelerır kayınvaldene de soyle ben gelmıyorum dıye yada gıdersende otur valla hıc elını kımıldatma sakın !!! mıdem bulanıyo basım donuyo soyle. esınınde yası cok kucuk canım erkekler bıraz gec olgunlasırlar ama esınle konus soyle ben gıtmeyecegım annen zorlasa bıle eger huzur ıstıyorsan annenle konus hatta bence anne ve oğul bır aradayken ac konuyu ben gezmelere gıtmek ıstemıyorum ve gıtmeyecegım bılgınıze dıye soyle. buarada siddet uygulanmıyo deil mi ? fazlada dusunup uzulme en hassas donemındesın

kızlar gecen haftalarda bende feci cektım yer yerınden oynuyor gibi hayatımda böyle agrı yasamadım

bır kac gun sürdü gecti evde buz torbalarınız varsa bende jel vardı onu hafıf hafıf basıma değdirdim rahatladım bıraz

sımdıde kalp agrısı basladı dunden berı gıtmıyor sol tarafıma yatınca agrı artınca hep sag tarafıma yattım gece
ve evde yalnızdım esım vardıyalıydı Allaha tevekkul ettım bısey olmasın dıye

Yüzüme hiç vurmadılar ama herkes soyluyo k.v huyunu herks biliyo benı haklı goruolr en yaknlarına anlatıyorm ustelık evdekı durumu benm yanmdalar, önceden de bu sornlar vardı hamıle olunca cock olnca geçer sandım ama goruyormkı gecmemıs gecmeyede nıyetı yok kundakta cocukla giderim artk bundan sonrada canımı cok sıkıyolar bunaltıyolar zevk almıyrm artk hıcbsyden

Söylüyorm canım eşime söylemez olurmuyum gitmiycek istemiyo diyo ama yınede mcbr bırakılıyrm surat asıyo ıkısıde kvga edıoz dıyormya ıste hem söylememe gerek bile yok eşimde k.v de gitmek istemediğimi biliyolar. Yok cnm şiddet eşimin 3 kere cok buyuk sınırı oldu ondada unutturdu gerçi aklmdan hiç çıkmıyo ama napıym. Zaten kv hamile oldugumu ogrenncede fzla sevınmemıstı iyi olsn hayrlısı olsn demıstı.. ne cins bi aile.. Buardaa sürekli gitmek istemediğimi sölemekten bıktım.. hamileliğimi ilk ogrendgm zmn dedmkı ılk 3ay tehlıkelı gunlere gtmıycem 3ay benı unutun hatta snrada karnım cıkar 9ay unutun hatta hatta dedm snrada cock olcak gidemem kucuck cockla demiştim! yüzkere sölemek istemiyorm

Son düzenleme:

banane ben video istiyorum :) masallah yavruna dogdugundada böyle haraketlı olursa yandın canım :)

banane ben video istiyorum :) masallah yavruna dogdugundada böyle haraketlı olursa yandın canım :)

Sağlıklı olsundaa Rabbim dağına göre kar verecektikk diye umuyorum
Canım eşimin telefonunda
mailime atacaktık ama çok yüksek olduğu için yollamıyor, işteki pcye atmam içinde teli almam lazım yanıma, ıphone bluetoothla yollamıyor benim telefona benim ki biraz daha eski
Ancak youtubeye paylaşabiliyoruz ama onuda ben istemedim Nazarlara gelmesin yavrularımız
Halledersem yükleyeceğim ama bende çok istiyorumm videosunu görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…