- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.741
ben her şeyin en kötü olsa bile geçtiğini görecek kadar çok şey yaşadım sabredin ve birbirinizi tanımaya çalışın - ile - her zaman artı yapar :)
tavsiyelern için teskkur ederm cnm bende kurslara fln yazlmak ıstıyrm ama hamıleym dıye korkuyorm anneliğe hazırlık kursları mı varya onu araştırıyorm gtmyı dusunyrm.24nde sınavım var onada calısıyrm buarada nekdr calısabılrsem artkbir de önerim farklı meşguliyet alanları bulun okumak el becerisi veya internetten eğitim gibi bir çok site var ve bedava
canım benım yaaaaaaa kıyamam sana .. bak tatlım sana bi abla tavsiyesi kaçtın degerım yok dıye birşey yok bu hayatta ben severek evlendım aılemın onay oldu herşeyımıızı eşimle beraber yaptık ama eşimin ailesi bana değer verdı mı dıye sorarsan hayır asla böyle bi deger görmedım. artı deger vermediği kaynanam yüzüme bile söyledi.. bak mesela hamıleyım bır kez olsun arayıp nasıl bu kız bebek nasıl dıye sormadı mıde kanamasından hastenede yattım daha yenı geldı hastaneden çıktığım gün eve geldık ayakabılarımı açıyorum bana diyor kı kahvaltı yapmıcaz mı ben o halde ona kahvaltı hazırlayacakmışım.. şaka gb anlayacağın ama düzen böyle kurulmuş.. yaşının verdiği kızmalar bunlar eşinde küçük daha bıraz zaman geçsin taşlar yerine oturur.. artık evlenmişsin yuvanı kurmuşsun bu yuvanın nasıl kurulduğu önemli değil kaçtın veya kaçmadın bu yuvanı nasıl devam ettirebileceğini düşün.. kendi suçlama kaçtım böyle oldu diye.. sana değer vermek isteyen her şartta verir zaten.. ağlamakla hata anlaşılsa kaynanalar hatasını hep biliyorda ağlıyor demektir.. görme duyma bilme yok say kaynananı desin dursun eşine de herşeyi denedin olmuyor o zaman ona aynı davran evliliğin getirdiği sorumlulukları yap gerisini boşver.. zamanla herşey yoluna girer.. hele ayan beyan annesinin yalanı davranışını yakalasın bak herşet tersıne nasıl dönüyor... şimdi benim çıkmam lazım kontrolum var bugün ama bırsey sormak ıstersen konuşmak ıstersen özelden yaz normal yaz ben burdayım.. ama ağlama sakın bir damla gözyaşına değmeyecek bi insan için asla ağlama....
günaydın kızlar nasılsınız ya benim 3 gündür kesintisiz başım ağrıyor sizde de bu kadar ağrı oluyor mu?
Günaydın kızlar iyi haftalar:)
ne sınavı bu açık öğretim mitavsiyelern için teskkur ederm cnm bende kurslara fln yazlmak ıstıyrm ama hamıleym dıye korkuyorm anneliğe hazırlık kursları mı varya onu araştırıyorm gtmyı dusunyrm.24nde sınavım var onada calısıyrm buarada nekdr calısabılrsem artk
Ağlamamk mumknmu sabır dıyrm gecıck herkes baslarda sıkntı cekmıs snradan eslerı anlamıs neyn ne oldugunu aslnda su gzme sornu cozlse evdekı sornları artk onemsememye calısıyrm gulp gecıyrm karnmdakı gunahsız ıcın sırf ama ınsallah geçer hepsi inşalh esmn gercklern frkına varır bı aile oldugumzu anlr inşallah kucagmda kucuck cocklada gzmye gtrmzzzz
günaydınnnn.evet benimde acayip başım ağrıyor 2 gündür.hafif masajla rahatlıyor.tavsiye ederim.bugün dr kontrolüm var.soracağım bugün.cinsiyetide soracağım içime erkek gibi doğuyor ama hayırlısı oysa kız çocuklarınada bayılıyorum ama sağlıklı olsunda hiç farketmez.zaten ilk bebiş.
günaydın canım evet benimde akşamlarıma ağrı giriyordu , ben 3 tane vitamin kullanıyorum meğer onlar yapıyormuş şimdi hergün 1 tane vitamin alıyorum başımda midemde rahat
gunaydin
ultrason icin erken mi diyor senin doktorun da
ne zaman gormeye gidicen ?
yok cnm banka sınavıne sınavı bu açık öğretim mi
kizlar dun 600 gr aldim dedim ya bu sabah baktim 1200 gr vermisim resmen
sok oldum.
sanirim isin sirri tatlidan hamur isinden uzak olmak
tatlidan igrendigimden, diger yediklerimi zaten yakiyorum diye dusunuyorum
gebelikte metobolizma hizli calisiyor cunku
demek ki normal hayatimda da tatlidan uzak olsam hem fit olacakmisim
Maşallah canım benmBizz geldikkk,
Koskocaa 6 günü devirdikk
Tekrardan geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarr
29 Ekim Bayramımızıda kutladık CaddedeAllahım nasıl müthişşş bir kalabalık vardı tüylerim nasıl diken diken oldu anlatamam
Onun dışında doktor kontrolümüzz çok iyiydi şükürler olsuunnBebişimiii ve kıpır kıpır ellerini kollarını gördüm şükürler olsunn
Hatta ben çikolata yiyecektim öyle duymuştum dedim doktor teyzeyede iyi ki yememişinn çok çılgın bu dedii
Videoya aldıkk özledikce acıp acıp bakıyorum
Kocaman olmuş resmimizide aldıkk ben gittiğimde 10+2 idimm ama tosuncuğuum 10+6 gözüküyorr
Vee böyle ayrıldık doktorumuzdann ve süper bir bayrammm geçirdimm şükürlerr olsunn
Sizlerde iyisinizdir inşAllahh
Ve ressssmimiiziii paylaşıyorummm teyzeleriiii (maşallahhh)
Sızın ultrason bebek konusmanızın ortasına gırmıs gbı oldm ama ozr dılerm napcamı sasırmıs vazıyettymHani hatırlarsanız k.v benı gezmeye fln goturuyo ıstemeden demıstım.. Bugun gun varms gene aksm esmle ytmaya odamza gıdıydk ben onden gıttm k.v otrma odasnda uyyakalmstı uyyo dıye odamıza gıdk ytk tv kapatk dedk nyse bn onden gttm esmde arkmdan gldı bana dıokı yarın gzme varmıs annem soledı esimde bana nıye soyluyon ben mı gıdıcem demıs ..Aranızda ıletısım problebı var anlaşamıyosunz napcksm arda kaldm dedı naptysm ne ddysem suratı gulmedı dondu kıcını yattı.. Sabah kalkdm khvltı hazrladm otrdk 3mz khvltı edıoz dedıkı k.v bugun gezmeye gıdıyoz evde yokz dedı. benm adımada konustu yanı ben gıderm dedım mı? bana sordumu gelırmısın ddımı? gittğim bsey degl gıdıp mılletn hızmetını yapıorm hızmetcı gıbı,buhafta bayrm fln derken yorldum zaten evden cıkmamayı dusunuodm bısure.. ya sizce ben mi abartıyorum bunda kızcak kuscek bısey yokmu benm adıma karr vermesının.. ve bu herzmnkı tavrı. heray ıkı kre gzme olur.. Bıktım yanı.Boşnma sebebm olck cok skldm esım ole dedıkcede cok korkuyrm ayrlcz dıe neyapmam lazm kızlar. K.v konustum bkere bukonuyu bıda sorarım gıtmek ııstermsn dıye dedı tmm dedm konu kapandı ama ne sordu bıda ne bısey ettı. Lütfen cevplarınıızı beklıorm kızlar ne yapıyım ne edıyım..nerelere gidiyim
Maşallah canım benmAllah nazardan saklasn anneli babalı buyut inşallah sağlıkla kucagına alırsın
summ
zamanıda bır cahıllık yaptın malesef kacarak evlenerek
esının tarafı anlayıslı degılse bunu yuzune hep vurur bırde esınde sende daha olgun degılsınız
burda hersey esınde bıtıyor o aradakı dengeyı kurmalı .. hamıle olmadan öncede bu sorunlarınız vardı aslında
hamıle olunca daha cok gozune batıyor kayınvalıdenın anlayıssızlıkları ..
esınle guzelce konus hamıle oldugunu kafasına dank ettırsın dınlenmelı kendıne dıkkat etmelısın gerekırse
doktora gıttıgnzde once sen ozel bı konusma yap doktorla doktorun soylesın bunları ...
Rabbım yar ve yardımcın olsun ..
canım merhaba daha cok gencsın ama bence kendını duşun yanı esine soyle ben gunlere gıtmek ıstemıyorum ve gıtmeyecegım . senı zorla goturemezler ya bır ıkı gun esın surat asar sonra duzelerır kayınvaldene de soyle ben gelmıyorum dıye yada gıdersende otur valla hıc elını kımıldatma sakın !!! mıdem bulanıyo basım donuyo soyle. esınınde yası cok kucuk canım erkekler bıraz gec olgunlasırlar ama esınle konus soyle ben gıtmeyecegım annen zorlasa bıle eger huzur ıstıyorsan annenle konus hatta bence anne ve oğul bır aradayken ac konuyu ben gezmelere gıtmek ıstemıyorum ve gıtmeyecegım bılgınıze dıye soyle. buarada siddet uygulanmıyo deil mi ? fazlada dusunup uzulme en hassas donemındesın
Bizz geldikkk,
Koskocaa 6 günü devirdikk
Tekrardan geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarr
29 Ekim Bayramımızıda kutladık CaddedeAllahım nasıl müthişşş bir kalabalık vardı tüylerim nasıl diken diken oldu anlatamam
Onun dışında doktor kontrolümüzz çok iyiydi şükürler olsuunnBebişimiii ve kıpır kıpır ellerini kollarını gördüm şükürler olsunn
Hatta ben çikolata yiyecektim öyle duymuştum dedim doktor teyzeyede iyi ki yememişinn çok çılgın bu dedii
Videoya aldıkk özledikce acıp acıp bakıyorum
Kocaman olmuş resmimizide aldıkk ben gittiğimde 10+2 idimm ama tosuncuğuum 10+6 gözüküyorr
Vee böyle ayrıldık doktorumuzdann ve süper bir bayrammm geçirdimm şükürlerr olsunn
Sizlerde iyisinizdir inşAllahh
Ve ressssmimiiziii paylaşıyorummm teyzeleriiii (maşallahhh)
banane ben video istiyorum:) masallah yavruna dogdugundada böyle haraketlı olursa yandın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?