2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar sağlık ocağına sizmi kayıt yaptırıyorsunuz , öyleyse bende gideyim yarın

evet cnm sen gıdıyorsun hamıle oldugunu soyleyınce sana kayıt acıyorlar kayıt kartı verıyorlar bılgılerını alıyorlar ve hamılelıkle ılgılı cok guzel bılgıler verıyorlar..ve tetetoz asısı ıcın gun verıyorlar

yarın hemen gideyim , ya bu topikte olmasan hiç birşey ögrenemeyeceğim :) bakalım bizim hemşire nasıl , yada burda öyle kayıt varmı ,kocaman lüx 3 katlı bir sağlık ocağımız var ama içinde kimse yok olanlarda seni çemkiriyor habire

adet tarihine gore kimininki geride kimininki onde oluyor ya gelisimi yani seninki nasildi cinsiyeti belli olmadan once olduktan sonra

tetanoz asisi ne zaman oluyor bana da 17 aralik dedi

kızlar sağlık ocağına sizmi kayıt yaptırıyorsunuz , öyleyse bende gideyim yarın

evet cnm senin gitmen gerekli
ondan sonra onalr arıyorlar
hatta bebek olduktan sonrada aşıları için arıyorlar
bi arkadaşımın bebeği hastalanmıştı gidemedi aşıya
iki gün sonra falan onlar geldi eve..

hep ağlıyasım var benimde
ama iki gündürde saçma sapan agresiflik başladı
kah ağlıyo kah bağırıyorum yani :)
dün kocam yardımetmeye kalktı temizlikte
ama görmeliydiniz
sanarsınız kanlı bıcaklı :) iki dakka normal sonra tekrar kuduruyodum
allahtan garibim bana uymadı çok :)

bizde yeni tasindik buraya kayit olurken bilgilrimi de aldi hatta almazlarsa maaslarindan kesiliyormus galiba

vanda yaşıyorum , ama vanlı değilim, gidip sağlık ocağına senmi kayıt yaptırdın , ben gitsem yüzüme bakmazlar eminim, ama olmadı yarın gideyim

evet sen gidip kayıt yaptıracaksın canım hamile olduğunu söylersin onlar sana kart açacaklar bazı bilgiler alacaklar senden

ayy ne güzel sende şanslısın ben devlet müesseselerinden hiç hazetmem normalde ama böyle bi tutumla karşılaşınca şaşırdım

aramamaları da ilginçmiş yoğunlardır belki 24 saat kamera sistemi işe yaramış sanırım maşallah ne güzel güler yüzlü personel görmek istiyoruzz

İşe girmeme hamile oldugum ıcın esım ızın vermz bnde ıstemem acıkcası meslek lisesi mezunuyum bilgisayar bolumu banka sınavına gırıcem ınsallah kazanırım da banko asistanı olrm ozmn kurtulurum :):) tam iş bulmştm gircekdm ama hamıle oldugumu ogrenınce ılk 3ayda onmlı olnca vazgeçmiştm. Hiç zevk alamıyorm o gezmelerdende cunku hep hzmt edyrm

sağol canm benm. iyi davranıyorm saygısızlık da etmyrm ama nedn bole cınslık yapıo anlamıyrm bnde ole yapıyım dıyorm bırıne gıdıyosam ıkısıne gıtmeym dıyorm bnde bılıyorum herzmn herzaman gitmemezliğin olmayacagını hep içime atıyorm hep ağlıyorm hep üzülüyorm

Aynen aynennnnn hasta oldugumdada açılırsın dedı gotrdu yataktn kalkcak halım yoktu kım ne dese onu yapıyo. benmkı ynmda olsa en azndan benı savunsa gene ıcım rahat olurdu. diyorumya gittiğim yerde kusa kusa öldm gene gidiyorm gene ve gene gidicem eminim

gıt tabıkı de cnm ne guzel burada bırbırımızden bılgı alıyoruz....heryer yapıyor canım devletın sonucta orası burası fark etmıyor
adet tarihine gore kimininki geride kimininki onde oluyor ya gelisimi yani seninki nasildi cinsiyeti belli olmadan once olduktan sonra

bılmıyorumkıı dktorda bırsey demedııı benımkı normal ne gec ne kerekn sanırım:)

kasım 20 de ben 17 haftalık hamıle olucam allahın ıznıyle o zmn a tarıh verdı ama pazartesı doktoruma sorucam yınede haberı olsun tarıhını soylucem

Tek değilmişimmm
Eşim garibim sadece izliyor benii
Bide sürekli kalk yüzünü yıkayalım kalk yüzünü yıkayalım diyoorr
Ozamanda cinnet haliylee çığrıyorumm tekerleme gibi sarıp sarıp durma yıkamıcaaam diye
sonraa sarılıyorum filaann
Eşim korkutuyorsun beni diyor ama bir yandan da kendi halime bırakıyorr
Eminiimm 9 ayın çabuk geçmesi için hatimlere başlamıştır

Benim SAT tarihine göre 2 hafta gerideyim... Ama ben bunun cinsiyetle ilgili oldugunu dusunmuyorum :)) bu arada Galiba ben haziran ayında dogum yapıcam bu tarihe göre..... şimdi bohcamı toplayıp haziran annelerinin yanınamı gideyimm...

belkıdeeama belkı asıya bırkac gun kala ararlar bellı olmazseslerını duyarım o zmn..

evet yaa o gun gttıgımde aldı karısına herseyı anlattıı bana saolsun

55 tl ye eczaneden aldım canım bazı internet sitelerinde de satışı oluyor indirime giriyor ara ara doktoruma sormadım ama yazacağını zannetmiyorum:44:

naber tatlım,
oyy maşşallah bebişine

ya sahi aldıgın nedir çatlaklar için bende araştırmadayımda
bi jel duydum L ile başlıyodu galiba o mu ki acaba
yada ne kullanacağız kızlar bildiginiz bişiler varsa
ben artık başlamak istiyorum

ayyy bende bi gidemedim yaa şu aglık ocagına
iyi hatırlattınız kızlar bu hafta halledeyim olmıcak böyle

Bende varım yalniz değilsin... iyi oluyor ama yaa =)) eşime her istediğimi yaptırıyorum... sıcak oldu camı acarmısın.. ufff şimdide üşüdüm kaparmısın ....​Büyük konusmayayım ama son hamileliğim olacağı için keyfini çkartıyorum :))

bendee oyleyımmm ama esım pek anlamıyor benı acab hamıle olmadan once de aynıydımhamılelıklle bıraz daha artttı ondan mı acaba farkedemıyor

ama annem anlıyorr saolsunn hatta bugun tamam kzıım anlıyorum senı de

siz nerdesiniz vandamı ,olduğunuz yeremi yeni taşındınız , valla bizi arayan soran olmadı 2 yıldır burdayız bizimklerin umrunda değil ya

doguda bir yerde yeni atandim ogretmen olarak kaydimizi buraya aldirdik hemen sonra ceza kesiliyor diye o sirada kagit aldik saglik icagina kaydolacagiz diye onunla gittim arayan soran olmadi yani iki hafta oldu ama daha aranmadim

Anneme giidncede laf oluyo canm gitmeseydı sunu bunu yapardı dıo işte arkmdan byrmdan once gıttım dıye smdı acısını cıkartıo elını ıse surmuyo. Benm k.v 1de 2de umursamaz ama 3de de umursamaz canım emın ol mıdem bulandıgı zamanlar bıle ben yaptm yemek bi gelipte yardm etmedı.. haftalarca aylarca ben yapcam işleri gıkını cıkarmaz...... cok sinrlerim bozk cok ya...

Nasıl dur dıycemkı ben bu kadına bugn ne ogrendm bde..

Bakın anlatıyorum geçen gezmeye gitmemiştim 2ay fln olcak nrdeyse onada halsızdım mıdem bulanıyodu gerçektende ogun yataga yorgana kusmuştum yıkamıştım onları odayı havalandırdım aksama kdr odama gıremedım dusunun.. demişki k.v kardeşi " şimdiden gelmemeye başlamış cocuk dogunca hıc gelmez artk gezmelere" demiş. Nasıl agrıma gitti anlatamam agladım durdum bugn mılletn yanında gozlerm doldu 12den 3e kdar ayakta dolandım cay doldr tabak gotr otrck yerde yoktu 3de oturdum kıcımın ustune ve bir poğaçadan başka bişey yemedim..

Bizi bırakıp nereye gitceksiiinn
Hiç biryere gitme bakiimm
Nisan-Mayıs-Haziran olacak bazılarımızın ama biz hep birlikte olacağızz
Gerçi ben ayı ortaladımm önede gelse-ileride gitsee Mayısız biz

Ayyy keyif mii? Ben daha şunu yap bunu yap demedim, bide onu istermisin bunu istermisin diye ben pohpohluyorum beyimiii
Duuurr bakiimm az ayaklarımı uzatayım dimiii
Ama şöyle birşey kii senin 3. cocuğunn yaa benim kocam ilkinde korkarsaa sonra 2. düşünmezse Çok ürkütmeyim vakvakları ben

aynen kimi zaman kızıyo ama hamilelikten diyip sabır çekiyo garibim

hayıııııııırrrrrr buraya giriş var çıkış yok
herkes bu grupta doğuracak nasıl olsa max 1 ay oynayacak:)

daha önce yapamadınmı :)
bak keyfine içinden ne geliyosa :)
koalymı ya bebiş getiriyoruz dünyaya :)
cnm bugün bencil olmak istiyo sanırım

​Alemsin ya koptum =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…