- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.981
kızlar sağlık ocağına sizmi kayıt yaptırıyorsunuz , öyleyse bende gideyim yarın
evet cnm sen gıdıyorsun hamıle oldugunu soyleyınce sana kayıt acıyorlar kayıt kartı verıyorlar bılgılerını alıyorlar ve hamılelıkle ılgılı cok guzel bılgıler verıyorlar..ve tetetoz asısı ıcın gun verıyorlar
aa oylemıymıs bende gec dollenme oldugunu sanmıyorum amaa
ohh masallah cnm cok sukur
maşallahh canımmm gozun aydınnnn ben ıkılı ye ac gıtmıstım ama farketmıyor
ben ılk hamıle oldugum zaman yaptırdım kasım 20 de ılk asım var ve 20.haftadan sonra gıdıp kalp atıslarını dınleyebılırmısım
bızım burdakılerde cokguzel ılgılendıler ve cok guler yuzluyduler ama bu zamana kadar aramadılar
kızlar sağlık ocağına sizmi kayıt yaptırıyorsunuz , öyleyse bende gideyim yarın
ne mutlu adınaa nasıl bir bayram evi olmuştur şimdiii
Bayanlar sizde duygusallık oluştu muu?
Pazar günü elimde dondurma pretty womanı açtım (eski bir film ama ben cok beğenirim) salya sümük hıçkıra hıçkıraa ağladım japon balığı oldumm...gözlerim nasıl şiştii hatta hızımı alamadım aşk yemini diye bir film açtım ama dedim yaptığın kendine eziyet kapadım izlemedimm, ve akşamı yatağa girdim durup dururken ağlamaya başladım ama susamıyorumm sonra uyumuşum zaten
Bu hamilelik depresyonunu yaşayan var mı?
yarın hemen gideyim , ya bu topikte olmasan hiç birşey ögrenemeyeceğim :) bakalım bizim hemşire nasıl , yada burda öyle kayıt varmı ,kocaman lüx 3 katlı bir sağlık ocağımız var ama içinde kimse yok olanlarda seni çemkiriyor habire
vanda yaşıyorum , ama vanlı değilim, gidip sağlık ocağına senmi kayıt yaptırdın , ben gitsem yüzüme bakmazlar eminim, ama olmadı yarın gideyim
bende senin gibi şanslılardanım
gerçektende çok tatlı bi hemsire ebe
ben demiştimki kayıt yaprken ee ben ne yapcam şimdi :)
o da güldü sen bişi yapmayacaksın ben seni arıycam her ay
sen de istediğin zaman kafana bişi takılırsa ara :)
aa oylemıymıs bende gec dollenme oldugunu sanmıyorum amaa
ben ılk hamıle oldugum zaman yaptırdım kasım 20 de ılk asım var ve 20.haftadan sonra gıdıp kalp atıslarını dınleyebılırmısım
bızım burdakılerde cokguzel ılgılendıler ve cok guler yuzluyduler ama bu zamana kadar aramadılar
bizde yeni tasindik buraya kayit olurken bilgilrimi de aldi hatta almazlarsa maaslarindan kesiliyormus galiba
cnm kendine yapıyorsun
kendini bırak evladını düşün
daha gençsin huyunu suyunu da biliyorsun madem
takmamaya çalış yada karşı çık iki seceneğin var sadece
bunların hiçbiri kendini yıprat delir demiyo bak
allah için bnm ki de başka cins ama babaannemden çok görmüştüm
ve annem gelin aldığında yine haksız yere düşünce bi tanıdığımız bi söz demişti
ben şimdi her kızdığımda onu düşünüyorum
"benim delim milletin delisinden iyidir"
gerçektende böyle..
Bunu düşün ve kısa sürede kendine bi mesgale bul bebeğini bile bahane etme
işe gir ne mezunusun bilmiyorum ama gerekirse tekrar üni oku açıktan
meşgale bul ve iki kulağında açık olasun sağlığın için
biri giren den biri çıkandan
hadi şimdide gezmenin tadını çıkar zevk al zorunlu olsanda
tüm hayattan
canım benim ya Allah yardımcın olsun..benim sana tavsiyem kayınvalidene iyi ve saygılı davran ama o gidelim dediğinde 5 yerden 2 yada 3 üne git her dediği yere gitme..ona tavrını ve kararlılığını göstermelisin ama kırmadan..gitmeme bahanelerin ya hiç keyfin olmasın, ya biyerin ağrısın, başka planın olsun, migrenin tutsun yada miden bulansın..sen gitmem dediğinde kararlı ol ikna edemesin seni ki bilsin sen gitmem dediğinde gitmeyeceksin ve buna alışıp bir daha sana sormadan program yapamasın..çok arada ikna olursun sırf hatırın için gelirim dersin ama çok çok arada...böyle içine atıp kendini üzme, kararlı davran ki eşin de kayınvaliden de sen istemediğinde seni bir yere götüremeyeceğini anlasınlar ama güzellikle anlasınlar..
allah sabır versın canım ınan bana aynıyız :))) esıyın senı anlamsı lagzım neden boyle yapıyo esler anlamıyorum benımkı fazla yanımda olmazdı ıs ıcın yurt dısına cok gıderdı haftalar hatta aylarca o yokken savunmazsızdım ama o varken herzaman anne gıt gıtmıyo ıste goturme onu derdı,,,ama k.v sana sormuyom avrat sahıbımı oldun falan konusurdu dahada gıcık olurdum oyle boyle gunler geldı gectı tatlım bırde boyle hasta numaralarına yat bakalım yatak yorgan yat karnım agrıyo de gercı ben derdım bebek buyyor bısey olmaz yurursen daha ıyı acılır derdı :d hahahah saka gıbı amann yaaaaa
gıt tabıkı de cnm ne guzel burada bırbırımızden bılgı alıyoruz....heryer yapıyor canım devletın sonucta orası burası fark etmıyoryarın hemen gideyim , ya bu topikte olmasan hiç birşey ögrenemeyeceğim :) bakalım bizim hemşire nasıl , yada burda öyle kayıt varmı ,kocaman lüx 3 katlı bir sağlık ocağımız var ama içinde kimse yok olanlarda seni çemkiriyor habire
adet tarihine gore kimininki geride kimininki onde oluyor ya gelisimi yani seninki nasildi cinsiyeti belli olmadan once olduktan sonra
tetanoz asisi ne zaman oluyor bana da 17 aralik dedi
hep ağlıyasım var benimde
ama iki gündürde saçma sapan agresiflik başladı
kah ağlıyo kah bağırıyorum yani :)
dün kocam yardımetmeye kalktı temizlikte
ama görmeliydiniz
sanarsınız kanlı bıcaklı :) iki dakka normal sonra tekrar kuduruyodum
allahtan garibim bana uymadı çok :)
Benim SAT tarihine göre 2 hafta gerideyim... Ama ben bunun cinsiyetle ilgili oldugunu dusunmuyorum :)) bu arada Galiba ben haziran ayında dogum yapıcam bu tarihe göre..... şimdi bohcamı toplayıp haziran annelerinin yanınamı gideyimm...adet tarihine gore kimininki geride kimininki onde oluyor ya gelisimi yani seninki nasildi cinsiyeti belli olmadan once olduktan sonra
tetanoz asisi ne zaman oluyor bana da 17 aralik dedi
evet sen gidip kayıt yaptıracaksın canım hamile olduğunu söylersin onlar sana kart açacaklar bazı bilgiler alacaklar senden
ayy ne güzel sende şanslısın ben devlet müesseselerinden hiç hazetmem normalde ama böyle bi tutumla karşılaşınca şaşırdım
aramamaları da ilginçmiş yoğunlardır belki24 saat kamera sistemi işe yaramış sanırım maşallah ne güzel güler yüzlü personel görmek istiyoruzz
55 tl ye eczaneden aldım canım bazı internet sitelerinde de satışı oluyor indirime giriyor ara ara doktoruma sormadım ama yazacağını zannetmiyorum:44:
evet cnm sen gıdıyorsun hamıle oldugunu soyleyınce sana kayıt acıyorlar kayıt kartı verıyorlar bılgılerını alıyorlar ve hamılelıkle ılgılı cok guzel bılgıler verıyorlar..ve tetetoz asısı ıcın gun verıyorlar
Bende varım yalniz değilsin... iyi oluyor ama yaa =)) eşime her istediğimi yaptırıyorum... sıcak oldu camı acarmısın.. ufff şimdide üşüdüm kaparmısın ....Tek değilmişimmm
Eşim garibim sadece izliyor benii
Bide sürekli kalk yüzünü yıkayalım kalk yüzünü yıkayalım diyoorr
Ozamanda cinnet haliylee çığrıyorumm tekerleme gibi sarıp sarıp durma yıkamıcaaam diye
sonraa sarılıyorum filaann
Eşim korkutuyorsun beni diyor ama bir yandan da kendi halime bırakıyorr
Eminiimm 9 ayın çabuk geçmesi için hatimlere başlamıştır
Tek değilmişimmm
Eşim garibim sadece izliyor benii
Bide sürekli kalk yüzünü yıkayalım kalk yüzünü yıkayalım diyoorr
Ozamanda cinnet haliylee çığrıyorumm tekerleme gibi sarıp sarıp durma yıkamıcaaam diye
Eşim korkutuyorsun beni diyor ama bir yandan da kendi halime bırakıyorr
Eminiimm 9 ayın çabuk geçmesi için hatimlere başlamıştır
siz nerdesiniz vandamı ,olduğunuz yeremi yeni taşındınız , valla bizi arayan soran olmadı 2 yıldır burdayızbizimklerin umrunda değil ya
Canım geçmişi çok fazla okuyamadım ama anladığım kadarıyla kv ile sorunların var
Kv. sorunu ki en aşılmaz diye gözüküp en kolay halledilmesi gereken durum aslında
Ki bende kayınvaliden çekmiş biri olarak söylüyorum kiii umursamıcaksınn
Tatlı tatlıı ama alttan alttan işleyeceksinn
Herşey dilde bitiyorum canımm
Ahh annecimm vaahh annecim yapa yapa işlerini yoluna sokmalısınn
Eşler bu konuda çünküüü tamamen senden kopuk ve ayrı olmak istiyorlarr
Sizde 2 kadın halledinn ve bazı şeyleri anlat
Konuş, iste, yapmaa
Bebeğimi kimse önemsemiyor demişinn ama önce sen önemse ve bu gerilim hattını bebeğine yansıtma artıkk
Annende kalabilirsin bunun için suçlu değilsinn, ki sen kendini suçlu gibi görürsen onunda bakışını suçlu gibi görürsünn
Bırak yemek yapmasın neden bukadar yoruyorsun ki kendinii, çok şükür ki ellerimiz ayaklarımız tutuyor ve çok şükür kii rahat hamileyizz
Sen yap yemeğini yinee, anne yemek yaptım gel buyur dee, 1de 2de umursamaz belki ama insanoğluu 3de çekinirde elini işe sürer
Sende arada anne canım şunu çektii sende pek güzel yaparsınnn hadii beraber yapalım mı dee işe alıştır, sen yanında dur çokta karışma
Eşinede hergün annende şunu yapmadı deme, annesinin yanında birlikte yemek yedik birlikte ortalığı topladık filan de kiii eşin kalkanlarını indirsinn
Ve yattığın zaman off belim, ahh karnım dee ama annesini şikayet etmee en azından vicdanlı bir adamm yavaş yavaş idrak edecektir...
Rabbim yardımcın olsunn canımm...
canım okudum yazını uzuldum senın ıcın yaaa ama buna bır dur demek lazım böyle olmazkı madem ortak alanda yasmaya mecbursunuz o senı kendıne gore yasatamaas sana tavsıyem ona cevap verme tartısma karsısından gelme ama cınlıkle hak etmeye calıs madem esınde annesınden yana sakın kayınvalıdenı esıne kotuleme bu ıyıce ters teper emınım yapabılecegın sanrıımmm ıstedıgınde bıryerlere gıtmek sımdı hamılesın onu kullan ama sonrasında yıne huylu huyundan vazgecmes buna bır dur demek lazım yoksa nasıl alısırsa oyl gıdıcek ve engel olunamıcak sen en ıyısı gelmıyorum ıstemıyorum demeyı ogren kırılırsada kendısı bılır saygından odun vermeden soyle ıstemedıgını aman kırılmasın ay esım laf etmesın dıye gıtmler nereye kadar zor boyle yazık yıpranırsın
Benim SAT tarihine göre 2 hafta gerideyim... Ama ben bunun cinsiyetle ilgili oldugunu dusunmuyorum :)) bu arada Galiba ben haziran ayında dogum yapıcam bu tarihe göre..... şimdi bohcamı toplayıp haziran annelerinin yanınamı gideyimm...
Bende varım yalniz değilsin... iyi oluyor ama yaa =)) eşime her istediğimi yaptırıyorum... sıcak oldu camı acarmısın.. ufff şimdide üşüdüm kaparmısın ....​Büyük konusmayayım ama son hamileliğim olacağı için keyfini çkartıyorum :))
Tek değilmişimmm
eşim garibim sadece izliyor benii
bide sürekli kalk yüzünü yıkayalım kalk yüzünü yıkayalım diyoorr
ozamanda cinnet haliylee çığrıyorumm tekerleme gibi sarıp sarıp durma yıkamıcaaam diye
eşim korkutuyorsun beni diyor ama bir yandan da kendi halime bırakıyorr
eminiimm 9 ayın çabuk geçmesi için hatimlere başlamıştır
[ı]benim sat tarihine göre 2 hafta gerideyim... Ama ben bunun cinsiyetle ilgili oldugunu dusunmuyorum :)) bu arada galiba ben haziran ayında dogum yapıcam bu tarihe göre..... şimdi bohcamı toplayıp haziran annelerinin yanınamı gideyimm...[/ı]
[ı]bende varım yalniz değilsin... Iyi oluyor ama yaa =)) eşime her istediğimi yaptırıyorum... Sıcak oldu camı acarmısın.. Ufff şimdide üşüdüm kaparmısın ....[/ı][ı]​büyük konusmayayım ama son hamileliğim olacağı için keyfini çkartıyorum :))[/ı]
​Alemsin ya koptum =)))Bizi bırakıp nereye gitceksiiinn
Hiç biryere gitme bakiimm
Nisan-Mayıs-Haziran olacak bazılarımızın ama biz hep birlikte olacağızz
Gerçi ben ayı ortaladımm önede gelse-ileride gitsee Mayısız biz
Ayyy keyif mii? Ben daha şunu yap bunu yap demedim, bide onu istermisin bunu istermisin diye ben pohpohluyorum beyimiii
Duuurr bakiimm az ayaklarımı uzatayım dimiii
Ama şöyle birşey kii senin 3. cocuğunn yaa benim kocam ilkinde korkarsaa sonra 2. düşünmezseÇok ürkütmeyim vakvakları ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?