- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.001
bendee oyleyımmm ama esım pek anlamıyor benı acab hamıle olmadan once de aynıydımhamılelıklle bıraz daha artttı ondan mı acaba farkedemıyor
ama annem anlıyorr saolsunn hatta bugun tamam kzıım anlıyorum senı de
Aynen canım daha önce hiç yapmamıştım... hiç hamilelik izlenimi vermedim alışverişi hep ben yapardım.. canım hiç bişi çekmezdi..eşimden hiç bişi iztemezdim... ama şimdi acısını çıkartıp gecenin 2 sinde dürüm almaya yoluuyorumaynen kimi zaman kızıyo ama hamilelikten diyip sabır çekiyo garibim
hayıııııııırrrrrr buraya giriş var çıkış yok
herkes bu grupta doğuracak nasıl olsa max 1 ay oynayacak:)
daha önce yapamadınmı :)
bak keyfine içinden ne geliyosa :)
koalymı ya bebiş getiriyoruz dünyaya :)
cnm bugün bencil olmak istiyo sanırım
​Alemsin ya koptum =)))
Aynen canım daha önce hiç yapmamıştım... hiç hamilelik izlenimi vermedim alışverişi hep ben yapardım.. canım hiç bişi çekmezdi..eşimden hiç bişi iztemezdim... ama şimdi acısını çıkartıp gecenin 2 sinde dürüm almaya yoluuyorumgaribim hiçte yok demiyor..... ama şimdi ben pot kırmış oluyorum.. eşim buraya girdiğmi biliyor yazdıklarımı okursa ömür billah istediğimi yapmaz
Hep kopalımm
Valla adama nazlanacam diyee ömürlük doğum kontrol yemeyimm
Korkarım yapar benim böcüküüümm
O bir boğa çünküü inadı inattır, (kısmetse bebişimde boğaa oyyy oyyy kırmızılara geldim ben)
Bende balık burcunun verdiğii yaşı gözünde bekleyenlerdenimdir ama ozaman mutlaka gerçerli bir sebebim oluyorduu
Şimdiii adam kanal değiştirdi diye oturup ağlayasım varr
Bide benim kocada anlayışsızdır, canım makarna çekti derimm ama benim çekmedi der, canım köfte çekti derim benim lahmacun çekti der...daha bir sürüü örnek veririmm ama şunları yazarken bile gözlerim dolduu yaaaGeçicidir bu durum umarımm zira süreklii tetikteyim panikteyim depresyondayımm
Aynen canım daha önce hiç yapmamıştım... hiç hamilelik izlenimi vermedim alışverişi hep ben yapardım.. canım hiç bişi çekmezdi..eşimden hiç bişi iztemezdim... ama şimdi acısını çıkartıp gecenin 2 sinde dürüm almaya yoluuyorumgaribim hiçte yok demiyor..... ama şimdi ben pot kırmış oluyorum.. eşim buraya girdiğmi biliyor yazdıklarımı okursa ömür billah istediğimi yapmaz
nasıl ya 14 kg dogumdamı gıttıgenelde 5 kg falan gıder derler şasırdım
hıc vucudumu ıncelemıyorum mesela suan kalbım agrıyor korkmuyorum dısardaydım aksam yoruldum ondandır
2 gun oncede makattan kan geldı korkmadım nedense bende bı dingillik var hadı hayırlısı kı asırı meraklı bırıyım
ama bebıs benı relax laştırdı :)
ay ne guzel cınsıyetı bellı oldu :)
guvendıgın bı doktorla devam etmek kesınlıkle en ıysı
doktor yuzde 50 şifadır derler ona guvenmek ...
Rabbım herkese bu mutlulugu yasatsın inşallah ..
canım cınsıyetı bellı olan snowflakeN arkadasımıza mesaj atıyor oda lısteye eklıyor
Bende Bir boğayım =))))))))) Buyuk oglum 23 mart (koç) küçüğü (26 mart) KOÇ... Bununda boğa olmasını cok ıstıyorum ... inşallah mayıs ayında doğar ama bana degılde babasına benzer ... Ben çok inadım :)))))
bende alık balık :)
kıyamam ben sana kısım her koca azcık hödüktür :) (ağır olmadı dimi :) )
ne demiş eskiler iyi bişi olsaydı adı koca değil gonca olurdu :)
Upss :26: şenlik sizin ev desenee
Bizde baba inadım inatt
Bende 15 Mart balıkımm ama boğayla fena anlaşırım oyüzden kan çektii senlee
Bide hep isterdimm cocuğum yaa boğa yada yengeç olsun diyee
Aaaa sende mi balık
Kaç Mart?
Benim kocaada az yontulmamışındandır, anlatsam yuuh dersinizdee seviyorumm keretayıı beeyutuyoruz oyüzden
Eskiler hep doğru demiş bende arada koncamm diyorum (gonca misali) oda nereye koncan diyorr
Bazen koçiişşş diyorumm ben sana kariiişşş diyor muyum diyorr
Biri hödük müüü dedii
​Ben istanbuldanım canım.. ya sen?deliii :)
bende 7 mart benimkide 25 kasım yay dı sanırım (çok alakasız gibi oldu ama :)
pekbicici zeynep siz ikinizde istanbuldamısınız
deliii :)
bende 7 mart benimkide 25 kasım yay dı sanırım (çok alakasız gibi oldu ama :)
pekbicici zeynep siz ikinizde istanbuldamısınız
Hmm yay ben zor anlaşırım ama bayan olan yayla
Ben İstanbuldayım canım
yok cnm gölcükteyim
ama sık geliyorum
Bayanlarrr ve bebişlerr biz huzurlarınızdannn çekiliyoruzz
Mesai biter , ev mesaim başlarr
Hepiniz dikkat edin kendinizee-bebişlerinizee
kocamann öptümm bebişleriii
​Ben istanbuldanım canım.. ya sen?
İnşallah canım =)) Allah'a emanet ol..Bende öptümsu sıkıntılarımız biraz hafiflesin
ilk fırsatta geldiğimde görcem sizi :)
hadi kaçtım
öpüldünüz tüm annişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?