2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yaa kıslar sizede oluyormu merakdan çatlıyorum bebeğim napıyor diyee keske olsa simdi yanımdada sarılsam ona uyurken izlesem açıksa emzirsem zaman çabuk geçsin yaa

Bende balık burcunun verdiğii yaşı gözünde bekleyenlerdenimdir ama ozaman mutlaka gerçerli bir sebebim oluyorduu
Şimdiii adam kanal değiştirdi diye oturup ağlayasım varr
Bide benim kocada anlayışsızdır, canım makarna çekti derimm ama benim çekmedi der, canım köfte çekti derim benim lahmacun çekti der...daha bir sürüü örnek veririmm ama şunları yazarken bile gözlerim dolduu yaaa Geçicidir bu durum umarımm zira süreklii tetikteyim panikteyim depresyondayımm

Aynen canım daha önce hiç yapmamıştım... hiç hamilelik izlenimi vermedim alışverişi hep ben yapardım.. canım hiç bişi çekmezdi..eşimden hiç bişi iztemezdim... ama şimdi acısını çıkartıp gecenin 2 sinde dürüm almaya yoluuyorum garibim hiçte yok demiyor..... ama şimdi ben pot kırmış oluyorum.. eşim buraya girdiğmi biliyor yazdıklarımı okursa ömür billah istediğimi yapmaz

aman eşin girmesin diyelim ozaman ee baba olmak kolay değil koştursunlar birazcık bu arada aklıma takıldı acaba kocalarımızında böyle girip dertleştiği bi yer varmıdır ay karım şunu istedi of yaa felan ay çok komik olurdu

Bende Bir boğayım =))))))))) Buyuk oglum 23 mart (koç) küçüğü (26 mart) KOÇ... Bununda boğa olmasını cok ıstıyorum ... inşallah mayıs ayında doğar ama bana degılde babasına benzer ... Ben çok inadım :)))))

Kızlar ben geldim gezmdn 12den 3e kadar ayaktaydım hızmet gordum oyle cay doldur cay getır tabak hazırla.Okdr hakkım geçtiki anlatamam bide k.v benı dusunuyoms gbı mıllte laf solems ıs yapması yask fln demıs halbukı orya hzmtcılk edıyım dıye goturdu..goz boyuyo işte.. k.v kardeşi iki ay onceki gezmeye gitmemiştimde demişki " şimdiden gelmemeye başlamış cocuk dogunca hıc gelmez artk gezmelere" demiş. Cok zoruma gıdıyo aartk agrıma gıdıyo ınanın napcamı sasırdım bıde laf yıorm. ogun iyiki gitmemiştim kusa kusa öldüm yatak yorgn battı hep daha oncede yazdım bi önceki sayfada.Ağlaya ağlaya öldüm gözlerim kıpkırmızı oldu ve aç gidip aç geldim 4saat aykta kaldım ben. Birinin bardagını aldm cay doldurmaya k.v arkmdan seslenıyo summ su tabagıda al dıye madem benı dusunuyon ıs yapmamam lazm kendın getr yada baskasına de gotr dıe arkamdan ne bagırıyon demı ??? Ben iyilik yapııym hep kotulk goruyum Allahım sen goruyosun sen sabır ver.

bende alık balık :)
kıyamam ben sana kısım her koca azcık hödüktür :) (ağır olmadı dimi :) )
ne demiş eskiler iyi bişi olsaydı adı koca değil gonca olurdu :)

kıyamam ben sana yap sonuna kadar
biz tabi pekbicici haklı abartamayız ikinciyi ömrü billah istemez falan :)

Dr dan geldikten sonra esim basladi bunu ye sunu ye demeye,cok kizdim hicbisey yemedim oturdumustune de hungur hungur agladim istemiyorum yemek niye zorluyon diye,garibim o da yemedi benim yuzumden,napiim ama istemiyorumm iste zorla mi yiyecegim

Son düzenleme:

benim o kadar gitti valla.suyum çok fazlaydı bide 3,790 grda kızım olduğunda şanslıydım öyle kalsaydım top gibiydim resmen.bide normalde zayıf bir insanım gören ikizmi diyordu.

evvet arkadaşalr artıkın ben bi kaçayım
belim koptu zaten oturmaktan
çıkayım kocamı alayım evime gideyim
işler bizi bekler :/
buarda iyiki varsınız sayernizde günüm güzel geçiyo
ve şöyle bi yazdıklarımızı düşününce harbiden azcık çatlağız :)

Upss :26: şenlik sizin ev desenee
Bizde baba inadım inatt
Bende 15 Mart balıkımm ama boğayla fena anlaşırım oyüzden kan çektii senlee
Bide hep isterdimm cocuğum yaa boğa yada yengeç olsun diyee

bende alık balık :)
kıyamam ben sana kısım her koca azcık hödüktür :) (ağır olmadı dimi :) )
ne demiş eskiler iyi bişi olsaydı adı koca değil gonca olurdu :)

Aaaa sende mi balık
Kaç Mart?
Benim kocaada az yontulmamışındandır, anlatsam yuuh dersinizdee seviyorumm keretayıı bee yutuyoruz oyüzden
Eskiler hep doğru demiş bende arada koncamm diyorum (gonca misali) oda nereye koncan diyorr
Bazen koçiişşş diyorumm ben sana kariiişşş diyor muyum diyorr
Biri hödük müüü dedii

deliii :)
bende 7 mart benimkide 25 kasım yay dı sanırım (çok alakasız gibi oldu ama :)

pekbicici zeynep siz ikinizde istanbuldamısınız

deliii :)
bende 7 mart benimkide 25 kasım yay dı sanırım (çok alakasız gibi oldu ama :)

pekbicici zeynep siz ikinizde istanbuldamısınız

Hmm yay ben zor anlaşırım ama bayan olan yayla
Ben İstanbuldayım canım

Bayanlarrr ve bebişlerr biz huzurlarınızdannn çekiliyoruzz
Mesai biter , ev mesaim başlarr
Hepiniz dikkat edin kendinizee-bebişlerinizee
kocamann öptümm bebişleriii

​Ben istanbuldanım canım.. ya sen?

su sıkıntılarımız biraz hafiflesin
ilk fırsatta geldiğimde görcem sizi :)
hadi kaçtım

öpüldünüz tüm annişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…