2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya derse desin kim ne derse desin canım birazda fazlamı hamilelikten kendine dert ediyosun sen boşver öyle dese nolacak bu zamanda kim ne yapıyo ne kadar yapıyo alala yalnız anlattıklarından korktum ordaki insanlara yazık ya ne bilsinler senin o halde hizmet ettiğini sende belli etmiyosundur muhtemelen eskilerden bi laf vardır söylemeden geçemicem gönülsüz yapılan aş ya karın ağrıtır ya baş diye zehir zıkkım olmasın sonra onlarada içtikleri çay, biraz Allaha tevekkül ol Allaha havale et gönlün ferahlar elinden bişi gelmiyosa mecbur olduğunu düşünüyosan yapabiliceğin başka bişi yok dua et Allahtan iste hiç belli olmaz belki ayrı oturucağınız bi fırsatınız çıkar filn

muhteşem bir bel ağrısı,sağ kalçam pert...komedi filmlerine bile zırıl zırıl ağlayan gözler.....şimdiden alınmış 3 kilo (doyma hissimi kaybettim)....geçer mi 7 ay???????
:)

​Benim belirtilerimden bi farkı yok =)) 2 oğlum var Kızlar dua edin benim için ne olur RABBİM hayırlısıyla saglıklı eli yüzü düzgün kız evladı nasip etsin inş.. :))

inş canım kızın olur benim ilk bebeğim ama bende çok kız istiyorum onun için oğlum olcak gibi geliyo eşim ben kız hissediyorum diyo kaynanam oğlan olcak deyip duruyo kız istiyo ama oğlan hissediyomuş ama canım ben cevremde hep soruyom belirtiler herkese göre değişiyo kimisi midesi çok bulanıyo kız oluyo kiminin hiç bulanmıyo kızı oluyo rabbim hayırlısını versin ama bize hayırlı sağlıklı kız versin inş:)

muhteşem bir bel ağrısı,sağ kalçam pert...komedi filmlerine bile zırıl zırıl ağlayan gözler.....şimdiden alınmış 3 kilo (doyma hissimi kaybettim)....geçer mi 7 ay???????
:)

bende de solda var evi süpürüp sildikten sonra oluştu ve geçmedi doktor süt ürünlerini çok tüket kalsiyum ilacı versem miden kötü olur dedi

cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz sağdamıydı soldamı buna kesin tutuyo diyolar..yazarmısınız
bebegim sagda
cinsiyeti kiz

Dr dan geldikten sonra esim basladi bunu ye sunu ye demeye,cok kizdim hicbisey yemedim oturdumustune de hungur hungur agladim istemiyorum yemek niye zorluyon diye,garibim o da yemedi benim yuzumden,napiim ama istemiyorumm iste zorla mi yiyecegim

istahin acilmadi daha di mi
bak benim acilmaya basladi senin de yakindir belki
bulantin gecti mi tamamen
benim onca kusmanin arkasindan ertesi gun nasil normale dondu hala anlamiyorum

siz böyle sürekli yediğiniz şeylerden bahsedince ben çok özeniyorum..acaba ben ne zaman bir şeyler yiyeceğim..

kızlar benim iştahım açıldı walla hem de iyi açıldı yani :) sofradan en son kalkan ben oluyorum ve çok korkuyorum gelsin kilolar

ah bırımız yemek yemekten bırımız yememekten yakınır ya ortamız yokmu :)

guzel haberlerle gel inşallah

oyy canım inşallah bende tutturursun da itibarın sarsılmamış olur =))) biliyorsun şimdiye dek benim tahminlerim hep tuttu Gülsevdam'ımda kızı olursa iyice tasdiklemiş olucagım tahmınlerımı

pekbicicide bende kız demıstı yanlız nolcak sımdı :)

cok gecmıs olsun canım

bide benimkine erkege benziyor dedi Gelisimi 9+2 gorunmesine ragmen

oy masallah bu kadar erkenden tahmın etmıs doktorun
annemın doktoruda cok ıyı bırıymıs daha basta cınsıyet tahmın edıyormus

Merhaba hanımlar ikİli testimiz normal çıktı , kanamamızda durdu :)
hadı gozun aydn canımbundan sonrası cok kolay ve rahat gecsın ınsallah yavrun senı bıdaha korkutmasın

ya bende çok hareketli ve spor yapmayı seven biriydim ölü gibi yatıyorum şimdi biraz yürüsem nefes nefese kalıyorum çok yoruluyorum

ah ah bazen agrıma gıdıyor 3 4 basamak cıkınca nefes nefese kalıyorum yuyrken hemen gordugum ılk banka oturuyorum
vay be dıyorum neydım ne oldum :) Allahtan gecıcı durumumuz acısını dogumdan sonra cıkarıcam
eskısı gubu gunde 10 15 km kosucagım gunlerı 4 gözle beklıyorum

Son düzenleme:
ya kızlar saglık ocagı derken aıle hekımı dıyorsunuz dımı ben numaramı verdım gercı evde cekmıyor
ama hıc aramadılar kart falanda cıkarmadı hemsıre bana:26: bı ara ugruyayım benı nasıl unuttun dıye sıtem edeyım :)

anneciğime kavustum ya nasıl mutluyum
sevdiğim yemekleri yapmış, kardeşimde pasta almış gelmiş

keşke ankara da otursaydım
oh oh degme keyfıne :)
daha o moda girmedım ınsallahda gırmem :)

bak ne dıyor hele gitmeyı dene yakalarsam

ay koptum hatım ha

benim o kadar gitti valla.suyum çok fazlaydı bide 3,790 grda kızım olduğunda şanslıydım öyle kalsaydım top gibiydim resmen.bide normalde zayıf bir insanım gören ikizmi diyordu.

masallah ya ne guzel ınsallah bızlerdede dogumda kglar boyle gıder :)

ben gelene kadar fazla konusmayın dedım bıde cok konusun desem neler olcaktı acaba sayfalar akmıs gıtmıs :)

bebegim sagda
cinsiyeti kiz

istahin acilmadi daha di mi
bak benim acilmaya basladi senin de yakindir belki
bulantin gecti mi tamamen
benim onca kusmanin arkasindan ertesi gun nasil normale dondu hala anlamiyorum

Eskisine gore iyiyim ama istemiyor canim birsey yemek hele aksam olunca,aksamlari bulanti geliyor arada,nasil agladim ama baski yapiyonuz dr da sende diye,birde tehdit ediyorum aklimca yemem bir daha diye hormonlar altust yemek duzeni altust idare edicek esim artik

şaştım kaldım bende ben sormamıştım cinsiyeti küçük diye bir sonrakine artık belli olur iyice hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah bu doktor da genç ama bilmiyorum ki annenin eskiden gittiği doktor mu?
bide ikili test yaptırmayacaktın galiba değil mi bende kararsızım daha

benim doktorumun bu konuda tarzina bayiliyorum
bana simdi hep canin ne istiyorsa onu ye, bu aralar sana sunu ye demem zor olur diyor.
kendi de surekli uzum yemis hamileyken
ben de son gittigimde saydim sunlari yemeye diye hosuna gitti
gececek bu zamaalr hatta istah acilinca dur diyemiycez bence

ben ilk 6+4 de gitmiştim doktor kalp atışı yok bugün alalım demişti ben bekleyelim dedeim bir afta sonra başka doktora gittim bebeğim sağlıklı ilk doktorun verdiği kartta doktorun ismi yazmıyor ama ölü gebelik diye yazıyor özelde doktor şikayet etmeyi düşünüyorum 186 yı mı arıyoruz başka yapabileceğimiz birşey var mı acaba

ufff neler oluyor yaaa
iyki de beklemissin kismetinmis bebegin senin

canım ben vazelın kullananmaya basladım esımın bır arkadası vermıstı esıme katksıız dogal bakalımm:)
gececek geceekkk baksana hepımız aynıyızzz bı ara dertleselım dee topık sel olsun
Dr dan geldikten sonra esim basladi bunu ye sunu ye demeye,cok kizdim hicbisey yemedim oturdumustune de hungur hungur agladim istemiyorum yemek niye zorluyon diye,garibim o da yemedi benim yuzumden,napiim ama istemiyorumm iste zorla mi yiyecegim
ınsanın ustune gelınce hıc yıyesı gelmıyor bızde cok kavga ettık su ara bıraktı sankı ama baslamasın yaaa
oyy benım esımde bogaaa ıkı boga erkegıyle bır evde bakalım neler olacak

ben gelene kadar fazla konusmayın dedım bıde cok konusun desem neler olcaktı acaba sayfalar akmıs gıtmıs :)

cenelerımızz dustu ıyıceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…