- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.021
gıt tabıkı de cnm ne guzel burada bırbırımızden bılgı alıyoruz....heryer yapıyor canım devletın sonucta orası burası fark etmıyor
bılmıyorumkıı dktorda bırsey demedııı benımkı normal ne gec ne kerekn sanırım:)
kasım 20 de ben 17 haftalık hamıle olucam allahın ıznıyle o zmn a tarıh verdı ama pazartesı doktoruma sorucam yınede haberı olsun tarıhını soylucem[/QUOTE
]bende ultrason resminden anladım ustunde benim girdiğim tarihle gelişiminin gösterdiği tarih verdi oradan anladım doktorlar pek önemsemiyor normal birşey diye bende 18 19 haftalık oluyorum galiba o tariheBenim SAT tarihine göre 2 hafta gerideyim... Ama ben bunun cinsiyetle ilgili oldugunu dusunmuyorum :)) bu arada Galiba ben haziran ayında dogum yapıcam bu tarihe göre..... şimdi bohcamı toplayıp haziran annelerinin yanınamı gideyimm...
işte herşeyi cinsiyete vuruyoruz ya artık nub a göre kıza benzettim bende doktor erkeğe benziyor dedi bebişimesenin diğer kızlarda durum nasıldı hatırlıyor musun hem nereye gidiyorsun kiminki nisana kiminiki hazirana kayacak diğerleri hiç öyle diyor mu bak
Bende balık burcunun verdiğii yaşı gözünde bekleyenlerdenimdir ama ozaman mutlaka gerçerli bir sebebim oluyorduu
Şimdiii adam kanal değiştirdi diye oturup ağlayasım varr
Bide benim kocada anlayışsızdır, canım makarna çekti derimm ama benim çekmedi der, canım köfte çekti derim benim lahmacun çekti der...daha bir sürüü örnek veririmm ama şunları yazarken bile gözlerim dolduu yaaaGeçicidir bu durum umarımm zira süreklii tetikteyim panikteyim depresyondayımm
ben balık burcu olduğumu düşünmüyorum ya normalde kolay ağlamam hamile duygusallığı bile oluşmadı daha bendeevdeyken daha duygusal oluyordum arada ağlayacak şey buluyordum şimdi çalışınca pek yok maşallah yavrum beni hiç yormuyor sadece bir bacak ağrım var şimdi sonraya saklıyor kendini
Anneme giidncede laf oluyo canm gitmeseydı sunu bunu yapardı dıo işte arkmdan byrmdan once gıttım dıye smdı acısını cıkartıo elını ıse surmuyo. Benm k.v 1de 2de umursamaz ama 3de de umursamaz canım emın ol mıdem bulandıgı zamanlar bıle ben yaptm yemek bi gelipte yardm etmedı.. haftalarca aylarca ben yapcam işleri gıkını cıkarmaz......cok sinrlerim bozk cok ya...
Nasıl dur dıycemkı ben bu kadına bugn ne ogrendm bde..
Bakın anlatıyorum geçen gezmeye gitmemiştim 2ay fln olcak nrdeyse onada halsızdım mıdem bulanıyodu gerçektende ogun yataga yorgana kusmuştum yıkamıştım onları odayı havalandırdım aksama kdr odama gıremedım dusunun.. demişki k.v kardeşi " şimdiden gelmemeye başlamış cocuk dogunca hıc gelmez artk gezmelere" demiş. Nasıl agrıma gitti anlatamam agladım durdum bugn mılletn yanında gozlerm doldu 12den 3e kdar ayakta dolandım cay doldr tabak gotr otrck yerde yoktu 3de oturdum kıcımın ustune ve bir poğaçadan başka bişey yemedim..
kızlar sağlık ocağına sizmi kayıt yaptırıyorsunuz , öyleyse bende gideyim yarın
​Benim belirtilerimden bi farkı yok =)) 2 oğlum var Kızlar dua edin benim için ne olur RABBİM hayırlısıyla saglıklı eli yüzü düzgün kız evladı nasip etsin inş.. :))
muhteşem bir bel ağrısı,sağ kalçam pert...komedi filmlerine bile zırıl zırıl ağlayan gözler.....şimdiden alınmış 3 kilo (doyma hissimi kaybettim)....geçer mi 7 ay???????
:)
bebegim sagdacinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz sağdamıydı soldamı buna kesin tutuyo diyolar..yazarmısınız
Dr dan geldikten sonra esim basladi bunu ye sunu ye demeye,cok kizdim hicbisey yemedim oturdumustune de hungur hungur agladim istemiyorum yemek niye zorluyon diye,garibim o da yemedi benim yuzumden,napiim ama istemiyorumm iste zorla mi yiyecegim
siz böyle sürekli yediğiniz şeylerden bahsedince ben çok özeniyorum..acaba ben ne zaman bir şeyler yiyeceğim..
kızlar benim iştahım açıldı walla hem de iyi açıldı yani :) sofradan en son kalkan ben oluyorum ve çok korkuyorum gelsin kilolar
kızlarrr benim de bugün kontrolüm var doktor ikili testte yapıcakmış.
bakalım cinsiyetini de öğrenebilecekmiyim.
çok heyecanlıyım. heyecandan başıma ağrı girdi resmen
en son 1 ay önce görmüştüm bebişimi
oyy canım inşallah bende tutturursun da itibarın sarsılmamış olur =))) biliyorsun şimdiye dek benim tahminlerim hep tuttu Gülsevdam'ımda kızı olursa iyice tasdiklemiş olucagım tahmınlerımı
kızlaaar herkese merhaba...geçmiş bayramınızı kutlayayım önce.1 haftadır giremiyordum.şükür kavuşturana.bayramda bir yedim bir yedim ki sormayın nazar değmiş olacak ki bugün baş ağrısı,baş dönmesiyle uyandım.tansiyon 8/5 ellerim titriyor midem bulanıyorzorla peynir ekmek yedim.tam işe gideceğim hiç bir şey yapmadan iyileştim.bunlar umarım sadece tansiyon düşmesinden olmuştur.şuan hafif sersemlik var ama sabaha göre iyiyim.sizi de özlemişim yaaaaa dertleşmek ne güzel...
bide benimkine erkege benziyor dedi Gelisimi 9+2 gorunmesine ragmen
hadı gozun aydn canımbundan sonrası cok kolay ve rahat gecsın ınsallah yavrun senı bıdaha korkutmasınMerhaba hanımlar ikİli testimiz normal çıktı , kanamamızda durdu :)
ya bende çok hareketli ve spor yapmayı seven biriydim ölü gibi yatıyorum şimdi biraz yürüsem nefes nefese kalıyorum çok yoruluyorum
ya kızlar saglık ocagı derken aıle hekımı dıyorsunuz dımı ben numaramı verdım gercı evde cekmıyorsağlık ocağına kaydını yaptırmayan varsa mutlaka yaptırın kızlar arıyorlar ilgileniyorlar hemşirem de çok tatlıymış saolsun bütün kotrollerimi yaptı tahlillerimi inceledi kilo, tansiyon, varis kontrolü ödem kontrolü vs 5. ayda tetanoz aşım yapılcakmış aklıma ne takılırsa ya da doktoruma ulaşamadığım zamanlarda arıyorum katkılı ve hazır gıdaları kesinlikle yeme dedi özellikle canım aşırı tatlı istediğinde cicibebe ve süt karıştırıp yiyebilirmişim gerçi şu anda iştah sıfır ama aklımın köşesinde dursun
oh oh degme keyfıne :)anneciğime kavustum ya nasıl mutluyum
sevdiğim yemekleri yapmış, kardeşimde pasta almış gelmiş
keşke ankara da otursaydım
daha o moda girmedım ınsallahda gırmem :)Ne mutlu adınaa nasıl bir bayram evi olmuştur şimdiii
Bayanlar sizde duygusallık oluştu muu?
Pazar günü elimde dondurma pretty womanı açtım (eski bir film ama ben cok beğenirim) salya sümük hıçkıra hıçkıraa ağladım japon balığı oldumm...Gözlerim nasıl şiştii hatta hızımı alamadım aşk yemini diye bir film açtım ama dedim yaptığın kendine eziyet kapadım izlemedimm, ve akşamı yatağa girdim durup dururken ağlamaya başladım ama susamıyorumm sonra uyumuşum zaten
Bu hamilelik depresyonunu yaşayan var mı?
Benim SAT tarihine göre 2 hafta gerideyim... Ama ben bunun cinsiyetle ilgili oldugunu dusunmuyorum :)) bu arada Galiba ben haziran ayında dogum yapıcam bu tarihe göre..... şimdi bohcamı toplayıp haziran annelerinin yanınamı gideyimm...
Tek değilmişimmm
Eşim garibim sadece izliyor benii
Bide sürekli kalk yüzünü yıkayalım kalk yüzünü yıkayalım diyoorr
Ozamanda cinnet haliylee çığrıyorumm tekerleme gibi sarıp sarıp durma yıkamıcaaam diye
sonraa sarılıyorum filaann
Eşim korkutuyorsun beni diyor ama bir yandan da kendi halime bırakıyorr
Eminiimm 9 ayın çabuk geçmesi için hatimlere başlamıştır
benim o kadar gitti valla.suyum çok fazlaydı bide 3,790 grda kızım olduğunda şanslıydım öyle kalsaydım top gibiydim resmen.bide normalde zayıf bir insanım gören ikizmi diyordu.
bebegim sagda
cinsiyeti kiz
istahin acilmadi daha di mi
bak benim acilmaya basladi senin de yakindir belki
bulantin gecti mi tamamen
benim onca kusmanin arkasindan ertesi gun nasil normale dondu hala anlamiyorum
cok gecmıs olsun canım
oy masallah bu kadar erkenden tahmın etmıs doktorun
annemın doktoruda cok ıyı bırıymıs daha basta cınsıyet tahmın edıyormus
hadı gozun aydn canımbundan sonrası cok kolay ve rahat gecsın ınsallah yavrun senı bıdaha korkutmasın
ah ah bazen agrıma gıdıyor 3 4 basamak cıkınca nefes nefese kalıyorum yuyrken hemen gordugum ılk banka oturuyorum
vay be dıyorum neydım ne oldum :) Allahtan gecıcı durumumuz acısını dogumdan sonra cıkarıcam
eskısı gubu gunde 10 15 km kosucagım gunlerı 4 gözle beklıyorum
Eskisine gore iyiyim ama istemiyor canim birsey yemek hele aksam olunca,aksamlari bulanti geliyor arada,nasil agladim ama baski yapiyonuz dr da sende diye,birde tehdit ediyorum aklimca yemem bir daha diyehormonlar altust yemek duzeni altust idare edicek esim artik
ben ilk 6+4 de gitmiştim doktor kalp atışı yok bugün alalım demişti ben bekleyelim dedeim bir afta sonra başka doktora gittim bebeğim sağlıklı ilk doktorun verdiği kartta doktorun ismi yazmıyor ama ölü gebelik diye yazıyor özelde doktor şikayet etmeyi düşünüyorum 186 yı mı arıyoruz başka yapabileceğimiz birşey var mı acaba
canım ben vazelın kullananmaya basladım esımın bır arkadası vermıstı esıme katksıız dogal bakalımm:)naber tatlım,
oyy maşşallah bebişine
ya sahi aldıgın nedir çatlaklar için bende araştırmadayımda
bi jel duydum L ile başlıyodu galiba o mu ki acaba
yada ne kullanacağız kızlar bildiginiz bişiler varsa
ben artık başlamak istiyorum
ayyy bende bi gidemedim yaa şu aglık ocagına
iyi hatırlattınız kızlar bu hafta halledeyim olmıcak böyle
gececek geceekkk baksana hepımız aynıyızzz bı ara dertleselım dee topık sel olsunBende balık burcunun verdiğii yaşı gözünde bekleyenlerdenimdir ama ozaman mutlaka gerçerli bir sebebim oluyorduu
Şimdiii adam kanal değiştirdi diye oturup ağlayasım varr
Bide benim kocada anlayışsızdır, canım makarna çekti derimm ama benim çekmedi der, canım köfte çekti derim benim lahmacun çekti der...daha bir sürüü örnek veririmm ama şunları yazarken bile gözlerim dolduu yaaaGeçicidir bu durum umarımm zira süreklii tetikteyim panikteyim depresyondayımm
ınsanın ustune gelınce hıc yıyesı gelmıyor bızde cok kavga ettık su ara bıraktı sankı ama baslamasın yaaaDr dan geldikten sonra esim basladi bunu ye sunu ye demeye,cok kizdim hicbisey yemedim oturdumustune de hungur hungur agladim istemiyorum yemek niye zorluyon diye,garibim o da yemedi benim yuzumden,napiim ama istemiyorumm iste zorla mi yiyecegim
oyy benım esımde bogaaa ıkı boga erkegıyle bır evde bakalım neler olacakUpss :26: şenlik sizin ev desenee
Bizde baba inadım inatt
Bende 15 Mart balıkımm ama boğayla fena anlaşırım oyüzden kan çektii senlee
Bide hep isterdimm cocuğum yaa boğa yada yengeç olsun diyee
Aaaa sende mi balık
Kaç Mart?
Benim kocaada az yontulmamışındandır, anlatsam yuuh dersinizdee seviyorumm keretayıı beeyutuyoruz oyüzden
Eskiler hep doğru demiş bende arada koncamm diyorum (gonca misali) oda nereye koncan diyorr
Bazen koçiişşş diyorumm ben sana kariiişşş diyor muyum diyorr
Biri hödük müüü dedii
ben gelene kadar fazla konusmayın dedım bıde cok konusun desem neler olcaktı acaba sayfalar akmıs gıtmıs :)
​Ben istanbuldanım canım.. ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?