- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.041
şaştım kaldım bendeben sormamıştım cinsiyeti küçük diye bir sonrakine artık belli olur iyice hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah bu doktor da genç ama bilmiyorum ki annenin eskiden gittiği doktor mu?
bide ikili test yaptırmayacaktın galiba değil mi bende kararsızım daha
ben ilk 6+4 de gitmiştim doktor kalp atışı yok bugün alalım demişti ben bekleyelim dedeim bir afta sonra başka doktora gittim bebeğim sağlıklı ilk doktorun verdiği kartta doktorun ismi yazmıyor ama ölü gebelik diye yazıyor özelde doktor şikayet etmeyi düşünüyorum 186 yı mı arıyoruz başka yapabileceğimiz birşey var mı acaba
bebegim sagda
cinsiyeti kiz
istahin acilmadi daha di mi
bak benim acilmaya basladi senin de yakindir belki
bulantin gecti mi tamamen
benim onca kusmanin arkasindan ertesi gun nasil normale dondu hala anlamiyorum
ufff neler oluyor yaaa
iyki de beklemissin kismetinmis bebegin senin
ben ilk 6+4 de gitmiştim doktor kalp atışı yok bugün alalım demişti ben bekleyelim dedeim bir afta sonra başka doktora gittim bebeğim sağlıklı ilk doktorun verdiği kartta doktorun ismi yazmıyor ama ölü gebelik diye yazıyor özelde doktor şikayet etmeyi düşünüyorum 186 yı mı arıyoruz başka yapabileceğimiz birşey var mı acaba
kizlar dr.dan geldim..ikili testim yarina kaldi..bugun ultrasonla bakti..benim ufaklik eli agzinda yatiyodu.nerdeyse hic oynamadi.dr.a sordum niye hic oynamiyo diye, dinleniyo dedi :) bugun isyeri cok yogundu, bebisimde mi yoruldu acaba:) 12+2 ciktim bebiste 52 mm..haftalardir onu gormuyodum bazen hala orda mi merak ediyodum..cok sukur ordaymis melegim..
Ne mutlu adınaa nasıl bir bayram evi olmuştur şimdiii
Bayanlar sizde duygusallık oluştu muu?
Pazar günü elimde dondurma pretty womanı açtım (eski bir film ama ben cok beğenirim) salya sümük hıçkıra hıçkıraa ağladım japon balığı oldumm...Gözlerim nasıl şiştii hatta hızımı alamadım aşk yemini diye bir film açtım ama dedim yaptığın kendine eziyet kapadım izlemedimm, ve akşamı yatağa girdim durup dururken ağlamaya başladım ama susamıyorumm sonra uyumuşum zaten
Bu hamilelik depresyonunu yaşayan var mı?
Kızlar ben geldim gezmdn12den 3e kadar ayaktaydım hızmet gordum oyle cay doldur cay getır tabak hazırla.Okdr hakkım geçtiki anlatamam bide k.v benı dusunuyoms gbı mıllte laf solems ıs yapması yask fln demıs halbukı orya hzmtcılk edıyım dıye goturdu..goz boyuyo işte.. k.v kardeşi iki ay onceki gezmeye gitmemiştimde demişki " şimdiden gelmemeye başlamış cocuk dogunca hıc gelmez artk gezmelere" demiş. Cok zoruma gıdıyo aartk agrıma gıdıyo ınanın napcamı sasırdım bıde laf yıorm. ogun iyiki gitmemiştim kusa kusa öldüm yatak yorgn battı hep daha oncede yazdım bi önceki sayfada.Ağlaya ağlaya öldüm gözlerim kıpkırmızı oldu ve aç gidip aç geldim 4saat aykta kaldım ben. Birinin bardagını aldm cay doldurmaya k.v arkmdan seslenıyo summ su tabagıda al dıye madem benı dusunuyon ıs yapmamam lazm kendın getr yada baskasına de gotr dıe arkamdan ne bagırıyon demı ??? Ben iyilik yapııym hep kotulk goruyum Allahım sen goruyosun sen sabır ver.
benim ki tam ortadaymışcinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz sağdamıydı soldamı buna kesin tutuyo diyolar..yazarmısınız
naber tatlım,
oyy maşşallah bebişine
ya sahi aldıgın nedir çatlaklar için bende araştırmadayımda
bi jel duydum L ile başlıyodu galiba o mu ki acaba
yada ne kullanacağız kızlar bildiginiz bişiler varsa
ben artık başlamak istiyorum
ayyy bende bi gidemedim yaa şu aglık ocagına
iyi hatırlattınız kızlar bu hafta halledeyim olmıcak böyle
Eskisine gore iyiyim ama istemiyor canim birsey yemek hele aksam olunca,aksamlari bulanti geliyor arada,nasil agladim ama baski yapiyonuz dr da sende diye,birde tehdit ediyorum aklimca yemem bir daha diyehormonlar altust yemek duzeni altust idare edicek esim artik
canım annemın doktoru artık yaslanmıstır yoksa bende gıderdım kesınlıkle:)
ıkılı test nasılsa kararımı degıstırmıcek ve garantılı bır test degıl
bu yuzden uzulen arkadaslarım oldu test kötü çıktı diye ama saglıkla aldılar yavrularını kucaklarına
Rabbim kerımdır hayırlısıyla saglıkla iNşallah alıcaz kucagımıza bebişlerimizi
kesınlıkle şikayet et canım ne demek ya bu ne cahıllık baska annelerın canı yanmasın
para hırsı gözlerini bürümüş ahireti düşünmüyorlar galiba tanıdık iki kişi onda doğum yapmış çok memnun kalmışlar ama kadın paracı anlaşılan inşallah ağzının payını alsın da bir daha yapmasın öyle birşey yakın yer olsaydı gözüne sokmak isterdim dünkü usg resminiınanmıyorum yaa nasıl bır ınsandır buuu ıyıkı aldırmamıssın ...senın yerınde olsam asla pesını bırakmazdım
bakalım siz cinsiyet tahmini ne diyeceksiniz
paşa dedıgıne goreee bı tane daha mıı erkegımız gelıyor yoksaaaa
o doktoru şimdi bulsan tecrübeden yüzüne bakıp söyler cinsiyetini
doğru aslında bende karar veremedim bugünde aynı şeyleri söylüyorlardı canını sıkma boş yere diye doktor ense kalınlığı da normal görünüyor şimdilik dedi amin amin amin yazın açık açık giydireceğiz inşallah evde
şimdi yazarken bile o kadar canım sıkıldı ki şikayet edeceğim kesinlikle inşallah üstüne düşerler
​
para hırsı gözlerini bürümüş ahireti düşünmüyorlar galiba tanıdık iki kişi onda doğum yapmış çok memnun kalmışlar ama kadın paracı anlaşılan inşallah ağzının payını alsın da bir daha yapmasın öyle birşey yakın yer olsaydı gözüne sokmak isterdim dünkü usg resmini
bakalım siz cinsiyet tahmini ne diyeceksiniz
o doktoru şimdi bulsan tecrübeden yüzüne bakıp söyler cinsiyetini
doğru aslında bende karar veremedim bugünde aynı şeyleri söylüyorlardı canını sıkma boş yere diye doktor ense kalınlığı da normal görünüyor şimdilik dedi amin amin amin yazın açık açık giydireceğiz inşallah evde
şimdi yazarken bile o kadar canım sıkıldı ki şikayet edeceğim kesinlikle inşallah üstüne düşerler
​
para hırsı gözlerini bürümüş ahireti düşünmüyorlar galiba tanıdık iki kişi onda doğum yapmış çok memnun kalmışlar ama kadın paracı anlaşılan inşallah ağzının payını alsın da bir daha yapmasın öyle birşey yakın yer olsaydı gözüne sokmak isterdim dünkü usg resmini
tam 1 hafta önce 2,2 ydi hemencik büyümüş cok yattım bu haftamaşallah annesi kocaman olmuş benimkini geçmiş benimki de 2,5 cm cik Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ben benzetemedim cinsiyetini nub a göre de anlamadım benimkine de erkeğe benziyor dedi hayırlısı bakalım
iyidir canım sende iyisindir inş nerelerdesin uğramaz oldun
elancyl kremin adı canım doğal bir krem arkadaşım kullandı popo ve karın kısmına hiç çatlağı olmadı doktoru bunu önermiş kendisine bende kullanmaya başladım
erken belki ama göbeğim çok kaşınıyor napayım inşallah çatlamayız birkaç doğum sonrası karın gördüm nette çok korktum ya
Eki Görüntüle 542056
git git canım ihmal etme bebek 6 yaşına gelene kadar kontrol edilecek sağlık ocağı tarafından aşıları takip edilecek aynı zamanda sende kontrol altında olacaksın
eşim de beni doktora şikayet etmişti 2 aydır hiç et yemiyor diye ay bi sinir oldum hepten soğudum etten
allah goruyo canımmm hala doktorum dıye gezınır
bakalım siz cinsiyet tahmini ne diyeceksiniz bir de kafasının üzerinde ki tomurcuk gibi şey ne ? Bir fikriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?