2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım annemın doktoru artık yaslanmıstır yoksa bende gıderdım kesınlıkle:)
ıkılı test nasılsa kararımı degıstırmıcek ve garantılı bır test degıl
bu yuzden uzulen arkadaslarım oldu test kötü çıktı diye ama saglıkla aldılar yavrularını kucaklarına
Rabbim kerımdır hayırlısıyla saglıkla iNşallah alıcaz kucagımıza bebişlerimizi

kesınlıkle şikayet et canım ne demek ya bu ne cahıllık baska annelerın canı yanmasın

ınanmıyorum yaa nasıl bır ınsandır buuu ıyıkı aldırmamıssın ...senın yerınde olsam asla pesını bırakmazdım

kizlar dr.dan geldim..ikili testim yarina kaldi..bugun ultrasonla bakti..benim ufaklik eli agzinda yatiyodu.nerdeyse hic oynamadi.dr.a sordum niye hic oynamiyo diye, dinleniyo dedi :) bugun isyeri cok yogundu, bebisimde mi yoruldu acaba:) 12+2 ciktim bebiste 52 mm..haftalardir onu gormuyodum bazen hala orda mi merak ediyodum..cok sukur ordaymis melegim..

bende hıc oynadıgını goremedım cnm doktorum cok ugrastı ama ınsalah bu gıtmemızde goruruz...cıkolata ye muayenedenonce ben oyle denıcem bakalım

olmaz mı kucucuk şeyler gözümde büyüyo gözlerim doluyo eşime sen beni sevmiyorsun sırf cocuk için katlanıyorsun dedim adam yüzüme bakıp şaka mısın sen dedi

summ kusura bakma da ben sucu sende buluyorum hadi anladım misafirliğe gittin sanane milletin çayından pastasndan, azıcık gözünü aç illaki gidiyorsan gezmelere otur bir köşeye kalkma bana kv yapsa bunu gittiğim evde birkaç bardak tabak kırardım ayy tansiyonum düştü , sizleri de görmek için gelmiştim ama hiç halim yok derim bir de öğüre öğüre tuvaletin yolunu tutarım bak bakalım bir daha seni yerinden kaldırıyorlar mı ? yazık değil mi sana içindeki bebeğe çok mu meraklısın yorulmaya kusura bakma da 10 gün kv de kaldım kıçımı koltuktan kaldırmadım misafir geldi misafir gibi oturdum, bir yere gittik suyumu onlardan istedim yaptıgım fazlaca arsızlık biliyorum ama kimse kusura bakmasın 2 canlı halimle kimseye hizmet edemem haa cok iyi hissettiğimde evde kayınvalideye yardım ettim o kadar
değerimi düşürdü mü sanmam haa düşürdüyse de keyifleri bilir torun istiyorlarsa katlanacaklar
diyeceğim odur ki sen kaybedersin böyle yaptıkça

cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz sağdamıydı soldamı buna kesin tutuyo diyolar..yazarmısınız
benim ki tam ortadaymış büyük ihtimalle de erkek dedi doktorum

iyidir canım sende iyisindir inş nerelerdesin uğramaz oldun
elancyl kremin adı canım doğal bir krem arkadaşım kullandı popo ve karın kısmına hiç çatlağı olmadı doktoru bunu önermiş kendisine bende kullanmaya başladım
erken belki ama göbeğim çok kaşınıyor napayım inşallah çatlamayız birkaç doğum sonrası karın gördüm nette çok korktum ya

git git canım ihmal etme bebek 6 yaşına gelene kadar kontrol edilecek sağlık ocağı tarafından aşıları takip edilecek aynı zamanda sende kontrol altında olacaksın

eşim de beni doktora şikayet etmişti 2 aydır hiç et yemiyor diye ay bi sinir oldum hepten soğudum etten

Son düzenleme:
teyzeleri benim tahmini minik paşam bu 10+0 dık ama 10+4 çıktık boyumuz da 3,7 cm

Eklentiler

• $1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $2.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $3.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 41
bakalım siz cinsiyet tahmini ne diyeceksiniz bir de kafasının üzerinde ki tomurcuk gibi şey ne ? Bir fikriniz var mı

Son düzenleme:

o doktoru şimdi bulsan tecrübeden yüzüne bakıp söyler cinsiyetini
doğru aslında bende karar veremedim bugünde aynı şeyleri söylüyorlardı canını sıkma boş yere diye doktor ense kalınlığı da normal görünüyor şimdilik dedi amin amin amin yazın açık açık giydireceğiz inşallah evde
şimdi yazarken bile o kadar canım sıkıldı ki şikayet edeceğim kesinlikle inşallah üstüne düşerler
​
ınanmıyorum yaa nasıl bır ınsandır buuu ıyıkı aldırmamıssın ...senın yerınde olsam asla pesını bırakmazdım
para hırsı gözlerini bürümüş ahireti düşünmüyorlar galiba tanıdık iki kişi onda doğum yapmış çok memnun kalmışlar ama kadın paracı anlaşılan inşallah ağzının payını alsın da bir daha yapmasın öyle birşey yakın yer olsaydı gözüne sokmak isterdim dünkü usg resmini

bakalım siz cinsiyet tahmini ne diyeceksiniz

allah goruyo canımmm hala doktorum dıye gezınır

bakalım siz cinsiyet tahmini ne diyeceksiniz

maşallah annesi kocaman olmuş benimkini geçmiş benimki de 2,5 cm cik Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ben benzetemedim cinsiyetini nub a göre de anlamadım benimkine de erkeğe benziyor dedi hayırlısı bakalım

ahh canım benim önceki düşüğümde doktor iyice kurcaladı keseyi sadece kahverengi lekem vardı hiçbişi vermedi dinlen düşerse düşer kalırsa kalır dedi eve gittim 1 saat içinde leke kana dönüşmüştü
gecen hafta da bu gebeliğimde azıcık lekem geldi doktor o kadar cok ilgilendi ki iğne ilaç verdi dinlenmemi dkkat etmemi agır kaldırmamı falan söyledi
işte doktor var doktor var

tam 1 hafta önce 2,2 ydi hemencik büyümüş cok yattım bu hafta eşim hemen bize çekecek dedi onların aile de en kısa erkek eşim onunda boyu 1.85 bakalım sağlıkla doğsun da cinsiyet umurumda değil

kızlar ayva çıkmış 4. ayımıza kadar 9 tane yicez unutmayın yavrumuzun güzelliği içibaşka bi sebebi daha vardı öğrenınce yazarım sıze
ablamda yemıstı hamılelıgınde

Kızlar çatlak kremine başladınız mı? Ben daha almadım bile.

allah goruyo canımmm hala doktorum dıye gezınır
bakalım siz cinsiyet tahmini ne diyeceksiniz bir de kafasının üzerinde ki tomurcuk gibi şey ne ? Bir fikriniz var mı

doktora sordun mu o tomurcukları belki ultrason görüntüsünden kaynaklanıyordur benim daha net çünkü

Allah düşürmesin o doktorların eline

[ QUOTE=zehrah;27082527]doktora sordun mu o tomurcukları belki ultrason görüntüsünden kaynaklanıyordur benim daha net çünkü

Allah düşürmesin o doktorların eline[/QUOTE] unuttum sormayı. Sımdı de merak edıom ne dıye

Valla geçmişi oku oku bitmiyor, kv bizde diye çok fazla da vakit geçiremiyorum burada neyse o gidince telafi ederim artık. Bu gün dra gittik ikili test için kan verdim ense kalınlığı ölçüldü dr normal dedi ense kalınlığı için kan sonucu da 3 gün sonra çıkacakmış. Doktorum eğer testte bir problem çıkmazsa bir daha 1 ay sonra görüşürüz dedi.
Bu arada bizim bebiş bugün bize şov yaptı resmen atladı, zıpladı bir önünü bir arkasını döndü. Dr tam kalp atışlarını dinletmeye başlamıştı ki arkasını döndü, şaşırdık kaldık. Anneme anlatıyorum çıktıktan sonra çok şımardı anneannesi dedim şımarıksa babasına çekmiştir diyor, eşim de ben çocukken şımarık değildim beni sen şımarttın diyor.
Cinsiyetini sordum daha küçük bir dahaki gelişinize dedi ama bir sürü insan bu haftalarda öğreniyor neyse sağlıklı olsun da er geç öğreniriz ne yapalım. Bizden haberler böyle gördüğüm kadarıyla herkes iyi çok şükür bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler
Hee bir de 10 gün önce gittiğimde soldaydı, bugün tam ortadaydı bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…