- 20 Kasım 2011
- 387
- 12
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.061
ahh canım benim önceki düşüğümde doktor iyice kurcaladı keseyi sadece kahverengi lekem vardı hiçbişi vermedi dinlen düşerse düşer kalırsa kalır dedieve gittim 1 saat içinde leke kana dönüşmüştü
gecen hafta da bu gebeliğimde azıcık lekem geldi doktor o kadar cok ilgilendi ki iğne ilaç verdi dinlenmemi dkkat etmemi agır kaldırmamı falan söyledi
işte doktor var doktor var
tam 1 hafta önce 2,2 ydi hemencik büyümüş cok yattım bu haftaeşim hemen bize çekecek dedi onların aile de en kısa erkek eşim onunda boyu 1.85 bakalım sağlıkla doğsun da cinsiyet umurumda değil
kızlar ayva çıkmış 4. ayımıza kadar 9 tane yicez unutmayın yavrumuzun güzelliği içibaşka bi sebebi daha vardı öğrenınce yazarım sıze
ablamda yemıstı hamılelıgınde
Kızlar çatlak kremine başladınız mı? Ben daha almadım bile.
Valla geçmişi oku oku bitmiyor, kv bizde diye çok fazla da vakit geçiremiyorum burada neyse o gidince telafi ederim artık. Bu gün dra gittik ikili test için kan verdim ense kalınlığı ölçüldü dr normal dedi ense kalınlığı için kan sonucu da 3 gün sonra çıkacakmış. Doktorum eğer testte bir problem çıkmazsa bir daha 1 ay sonra görüşürüz dedi.
Bu arada bizim bebiş bugün bize şov yaptı resmen atladı, zıpladı bir önünü bir arkasını döndü. Dr tam kalp atışlarını dinletmeye başlamıştı ki arkasını döndü, şaşırdık kaldık. Anneme anlatıyorum çıktıktan sonra çok şımardı anneannesi dedim şımarıksa babasına çekmiştir diyor, eşim de ben çocukken şımarık değildim beni sen şımarttın diyor.
Cinsiyetini sordum daha küçük bir dahaki gelişinize dedi ama bir sürü insan bu haftalarda öğreniyor neyse sağlıklı olsun da er geç öğreniriz ne yapalım. Bizden haberler böyle gördüğüm kadarıyla herkes iyi çok şükür bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler
Hee bir de 10 gün önce gittiğimde soldaydı, bugün tam ortadaydı bakalım ne olacak
unuttum sormayı. Sımdı de merak edıom ne dıye[/QUOTE][ QUOTE=zehrah;27082527]doktora sordun mu o tomurcukları belki ultrason görüntüsünden kaynaklanıyordur benim daha net çünkü
Allah düşürmesin o doktorların eline
şovunu sevsinler onun güzel gösteri yapmıi şimdiden ya birşey soracağım bebek anne karnında ayakta durabiliyor değil miValla geçmişi oku oku bitmiyor, kv bizde diye çok fazla da vakit geçiremiyorum burada neyse o gidince telafi ederim artık. Bu gün dra gittik ikili test için kan verdim ense kalınlığı ölçüldü dr normal dedi ense kalınlığı için kan sonucu da 3 gün sonra çıkacakmış. Doktorum eğer testte bir problem çıkmazsa bir daha 1 ay sonra görüşürüz dedi.
Bu arada bizim bebiş bugün bize şov yaptı resmen atladı, zıpladı bir önünü bir arkasını döndü. Dr tam kalp atışlarını dinletmeye başlamıştı ki arkasını döndü, şaşırdık kaldık. Anneme anlatıyorum çıktıktan sonra çok şımardı anneannesi dedim şımarıksa babasına çekmiştir diyor, eşim de ben çocukken şımarık değildim beni sen şımarttın diyor.
Cinsiyetini sordum daha küçük bir dahaki gelişinize dedi ama bir sürü insan bu haftalarda öğreniyor neyse sağlıklı olsun da er geç öğreniriz ne yapalım. Bizden haberler böyle gördüğüm kadarıyla herkes iyi çok şükür bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler
Hee bir de 10 gün önce gittiğimde soldaydı, bugün tam ortadaydı bakalım ne olacak
ayyy cnm cokkk sevindimMasallah kacinci haftadasin cnm ben suan 11+3 haftaya 12 haftaya giriyoruz ve doktorum var bende
suan cok Heycanliyimm biraz anlatirmisin hamileligin nasil gidiyor cnm??
Ben bugün 11+6'yım bulantılarım bayağı azaldı, şimdilik bir sıkıntım yok bugün ikili test yapıldı inş sonuçları iyi çıkar. Böyle işte bebişimizi gördük bugün dr bıraksa akşama kadar izlerdim hareketlerini Allah herkese yaşatsın bu güüzel heyecanları
Ben bugün 11+6'yım bulantılarım bayağı azaldı, şimdilik bir sıkıntım yok bugün ikili test yapıldı inş sonuçları iyi çıkar. Böyle işte bebişimizi gördük bugün dr bıraksa akşama kadar izlerdim hareketlerini Allah herkese yaşatsın bu güüzel heyecanları
şovunu sevsinler onun güzel gösteri yapmıi şimdiden ya birşey soracağım bebek anne karnında ayakta durabiliyor değil mi
evt cnm bende ilk gördugumde hep izlemek isterdimmm COK GUZEL BIR heycan Allah her isteyen herkeze yasatsin bakalim
benim dok haftaya biz neler görecegiz cok merak ediyorum simdiden heycanLiyim bekeleyemiyorum bu kadar haftalaribir an olsun görmek istiyor insan
ne testii yaptilar cnm sende ???
teyzeleri benim tahmini minik paşam bu 10+0 dık ama 10+4 çıktık boyumuz da 3,7 cm
öyle olunca insan şaşıyor işte kendi mi düştü doktordan mı diye Allah fırsat vermesin onlara ellerine düşürmesin kaç haftalıktı düşen canım
o doktordan bayağı memnun kalmışsın anlaşılan inşallah hep öyle iyilere denk geliriz benimkide sadece rahim altta olduğu için iğne verdi 4 tane 3 ünü oldum bu doktor gerek yok dedi artık erkek doktorlar daha mı iyi ne gerçekten
istanbulda mı yaşıyorsun
canım bence erkek doktor tahminde bulundumu..üzerindeki tomurcukta yalk sac bu hafta artık kaybolur..
Bugün kan verdim ikili test için bir de ense kalınlığını ölçtü dr. Daha önceki haftalarda da kan, idrar vs tahlili yapılmıştı
kızlar ayva çıkmış 4. ayımıza kadar 9 tane yicez unutmayın yavrumuzun güzelliği içibaşka bi sebebi daha vardı öğrenınce yazarım sıze
ablamda yemıstı hamılelıgınde
evet canım istanbuldayım 5,5 haftalıktı düşen kv demler konyadaydı orada bir doktora gittim erkekti ve müthiş ilgilendi videoyu tekrar tekrar izliyorum da adam sıkılmadan 3 kere bize her şeyi anlatmış ve videoyu kendi çekti net cıksın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?