2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar bizde suan 11+3 Olduk ve cok heycanliyim en son 7 ci Haftamda gitmisdim dok.
06.11 dok terminim var kizlar sizlere bir sorum olacaktii Jelly Sekerde Isirgan Otu varmis bende birtanesini yedim
Sizce bu bebegi etkilermi?? Cvplariniz icin simdiden tsk ettim !!!!!! BU KOnuda ltf bana yardimci olun:26::26:

öyle olunca insan şaşıyor işte kendi mi düştü doktordan mı diye Allah fırsat vermesin onlara ellerine düşürmesin kaç haftalıktı düşen canım
o doktordan bayağı memnun kalmışsın anlaşılan inşallah hep öyle iyilere denk geliriz benimkide sadece rahim altta olduğu için iğne verdi 4 tane 3 ünü oldum bu doktor gerek yok dedi artık erkek doktorlar daha mı iyi ne gerçekten
istanbulda mı yaşıyorsun
tam 1 hafta önce 2,2 ydi hemencik büyümüş cok yattım bu hafta eşim hemen bize çekecek dedi onların aile de en kısa erkek eşim onunda boyu 1.85 bakalım sağlıkla doğsun da cinsiyet umurumda değil

oh oh uzun boylu olacak o zaman annesi çok küçük kıyafetler alma o zaman zaten hemencecik büyüyorlar inşallah sağlıkla doğsunlar da bizimkilerin cinsiyetinin belli olması çok gecikmeyecek anlaşılan

kızlar ayva çıkmış 4. ayımıza kadar 9 tane yicez unutmayın yavrumuzun güzelliği içibaşka bi sebebi daha vardı öğrenınce yazarım sıze
ablamda yemıstı hamılelıgınde

ayvayı yemesi zor geliyor bana ya dişlerim ağrıyor bu aralar fazla yorunca ama yinede yiyeceğim niye 4.aya kadar acaba

Kızlar çatlak kremine başladınız mı? Ben daha almadım bile.

daha kilo almadığım için düşünmedim susam yağına da güzel diyorlar

ayyy cnm cokkk sevindim Masallah kacinci haftadasin cnm ben suan 11+3 haftaya 12 haftaya giriyoruz ve doktorum var bende
suan cok Heycanliyimm biraz anlatirmisin hamileligin nasil gidiyor cnm??

[ QUOTE=zehrah;27082527]doktora sordun mu o tomurcukları belki ultrason görüntüsünden kaynaklanıyordur benim daha net çünkü

Allah düşürmesin o doktorların eline
unuttum sormayı. Sımdı de merak edıom ne dıye[/QUOTE]

önemli birşey olsa doktor söylerdi merak etme benimki bakarken söylüyordu su toplaması kanamaya baktı var mı diye için ferah olsun doktorun da iyi ilgilenmiş önmeli birşey olsa söylerdi

allah hayırlısıyla kuzularınızı kucağınıza versin inşallah..ben 2012 şubat annesiyim..muhteşem bişey anne olmak..anlatılmaz bi duygu..topiklere gözgezdirirken gördüm yazınızı..doktor seçerken çok çok dikkat edin..çünkü doktor yüzünden berbat bi hamilelik geçirdim ben..baktınız kafanıza uymuyo bidaha kapısından geçmeyin o doktorun.. doğurana kadar 11 doktor gezdim..tavsiye isteyen olursa yardımcı olurum seve seve:)))

selam tatlı hamişler,
kuzucuklar nasıl? baş ağrısı var bu aralar genelde alçak basınç etkisiyle, birde daha fazla yorgunluk hissi oluyor bu haftalarda haberiniz olsun hepinizi öpüyorum. meleklere dikkat muccccccckkkkks

şovunu sevsinler onun güzel gösteri yapmıi şimdiden ya birşey soracağım bebek anne karnında ayakta durabiliyor değil mi

ayyy cnm cokkk sevindim Masallah kacinci haftadasin cnm ben suan 11+3 haftaya 12 haftaya giriyoruz ve doktorum var bende
suan cok Heycanliyimm biraz anlatirmisin hamileligin nasil gidiyor cnm??

Ben bugün 11+6'yım bulantılarım bayağı azaldı, şimdilik bir sıkıntım yok bugün ikili test yapıldı inş sonuçları iyi çıkar. Böyle işte bebişimizi gördük bugün dr bıraksa akşama kadar izlerdim hareketlerini Allah herkese yaşatsın bu güüzel heyecanları

daha bunlar hareket mi:))))) bide 6.aydan sonra görün hareket nedir..göbüşünüzde ordan oraya atıcaklar kendilerini..yatamicaksınız kalkamicaksınız..hatta oturamicaksınız bile:))

evt cnm bende ilk gördugumde hep izlemek isterdimmm COK GUZEL BIR heycan Allah her isteyen herkeze yasatsin bakalim
benim dok haftaya biz neler görecegiz cok merak ediyorum simdiden heycanLiyim bekeleyemiyorum bu kadar haftalaribir an olsun görmek istiyor insan
ne testii yaptilar cnm sende ???

Bugün kan verdim ikili test için bir de ense kalınlığını ölçtü dr. Daha önceki haftalarda da kan, idrar vs tahlili yapılmıştı

evet canım istanbuldayım 5,5 haftalıktı düşen kv demler konyadaydı orada bir doktora gittim erkekti ve müthiş ilgilendi videoyu tekrar tekrar izliyorum da adam sıkılmadan 3 kere bize her şeyi anlatmış ve videoyu kendi çekti net cıksın diye

Son düzenleme:
canım bence erkek doktor tahminde bulundumu..üzerindeki tomurcukta yalk sac bu hafta artık kaybolur..

tşk ederim diyorum başka bişey de vardı bu kesede kaybolmuşdoktorumuz büyük ihtimal erkek dedi ense kalınlıgı da iyi görünüyor ama sen gene de 10 gun sonra testlerini yaptır dedi

alıntı,Hamilelikte oje sürümü...

Tolüren: Oje çıkarmaya yarayan aseton gibi kimyasalların üretiminde kullanılan ve Güney Amerika'ya özgü Tulu ağacından elde edilen, renksiz ve berrak bir madde olan tolürene maruz kalmak sinir sistemine zarar vermektedir. Hamilelikte yüksek düzeyde tolürene maruz kalmak fetüste, aralarında zihinsel gelişim sorunlarında bulunduğu doğum kusurlarına neden olabilmektedir.

Formaldehit: Oje ve diğer kozmetik ürünlerde koruyucu madde olarak kullanılan formaldehit günümüzde sağlık kurumlarının baskısıyla kozmetik ürünlerden çıkarılmaya başlanmıştır ancak hala bazı markalar bu bileşeni ürünlerinde kullanmaktadır.

Fitalat (Pitalik): Oyuncaklar, gıda paketleri, vinil döşeme, oje ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan fitalat'ın hamilelikte zararları üzerine kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte özellikle anne ve bebek sağlığı alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları bu bileşeni içeren kozmetiklerin kullanımını önermemektedir.

şükür ki hamile kaldıgımdan beri abdestlı yatıyorum evden cıkıyorum oje deliliğimden böylellikle vazgeçmiştim

ne güzel bebeğe de hatıra kalacak o şimdi:))
istanbulda bir sürü doktor var konyadaki gibi doktor bulursun inşallah bende istanbulda mı yapsam diyorum ailem orada ben doğudayım gittiğim özel hastane 80 km lik yol karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…