2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
walla canım nerede rahat edeceksen bence orada yap dogumu

ayvayı yemesi zor geliyor bana ya dişlerim ağrıyor bu aralar fazla yorunca ama yinede yiyeceğim niye 4.aya kadar acaba

daha kilo almadığım için düşünmedim susam yağına da güzel diyorlar

canım neden 9 tane ben onu anlayamadım

ablama yarın ulasıp sorucam kızlar enıstem gece hale gıdıp bulmustu 4. ayı dolmadan yesın dıye kı esı hayatta oyle jestler yapmaz
dmeek sebebı kuvvetlıymıs :) öğrenınce bılgılendırıcem sızıde ..
bu arada diş eti kanamam var kızlar dısetlerı normaldede hassasdı ve tel tedavısındeyım bı baktım agzımda kan tadı
kalbımde yıne hafıf hafıf agrımaya basladı kalp agrısı yasıyan varmı kızlar aranızda ?
göbeğimin altındada kıpırlık hıssedıyorum hayırdır :)
ve nıhayet kabızlıktan kurtuldum kac gunun acısı cıktı ınsallah eskı duzenıme donerım yıne kabız olmam

hepımıze guzel bır gece dılıyorum ınsallah bu gecede sureklı uyanmam

kizlar idrarimda bakteri cikti benim
doktor bir ilac yazdi gunde 3 kere uzun sure kullanacaksin dedi
ilac kullanmaktan yana dgeilim hic ama kullanmam konusunda israr ediyor
bu bakteri suyla atilir mi acaba ya
ben hala kararsiz kaldim ilaca baslayip baslamamakta

bende kalp agrısı degılde bı ara carpntım cok vardı ama sımdı gectı unutmada canım mutlaka sor doktoruna

gecmıs olsun cnm bılmyıorumkı atılırmı su o tur seyelre ıyı gelır ama doktorun dedıyse kullan bence

gunaydın kızlarr
gece baş agrısıyla uyudum sabah 5.30da kalktım hala agrıyor ensemden dogru tansıyonummu dusuk acaba tansıyon aletımız de yok

canım idrar yolları enfeksiyonuna sebep olan bakteriler su ile atılabiliyor canım bende evlendiğimden beri aynı dertten muzdarip oldugum için kullanacagın ilacın adı ne ?

bu arada herkese kocaman günaydınnnnn

canım idrar yolları enfeksiyonuna sebep olan bakteriler su ile atılabiliyor canım bende evlendiğimden beri aynı dertten muzdarip oldugum için kullanacagın ilacın adı ne ?

bu arada herkese kocaman günaydınnnnn

kanefron diye bir ilac
kadin hic bol su demedi
direk ilac yazdi
lokosit falan atiliyor da bakteri acaba ilerler mi diye korkuyorum bir yandan
bir yandan ilac kullanmaya sicak bakmiyorum bilemedim ya
ben de bulanti donemi su icemedim ve sonucunde bu olay oldu, her zama bol su icmek lazim
hem bebegin amniyon sivisinin tazelenmesi ictigimiz suyla oluyormus

Günaydınnnn hanımlaaarrr

kızlarrr hepınızden beklıyorummm cok merak edıyorum benden buyuk göbişi olan varmı

Kesinn benimdirr ama bebek göbişi değil işte benim ki
Kocaaamaann yaa yok böyle bişeyy resmen içime çekme ihtiyacı duyuyorumm
İnanılmaz gazman birşey oldu hele akşamlarıııı iğne batırsann balon gibi sönecek kıvamda göbişimm

gunaydın kızlar.nasılsınız.gecmışı az okudum epey bırıkmış.ama en azından herkes ıyı maşallh..cınsıyetlerde ogrenılıyo maşallh allah saglık versın yavrucugunuza..bazı doktorlar çok erken bılebılıyo ben ınanıyorum..bız bayramda aılelere gıdemedık evdeydık yolculugu kaldıramayacak haldeysım çunku bu bayram boyle olsun ne yapalım.allah omur versın gıderız dıger bayramlara kısmet olur ınşallh.arefe gunu serum almıştım bayramıda kotu degıldım az az çogu şeyden yedım şukur.şimdi yıne hortlama başladı doktorumla goruştum cuma gel tekrar yıne alacagım serumu.o aradad bebışı goruruuz işte..o zaman 10.haftaı bıtırmış olacagız.az daha buyumuş olur artık.ama ben erken ogrenmeyı duşunmuyorum cınsıyetını.14.haftalar 16.haftalar daha garantı gelıyor bana..bakalım çatlamazsam bekleyeyım dıyorum
ayvayı çok severım ben şimdiden 4 tane yedım.sulu olursa daha bı guzel oluyo..:) kılolardan yazmışsınız artık alımlar başlat kızçeler boşverın enınde sonunda gıdıyo işte kılolar..ılkınde 20 kılo aldım dogumda 8 kılosu gıttı.gerısıde kıızm 10 aylıktı hepsını verdım..ıkıncıde 15 kılo aldım dogumda 4 kılo gıttı.gerısını kızcem 1.5 yaşına gelene kadar 10 kılosunu verdım 5 kılo kalmıştı..şimdi o kalan 5 kıloylka hamıle kaldım işte.neyse yınede kılolu degılım.2 kıloda verdım hatta..kılo alımı yok şuan.eskı guzel normal gunlerıme doneyım ozledım valla.gobegım acccık çıktı gıbı gelıyo banadaama dıştan daha bellı olacak kadar degıl.hadı sızler koyun bız bakalım.bızler kuçuguz sızn çıkmıştır tabı

gunaydın canımmm

hiççtee bılee cekmıyorum gobısımı eskıden ceke ceke nefes alamazdım sımdı dıyorlarkı ne cbk buyudu karnındıyemıyorumkı eskıden ckıordum sımdı saldım gıttıııı foto koy luffeeennnnnn sendeeeee bakalımmm ben 1 saate koycam inşallah

İşteyim şimdi nasıl çekeyim kii
Ayna filan olması lazımm lavabodakinee daha göbişim ulaşmazz
Koyarım illa kii ama sen yinede 2 topik aç
1-Bebiş göbişiii (Henüz bebiş göbişim çıkmamıştır ki henüz 3 aylık oldum ve takvimde bile bebek hala kalçada diyor oyüzden çekiyorum bende )
2-Gaz göbişiii (bak buna bol bol koyarım foto )

Kızlar bugün sabahtan beri karnımın içinde pııır pııırr kelebek uçuşları oluyoorr,seğirme oluyor pııt pııt yapıyor :44: Erken değil mii yoksa hızlı kan akışının bana oynadığı oyun mu bu?
Bide bebek hıçkırınca anne anlarmış onda nasıl oluyor ki bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…