- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.081
walla canım nerede rahat edeceksen bence orada yap dogumune güzel bebeğe de hatıra kalacak o şimdi:))
istanbulda bir sürü doktor var konyadaki gibi doktor bulursun inşallah bende istanbulda mı yapsam diyorum ailem orada ben doğudayım gittiğim özel hastane 80 km lik yol karar veremedim
ayvayı yemesi zor geliyor bana ya dişlerim ağrıyor bu aralar fazla yorunca ama yinede yiyeceğim niye 4.aya kadar acaba
daha kilo almadığım için düşünmedim susam yağına da güzel diyorlar
canım neden 9 tane ben onu anlayamadım
kızlar ayva çıkmış 4. ayımıza kadar 9 tane yicez unutmayın yavrumuzun güzelliği içibaşka bi sebebi daha vardı öğrenınce yazarım sıze
ablamda yemıstı hamılelıgınde
bende kalp agrısı degılde bı ara carpntım cok vardı ama sımdı gectı unutmada canım mutlaka sor doktorunaablama yarın ulasıp sorucam kızlar enıstem gece hale gıdıp bulmustu 4. ayı dolmadan yesın dıye kı esı hayatta oyle jestler yapmaz
dmeek sebebı kuvvetlıymıs :) öğrenınce bılgılendırıcem sızıde ..
bu arada diş eti kanamam var kızlar dısetlerı normaldede hassasdı ve tel tedavısındeyım bı baktım agzımda kan tadı
kalbımde yıne hafıf hafıf agrımaya basladı kalp agrısı yasıyan varmı kızlar aranızda ?
göbeğimin altındada kıpırlık hıssedıyorum hayırdır :)
ve nıhayet kabızlıktan kurtuldum kac gunun acısı cıktı ınsallah eskı duzenıme donerım yıne kabız olmam
hepımıze guzel bır gece dılıyorum ınsallah bu gecede sureklı uyanmam
kizlar idrarimda bakteri cikti benim
doktor bir ilac yazdi gunde 3 kere uzun sure kullanacaksin dedi
ilac kullanmaktan yana dgeilim hic ama kullanmam konusunda israr ediyor
bu bakteri suyla atilir mi acaba ya
ben hala kararsiz kaldim ilaca baslayip baslamamakta
kizlar idrarimda bakteri cikti benim
doktor bir ilac yazdi gunde 3 kere uzun sure kullanacaksin dedi
ilac kullanmaktan yana dgeilim hic ama kullanmam konusunda israr ediyor
bu bakteri suyla atilir mi acaba ya
ben hala kararsiz kaldim ilaca baslayip baslamamakta
canım idrar yolları enfeksiyonuna sebep olan bakteriler su ile atılabiliyor canım bende evlendiğimden beri aynı dertten muzdarip oldugum için kullanacagın ilacın adı ne ?
bu arada herkese kocaman günaydınnnnn
göüşlerimizin fotolarını paylasalım artık dimiiiibuyrun göbiş topiğiğzzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...mayis-annelerinin-gobusleri.html#post27086025
sabah aklimdan gecmisti
hayirli olsun topicimizzzzz
motıvasyona ıhtıyacımız varrr eşim gitsin cekıp atıcam hemen
tamam ben de cekicem
kızlarrr hepınızden beklıyorummm cok merak edıyorum benden buyuk göbişi olan varmı
Günaydınnnn hanımlaaarrr
Kesinn benimdirr ama bebek göbişi değil işte benim ki
Kocaaamaann yaa yok böyle bişeyy resmen içime çekme ihtiyacı duyuyorumm
İnanılmaz gazman birşey oldu hele akşamlarıııı iğne batırsann balon gibi sönecek kıvamda göbişimm
gunaydın canımmm
hiççtee bılee cekmıyorum gobısımı eskıden ceke ceke nefes alamazdım sımdı dıyorlarkı ne cbk buyudu karnındıyemıyorumkı eskıden ckıordum sımdı saldım gıttıııı foto koy luffeeennnnnn sendeeeee bakalımmm ben 1 saate koycam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?