- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.101
gunaydın kızlarr
gece baş agrısıyla uyudum sabah 5.30da kalktım hala agrıyor ensemden dogru tansıyonummu dusuk acaba tansıyon aletımız de yok
Kızlar bugün sabahtan beri karnımın içinde pııır pııırr kelebek uçuşları oluyoorr,seğirme oluyor pııt pııt yapıyor :44: Erken değil mii yoksa hızlı kan akışının bana oynadığı oyun mu bu?
Bide bebek hıçkırınca anne anlarmış onda nasıl oluyor ki bilen var mı?
teyzeleri benim tahmini minik paşam bu 10+0 dık ama 10+4 çıktık boyumuz da 3,7 cm
dun anneme sordum naisl hissediliyor diye
pit pit atma olur bebek haraketlerinde ama 4.ay gibi hissedersin diyor
dun ben de inanlmaz yogun hissettim 12. haftada da iki gun falan olmustu boyle birsey
ama iste bilmedigimizden birsey demek zor, gercekten baslayinca ayirt edilebilir sanirim
dun anneme sordum naisl hissediliyor diye
pit pit atma olur bebek haraketlerinde ama 4.ay gibi hissedersin diyor
dun ben de inanlmaz yogun hissettim 12. haftada da iki gun falan olmustu boyle birsey
ama iste bilmedigimizden birsey demek zor, gercekten baslayinca ayirt edilebilir sanirim
valla cnm sanırım buda kişiden kişiye değişiyo
ama ben iki hafta önce dr a gittiğimde seyirmeler başlamıştır hissettinmi dedi
yani benimde eskilerden duyduğum 3-4 aylarda oluyormuş zaten 5 ayda gerçek haraketler başlayacakmış kısmetse
Bende erken diye düşünuyorum ama sanki karnımda takla atıyorr keretaa
Yeri geniş tabii
Bide alakasız olacak ama anne diyince aklıma geldii annemde bana ilk tekmeyi atınca bebek yaa aynaya yada kocana bak alakasız kişilere bakma huyunuda suyunuda almasın diyorr, size benzesin diyor, hatta dedem annemlerin mavi gözlü olmasını istemediği için 9 ay anneanneme ayna baktırmamışş :26: Böyle hurafeye inanan var mı?
Yaa bide sol gözüm benim hep pıtt pııt seğiriyorr hayırlara çıksın lütfen :18:
arkadaşlar özellikle cinsiyet öğrenenler bebişlere bişiler almaya başladınız mı neler almayı düşünüyosunuz ben bu konuda kendimi çok tecrübesiz hissediyorum başa gelince herşey yoluna girer inşallah ama:26: bi oyuncak aldım sadece 3ay + olanlardan annem başladı almaya ama bilmiyorum bide diyolar hani hemen büyüyo ilk aylar için çok almayın fln siz ne düşünüyosunuz bu konuda:44:
kizlar idrarimda bakteri cikti benim
doktor bir ilac yazdi gunde 3 kere uzun sure kullanacaksin dedi
ilac kullanmaktan yana dgeilim hic ama kullanmam konusunda israr ediyor
bu bakteri suyla atilir mi acaba ya
ben hala kararsiz kaldim ilaca baslayip baslamamakta
çok güzel bebeğin maşallah bakmaya doyamadım kordon bağının altındaki pipisi ama eğik duruyo belki kızda olabilir tam yatar pozisyonda değil hayırlısı bakalım
arkadaşlar özellikle cinsiyet öğrenenler bebişlere bişiler almaya başladınız mı neler almayı düşünüyosunuz ben bu konuda kendimi çok tecrübesiz hissediyorum başa gelince herşey yoluna girer inşallah ama:26: bi oyuncak aldım sadece 3ay + olanlardan annem başladı almaya ama bilmiyorum bide diyolar hani hemen büyüyo ilk aylar için çok almayın fln siz ne düşünüyosunuz bu konuda:44:
bizde bayramda tatil beldesindeydik babanem diyo kızım sen bakma o tarafadevamlı beni koruma derdindeydi sen denize girme havuza girme yürüme onu yapma bunu yapma banada can geldi herşeyi yapcam sanki nerdeyse atv lere biniyodum
valla insan duramıyor ama çok bişi alma
hatta sen sadece yatağına arabasına bak
çünkü büyükler çok fazla alıyor bnm kv tarafında 23 yıldan sonra ilk defa bi bebek heyecanı var
buyüzden kv koca bi poşet aldı bile badi falan
annemde bana lizöz yelek yatakörtüsü derdinde (kendi yaptığından)
alala halbuki genelde doktorlar çok erken daha diyolar her yerdede öle yazıyo ben kendimi dinliyorum devamlı dün sanki bişi hissediyo gb oldum uyku arasında ama heryerde daha hissedilmez deniyo diye üstünde durmamıştım bide benim rahim arkada olduğu için geç hissedebilirsin dedi doktorum gerçi ben sorunca evet olabilir dedi ama heycanla bekliorum
valla insan duramıyor ama çok bişi alma
hatta sen sadece yatağına arabasına bak
çünkü büyükler çok fazla alıyor bnm kv tarafında 23 yıldan sonra ilk defa bi bebek heyecanı var
buyüzden kv koca bi poşet aldı bile badi falan
annemde bana lizöz yelek yatakörtüsü derdinde (kendi yaptığından)
canım bence kullan ya da sor bir süre çok su içsem atar mıyım diye ? İş yerinde biri var 29 haftalık oldu 1 aydır işe gelemiyor şimdi de idrar yollarında mikrop çıkmış bu da erken doğum riskine cevirmişher bünye bir değil tabi ki ama sen doktoruna bir danış istersen ben su içemeyenlerdenim ama artık zorla içiyorum
tşk ederiz teyzesi bakalım 10 haftada ki yorum bu belki ilerleyen haftalarda değişir ama bana da erkek olacak gibi geliyor
çok erken oldugunu düşünüyorum , gördükçe belki 1 - 2 parça bişey alırım ama büyük şeyleri doğuma yakın almak istiyorum
rabbim nasip etmesin bir aksilik olur falan elimde kıyafetlerle eşyalarla kalmak istemiyorum
Kızlar ya benımde bı sorum var bulantı ve kusmadan kılo veren oldumu aranızda hıc ben 3 kılo verdım ve hıc alamıyorum 3.ayımızın ıcındeyız ama hala hıc kılo alamadım ve nerdeyse aksama kadar ac duruyorum hıc bısey canım ıstemıyo zorla meyve falan yıyorum hıc ıstahım yok korkuyorum bebegım saglıklı gelısmezse eger((( varmı benım gıbı olan....
Ben mothercareden almayı düşünüyorum hastane çıkışı-10 body-10 atlık olarak gerçi mağazalarda ellerine liste veriyorlar neler gerekli diye, kuzenim idilden alışveriş yapmıştı onlar vermişti liste
3 ayda dediğin gibi çok cabuk gelişiyorlarr
Eskiler ne demiş cocuğun yediği helal, giydiği haramdırr
Bende gözleri eşime benzesin istiyorumm
Mavi eşimin gözüü, oyüzden ona bakıyorum, aynada saçımı tararken gözümün içine bakmıyorum :44: Sıyırdın iyice diyor eşim ya sana ya bana benzeyecek kendine haksızlık yapma diyorr bendee sadece gözlerini senden alsın istiyorum zaten dedimm
Ben aldim bayaa badi alttan citcitli mothercare den ,yenidogan ,6-9aylik aldim ama buyuk ihtimal herkes alicak bende tembihliyorum 6-9ay alin ne alcaksaniz ilk kiyafetlerini ben almak istiyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?