- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.121
günaydın herkese. Kızlar bişey sorucam. Kasıklarınızda ağrı oluyor mu?benim dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var. Internetten baktım. Düşüğün habercisi olabilir diyor. Moralim çok bozuldu. Doktorumu aramadan önce size danışmak istedim. Lütfen cevap yazın(
günaydın herkese. kızlar bişey sorucam. kasıklarınızda ağrı oluyor mu?benim dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var. internetten baktım. düşüğün habercisi olabilir diyor. moralim çok bozuldu. doktorumu aramadan önce size danışmak istedim. lütfen cevap yazın(
Allah korusun ya kötü düşünmeyelim inşallah Allaha emnaetler
günaydın herkese. kızlar bişey sorucam. kasıklarınızda ağrı oluyor mu?benim dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var. internetten baktım. düşüğün habercisi olabilir diyor. moralim çok bozuldu. doktorumu aramadan önce size danışmak istedim. lütfen cevap yazın(
canım kanaman varmı ? yoksa agrı olması normal ama sen yınede eyaklarını uzat ve yat bbırde mumkun oldugunca anı hareketlerden uzakdur yuksek yere uzanmaya calısma kendını yorma ! ıcınınde rahat olması ıcın bence drunu da ara ve konus.
daha erken ama 13.14 haftalarda hısseden oluyomuş tabı.ben ıkısındede erken hıssetmedım hele ılkını hıssedecegım dıye gobegım çatladıKızlar bugün sabahtan beri karnımın içinde pııır pııırr kelebek uçuşları oluyoorr,seğirme oluyor pııt pııt yapıyor :44: Erken değil mii yoksa hızlı kan akışının bana oynadığı oyun mu bu?
Bide bebek hıçkırınca anne anlarmış onda nasıl oluyor ki bilen var mı?
bence fazla almayın helekı ılk aylarda gıyeceklerını cıddı anlamda hızlı buyyyolar çogu şeyler ekde bıle kalıyo.arkadaşlar özellikle cinsiyet öğrenenler bebişlere bişiler almaya başladınız mı neler almayı düşünüyosunuz ben bu konuda kendimi çok tecrübesiz hissediyorum başa gelince herşey yoluna girer inşallah ama:26: bi oyuncak aldım sadece 3ay + olanlardan annem başladı almaya ama bilmiyorum bide diyolar hani hemen büyüyo ilk aylar için çok almayın fln siz ne düşünüyosunuz bu konuda:44:
kizlar idrarimda bakteri cikti benim
doktor bir ilac yazdi gunde 3 kere uzun sure kullanacaksin dedi
ilac kullanmaktan yana dgeilim hic ama kullanmam konusunda israr ediyor
bu bakteri suyla atilir mi acaba ya
ben hala kararsiz kaldim ilaca baslayip baslamamakta
Canım doktorunu ara bencee ama dr kaan kocatepeyi izlemiştim 12. haftadan sonra düşme ihtimali %1miş, üşütme veya büyümeden kaynaklı ağrı olabilir iyi düşün iyi olsun, internetide çok kurcalama doktora danış
Ama tabii herşey Rabbimin elindee
Bebişlerimize sağlık ve uzunn ömürler versin
öyle de işte insanın aklına geliyo arada
aklına kötü bişey getirme çoğumuzda kasık ağrısı var ama sende ki nasıl sürekli mi çok mu şiddetli, 2 gün önce yerde oturuyordum aniden kalkmaya çalıştm kasığıma ağrı gırdı tüm gün geçmedi :2: sen her ihtimale karşı doktoruna bir danış
gunaydın mayısın en guzel annelerı,
ben grıp oldum ılacta kullanamıyorumm valla aksamdan berı oldum işe gıtmedım rapor aldım sureklı mandalın suyu faln ıcıyorummm cok fenayım aman kendınıze dıkkat edın bu donemde hastalık hıc cekılmyor:2::2:
gunaydın kızlarr
gece baş agrısıyla uyudum sabah 5.30da kalktım hala agrıyor ensemden dogru tansıyonummu dusuk acaba tansıyon aletımız de yok
çok şiddetli diyemem ama sürekli. önceden de oluyordu. mesela hapşurunca aniden sancı giriyordu. ay ne bileyim kötü düşünmek istemiyorum. gece de kötü rüyalar görünce sabah böyle panik atak oldum işte.
çok şiddetli diyemem ama sürekli. önceden de oluyordu. mesela hapşurunca aniden sancı giriyordu. ay ne bileyim kötü düşünmek istemiyorum. gece de kötü rüyalar görünce sabah böyle panik atak oldum işte.
günaydın teyzeleri, biz geldik
bu sabah baya bir bulantıyla uyandım, dün geceden açtım ama o yüzden olabilir. neyse kahvaltı yaptım bir tost yedim açık bir çay içtim biraz toparladım kendimi.
bebişimin usg resmini sizinle paylaşıyorum 13+3 olması gerekirken 12+5 çıktı usg de biraz geriden geliyoruz.......
Eki Görüntüle 542424
mutlakaaa at amaaa :)merak edıyorum benden buyk gobısı olan varmıİşteyim şimdi nasıl çekeyim kii
Ayna filan olması lazımm lavabodakinee daha göbişim ulaşmazz
Koyarım illa kii ama sen yinede 2 topik aç
1-Bebiş göbişiii (Henüz bebiş göbişim çıkmamıştır ki henüz 3 aylık oldum ve takvimde bile bebek hala kalçada diyoroyüzden çekiyorum bende )
2-Gaz göbişiii (bak buna bol bol koyarım foto)
ne guzel yaaaa ben neden hıssedemıyorum kiiiiiiiii:44:Kızlar bugün sabahtan beri karnımın içinde pııır pııırr kelebek uçuşları oluyoorr,seğirme oluyor pııt pııt yapıyor :44: Erken değil mii yoksa hızlı kan akışının bana oynadığı oyun mu bu?
Bide bebek hıçkırınca anne anlarmış onda nasıl oluyor ki bilen var mı?
haklsıın cnmalmak lazım neysekı sımdı daha ıyıyımbiz aldık hem eve lazım hemde hamilelikte önemli gerçekten siz de ihmal etmeyin şimdi düşük ilerde yükselme fln ihtimali var insan kendini bilir en azından ona göre doktora sorarız
yaabenımde goz sekmesı gıbı arada oluyor ama ne bılım gaz fln dır heralde dıyorum:)bana herkez 4.ayda baslarsın hıssetmeye dıyorlardun anneme sordum naisl hissediliyor diye
pit pit atma olur bebek haraketlerinde ama 4.ay gibi hissedersin diyor
dun ben de inanlmaz yogun hissettim 12. haftada da iki gun falan olmustu boyle birsey
ama iste bilmedigimizden birsey demek zor, gercekten baslayinca ayirt edilebilir sanirim
biz bebek odası bıle bakmaya başladıkarkadaşlar özellikle cinsiyet öğrenenler bebişlere bişiler almaya başladınız mı neler almayı düşünüyosunuz ben bu konuda kendimi çok tecrübesiz hissediyorum başa gelince herşey yoluna girer inşallah ama:26: bi oyuncak aldım sadece 3ay + olanlardan annem başladı almaya ama bilmiyorum bide diyolar hani hemen büyüyo ilk aylar için çok almayın fln siz ne düşünüyosunuz bu konuda:44:
oluyor cnm ozellıkle 2 gun once 2 tarafımda agrı oldu ama onemsemedım getı sonra sen yıne de sor doktrouna cnm ınsallah onemlı bırsey yokturgünaydın herkese. kızlar bişey sorucam. kasıklarınızda ağrı oluyor mu?benim dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var. internetten baktım. düşüğün habercisi olabilir diyor. moralim çok bozuldu. doktorumu aramadan önce size danışmak istedim. lütfen cevap yazın(
günaydın teyzeleri, biz geldik
bu sabah baya bir bulantıyla uyandım, dün geceden açtım ama o yüzden olabilir. neyse kahvaltı yaptım bir tost yedim açık bir çay içtim biraz toparladım kendimi.
bebişimin usg resmini sizinle paylaşıyorum 13+3 olması gerekirken 12+5 çıktı usg de biraz geriden geliyoruz.......
Eki Görüntüle 542424
geçmiş olsun bende 10 gündür baş ağrısı çekiyorum bu günlerde biraz azaldı dr.nörolojiciye gönderdi normalde migrenim vardı nörolojik muayenem normal geçti malesef fazla müdahale edemedikleri için ancak minoset verdi emar istiycekti ama ben istemedim normalde bebeğe zararı yokmuş eğer devam ederse benim gözlerim bozuk göz muayenesine göndericek falan filan bu arada hamiellikte aç kalıncada ağrıyo bişeyi tetikliyomuş ve kan basıncı arttığı için damarlar genişliyo ve baş ağrısıda olabiliyo falan filan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?