2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

normalde hepimizde oluyor
ama kesintisiz ise bi doktorunla görüş cnm
ama moralini bozma

canım kanaman varmı ? yoksa agrı olması normal ama sen yınede eyaklarını uzat ve yat bbırde mumkun oldugunca anı hareketlerden uzakdur yuksek yere uzanmaya calısma kendını yorma ! ıcınınde rahat olması ıcın bence drunu da ara ve konus.

Allah korusun ya kötü düşünmeyelim inşallah Allaha emnaetler

öyle de işte insanın aklına geliyo arada

aklına kötü bişey getirme çoğumuzda kasık ağrısı var ama sende ki nasıl sürekli mi çok mu şiddetli, 2 gün önce yerde oturuyordum aniden kalkmaya çalıştm kasığıma ağrı gırdı tüm gün geçmedi :2: sen her ihtimale karşı doktoruna bir danış

çok şükür kanamam yok. daha bir gün önce doktora gittik bebişi gördük gayet sağlıklıydı ama korkuyorum gene de işte. geçmezse arayacağım öğleyin.

Canım doktorunu ara bencee ama dr kaan kocatepeyi izlemiştim 12. haftadan sonra düşme ihtimali %1miş, üşütme veya büyümeden kaynaklı ağrı olabilir iyi düşün iyi olsun, internetide çok kurcalama doktora danış
Ama tabii herşey Rabbimin elindee
Bebişlerimize sağlık ve uzunn ömürler versin

daha erken ama 13.14 haftalarda hısseden oluyomuş tabı.ben ıkısındede erken hıssetmedım hele ılkını hıssedecegım dıye gobegım çatladı20.haftalarda net hıssetmıştım tekmelerını.ıkıncıde 15.haftayı buldu net hıssetmem..

bence fazla almayın helekı ılk aylarda gıyeceklerını cıddı anlamda hızlı buyyyolar çogu şeyler ekde bıle kalıyo.

bendede oluyor .doktora dedım normal dedı.karın buyudugu için olur boyle dedı.yıne akşam agrıdı benım yavaş harehet etneye calışıyorum yanı hızlı olunca daha bı acıyor

gunaydın mayısın en guzel annelerı,
ben grıp oldum ılacta kullanamıyorumm valla aksamdan berı oldum işe gıtmedım rapor aldım sureklı mandalın suyu faln ıcıyorummm cok fenayım aman kendınıze dıkkat edın bu donemde hastalık hıc cekılmyor :2::2:

benimde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı. doktor eger ürüyorsa ilaç kullancaksın dedi. düşük tehlikesi yaratıyormus yoksa.
kullan bence canım sonucta doktor yazıyor ilacını...

amin canım ya inşallah. internet olayı gerçekten çok kafa karıştırıyor. çok araştırmadan doktoru aramak lazım aslında.

çok şiddetli diyemem ama sürekli. önceden de oluyordu. mesela hapşurunca aniden sancı giriyordu. ay ne bileyim kötü düşünmek istemiyorum. gece de kötü rüyalar görünce sabah böyle panik atak oldum işte.

geçmiş olsun cnm
gerçektende çok zor

günaydın teyzeleri, biz geldik

bu sabah baya bir bulantıyla uyandım, dün geceden açtım ama o yüzden olabilir. neyse kahvaltı yaptım bir tost yedim açık bir çay içtim biraz toparladım kendimi.

bebişimin usg resmini sizinle paylaşıyorum 13+3 olması gerekirken 12+5 çıktı usg de biraz geriden geliyoruz.......

içini ferah tut canım.allahın ıznıyle hıcbırsey olmayacak.ama ıcındekı supheler kalmasın bunun ıcınde mutlaka doktorunla gorus

gunaydın kızlarr
gece baş agrısıyla uyudum sabah 5.30da kalktım hala agrıyor ensemden dogru tansıyonummu dusuk acaba tansıyon aletımız de yok

geçmiş olsun bende 10 gündür baş ağrısı çekiyorum bu günlerde biraz azaldı dr.nörolojiciye gönderdi normalde migrenim vardı nörolojik muayenem normal geçti malesef fazla müdahale edemedikleri için ancak minoset verdi emar istiycekti ama ben istemedim normalde bebeğe zararı yokmuş eğer devam ederse benim gözlerim bozuk göz muayenesine göndericek falan filan bu arada hamiellikte aç kalıncada ağrıyo bişeyi tetikliyomuş ve kan basıncı arttığı için damarlar genişliyo ve baş ağrısıda olabiliyo falan filan :)

kasık ağrısı çok normal bişey, bende senin gibi internetten araştırıp korkutmuştum kendimi çok şükür korkulacak bişey yokmuş

aklına kötü şeyler getirme, vücudun sana kötü bir durumda zaten gereken sinyalleri veriyor
benim doktorum bana hep vücudun senin sandığından o kadar daha çok akıllı ki, düşünme aklımız yetmez o yüzden içini ferah tut demişti

içini ferah tut bebeklerimiz allaha emanet
ben de sürekli düşünüyorum acaba kalbi atıyor mu duruyor mu diye ama işte yapacak bişey yok doğuma kadar bekleyeceğiz

benimde aynıydı hapşırınca öksürünce kasıklarımda acılar oluyodu geçen hafta 11 di ve aynı ağrıları bende duydum sanırım normal çünkü bu son ay ilk evrede normalde adet yaklaşıyo onun belirtilerini hissediyo olabiliriz hala bu aydan sonra geçicek benim geçti

Maşallaahhh maşallahhh subhanAllahhh
Nasıl yatmış uslu uslu duruyooorr
Rabbim sana şükürler olsunn, mucizelerinee şükürlerr olsunn
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım

mutlakaaa at amaaa :)merak edıyorum benden buyk gobısı olan varmı
ne guzel yaaaa ben neden hıssedemıyorum kiiiiiiiii:44:
biz aldık hem eve lazım hemde hamilelikte önemli gerçekten siz de ihmal etmeyin şimdi düşük ilerde yükselme fln ihtimali var insan kendini bilir en azından ona göre doktora sorarız
haklsıın cnmalmak lazım neysekı sımdı daha ıyıyım
yaabenımde goz sekmesı gıbı arada oluyor ama ne bılım gaz fln dır heralde dıyorum:)bana herkez 4.ayda baslarsın hıssetmeye dıyorlar
biz bebek odası bıle bakmaya başladık10-15 tane cıtcıtlı bady aldık 2 takım pıjama var corap zıbın dolu
oluyor cnm ozellıkle 2 gun once 2 tarafımda agrı oldu ama onemsemedım getı sonra sen yıne de sor doktrouna cnm ınsallah onemlı bırsey yoktur
maşallahhhh canımmm 1 kac gun oynuyorrr usg de doktorum olabılıyor demıstı

tesekur ederım cnm su son haftalarda sıklastı bende doktorum sadece parol ve vermıdon ıc dedı eczacıda eşime parol vermıs .sanırım bu zamanlarda normal bende de goz bozuklugu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…