2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar

birşey soracağım bana fikir verin...

2 hafta sonra antalyada eğitimimiz var 5 gün kalacağız ben otobüsle mi uçakla mı gitsem diye kararsızım... doktorumu arayıp sorayım dedim de önce sizden fikir almak istedim...

içini ferah tut bebeklerimiz allaha emanet
ben de sürekli düşünüyorum acaba kalbi atıyor mu duruyor mu diye ama işte yapacak bişey yok doğuma kadar bekleyeceğiz

canım karnın çıktı mı erkekte erken çıkıyomuş ya merak ettim.

Maşallaahhh maşallahhh subhanAllahhh
Nasıl yatmış uslu uslu duruyooorr
Rabbim sana şükürler olsunn, mucizelerinee şükürlerr olsunn
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım

AMİİİİN canım cümlemizin bebeklerini korusun ve hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

gecmış olsun canım.ınşallh cabuk atlatırsın.

maşallh kuşa.keyıflerı yerınde.:)

uzaklık ne kadar ama çok uzaksa yorusu olur herhal otobus..

kıslarr gunaydınn herkesee
cok sukur bu haftalara ulaştık artık
bayram tatılı bitti döndük eve
karnımın cıkmasını beklıorum ama orda bı ayva kadar bişi var başka b,işi yok:)
hele sabah nerdeyse duz diyebılırım

arkadaslar ne cabuk öğrenıosunuz cınsıyetını valla bravo drlanıza:)
ben cuma gunu gıtcem hem ıkılı test ıcın hemde cınsıyet ıcın ii bakın dıcem dra:)

bence uçakla git canım bende hamile kaldıktan sonra 2 defe gidiş dönüş toplamda 4 defa uçak yolculuğu yaptım hem yorucu olmuyor hemde doktorum en güvenli ucak dedi otobüste cok hareketsiz kalıyorsun dedi.

ben simdiye kadar 15 tane yemisimdir herhalde
OH MASALLAH BEN DAHA YIYEMEDIM BUGUN CIKIP ALAYIM :)

bendede bakterı vardı doktor bol su ıc dedı ılac vermedı bıdahakındede cıkarsa boyle bakarız duruma dedı
bol su ıcıyormusun canım ?
2 lt her gun bıtırmeye calısıyorum zorda olsa

bende kalp agrısı degılde bı ara carpntım cok vardı ama sımdı gectı unutmada canım mutlaka sor doktoruna
tekrarlarsa arıcam doktorumu bısey olursa ara yada gel demıstı ..

kızlar bebek şekeri kapı süsü oda süslemesi falan bakmaya başladınız mı biraz erken sanırım ama insan sabırsızlanıyor. ben bos zamanlarımda bu işlerle uğrasıyorum etraftan isteyen olursa yapıyorum ama kendi bebişime hangisinden yapsam karar veremedim daha model cok kafam karısıyor. gerçi daha cinsiyeti belli değil civcivimin ama...
var mı fikri olan bu konuda?

[SUB][/SUB]
bence uçakla git canım bende hamile kaldıktan sonra 2 defe gidiş dönüş toplamda 4 defa uçak yolculuğu yaptım hem yorucu olmuyor hemde doktorum en güvenli ucak dedi otobüste cok hareketsiz kalıyorsun dedi.

Sağol cnm bende uçağın daha iyi olacağını düşünüyorum da ne bilim işte hava basıncı bebeği etkiler mi diye tedirginim yoksa 8-9 saatlik otobüs yolculuğu yerine 1 saatlik uçak yolculuğu tercih edilmeyecek gibi değil...

ya bende aksam bı kıpırtı hıssettım elımı gobegıme koydum mınık hafıf bı kıpırtı 2 3 kez
normalde segırmelerı hıssettıgmde elımı koydugumda bısey hıssetmezdım sasırdım bebısmıydı yada baska bıseymı :)

canım cocuk anne karnında canlandıgında o an kımı görürse ona benzer bu bızım aılede bır cok ornekle kanıtlanmıs
bende esımın resmını gobegıme yapıstırcam dıyordum hep :)

[

merak etme canım uçakların kabin basıncı ayarlı bi sıkıntı olmaz. zaten doktor bana dedi düşecek cocuk ucağa bindin diye düşmez dedi onun bir etkisi yok zaten dusecektir dedi tabi karar senin yinede

benım de esımın gözlerı renklı bakalım nasıl olacak
sağlıklı olsunda en koyu benımkı kadar olurmus ela benımkılerde
ama soyle bı ınannıs var kım daha cok sevıosa,sevılen tarafa daha cok benzıomus bebek
esıme benzerse daha cok ben onu daha cok sevmıs olucam:=)bakalım kım daha cok sevıomus:)))

ben 14.haftamdayım ve 4 kilo verdim..normal mi bilmiyorum ama memnunum ben bundan..çünkü 71 ile hamile kalmıştım :) ilk gebeliğimde 25 kilo aldım..85 ile bitirdim..tecrübeliyim sanırım artık kilo konusunda...tatlıdan uzak durun,ben deli gibi yerdimm...bide ekmek çok da faydalı sayılmaz..ona dikkat edersek ve bol bol meyve sebze tüketirsek sanırım çok kilo alma durumu olmaz..

yetisemiyorum kizlar size
ne cok konusuyoruz bu ara, bayramda sizi ariyor bulamiyordum
baglandim kopamiyorum da netin basindan

gulsevdam su su an cok iciyorum gozum korktu birakir miyim, nasilsa bulantim yok icebiliyorum artik cuma gunu idrar testini tekrarliycaz ve benim planim 4 gundur zaten bol su iciyorum 2 gun daha icicem iyice ve cuma gunu degisime bakicam, eger azalma varsa ise yariyor demektir, hala cok gorunuyorsa ilaca hemen baslarim. zaten ilaci arastirdim hamilelere verilen cok iyi bir ilacmis. doguma kadar aylarca kullanan bile varmis.

kim sormustu unuttum ama ucak yolculugu hamilelikte en tercih edilen olmali yaziyor nette, kisa mesafe ve rahat otobuste insanin ayaklari sisiyor hareketsizlik cok kotu yapiyor. tabi doktoruna danisirsin yine.

Kızlar herkese merhaba:) biz bugün 11+3 olduk ikili test için Doktora gidiyoruz benim için de dua edin olur mu? Hayırlı haberlerle gelelim size inşallah saat 13.00'de randevumuz çok heyecanlıyım, cinsiyetine dair bir ipucu verir mi acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…