- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.141
içini ferah tutbebeklerimiz allaha emanet
ben de sürekli düşünüyorum acaba kalbi atıyor mu duruyor mu diye ama işte yapacak bişey yok doğuma kadar bekleyeceğiz
Maşallaahhh maşallahhh subhanAllahhh
Nasıl yatmış uslu uslu duruyooorr
Rabbim sana şükürler olsunn, mucizelerinee şükürlerr olsunn
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım
gecmış olsun canım.ınşallh cabuk atlatırsın.gunaydın mayısın en guzel annelerı,
ben grıp oldum ılacta kullanamıyorumm valla aksamdan berı oldum işe gıtmedım rapor aldım sureklı mandalın suyu faln ıcıyorummm cok fenayım aman kendınıze dıkkat edın bu donemde hastalık hıc cekılmyor:2::2:
maşallh kuşa.keyıflerı yerınde.:)günaydın teyzeleri, biz geldik
bu sabah baya bir bulantıyla uyandım, dün geceden açtım ama o yüzden olabilir. neyse kahvaltı yaptım bir tost yedim açık bir çay içtim biraz toparladım kendimi.
bebişimin usg resmini sizinle paylaşıyorum 13+3 olması gerekirken 12+5 çıktı usg de biraz geriden geliyoruz.......
Eki Görüntüle 542424
günaydın kızlar
birşey soracağım bana fikir verin...
2 hafta sonra antalyada eğitimimiz var 5 gün kalacağız ben otobüsle mi uçakla mı gitsem diye kararsızım... doktorumu arayıp sorayım dedim de önce sizden fikir almak istedim...
canım karnın çıktı mı erkekte erken çıkıyomuş ya merak ettim.
çıktı canım tam ortada çıkıntım var hamile oldugumu anlıyorlar zaten eş dost göbüşümden erkek dedi dün de doktorum büyük ihtimal erkek dedi
günaydın kızlar
birşey soracağım bana fikir verin...
2 hafta sonra antalyada eğitimimiz var 5 gün kalacağız ben otobüsle mi uçakla mı gitsem diye kararsızım... doktorumu arayıp sorayım dedim de önce sizden fikir almak istedim...
OH MASALLAH BEN DAHA YIYEMEDIM BUGUN CIKIP ALAYIM :)ben simdiye kadar 15 tane yemisimdir herhalde
kizlar idrarimda bakteri cikti benim
doktor bir ilac yazdi gunde 3 kere uzun sure kullanacaksin dedi
ilac kullanmaktan yana dgeilim hic ama kullanmam konusunda israr ediyor
bu bakteri suyla atilir mi acaba ya
ben hala kararsiz kaldim ilaca baslayip baslamamakta
tekrarlarsa arıcam doktorumu bısey olursa ara yada gel demıstı ..bende kalp agrısı degılde bı ara carpntım cok vardı ama sımdı gectı unutmada canım mutlaka sor doktoruna
bence uçakla git canım bende hamile kaldıktan sonra 2 defe gidiş dönüş toplamda 4 defa uçak yolculuğu yaptım hem yorucu olmuyor hemde doktorum en güvenli ucak dedi otobüste cok hareketsiz kalıyorsun dedi.
Kızlar bugün sabahtan beri karnımın içinde pııır pııırr kelebek uçuşları oluyoorr,seğirme oluyor pııt pııt yapıyor :44: Erken değil mii yoksa hızlı kan akışının bana oynadığı oyun mu bu?
Bide bebek hıçkırınca anne anlarmış onda nasıl oluyor ki bilen var mı?
Bende erken diye düşünuyorum ama sanki karnımda takla atıyorr keretaa
Yeri geniş tabii
Bide alakasız olacak ama anne diyince aklıma geldii annemde bana ilk tekmeyi atınca bebek yaa aynaya yada kocana bak alakasız kişilere bakma huyunuda suyunuda almasın diyorr, size benzesin diyor, hatta dedem annemlerin mavi gözlü olmasını istemediği için 9 ay anneanneme ayna baktırmamışş :26: Böyle hurafeye inanan var mı?
Yaa bide sol gözüm benim hep pıtt pııt seğiriyorr hayırlara çıksın lütfen :18:
[SUB][/SUB]
Sağol cnm bende uçağın daha iyi olacağını düşünüyorum da ne bilim işte hava basıncı bebeği etkiler mi diye tedirginim yoksa 8-9 saatlik otobüs yolculuğu yerine 1 saatlik uçak yolculuğu tercih edilmeyecek gibi değil...
Ben mothercareden almayı düşünüyorum hastane çıkışı-10 body-10 atlık olarak gerçi mağazalarda ellerine liste veriyorlar neler gerekli diye, kuzenim idilden alışveriş yapmıştı onlar vermişti liste
3 ayda dediğin gibi çok cabuk gelişiyorlarr
Eskiler ne demiş cocuğun yediği helal, giydiği haramdırr
Bende gözleri eşime benzesin istiyorumm
Mavi eşimin gözüü, oyüzden ona bakıyorum, aynada saçımı tararken gözümün içine bakmıyorum :44: Sıyırdın iyice diyor eşim ya sana ya bana benzeyecek kendine haksızlık yapma diyorr bendee sadece gözlerini senden alsın istiyorum zaten dedimm
12. haftamdayım. bugün itibariyle 60,8 olmuşum. 57 ile hamile kaldım. 3, 8 kg aldım şimdiye kadar. yeme düzenim değişti. eskiden yemediğim faydalı şeyleri şimdi yemeye çalışıyorum. bakalım kaçla tamamlayacağız ??
ben de çok şişkinlik, karnımda gerginlik oluyor özellikle akşamları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?