2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

oluyor canım bazen kısa surelı bazen uzun nobet gıbı bazende kramp gıbı bende sordum doktoruma kanman falan olmuyor degılmı dedı sıddetlı agrılarımında oldunu soledıgım ıcın hayır dedım ılk kanamayı sordu anında yanı onemlı olan kanama canım dıkkat et kanama falan olmasında ben arastırmıstım kasıktakı agrınn nedenı bebek kendıne yer acıyor ve kasıklarda kaslar gerıldıgı ıcın agrılara sebep oluyormus bebegımızn gelısmesınden kaynaklymıs buyuduguu ıcın canım yuregını ferah tut olumsuzluklara cok takılma gelısımınde sıkntı yoksa saglıgında yerındeyse gerısını takma kafanaa cok arastırmakda ıyı olmuyor ınsanda ıyceee takıntı oluyor bende cok arastıranlardan oldugum ıcın

arkadaslar dun esımle sınemaya gıtmıstık uzun hıkaye fılmıne ılk kez elımı kasıgımın uzerıne koydugumda ve uzun sure bekledıgımde oradan pıt pıt cok hafıf sesler gelıyordu ınanamadım denıldgıı gıbı kelebek dokunusu mısalı allahım ınanamadım ve bı cok kez duydum o an cok ama cok FARKLI hısettım duygulandımm bambaska bısııydııı

Son düzenleme:

6.7. aya kadar bişey almayı düşünmüyorum canım annem cınsıyetını öğrenmek ıstıyor bıranonce bohca hazırlıcak :)
yengem 1 ayı kaldı dogumuna alısverıs yaptı co kaz sey aldı ılk aylar cok cabuk buyuro bırıncı ay gıydıgını ıkıncı ay gıyemıyor bu yuzden abartmamak lazım..

kasık agrıları ılk ıkı ay cok olmustu bende sımdı hafıf hafıf rahım genıslemesındenmıs bu agrılar
ama sen yınede doktoruna danıs canım ne olur ne olmaz ..

cok gecmıs olsun canım tam hasta olma donemı bende korkuyorum hasta olursam dıye

ıstanbuldanmı gıdıceksın 5 6 saat yolculuk tamamda daha fazlası yormasın senı gercı eltım 7. ayında ızmıre gıttı geldı rahatca
ama ucağa bınebılıyorsan en ıyısı ucak ..

every bende de idrar yollarında enfeksiyon ve idrarda iltahap çıktı, doktor Purinol verdi geceleri 1 kaşık suda erit iç dedi
ama bende içmiyorum bebişe zarar verir diye,
birkaç gün sırf sebze ve meyve yiyip bol su içeceğim
bir yerde okumuştum meyvenin asit'i iltahaplara iyi geliyor diye
bakalım denicem olmazsa purinol'u içecem artık, çaresi yok

bu arada bebişim usg resmini paylaştım teyzesi bana sana nub'a göre erkek gibi geldi nedense Sende bi baksana

oyyyy masallah bebisineeeee
sanki orda birsey var erkek gibi ama bilemedim tam erkek olabilir canim saglikla buyusun bebisin masallah ona
herseyi tam okuyamadim gozumden kacmis

yedigim mandalinanin hatti hesabi yok ama bilemiyorum da tam bende olan ne
bakteri dedi doktor
yazan sey de bakteri ama ayrinti bilmiyorum herhalde cogaliyor mu diye bakacak kadin cuma gunu tekrar idrar testinde
yalniz bobreklere falan ilerleme durumu da olur mu bilmiyorum ama sonucta ilaclari verenler de doktorlarimiz birsey olmaz bebeklerimize

kim sormustu unuttum ama ucak yolculugu hamilelikte en tercih edilen olmali yaziyor nette, kisa mesafe ve rahat otobuste insanin ayaklari sisiyor hareketsizlik cok kotu yapiyor. tabi doktoruna danisirsin yine.

ben sormuştum canım uçak yolculuğu daha iyi olacak bakalım artık büyük bi ihtimal onu tercih edeceğim...

ıstanbuldanmı gıdıceksın 5 6 saat yolculuk tamamda daha fazlası yormasın senı gercı eltım 7. ayında ızmıre gıttı geldı rahatca
ama ucağa bınebılıyorsan en ıyısı ucak ..

ankaradan gideceğim cnm nerden baksan 8 saat sürer antalya sırtım belim ağrır o kadar saat uçağa hiç binmedim ama öle bi korkum da yok binebilirim herhalde...

kızlar dr. a gittim işe yeni geldim ama çok heyecanlıyım çalışamıyorum adapte olamıyorum..bebişim dün ultrasonda hiç hareket etmemiş sırtüstü yatıyordu..bugün ikili testte yüzüstüydü elleriyle sanki bişeyler yakalamak istercesine sürekli hareket etti..dün çok korkmuştum hareketsiz görünce ama bugün çok mutlu oldum..kalp atışını dinletti dr. ensesini ölçtü..meleğim sanki ensemi ölçebilirsiniz der gibi yüzüstü dümdüz durdu..cinsiyetini dün doktoruma sormuştum daha erken demişti ama ikili testteki dr. baktı bacaklarının arasına ve küçük bi çıkıntı görüyorum,burda p.pi var bu tarihlerde karışabilir ama yüksek ihtimalle erkek dedi..hiç şaşırmadım çünkü içime hep erkek doğuyordu..takvimlerde de erkek çıkmıştı..sadece tatlı yemiyorum canım çekmiyo o yüzden belkide kızdır diyodum ama alakası yokmuş demekki..çok heyecanlıyım kızlar minik oğlum 5,3 cm boyunda orda kendi halinde oynayıp duruyor..daha anneme bile söylemedim..kayınvalidem daha en başta mavi yelek almıştı kızmıştım içten içe, neyseki onun da gönlüne göre olacak..

kızlar bi de dr. elevit ve kalsiyum verdi..folbiolu bırak dedi..ama elevit iştah mı açıyor birden çok kilo almaktan korkuyorum çünkü vücut yapım ince birden çatlayabilirim bilemedim...

Son düzenleme:

sağol canım herkes içimi rahatlattı sağolsun. ben de biraz panik oldum işte sanırım.kesinlikle yaşadığımız şey çok özel bir duygu. benim bulantısız ağrısız günüm geçmiyor ama onu ultrasonda görünce hiç bişey kalmıyor saatlerce seyredebilirim hiç sıkılmadan:)

canım bence ilacı kullanmaya basla senındrun kolay kolay ılac veren bırıne de benzemıyordu eger ılac vermısse bır bıldıgı vardır hem ılac ıcmemen bebege daha fazla zarar verebılır kadın doğumcular ancak bebege zararlı oldugunda hastalık ılac verırısadece su ıle gecebılecek duzeyde olsaydı sana bol bol su ıc derdı bence ılacı ıcmeye basla cunku hastalık ılerlerse bebege zatat erken doğuma kadar goturur benden sana tavsıye

canımya bence hemen erkek dıye kendını kaptırma yanı bendede aynısı olmustu sonuc kızım oldu :) bazen kordon araya gırıyo ve pıpı gıbı gozukuyo bu haftalarda sen pıpıyı gorene kadar net kımseye cınsıyetını soyleme bence ben deneyımlı bırı olarak soyluyorum .sağlıkla doğsun bebısın ınsallah e erkek ıstıyodun galıba ınsallah dr doğru gormustur :)

kızlar dün o kadar korkulu rüyanın arasında koca bir kase yeşil erik gördüm. ay canınızı çektirmeyeyim. bu mevsimde bulunmaz değil mi deliricem. hamilelikte aşerilen gıdalar yenmezse kötü bişey olurmu acaba?hani bulmam imkansız gibi geliyorda.

bende rüyamda yeşil erik yedim ve canım çekiyo :) nette aşeriyorum.net gibi bi site var orda satılıyo..bende büyük marketlere bakmayı düşünüyorum..

valla cnm bişi olacağını sanmamda
büyükşehirdeysen bulabilirsin
sosyetik manavlarda, büyük alışveriş merkezlerinin marketlerinde falan bulunuyo

ne mutlu sana bebeğini görmüşsün iki gün üstüste :) ben haftaya görebileceğim belki 10 gün aradan sonra, çok özlüyor insan...

başından beri tatlı ve ekşiyi eşit miktarda tükettim sayılır, takvimler erkekti, benimki de yüksek ihtimal erkekmiş. kalsiyumu efervesan tablet olarak kullanıyorum, senin gibi elevit de alıyorum, yanı sıra balık yağı da var. iştahın kesinlikle açılmayacaktır, aksine benim midemi biraz zorluyor bu vitaminler. her zamanki gibi 3 öğün beslenmeye gayret ediyorum ve limon kolonyam işyerimde masamın üstünde devamlı. ufak tefek sayılırım ama hamile kaldığımdan beri dengeli kilo aldım ve vitaminlere başladığım halde aynıyım (10 gün oldu), bu vitaminlerle kilonunun alakası yok bence rahat rahat kullan.

ha buarda kızlar idrar yolu enfeksiyonu sakaya gelmez
dr ilaç verdiyse kulanın zaten bol su ile geçme sansı olsa söyler
üreme olup olmadığına bakmıştır
benimde gebeliğimin başında idrar yolu enfeksiyonum vardı
bayaa hissetiriyordu kendini ama üreme yok bişi olmaz dedi ve bol su ile geçirdim
azıcıkta rahat olmaya dr larınıza inanmaya başlayın yada hiç içinize sinmiyorsa
hemen inanabileceğiniz bi dr ile değiştirin

ha buarda kızlar idrar yolu enfeksiyonu sakaya gelmez
dr ilaç verdiyse kulanın zaten bol su ile geçme sansı olsa söyler
üreme olup olmadığına bakmıştır
benimde gebeliğimin başında idrar yolu enfeksiyonum vardı
bayaa hissetiriyordu kendini ama üreme yok bişi olmaz dedi ve bol su ile geçirdim
azıcıkta rahat olmaya dr larınıza inanmaya başlayın yada hiç içinize sinmiyorsa
hemen inanabileceğiniz bi dr ile değiştirin

Allah nazardan saklasın, sanki tombik yanaklı gibi çıkmış ne şirin :) maşallah... ben de nub'a bakayım dedim ama doktorunuz tam oralarda işaretleme yapmış, ayırdetmek zor olmuş. fakat daha resmi görür görmez kız bebek geçti içimden, bilmiyorum senin bir tercihin var mıdır, ben kendimde kız çok istemiştim belki de o yüzden öyle görmek geldi içimden :)

Günaydın kızlar nasılsınız bugn :) Ben dah iyiyim Allah'ıma şükür :) Hepinize sağlıklı rahat bir gün diliyorum.

doğuma yakın onuda arastırcam ornekelrın varsa resımlerını koysan bakarsın bızde sana yaptırırz :)

hıc sorma bende yetısemıyorum cene dustu bızlerde:)
cok guzel dusunuyorsun canım bende olsam boyle denerdım ınsalalh ıse yarar ılac ıcmene gerek kalmaz

hayırlı haberlerle gel inşallah

selam kızlar, valla hızınıza yetişmek mümkün değil:) dünden beri yazılanları okudumda sayfalar nasıl hızlı ilerlediğini farkettim.
hepinize sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum

cnm mıgroslarda vardırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…