- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.161
günaydın herkese. Kızlar bişey sorucam. Kasıklarınızda ağrı oluyor mu?benim dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var. Internetten baktım. Düşüğün habercisi olabilir diyor. Moralim çok bozuldu. Doktorumu aramadan önce size danışmak istedim. Lütfen cevap yazın(
arkadaşlar özellikle cinsiyet öğrenenler bebişlere bişiler almaya başladınız mı neler almayı düşünüyosunuz ben bu konuda kendimi çok tecrübesiz hissediyorum başa gelince herşey yoluna girer inşallah ama:26: bi oyuncak aldım sadece 3ay + olanlardan annem başladı almaya ama bilmiyorum bide diyolar hani hemen büyüyo ilk aylar için çok almayın fln siz ne düşünüyosunuz bu konuda:44:
günaydın herkese. kızlar bişey sorucam. kasıklarınızda ağrı oluyor mu?benim dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var. internetten baktım. düşüğün habercisi olabilir diyor. moralim çok bozuldu. doktorumu aramadan önce size danışmak istedim. lütfen cevap yazın(
gunaydın mayısın en guzel annelerı,
ben grıp oldum ılacta kullanamıyorumm valla aksamdan berı oldum işe gıtmedım rapor aldım sureklı mandalın suyu faln ıcıyorummm cok fenayım aman kendınıze dıkkat edın bu donemde hastalık hıc cekılmyor:2::2:
günaydın kızlar
birşey soracağım bana fikir verin...
2 hafta sonra antalyada eğitimimiz var 5 gün kalacağız ben otobüsle mi uçakla mı gitsem diye kararsızım... doktorumu arayıp sorayım dedim de önce sizden fikir almak istedim...
yetisemiyorum kizlar size
ne cok konusuyoruz bu ara, bayramda sizi ariyor bulamiyordum
baglandim kopamiyorum da netin basindan
gulsevdam su su an cok iciyorum gozum korktu birakir miyim, nasilsa bulantim yok icebiliyorum artikcuma gunu idrar testini tekrarliycaz ve benim planim 4 gundur zaten bol su iciyorum 2 gun daha icicem iyice ve cuma gunu degisime bakicam, eger azalma varsa ise yariyor demektir, hala cok gorunuyorsa ilaca hemen baslarim. zaten ilaci arastirdim hamilelere verilen cok iyi bir ilacmis. doguma kadar aylarca kullanan bile varmis.
kim sormustu unuttum ama ucak yolculugu hamilelikte en tercih edilen olmali yaziyor nette, kisa mesafe ve rahatotobuste insanin ayaklari sisiyor hareketsizlik cok kotu yapiyor. tabi doktoruna danisirsin yine.
every bende de idrar yollarında enfeksiyon ve idrarda iltahap çıktı, doktor Purinol verdi geceleri 1 kaşık suda erit iç dedi
ama bende içmiyorum bebişe zarar verir diye,
birkaç gün sırf sebze ve meyve yiyip bol su içeceğim
bir yerde okumuştum meyvenin asit'i iltahaplara iyi geliyor diye
bakalım denicem olmazsa purinol'u içecem artık, çaresi yok
bu arada bebişim usg resmini paylaştım teyzesi bana sana nub'a göre erkek gibi geldi nedenseSende bi baksana
kim sormustu unuttum ama ucak yolculugu hamilelikte en tercih edilen olmali yaziyor nette, kisa mesafe ve rahatotobuste insanin ayaklari sisiyor hareketsizlik cok kotu yapiyor. tabi doktoruna danisirsin yine.
ıstanbuldanmı gıdıceksın 5 6 saat yolculuk tamamda daha fazlası yormasın senı gercı eltım 7. ayında ızmıre gıttı geldı rahatca
ama ucağa bınebılıyorsan en ıyısı ucak ..
oluyor canım bazen kısa surelı bazen uzun nobet gıbı bazende kramp gıbı bende sordum doktoruma kanman falan olmuyor degılmı dedı sıddetlı agrılarımında oldunu soledıgım ıcın hayır dedım ılk kanamayı sordu anında yanı onemlı olan kanama canım dıkkat et kanama falan olmasında ben arastırmıstım kasıktakı agrınn nedenı bebek kendıne yer acıyor ve kasıklarda kaslar gerıldıgı ıcın agrılara sebep oluyormus bebegımızn gelısmesınden kaynaklymıs buyuduguu ıcın canım yuregını ferah tut olumsuzluklara cok takılma gelısımınde sıkntı yoksa saglıgında yerındeyse gerısını takma kafanaa cok arastırmakda ıyı olmuyor ınsanda ıyceee takıntı oluyor bende cok arastıranlardan oldugum ıcın
arkadaslar dun esımle sınemaya gıtmıstık uzun hıkaye fılmıne ılk kez elımı kasıgımın uzerıne koydugumda ve uzun sure bekledıgımde oradan pıt pıt cok hafıf sesler gelıyordu ınanamadım denıldgıı gıbı kelebek dokunusu mısalı allahım ınanamadım ve bı cok kez duydum o an cok ama cok FARKLI hısettım duygulandımm bambaska bısııydııı
gulsevdam su su an cok iciyorum gozum korktu birakir miyim, nasilsa bulantim yok icebiliyorum artikcuma gunu idrar testini tekrarliycaz ve benim planim 4 gundur zaten bol su iciyorum 2 gun daha icicem iyice ve cuma gunu degisime bakicam, eger azalma varsa ise yariyor demektir, hala cok gorunuyorsa ilaca hemen baslarim. zaten ilaci arastirdim hamilelere verilen cok iyi bir ilacmis. doguma kadar aylarca kullanan bile varmis.
kızlar dr. a gittim işe yeni geldim ama çok heyecanlıyım çalışamıyorum adapte olamıyorum..bebişim dün ultrasonda hiç hareket etmemiş sırtüstü yatıyordu..bugün ikili testte yüzüstüydü elleriyle sanki bişeyler yakalamak istercesine sürekli hareket etti..dün çok korkmuştum hareketsiz görünce ama bugün çok mutlu oldum..kalp atışını dinletti dr. ensesini ölçtü..meleğim sanki ensemi ölçebilirsiniz der gibi yüzüstü dümdüz durdu..cinsiyetini dün doktoruma sormuştum daha erken demişti ama ikili testteki dr. baktı bacaklarının arasına ve küçük bi çıkıntı görüyorum,burda p.pi varbu tarihlerde karışabilir ama yüksek ihtimalle erkek dedi..hiç şaşırmadım çünkü içime hep erkek doğuyordu..takvimlerde de erkek çıkmıştı..sadece tatlı yemiyorum canım çekmiyo o yüzden belkide kızdır diyodum ama alakası yokmuş demekki..çok heyecanlıyım kızlar minik oğlum 5,3 cm boyunda orda kendi halinde oynayıp duruyor..daha anneme bile söylemedim..kayınvalidem daha en başta mavi yelek almıştı kızmıştım içten içe, neyseki onun da gönlüne göre olacak..
kızlar bi de dr. elevit ve kalsiyum verdi..folbiolu bırak dedi..ama elevit iştah mı açıyor birden çok kilo almaktan korkuyorum çünkü vücut yapım ince birden çatlayabilirim bilemedim...
kızlar dün o kadar korkulu rüyanın arasında koca bir kase yeşil erik gördüm. ay canınızı çektirmeyeyim. bu mevsimde bulunmaz değil mi deliricem. hamilelikte aşerilen gıdalar yenmezse kötü bişey olurmu acaba?hani bulmam imkansız gibi geliyorda.
kızlar dün o kadar korkulu rüyanın arasında koca bir kase yeşil erik gördüm. ay canınızı çektirmeyeyim. bu mevsimde bulunmaz değil mi deliricem. hamilelikte aşerilen gıdalar yenmezse kötü bişey olurmu acaba?hani bulmam imkansız gibi geliyorda.
kızlar dr. a gittim işe yeni geldim ama çok heyecanlıyım çalışamıyorum adapte olamıyorum..bebişim dün ultrasonda hiç hareket etmemiş sırtüstü yatıyordu..bugün ikili testte yüzüstüydü elleriyle sanki bişeyler yakalamak istercesine sürekli hareket etti..dün çok korkmuştum hareketsiz görünce ama bugün çok mutlu oldum..kalp atışını dinletti dr. ensesini ölçtü..meleğim sanki ensemi ölçebilirsiniz der gibi yüzüstü dümdüz durdu..cinsiyetini dün doktoruma sormuştum daha erken demişti ama ikili testteki dr. baktı bacaklarının arasına ve küçük bi çıkıntı görüyorum,burda p.pi varbu tarihlerde karışabilir ama yüksek ihtimalle erkek dedi..hiç şaşırmadım çünkü içime hep erkek doğuyordu..takvimlerde de erkek çıkmıştı..sadece tatlı yemiyorum canım çekmiyo o yüzden belkide kızdır diyodum ama alakası yokmuş demekki..çok heyecanlıyım kızlar minik oğlum 5,3 cm boyunda orda kendi halinde oynayıp duruyor..daha anneme bile söylemedim..kayınvalidem daha en başta mavi yelek almıştı kızmıştım içten içe, neyseki onun da gönlüne göre olacak..
kızlar bi de dr. elevit ve kalsiyum verdi..folbiolu bırak dedi..ama elevit iştah mı açıyor birden çok kilo almaktan korkuyorum çünkü vücut yapım ince birden çatlayabilirim bilemedim...
günaydın teyzeleri, biz geldik
bu sabah baya bir bulantıyla uyandım, dün geceden açtım ama o yüzden olabilir. neyse kahvaltı yaptım bir tost yedim açık bir çay içtim biraz toparladım kendimi.
bebişimin usg resmini sizinle paylaşıyorum 13+3 olması gerekirken 12+5 çıktı usg de biraz geriden geliyoruz.......
Eki Görüntüle 542424
kızlar bebek şekeri kapı süsü oda süslemesi falan bakmaya başladınız mıbiraz erken sanırım ama insan sabırsızlanıyor. ben bos zamanlarımda bu işlerle uğrasıyorum etraftan isteyen olursa yapıyorum ama kendi bebişime hangisinden yapsam karar veremedim daha model cok kafam karısıyor. gerçi daha cinsiyeti belli değil civcivimin ama...
var mı fikri olan bu konuda?
hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar herkese merhaba:) biz bugün 11+3 olduk ikili test için Doktora gidiyoruz benim için de dua edin olur mu? Hayırlı haberlerle gelelim size inşallahsaat 13.00'de randevumuz çok heyecanlıyım, cinsiyetine dair bir ipucu verir mi acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?