- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.181
kızlar dr. a gittim işe yeni geldim ama çok heyecanlıyım çalışamıyorum adapte olamıyorum..bebişim dün ultrasonda hiç hareket etmemiş sırtüstü yatıyordu..bugün ikili testte yüzüstüydü elleriyle sanki bişeyler yakalamak istercesine sürekli hareket etti..dün çok korkmuştum hareketsiz görünce ama bugün çok mutlu oldum..kalp atışını dinletti dr. ensesini ölçtü..meleğim sanki ensemi ölçebilirsiniz der gibi yüzüstü dümdüz durdu..cinsiyetini dün doktoruma sormuştum daha erken demişti ama ikili testteki dr. baktı bacaklarının arasına ve küçük bi çıkıntı görüyorum,burda p.pi varbu tarihlerde karışabilir ama yüksek ihtimalle erkek dedi..hiç şaşırmadım çünkü içime hep erkek doğuyordu..takvimlerde de erkek çıkmıştı..sadece tatlı yemiyorum canım çekmiyo o yüzden belkide kızdır diyodum ama alakası yokmuş demekki..çok heyecanlıyım kızlar minik oğlum 5,3 cm boyunda orda kendi halinde oynayıp duruyor..daha anneme bile söylemedim..kayınvalidem daha en başta mavi yelek almıştı kızmıştım içten içe, neyseki onun da gönlüne göre olacak..
kızlar bi de dr. elevit ve kalsiyum verdi..folbiolu bırak dedi..ama elevit iştah mı açıyor birden çok kilo almaktan korkuyorum çünkü vücut yapım ince birden çatlayabilirim bilemedim...
canımya bence hemen erkek dıye kendını kaptırma yanı bendede aynısı olmustu sonuc kızım oldu :) bazen kordon araya gırıyo ve pıpı gıbı gozukuyo bu haftalarda sen pıpıyı gorene kadar net kımseye cınsıyetını soyleme bence ben deneyımlı bırı olarak soyluyorum .sağlıkla doğsun bebısın ınsallah e erkek ıstıyodun galıba ınsallah dr doğru gormustur :)
kızlar dün o kadar korkulu rüyanın arasında koca bir kase yeşil erik gördüm. ay canınızı çektirmeyeyim. bu mevsimde bulunmaz değil mi deliricem. hamilelikte aşerilen gıdalar yenmezse kötü bişey olurmu acaba?hani bulmam imkansız gibi geliyorda.
ha buarda kızlar idrar yolu enfeksiyonu sakaya gelmez
dr ilaç verdiyse kulanın zaten bol su ile geçme sansı olsa söyler
üreme olup olmadığına bakmıştır
benimde gebeliğimin başında idrar yolu enfeksiyonum vardı
bayaa hissetiriyordu kendini ama üreme yok bişi olmaz dedi ve bol su ile geçirdim
azıcıkta rahat olmaya dr larınıza inanmaya başlayın yada hiç içinize sinmiyorsa
hemen inanabileceğiniz bi dr ile değiştirin
Allah nazardan saklasın, sanki tombik yanaklı gibi çıkmış ne şirin :) maşallah... ben de nub'a bakayım dedim ama doktorunuz tam oralarda işaretleme yapmış, ayırdetmek zor olmuş. fakat daha resmi görür görmez kız bebek geçti içimden, bilmiyorum senin bir tercihin var mıdır, ben kendimde kız çok istemiştim belki de o yüzden öyle görmek geldi içimden :)
bende rüyamda yeşil erik yedim ve canım çekiyo :) nette aşeriyorum.net gibi bi site var orda satılıyo..bende büyük marketlere bakmayı düşünüyorum..
biz aldık hem eve lazım hemde hamilelikte önemli gerçekten siz de ihmal etmeyin şimdi düşük ilerde yükselme fln ihtimali var insan kendini bilir en azından ona göre doktora sorarız
cnm mıgroslarda vardırr
valla cnm bişi olacağını sanmamda
büyükşehirdeysen bulabilirsin
sosyetik manavlarda, büyük alışveriş merkezlerinin marketlerinde falan bulunuyo
Kızlar doktrlarınız size hangi ilaçları verdı vıtamın fln neler kullanıyosunuz? ben ilaç kullanmıyorum folikasitide brktm midem bulanıyodu dıye..Benm dktr yazmıyo ilaç :44:
Kızlar doktrlarınız size hangi ilaçları verdı vıtamın fln neler kullanıyosunuz? ben ilaç kullanmıyorum folikasitide brktm midem bulanıyodu dıye..Benm dktr yazmıyo ilaç :44:
maşallh canım bayagı erken ogrenmışsın..kaç haftalıktın pekı.
hamılelıkte çiğ ete dokunulmaz dıye bırsey duydum bilen varmı??ben bayramdaa saatlerce et kestım neden dokunulmaz?
yok oyle bırsey sadece ıyı pısmemıs et tuketılmesı onerılmez oda hastalık kapılmasın dıye bır onlem ben etı az pısmıs yıyenlerdendım hamılelıgım boyunca ıyı pısmıs yemeke zorunda kaldım.
Çenesi titrermiş bebişin yemeyince öle diyolarkızlar dün o kadar korkulu rüyanın arasında koca bir kase yeşil erik gördüm. ay canınızı çektirmeyeyim. bu mevsimde bulunmaz değil mi deliricem. hamilelikte aşerilen gıdalar yenmezse kötü bişey olurmu acaba?hani bulmam imkansız gibi geliyorda.
cok saol cnm oyle brısey duydum tedırgın oldum...
hamılelıkte çiğ ete dokunulmaz dıye bırsey duydum bilen varmı??ben bayramdaa saatlerce et kestım neden dokunulmaz?
Çenesi titrermiş bebişin yemeyince öle diyolar
kızlar dr. a gittim işe yeni geldim ama çok heyecanlıyım çalışamıyorum adapte olamıyorum..bebişim dün ultrasonda hiç hareket etmemiş sırtüstü yatıyordu..bugün ikili testte yüzüstüydü elleriyle sanki bişeyler yakalamak istercesine sürekli hareket etti..dün çok korkmuştum hareketsiz görünce ama bugün çok mutlu oldum..kalp atışını dinletti dr. ensesini ölçtü..meleğim sanki ensemi ölçebilirsiniz der gibi yüzüstü dümdüz durdu..cinsiyetini dün doktoruma sormuştum daha erken demişti ama ikili testteki dr. baktı bacaklarının arasına ve küçük bi çıkıntı görüyorum,burda p.pi varbu tarihlerde karışabilir ama yüksek ihtimalle erkek dedi..hiç şaşırmadım çünkü içime hep erkek doğuyordu..takvimlerde de erkek çıkmıştı..sadece tatlı yemiyorum canım çekmiyo o yüzden belkide kızdır diyodum ama alakası yokmuş demekki..çok heyecanlıyım kızlar minik oğlum 5,3 cm boyunda orda kendi halinde oynayıp duruyor..daha anneme bile söylemedim..kayınvalidem daha en başta mavi yelek almıştı kızmıştım içten içe, neyseki onun da gönlüne göre olacak..
kızlar bi de dr. elevit ve kalsiyum verdi..folbiolu bırak dedi..ama elevit iştah mı açıyor birden çok kilo almaktan korkuyorum çünkü vücut yapım ince birden çatlayabilirim bilemedim...
ilk dikkatimi çeken kesen olduEki Görüntüle 542480
3 haftadır görmemiştim en son gördüğümde daha yumru şeklindeydi dün o kdr mutlu oldum ki.maşallah hepimizin yavrularına,hepsi birer mucize.he bide hiç hareket etmedi doktor sallıyo öksür diyo hiiiç umrunda değil çok güldüm yavruma teyzeleri çok keyifçi benim yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?