2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

folıkasıt hamıle degılken cok ıstahımı açıyordu hamıleyken hıc oyle etkı etmedı
vıtamın ılaclarıda oyle ıstahımı acmadı korkma canım kendını fırenlemeyı bılırsen ınsallah kg almazsın
hergun sabahları muhakkak tartılırım .. aklım benımde hep tartıda:)

bırdahakı doktora gıdısınde ınsallah kesın bellı olur cınsıyetı yavrunun ınsallah doktorun dedıgı cıkar:)

kesınlıkle katılıyorum nekadar sevınsekte cınsıyetler bellı oluyor dıye daha ılerkı aylarda netlesıyor hersey
bende ogrendıgımde hemen demeyı dusunmuyorum bırdahakı doktor randevuma kadar sabredıcem :)

canın cektıgını azda olsa yemek gerekıyormus cesıtlı soylentıler var ınternetten yada buyuk alısverıs yerlerınden bulabılırsın canım

haklısın canım, gebeliklerde çok görülen bir durummuş
bide benim sol böbreğimde kum varmış, doktor biraz da o yüzden dikkatli olalım dedi ama işte içim rahat etmiyor nedense
yoksa ben daha önce de anlatmıştım bana bütün doktorlar rahmin alınmalı derken bu doktor güzelce ameliyatını olursun Allah'ın izniyle de anne olursun demişti
çok şükür rabbime, beni onunla tanıştırdı

Allah razı olsun canım, benim içimden hep kız geçiyordu doktor öyle söyleyince kafamda cuk diye oturdu nedense hiç garipsemedim

eşimde 30 küsür yıllık doktor cinsiyetini görmeseydi söylemezdi diyo, herifim içten içe kız istiyormuş da söylemiyormuş meğersem

biz aldık hem eve lazım hemde hamilelikte önemli gerçekten siz de ihmal etmeyin şimdi düşük ilerde yükselme fln ihtimali var insan kendini bilir en azından ona göre doktora sorarız

ne iyi oldu şu yazdıklarınızı gördüm... annemin iki gündür enseden itibaren başı ağrıyor, bugün tansiyonunu ölçtürecek çok şükür. doktora gitmeyi sevmediği için iyice aklım kalıyor. siz hangi marka tansiyon aleti aldınız? internetten bakıyorum model ve yorumlara ama annemin evde tek başınayken de ölçebileceği doğruluk payı yüksek bir alete ihtiyacım var. bir süre önce evdeki elektonik aletle ölçüm yapmış anormal bir sonuç çıkmış, kızkardeşimi aramış acilen hastaneye gitmişler bana da söylememişler. meğer tansiyonu normalmiş alet yanlış ölçüyormuş falan filan. o yüzden manuel bir alet mi almak lazım bilemedim.

Kızlar doktrlarınız size hangi ilaçları verdı vıtamın fln neler kullanıyosunuz? ben ilaç kullanmıyorum folikasitide brktm midem bulanıyodu dıye..Benm dktr yazmıyo ilaç :44:

Kızlar doktrlarınız size hangi ilaçları verdı vıtamın fln neler kullanıyosunuz? ben ilaç kullanmıyorum folikasitide brktm midem bulanıyodu dıye..Benm dktr yazmıyo ilaç :44:

bana folıkasti bıraktırmıstı elevıt vermıstı doktora gıdene kadar bıtmıs olcak
bakalım ılac verıcekmı ..

hamılelıkte çiğ ete dokunulmaz dıye bırsey duydum bilen varmı??ben bayramdaa saatlerce et kestım neden dokunulmaz?

hamılelıkte çiğ ete dokunulmaz dıye bırsey duydum bilen varmı??ben bayramdaa saatlerce et kestım neden dokunulmaz?

yok oyle bırsey sadece ıyı pısmemıs et tuketılmesı onerılmez oda hastalık kapılmasın dıye bır onlem ben etı az pısmıs yıyenlerdendım hamılelıgım boyunca ıyı pısmıs yemeke zorunda kaldım.

cok saol cnm oyle brısey duydum tedırgın oldum...

kızlar merhaba..size bişey danışmak istedim..12 haftalık ultrason resmimi yüklüyorum,çok net değil gerçi ama yorumlarınız benim için önemli..çıkıntısından erkek olabilir dedi doktor.. 2 defadır diyor..çıkıntısı çok belli,sizce kız olma ihtimali de yokmu?tabiki kız erkek çok farketmiyor benim için,ama insan öğrenmek istiyor işte..bu arada bugün 13+5 olduk..cuma günü kontrole gidecem ve o zaman belki belli olucak,neyse şimdiden herkese teşekkür ederim..hayırlı doğumlar herkkese

Çenesi titrermiş bebişin yemeyince öle diyolar

cok saol cnm oyle brısey duydum tedırgın oldum...

canım ya tedırgın olma bosuna yanı sakın olup sende dusunursen mantıksız oldugunu anlayacaksın kım soylemısse buyuk ıhtımal hurafe bırseyden dolayı soylemıstır:) hamılelıkte herseye panık olunuyo cok ıyı bılıyorum bende yasadım cunku :)

Eki Görüntüle 542480

3 haftadır görmemiştim en son gördüğümde daha yumru şeklindeydi dün o kdr mutlu oldum ki.maşallah hepimizin yavrularına,hepsi birer mucize.he bide hiç hareket etmedi doktor sallıyo öksür diyo hiiiç umrunda değil çok güldüm yavruma teyzeleri çok keyifçi benim yavrum.

toksoplazma riskine karsi
cig et ellemek iyi degil eldiven kullanmak iyi olur
tabi eti elledikten sonra iyice ellerini yikadiysan birsey olmaz
ama aklinda bulunsun bundan sonrasi icin etki dogarken ya da dogranmis eti pisireceginde ellediginde eldiven kullan
ben hamile degilken de oyle yapardim hep.

maşallah
ilk dikkatimi çeken kesen oldu maşallah bebişine
benim ki de dün tembeldi ama sallayınca ya da öksürünce hemen kıpırdanıyordu keşke video da yukleyebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…