2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok haklısın canım..bende hemen kendimi kaptırmak istemedim ama insan elde olmadan kaptırıyo ben hem erkek hem kız ikiz olsun istedim hep çünkü ikisini de birbirinden ayıramıyorum hem kızım hem oğlum olsun istiyorum..sırf bu yüzden daha birini doğurmadan ikinciyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah

kızlar ablamla konustum sımdı
9 adet ne eksık ne fazla 4. ayına kadar yenirse cocugun ahlakı ve cemali kendi yani güzel olurmuş
bugun ınsallah alıcam diş tellerımle yemem zor mınık parcalara bölüp 2 3 haftada ancak yerım :)

Son düzenleme:

bunca zaman kapmadiysan insallah simdi de birsye olmaz merak etme
sadece kedi temizligine dikkat et mumkunse esin yapabilir
ve disaridaki kedilerle su an ilgilenme en azindan dogurana kadar
ayni durum bende de var burdaki doktorum cok olumlu yaklasiyor kedin evde yasiyorsa brisye olmaz rahatca sevebilirsin diyor
ama turkiyedeki doktor ne der bilmiyorum cunku kedilere karsi buyuk onyargi var malesef
ayni sekilde kapmaktan korkuyorum kedi yuzunden dye herkes burnumdan getirir ayni dedigin gibi
ama rahat olucam tedbirli olucam ve iyi dusunucem ustelik kediyi sevmek stresi aliyor, hamileligimde olumlu etkisi olacagini dusunuyorum ve bebegim icin de ileride olumlu olacagini dusunuyorum bu durumun

yalnız degılsın bu dusuncende bedne 2 3 yıl enfazla ara verıp bıtane daha ıstıyorum hem erkek hem kız annesı olmayı rabbım nasıp etsın inşallah hepımıze

Bilekten ölçenler çok güvenilir deil galiba biz omron en iyisiymiş onun koldan ölçen bi modelini aldık

ahh bende aynı şeyi düşünmüştüm hamıle oldugumu öğrendiğimde herkes kızdı 2sine nasıl bakacaksın diye rabbim 1 tane nasip etti
sağlıkla dogsun bebeğim bir aksilik çıkmazsa 2,5 yaşındayken tekrar hamile kalmak istiyorum aralarında cok yaş olmasın hem de yaşım gitmesin ilerleyen yaşlarda sabrım enerjim olur mu bilmem

arkadaşlar bişey sorcam dün kontrolüm vardı dr a gittim va sağlık ocağına da ayrıca gidip kayıt yaptırdım.53 kilo ile hamile kaldım.şu an 56 kilo olmuşum 3 kilo almışım.doktorum ve sağlık ocağındaki ebe çok hızlı kilo aldığımı ve kendimi frenlememi söylediler.çok canım sıkıldı.kilo konusunda da biraz takıntılıyım.ne yapmalıyım sizce.nasıl beslenmeliyim fikirlerinizi bekliyorum

ufff en cok yedim ya
biliyordum bunu da sayinin onemli oldugunu bilmiyordm
hala da yemeye devam ediyorum

bu arada kedine bu testi yaptirabilirsin
kan testiyle veterinerde bakiliyor oun da negatifse ki buyuk ihtimal negatiftir icin rahatlar
ben yaptirmak istedim ama bulundugum sehirdeki vet. yapmiyor
kan icin tup verdiler alip normal hastaneye goturucez falan kiyamam ki kedime

Yok canım doktor hattaa vucudun antikor üretmiş bağışıklığın var rahat olabilirsin dedii

bagisikligin varsa hicbir sey olmaz
gonlunce sokak kedisi de sevebilirsin
az pismis etten tedirgin olmana gerek kalmaz tabi yine yeme de bagisiklik olmasi harika bir olay

benimki negatif

Hiç sevmedim kediyi kii fobim var çöp atarken suratıma sıçramıştı ondan beri korkarım kediden
Yıkamadan yemem içmem hiç bişeyii ama vucudum bağışıklık yapmışş süppeerr
Ben bide sucuk piştiği için 2 dilim filan yiyorum kızlar bu sebebten

hepimiz çenesi düşük çıktık
bu haftada raporluyum haftaya işe başlayınca anca akşamları takip edebileceğim sizi :26:
iğne olmaya gideceğim hala çıkamadım evden pijamalarımla oturuyorum canım annem de iş yapıo:26:

Benmki İLAÇ vermiyo bana ya folikasiti kullanıomsn demıstı bnde hyr ıcınce mdm bulanıo ddm tmm dedı acba dktrumu degstrmelıym :44:
canım ne guzel ılac taraftarı degıl doktorun kı benımkıde oyle nıye degıstırceksın kı

ya kızlar 2 3 yıl sonra tekrar dusunuyoruz ya yıne bırlesıp aynı doneme denk getırmeye calısalımmı :) 1 2 ay farketsede tekrar aynı grupta anne oluruz inşallah

kızlar bebişimi eklemeye çalıştım..dün dr.un çektiği ultrason resmi..
bu arada kızlar demiştim ya size iki gün önce akşam göbeğim düştü çok sancı çektim diye, doktora sordum göbek düşmesi diye birşey yok başka birşeyin sancısıdır dedi..ama hala tam olarak geçmedi oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken çok sancı giriyor..bir de dün biraz pembe akıntı geldi ilk defa..benim kızken de düşerdi göbeğim sırtüstü yatar ayaklarımı duvara diker göbeğime bastırıp iki parmağımda çekerdim ve bıçak gibi kesilirdi ağrısı..şimdi onu yapamıyorum bebeğe zarar gelecek diye puff..

Son düzenleme:

Ne yiyosunuz kaçırmışım orayı ???????????????????

canım dietisyene gıdebılırsın zayıflamak ıcın gıdılmıyo bırtek dıetısyene ama yok gıdemem dersen sana tavsıyem duzenlı bezlenmen ve asırıya kacmamamn yanı sık sık ve az az ye . ama hamılelıkte mutlaka kılo alınır fazla da dert etme kontrollu ol sadece

cocuk oyle istenildigi zaman olmuyor yahu
en azindan bizim oyle olmadi
8.ayda beklemedigimiz bir zamanda geldi
ama ikinci cocukta bir rahatlama olur sanirim akisina birakip stres yapmayiz gibi geliyor
bu da sureci kisaltabilir sanirim
be de iki yil olsun arada sonra yine istiyorum
ve saglikli bir erkek bebek insallah

Maşallah bebegine cnm kocaman oluyolar :):)=)Bende duymustum göbek dusmesını.Ama dktr ole bişey yok demiş bizim bildiğimz baska bisey mi acaba? canım cok geçmş olsn Sancı cekmesı zor

Son düzenleme:

saglık ocagı derken aıle hekımı dımı dunde sordum kızlar gormedınız
aıle hekımlerınemı kayıt yaptırdınız ?
canım beslenme bellı yaglı tuzlu kalorılı katkısal maddelerden uzak durmak
sabahları bol peynır sut domates salatalık yanında tam tahıl bugday ekemgı bır dılım yada kepek ekmegı vs..
aralarda 1 meyve abartmadan oglen aksam sebze yemegı yanında et olmalı arada kuru baklıyat
balık ve cevız badem gıbı kuruyemısler bır avucu gecmıcek sekılde hepsını yapamasamda arada kacamak yapınca dıkkat edıyorum kendıme
mesela 2 gun once arkadaslarlaydık dondurma yedım mınıcık ıkı top
dun sebze agırlıklı beslendım mesela kendı kendıne kg kontorlunu yapıcaksın canım mecburen
gercı bakalım ılerkı aylarda halımız ne olcak bukadar dıkat etsekte bazen ınsan kendın ıfrenlıyemıyor maelsef

ufff en cok yedim ya
biliyordum bunu da sayinin onemli oldugunu bilmiyordm
hala da yemeye devam ediyorum

:

ah aferım sana :) ama ameller nıytlere goredır ya sen yıne nıyetını al canım
bıdahakı hamılelıgınde unutmazsın :)

1-2 tane yemiştim neyseki çok severim ayvayı..bi yerden sulu ve yumuşak bi ayva bulayım da kalanını da bir ay içinde yeyim :) hemde yusuf suresini okumak iyi olurmuş..banada bir teyze söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…