- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.221
canımya bence hemen erkek dıye kendını kaptırma yanı bendede aynısı olmustu sonuc kızım oldu :) bazen kordon araya gırıyo ve pıpı gıbı gozukuyo bu haftalarda sen pıpıyı gorene kadar net kımseye cınsıyetını soyleme bence ben deneyımlı bırı olarak soyluyorum .sağlıkla doğsun bebısın ınsallah e erkek ıstıyodun galıba ınsallah dr doğru gormustur :)
benim de negatifsenelerdir sokak kedilerini koynumda uyutmak dahil türlü samimiyeti yaşamış olmama rağmen toksoplazma kapmamışım. hamilelikten önce bu riski biliyordum ama bebek düşünmediğimiz için test yaptırmadım. hamile olduğumu öğrenince de apar topar test yaptırmanın peşine düştüm, plansız oldu bazı şeyler... keşke bunun bir aşısı filan olsa ve her kız çocuğuna yapılabilse. şimdi Allah göstermesin kapmış olsam herkes evdeki kedilerimde suç bulacak. bir dahaki kontrolümde test tekrarı istiyorum ben de...
çok haklısın canım..bende hemen kendimi kaptırmak istemedim ama insan elde olmadan kaptırıyoben hem erkek hem kız ikiz olsun istedim hep çünkü ikisini de birbirinden ayıramıyorum hem kızım hem oğlum olsun istiyorum..sırf bu yüzden daha birini doğurmadan ikinciyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
ne iyi oldu şu yazdıklarınızı gördüm... annemin iki gündür enseden itibaren başı ağrıyor, bugün tansiyonunu ölçtürecek çok şükür. doktora gitmeyi sevmediği için iyice aklım kalıyor. siz hangi marka tansiyon aleti aldınız? internetten bakıyorum model ve yorumlara ama annemin evde tek başınayken de ölçebileceği doğruluk payı yüksek bir alete ihtiyacım var. bir süre önce evdeki elektonik aletle ölçüm yapmış anormal bir sonuç çıkmış, kızkardeşimi aramış acilen hastaneye gitmişler bana da söylememişler. meğer tansiyonu normalmiş alet yanlış ölçüyormuş falan filan. o yüzden manuel bir alet mi almak lazım bilemedim.
çok haklısın canım..bende hemen kendimi kaptırmak istemedim ama insan elde olmadan kaptırıyoben hem erkek hem kız ikiz olsun istedim hep çünkü ikisini de birbirinden ayıramıyorum hem kızım hem oğlum olsun istiyorum..sırf bu yüzden daha birini doğurmadan ikinciyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
ufff en cok yedim yakızlar ablamla konustum sımdı
9 adet ne eksık ne fazla 4. ayına kadar yenirse cocugun ahlakı ve cemali kendi yani güzel olurmuş
bugun ınsallah alıcam diş tellerımle yemem zor mınık parcalara bölüp 2 3 haftada ancak yerım :)
benim de negatifsenelerdir sokak kedilerini koynumda uyutmak dahil türlü samimiyeti yaşamış olmama rağmen toksoplazma kapmamışım. hamilelikten önce bu riski biliyordum ama bebek düşünmediğimiz için test yaptırmadım. hamile olduğumu öğrenince de apar topar test yaptırmanın peşine düştüm, plansız oldu bazı şeyler... keşke bunun bir aşısı filan olsa ve her kız çocuğuna yapılabilse. şimdi Allah göstermesin kapmış olsam herkes evdeki kedilerimde suç bulacak. bir dahaki kontrolümde test tekrarı istiyorum ben de...
kızlar takmayın kafanıza dreunuz sıze et eleme dedımı hayır o zaman sorun yok valla hamılelıgımde et eledım hıcbırseyde olmadı sadece iyi pişmiş yiyin bıde etle ısınız bıtınce elınızı ıyı yıkayın okadar
bagisikligin varsa hicbir sey olmaz
gonlunce sokak kedisi de sevebilirsin
az pismis etten tedirgin olmana gerek kalmaz tabi yine yeme de bagisiklik olmasi harika bir olay
benimki negatif
canım ne guzel ılac taraftarı degıl doktorun kı benımkıde oyle nıye degıstırceksın kıBenmki İLAÇ vermiyo bana ya folikasiti kullanıomsn demıstı bnde hyr ıcınce mdm bulanıo ddm tmm dedı acba dktrumu degstrmelıym :44:
ahh bende aynı şeyi düşünmüştüm hamıle oldugumu öğrendiğimde herkes kızdı 2sine nasıl bakacaksın diye rabbim 1 tane nasip etti
sağlıkla dogsun bebeğim bir aksilik çıkmazsa 2,5 yaşındayken tekrar hamile kalmak istiyorum aralarında cok yaş olmasın hem de yaşım gitmesin ilerleyen yaşlarda sabrım enerjim olur mu bilmem
kızlar ablamla konustum sımdı
9 adet ne eksık ne fazla 4. ayına kadar yenirse cocugun ahlakı ve cemali kendi yani güzel olurmuş
bugun ınsallah alıcam diş tellerımle yemem zor mınık parcalara bölüp 2 3 haftada ancak yerım :)
arkadaşlar bişey sorcam dün kontrolüm vardı dr a gittim va sağlık ocağına da ayrıca gidip kayıt yaptırdım.53 kilo ile hamile kaldım.şu an 56 kilo olmuşum 3 kilo almışım.doktorum ve sağlık ocağındaki ebe çok hızlı kilo aldığımı ve kendimi frenlememi söylediler.çok canım sıkıldı.kilo konusunda da biraz takıntılıyım.ne yapmalıyım sizce.nasıl beslenmeliyim fikirlerinizi bekliyorum
canım ne guzel ılac taraftarı degıl doktorun kı benımkıde oyle nıye degıstırceksın kı
ya kızlar 2 3 yıl sonra tekrar dusunuyoruz ya yıne bırlesıp aynı doneme denk getırmeye calısalımmı :) 1 2 ay farketsede tekrar aynı grupta anne oluruz inşallah
Eki Görüntüle 542500 Eki Görüntüle 542496
kızlar bebişimi eklemeye çalıştım..dün dr.un çektiği ultrason resmi..
bu arada kızlar demiştim ya size iki gün önce akşam göbeğim düştü çok sancı çektim diye, doktora sordum göbek düşmesi diye birşey yok başka birşeyin sancısıdır dedi..ama hala tam olarak geçmedi oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken çok sancı giriyor..bir de dün biraz pembe akıntı geldi ilk defa..benim kızken de düşerdi göbeğim sırtüstü yatar ayaklarımı duvara diker göbeğime bastırıp iki parmağımda çekerdim ve bıçak gibi kesilirdi ağrısı..şimdi onu yapamıyorum bebeğe zarar gelecek diye puff..
arkadaşlar bişey sorcam dün kontrolüm vardı dr a gittim va sağlık ocağına da ayrıca gidip kayıt yaptırdım.53 kilo ile hamile kaldım.şu an 56 kilo olmuşum 3 kilo almışım.doktorum ve sağlık ocağındaki ebe çok hızlı kilo aldığımı ve kendimi frenlememi söylediler.çok canım sıkıldı.kilo konusunda da biraz takıntılıyım.ne yapmalıyım sizce.nasıl beslenmeliyim fikirlerinizi bekliyorum
ufff en cok yedim ya
biliyordum bunu da sayinin onemli oldugunu bilmiyordm
hala da yemeye devam ediyorum
:
kızlar ablamla konustum sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?