- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.261
sen ne tatlı şeysin öyle yaa ..çok güldümmGünaydınnnn hanımlaaarrr
Kesinn benimdirr ama bebek göbişi değil işte benim ki
Kocaaamaann yaa yok böyle bişeyy resmen içime çekme ihtiyacı duyuyorumm
İnanılmaz gazman birşey oldu hele akşamlarıııı iğne batırsann balon gibi sönecek kıvamda göbişimm
Bilekten ölçenler çok güvenilir deil galiba biz omron en iyisiymiş onun koldan ölçen bi modelini aldık
eşimle eve ultrason cıhazı alalım dıyoruz :)
Yok benden bu kadar..canım ne guzel ılac taraftarı degıl doktorun kı benımkıde oyle nıye degıstırceksın kı
ya kızlar 2 3 yıl sonra tekrar dusunuyoruz ya yıne bırlesıp aynı doneme denk getırmeye calısalımmı :) 1 2 ay farketsede tekrar aynı grupta anne oluruz inşallah
cok pahallymis
arkadasin esi doktora sormus bundan alsak ne kadar diye
o da bilmem kac milyon dolar demis
esi de ozaman biz size gelelim demis
sen ne tatlı şeysin öyle yaa ..çok güldümm
Kimleriii görüyorummm amandaa amannn
Ayy çook merciii canım benimm o sizin tatlılığınızz
Ama diğer topikte yazdığınıda okuyuncaa ben ciddii paylaşmayımm :18:
5. ayda çıktıı demek göbişş
vaay anaam vaayy gazlaraa geldim benn :26:
Canım herkesin bünyesi bir değil =)) benim normaldede göbeğim yoktur... çok zayıf biri değilim 63 kiloyum lakin benim göbişim daha bu kadar cıkmadıKimleriii görüyorummm amandaa amannn
Ayy çook merciii canım benimm o sizin tatlılığınızz
Ama diğer topikte yazdığınıda okuyuncaa ben ciddii paylaşmayımm :18:
5. ayda çıktıı demek göbişş
vaay anaam vaayy gazlaraa geldim benn :26:
benim su anki halim ruslarin 6. aydaki hallerini
bunlarin da ayni sekilde karinlari cikmiyor
hatta oyle ki arkadan incecik citirlar onden bir goruyorsun hamis sok oluyorsun
benim su anki halim ruslarin 6. aydaki hallerini
bunlarin da ayni sekilde karinlari cikmiyor
hatta oyle ki arkadan incecik citirlar onden bir goruyorsun hamis sok oluyorsun
bunca zaman kapmadiysan insallah simdi de birsye olmaz merak etme
sadece kedi temizligine dikkat et mumkunse esin yapabilir
ve disaridaki kedilerle su an ilgilenme en azindan dogurana kadar
ayni durum bende de var burdaki doktorum cok olumlu yaklasiyor kedin evde yasiyorsa brisye olmaz rahatca sevebilirsin diyor
ama turkiyedeki doktor ne der bilmiyorum cunku kedilere karsi buyuk onyargi var malesef
ayni sekilde kapmaktan korkuyorum kedi yuzunden dye herkes burnumdan getirir ayni dedigin gibi
ama rahat olucam tedbirli olucam ve iyi dusunucemustelik kediyi sevmek stresi aliyor, hamileligimde olumlu etkisi olacagini dusunuyorum ve bebegim icin de ileride olumlu olacagini dusunuyorum bu durumun
Canım herkesin bünyesi bir değil =)) benim normaldede göbeğim yoktur... çok zayıf biri değilim 63 kiloyum lakin benim göbişim daha bu kadar cıkmadı​dur resim çekilmeyi deniyim =))
canım bak bır ust mesajında yazıyordu sebebı
9 adet ne eksık ne fazla 4. ayına kadar yenirse cocugun ahlakı ve cemali kendi yani güzel olurmuş
bugun ınsallah alıcam diş tellerımle yemem zor mınık parcalara bölüp 2 3 haftada ancak yerım :)
yenmeyınce bısey olcak dıye bı kural yok canım sadece bılgımı aktardım ısteyen kullanır bu bılgıyı
Seninde bana göre bişeyin yook hatta göbek değilde bebek diye gördüm ben o çıkıntıyı
Ama ince olup sadece karnı çıkanlara 'leblebi yutmuş solucan' diyorum ben ve o ruslarıda hiç sevmiyorumm 1 tanesi çirkin olsun arkadaşş
dimi ya bende rusları sevmiyorum..o ne arkadaş pürüzsüz bi ten, uzun boy, uzun bacaklar bebek yüz ...ülkeye girişleri yasaklanmalı
Koyy bakiim göbeksiz göbişiniii
Bende artık 9 ay olmadan koymam bu gidişlee
30 yasindan sonra inan suratlarina bakilmiyore onların boyları uzun biz 165 kadınız , onların karınları kocaman , hepsi bebek gibi , ama yaşlanınca çok çirkin oluyorlar
aslinda boyle tam vajinanin ustunden bir bombe basliyor bebegin oldugu bolumde cikinti varSeninde bana göre bişeyin yook hatta göbek değilde bebek diye gördüm ben o çıkıntıyı
Ama ince olup sadece karnı çıkanlara 'leblebi yutmuş solucan' diyorum ben ve o ruslarıda hiç sevmiyorumm 1 tanesi çirkin olsun arkadaşş
cok guzel yazmissinbenim tek sıkıntım iki evimizin olması, ikinci evdeki kedi tuvaletini ben temizliyorum. kasım'da bu evi kapatmam gerekecek zaten, diğer eve masraf yapmak lazım o arada tuvalet işinden de kurtulmuş olacağım eşime kalacak çünkü :)
doktorum öyle çok konuşmayı sevmiyor, siyah ve beyaz insanı, net biri. o yüzden bana ve kedilerime karışmaktan ziyade iyi takip etmeyi seçeceğinden eminim. iki gidişimde de test tekrarını soracaktım bebeği ekranda görünce hepimiz unutuyoruz. bu sefer elime yazacağım kocaman "TEST" diye. eşim de kedilere birer hap yutturacak düzenli olarak, veteriner arkadaşı tavsiye etmiş.
kediciklerimle mırıl mırıl uyumaktan vazgeçemem ben de, ilk zamanlar o kadar çok kabus görmüştüm ki onların mırıltıları yatıştırdı beni hep. evin içinde atlayıp zıplamaları, gelip sırnaşmaları tebessüm sebebi benim için. sıkıntılarımı onlar unutturuyorlar, ben de onlara sevgimi veriyorum anlaşıp gidiyoruz :) sen de asla vazgeçme, karşı gelen olursa destekçin olurum her zaman...
ya sen de koy eminim sen de cok abartiyorsun gobegin hakkindaKoyy bakiim göbeksiz göbişiniii
Bende artık 9 ay olmadan koymam bu gidişlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?