2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sen ne tatlı şeysin öyle yaa ..çok güldümm

bilmiyorum tatlım bende..o gün kendim çekmeye çalıştım ama göbeğim taş gibi kasıldı, ne çekebildim ne sancıdan durabildim..masaj yaptım, duş aldım, yüzüstü yattım elimi hafif bastırdım sabah uyandığımda hafiflemişti ama tam olarak geçmiyor..ben kendim çekebiliyorum da bebeğe zarar veririm diye korkuyorum :26: nasıl geçicek bilmiyorum..doktor öyle birşey yok dedi güldü..olmayan birşeyin sancısı nasıl çekince tamamen geçer ki..başına gelen bilir var işte..[/QUOTE]

ben düşünce 2,5 lt kola şişesine su koyup, baş aşağı karnıma koyuyorum biraz bekleyince geliyor ,

ama bebek varken yapmak doğru olmazda ,

9 ayda öyle gezilmez sancı olur, bel ağrısı ,ishali olur işin zor canım inşallah bir çare bulursun büyüklere sor

Son düzenleme:
Yok benden bu kadar.. artık ben sizin bebişleri sevmeye gelirim

cok pahallymis
arkadasin esi doktora sormus bundan alsak ne kadar diye
o da bilmem kac milyon dolar demis
esi de ozaman biz size gelelim demis

dün biz de doktora teklifte bulunduk ben bunu eve götürsem dedim öyle bir bakış attı ki deli misin der gibi neyse dedik paramız olunca alırız
güldü adamcağız hepiniz mi istersniz bundan eve diyo

neyse biz iğne olmaya gidiyoruz teyzeleri off off gene 3 gün oturamayacam popomun üstüne

sen ne tatlı şeysin öyle yaa ..çok güldümm

Kimleriii görüyorummm amandaa amannn

Ayy çook merciii canım benimm o sizin tatlılığınızz
Ama diğer topikte yazdığınıda okuyuncaa ben ciddii paylaşmayımm :18:
5. ayda çıktıı demek göbişş
vaay anaam vaayy gazlaraa geldim benn :26:

benim su anki halim ruslarin 6. aydaki hallerini
bunlarin da ayni sekilde karinlari cikmiyor
hatta oyle ki arkadan incecik citirlar onden bir goruyorsun hamis sok oluyorsun

Canım herkesin bünyesi bir değil =)) benim normaldede göbeğim yoktur... çok zayıf biri değilim 63 kiloyum lakin benim göbişim daha bu kadar cıkmadı ​dur resim çekilmeyi deniyim =))

benim su anki halim ruslarin 6. aydaki hallerini
bunlarin da ayni sekilde karinlari cikmiyor
hatta oyle ki arkadan incecik citirlar onden bir goruyorsun hamis sok oluyorsun

Seninde bana göre bişeyin yook hatta göbek değilde bebek diye gördüm ben o çıkıntıyı
Ama ince olup sadece karnı çıkanlara 'leblebi yutmuş solucan' diyorum ben ve o ruslarıda hiç sevmiyorumm 1 tanesi çirkin olsun arkadaşş

benim tek sıkıntım iki evimizin olması, ikinci evdeki kedi tuvaletini ben temizliyorum. kasım'da bu evi kapatmam gerekecek zaten, diğer eve masraf yapmak lazım o arada tuvalet işinden de kurtulmuş olacağım eşime kalacak çünkü :)

doktorum öyle çok konuşmayı sevmiyor, siyah ve beyaz insanı, net biri. o yüzden bana ve kedilerime karışmaktan ziyade iyi takip etmeyi seçeceğinden eminim. iki gidişimde de test tekrarını soracaktım bebeği ekranda görünce hepimiz unutuyoruz. bu sefer elime yazacağım kocaman "TEST" diye. eşim de kedilere birer hap yutturacak düzenli olarak, veteriner arkadaşı tavsiye etmiş.

kediciklerimle mırıl mırıl uyumaktan vazgeçemem ben de, ilk zamanlar o kadar çok kabus görmüştüm ki onların mırıltıları yatıştırdı beni hep. evin içinde atlayıp zıplamaları, gelip sırnaşmaları tebessüm sebebi benim için. sıkıntılarımı onlar unutturuyorlar, ben de onlara sevgimi veriyorum anlaşıp gidiyoruz :) sen de asla vazgeçme, karşı gelen olursa destekçin olurum her zaman...

Canım herkesin bünyesi bir değil =)) benim normaldede göbeğim yoktur... çok zayıf biri değilim 63 kiloyum lakin benim göbişim daha bu kadar cıkmadı ​dur resim çekilmeyi deniyim =))

Koyy bakiim göbeksiz göbişiniii
Bende artık 9 ay olmadan koymam bu gidişlee

kızlar markafonide disney in lisanslı bebek ürünleri indirimde badiler takımlar falan çok şık ben 3 tane çıt çıtlı civcivime bi bakın isterseniz.

aaaa bilmiyodm sağol cnm bnm peki 1ayımız kaldı bir ayda 9tane yesek oluyomu daha once bırtane yemıstım onu dusecekmıyım 9dan ne diyip niyet ediyoruz?

dimi ya bende rusları sevmiyorum..o ne arkadaş pürüzsüz bi ten, uzun boy, uzun bacaklar bebek yüz ...ülkeye girişleri yasaklanmalı

bugün tartıda 56 gördüm ya 4 kilo almışım

dr iyisin dedi ya bahçede yürüdüm biraz

gidip çamaşırlarımı topluyum

kızlar sizi öpüyorum

e onların boyları uzun biz 165 kadınız , onların karınları kocaman , hepsi bebek gibi , ama yaşlanınca çok çirkin oluyorlar
30 yasindan sonra inan suratlarina bakilmiyor

aslinda boyle tam vajinanin ustunden bir bombe basliyor bebegin oldugu bolumde cikinti varcok seviyorum ona bakmayi, gobek de sanirim uste dogru belirginlesiyor alttan buyume oldukca, bana oyle geliyor.alttan buyudukce gobek daha da belirginlesiyor sisiyor.
cok guzel yazmissin
ben de o hissi yasiycam yakinda
annemle biraz didisiyoruz da ona da anlattim mantikli sekilde ve bana hak vermeye basladi
onun ici rahat etsin diye de sIk sIk kontrol altinda olurum
ben de kedimi boynumda uyuturum onu sevmek o kadar huzur veriyor ki hatta kedim ve bebegim birlikte buyusunler hep isterim
o surec nasil olacak daha bilmiyorum bakariz duruma
burda her evde var o yuzden doktorlar cok normal karsiliyorlar

Koyy bakiim göbeksiz göbişiniii
Bende artık 9 ay olmadan koymam bu gidişlee
ya sen de koy eminim sen de cok abartiyorsun gobegin hakkinda
ama aksamalri cok sisiyor cidden ya
su mu sisiriyor meyve mi sisiriyor bilmiyorum baya buyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…