2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bana uyar

her seferinde diyorum başka topiğe yüklemem lazım diye ama hazır burdayken yükleniyor neyse ben oraya da yükleyim bakmak isteyen olur belki karşılaştırmak için

şimdi ben anlamadım. 9tane ayvayı 4.ayın sonuna kadar mı yememiz gerekiyor?

9 adet ayva 4. aya kadar yenmesı gerekıyor canım yanı bu ay zatı meyve cıktı 3. aylarımızdayız hemen yememız lazım..

yenmeyınce ne oluyomus kı ? ben yemedım hıc ayva hamılelıgımde ama yıyen arkadaslar cekırdeklerını saklayın o cekırdekler emzırırken meme ucunda cıkan yaralara ııyı gelıyormus

oyle canım rabbım ıstedıgı vakıt olucak tabıkı ama bız korunmayı bırakıp Allaha tevekkul ederız artık
en erken 2 enfazla 2.5 yıl bırıncı buyumeden ıkıncı olsunkı beraber buyusunler bızlere ılk bırkacyıl zor olcak ama sonrası cok rahat
ablam ne guzel ıkı kızı beraber buyudu sımdı rahat ablamı neltısı 10 yıl sonra dıgerını yaptı bırı evlendı gıttı dıgerının okul telasında ..

canım senin iki oğlun var sanırım senin bebekler sağdamıydı..bu hamilelik nasıl geçiyor fark varmı bu bebişin sağdamı soldamı
canım ilk gebeliğimde acemi oldugumda hiç bir şey anlamadım...daha dogrusu önemsemedım... cocugum daha 13 aylıkken ıkıncıye gebe kaldım..diğerinin ugrasıyla ve gebelık denen hiç birşeyı yaşamadıgım için ondada farketmedım :=)))))))))bunda sagda duruyor.. ama bunun sagı soluyla alakalı bır sey oldugunu dusunmuyorum cunku eltime sordum aynısını oda bana 2 oğlumda sagda kızımda sagdaydı dedı =))) yanı saga sola pek takılmayın derım ...:)

Ne yiyosunuz ayva mı yıyosunuz nıye yıyosunuz ne olmuşki ayvaya neden cevp vermıyosunuz ?
canım bak bır ust mesajında yazıyordu sebebı

9 adet ne eksık ne fazla 4. ayına kadar yenirse cocugun ahlakı ve cemali kendi yani güzel olurmuş
bugun ınsallah alıcam diş tellerımle yemem zor mınık parcalara bölüp 2 3 haftada ancak yerım :)

yenmeyınce ne oluyomus kı ? ben yemedım hıc ayva hamılelıgımde ama yıyen arkadaslar cekırdeklerını saklayın o cekırdekler emzırırken meme ucunda cıkan yaralara ııyı gelıyormus

yenmeyınce bısey olcak dıye bı kural yok canım sadece bılgımı aktardım ısteyen kullanır bu bılgıyı

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…