- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.241
canım ne guzel ılac taraftarı degıl doktorun kı benımkıde oyle nıye degıstırceksın kı
ya kızlar 2 3 yıl sonra tekrar dusunuyoruz ya yıne bırlesıp aynı doneme denk getırmeye calısalımmı :) 1 2 ay farketsede tekrar aynı grupta anne oluruz inşallah
kizlar ultrason resimlerii buraya ekleyebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ayis-bebislerinin-ultrason-goruntuleri-7.html
Canım benim kızlarım yokki =)) 2 oğlum var :)))Diğerlerinde hiç mide bulantısı yaşamadım, aşerme vesaire hiç olmadı..yeme içme değişmedi.. bunda tatlıyı yıyemıyordum onlarda yiyordum ...:).................................gıt tabıkı de cnm ne guzel burada bırbırımızden bılgı alıyoruz....heryer yapıyor canım devletın sonucta orası burası fark etmıyor
bılmıyorumkıı dktorda bırsey demedııı benımkı normal ne gec ne kerekn sanırım:)
kasım 20 de ben 17 haftalık hamıle olucam allahın ıznıyle o zmn a tarıh verdı ama pazartesı doktoruma sorucam yınede haberı olsun tarıhını soylucem[/QUOTE
]bende ultrason resminden anladım ustunde benim girdiğim tarihle gelişiminin gösterdiği tarih verdi oradan anladım doktorlar pek önemsemiyor normal birşey diye bende 18 19 haftalık oluyorum galiba o tarihe
işte herşeyi cinsiyete vuruyoruz ya artık nub a göre kıza benzettim bende doktor erkeğe benziyor dedi bebişimesenin diğer kızlarda durum nasıldı hatırlıyor musun hem nereye gidiyorsun kiminki nisana kiminiki hazirana kayacak diğerleri hiç öyle diyor mu bak
Canım benim kızlarım yokki ***=)) ***2 ***oğlum var ***:)))Diğerlerinde hiç ***mide bulantısı ***yaşamadım, aşerme ***vesaire ***hiç olmadı..yeme ***içme ***değişmedi.. ***bunda ***tatlıyı ***yıyemıyordum onlarda ***yiyordum ...:).................................
ben balık burcu olduğumu düşünmüyorum ya normalde kolay ağlamam hamile duygusallığı bile oluşmadı daha bendeevdeyken daha duygusal oluyordum arada ağlayacak şey buluyordum şimdi çalışınca pek yok maşallah yavrum beni hiç yormuyor sadece bir bacak ağrım var şimdi sonraya saklıyor kendini
kizlar ultrason resimlerii buraya ekleyebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ayis-bebislerinin-ultrason-goruntuleri-7.html
kızlar ablamla konustum sımdı
9 adet ne eksık ne fazla 4. ayına kadar yenirse cocugun ahlakı ve cemali kendi yani güzel olurmuş
bugun ınsallah alıcam diş tellerımle yemem zor mınık parcalara bölüp 2 3 haftada ancak yerım :)
şimdi ben anlamadım. 9tane ayvayı 4.ayın sonuna kadar mı yememiz gerekiyor?
9 adet ayva 4. aya kadar yenmesı gerekıyor canım yanı bu ay zatı meyve cıktı 3. aylarımızdayız hemen yememız lazım..
cocuk oyle istenildigi zaman olmuyor yahu
en azindan bizim oyle olmadi
8.ayda beklemedigimiz bir zamanda geldi
ama ikinci cocukta bir rahatlama olur sanirim akisina birakip stres yapmayiz gibi geliyor
bu da sureci kisaltabilir sanirim
be de iki yil olsun arada sonra yine istiyorum
ve saglikli bir erkek bebek insallah
canım ilk gebeliğimde acemi oldugumda hiç bir şey anlamadım...daha dogrusu önemsemedım... cocugum daha 13 aylıkken ıkıncıye gebe kaldım..diğerinin ugrasıyla ve gebelık denen hiç birşeyı yaşamadıgım için ondada farketmedım :=)))))))))bunda sagda duruyor.. ama bunun sagı soluyla alakalı bır sey oldugunu dusunmuyorum cunku eltime sordum aynısını oda bana 2 oğlumda sagda kızımda sagdaydı dedı =))) yanı saga sola pek takılmayın derım ...:)canım senin iki oğlun var sanırım senin bebekler sağdamıydı..bu hamilelik nasıl geçiyor fark varmı bu bebişin sağdamı soldamı
canım bak bır ust mesajında yazıyordu sebebıNe yiyosunuz ayva mı yıyosunuz nıye yıyosunuz ne olmuşki ayvaya neden cevp vermıyosunuz ?
yenmeyınce ne oluyomus kı ? ben yemedım hıc ayva hamılelıgımde ama yıyen arkadaslar cekırdeklerını saklayın o cekırdekler emzırırken meme ucunda cıkan yaralara ııyı gelıyormus
Eki Görüntüle 542500 Eki Görüntüle 542496
kızlar bebişimi eklemeye çalıştım..dün dr.un çektiği ultrason resmi..
bu arada kızlar demiştim ya size iki gün önce akşam göbeğim düştü çok sancı çektim diye, doktora sordum göbek düşmesi diye birşey yok başka birşeyin sancısıdır dedi..ama hala tam olarak geçmedi oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken çok sancı giriyor..bir de dün biraz pembe akıntı geldi ilk defa..benim kızken de düşerdi göbeğim sırtüstü yatar ayaklarımı duvara diker göbeğime bastırıp iki parmağımda çekerdim ve bıçak gibi kesilirdi ağrısı..şimdi
canım göbek düşmesi var dr bilmez ben 5 yıl dolandım ,gitmediğim dr kalmadı sonra biri göbeğin düşmüş gel çekeyim dedi düzeldi, bebişinde maşallah maşallah
yanlız şimdi bebek var nasıl olacak
ayyy az buz değil dokuz tane.babayla paylaşarak yesek olmaz mı :)
ya 4. ayımıza 15 gün kaldı neden başta söylemediniz 15 günde nasiı yesemki 9 taneoh şöyle sulu sulu olacakki ,hemen kocama söylüyüm akşama alsın :)
Maşallah paşamıza =)))teyzeleri benim tahmini minik paşam bu 10+0 dık ama 10+4 çıktık boyumuz da 3,7 cm
Eki Görüntüle 542500 Eki Görüntüle 542496
kızlar bebişimi eklemeye çalıştım..dün dr.un çektiği ultrason resmi..
bu arada kızlar demiştim ya size iki gün önce akşam göbeğim düştü çok sancı çektim diye, doktora sordum göbek düşmesi diye birşey yok başka birşeyin sancısıdır dedi..ama hala tam olarak geçmedi oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken çok sancı giriyor..bir de dün biraz pembe akıntı geldi ilk defa..benim kızken de düşerdi göbeğim sırtüstü yatar ayaklarımı duvara diker göbeğime bastırıp iki parmağımda çekerdim ve bıçak gibi kesilirdi ağrısı..şimdi
onu yapamıyorum bebeğe zarar gelecek diye puff..
[/QUOTcanım göbek düşmesi var dr bilmez ben 5 yıl dolandım ,gitmediğim dr kalmadı sonra biri göbeğin düşmüş gel çekeyim dedi düzeldi
yanlız şimdi bebek var nasıl olacak
bilmiyorum tatlım bende..o gün kendim çekmeye çalıştım ama göbeğim taş gibi kasıldı, ne çekebildim ne sancıdan durabildim..masaj yaptım, duş aldım, yüzüstü yattım elimi hafif bastırdım sabah uyandığımda hafiflemişti ama tam olarak geçmiyor..ben kendim çekebiliyorum da bebeğe zarar veririm diye korkuyorum :26: nasıl geçicek bilmiyorum..doktor öyle birşey yok dedi güldü..olmayan birşeyin sancısı nasıl çekince tamamen geçer ki..başına gelen bilir var işte..
ayva bulamayan ne yapsin
daha once yazmıstım canım ama ayva cıkmamıstı gecen aydı demek gormedın yazıyı tüh :)ya 4. ayımıza 15 gün kaldı neden başta söylemediniz 15 günde nasiı yesemki 9 taneoh şöyle sulu sulu olacakki ,hemen kocama söylüyüm akşama alsın :)
hergün bebeğimi görmek istiyorum ben
eşimle eve ultrason cıhazı alalım dıyoruz :)
eşimle eve ultrason cıhazı alalım dıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?