2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
dimi ya bende rusları sevmiyorum..o ne arkadaş pürüzsüz bi ten, uzun boy, uzun bacaklar bebek yüz ...ülkeye girişleri yasaklanmalı

Aynen katılıyorumm kesinliklee gelmesinleer
Hatta oyüzden antalyaya gitmiyorumm
Eşim sevaba giriyor ama ben paso bunalıma giriyorum

Ekledim canım ..=)

Ekledin mii
Yoo hayır eklememişinn
Hatta sana göbek eklenmemişş
Doğru söyle nerde saklıyorsunn bebişii
Sendeki göbeksee bendeki nedirr
İkizi geçtim kesinn dördüz benim ki :26::26:

bizimde hayalimiz ama ev, araba parasına yakınmış

Usg cihazını ben sordum doktoradaa uçuk attı eşimm
Videoya alın videoya

cok pahallymis
arkadasin esi doktora sormus bundan alsak ne kadar diye
o da bilmem kac milyon dolar demis
esi de ozaman biz size gelelim demis

ay tek delı ben degılmısım gecelerı gızlıce muayenesınemı gırsem doktorun

Yok benden bu kadar.. artık ben sizin bebişleri sevmeye gelirim
dogru sen artık dınlen 3 cocuk masallah :)

aaaa bilmiyodm sağol cnm bnm peki 1ayımız kaldı bir ayda 9tane yesek oluyomu daha once bırtane yemıstım onu dusecekmıyım 9dan ne diyip niyet ediyoruz?

hamıle ıken mı yedın canım ılk 4 ay yemek gerekıyor ya ozaman 8 tane daha yersın
güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için canım nıyet ..
bugün tartıda 56 gördüm ya 4 kilo almışım

dr iyisin dedi ya bahçede yürüdüm biraz

gidip çamaşırlarımı topluyum

kızlar sizi öpüyorum

kolay gelsın canım

ya sen de koy eminim sen de cok abartiyorsun gobegin hakkinda
ama aksamalri cok sisiyor cidden ya
su mu sisiriyor meyve mi sisiriyor bilmiyorum baya buyuyor

Yok bee tatlımm keşke abartıyor olsamm
Hatta her gören 3 aylık olduğumu söylediğimde oyy maşallahh sen bonuslumusun 5 aya zıplamışın diyorlar
Bu konuda polyanna değilim ve gerçekten gerçekleri söylüyorumm
Koyacağım görüreceksiniz ozaman

haklısın canım ben kime sorsam kız solda erkek sağda diyor ve internettede çok yerde yazıyor..bide çok iyi bi hastanenin uzmanları söyledi arkadaşıma bilimsel çalışma yapılıyor yüzde 90 erkek sağda kız solda dediler bakalım kimlerde tutuyor :)

Akşam resmi çek.. yarın sabah görmek istiyoruz canım =)) bence cok abartıyorsun

ne olacak canim
bosver daha dikkat edersin diger aylarinda
veriliyor dogumdan sonra o kosusturma sut verme derken
ustelik hamilelikten oce ve hamileyken yapamadigimiz sporlari yapr veririz her turlu
dogumda da gidiyormus baksana
dogumdan hemens onra dogum sonrasi korseler var onlari giyeriz hemen toparlayici
ruslar oyle yapiyorlar
su an psikoloji daha onemli
elaleme de neyse yourm yapiyorlar cidden

hamıle ıken mı yedın canım ılk 4 ay yemek gerekıyor ya ozaman 8 tane daha yersın
güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için canım nıyet ..

kolay gelsın canım

Ewt hamileykn yemstm cnim bi tursu yiormki sormayn ama snrada midm yanio.d trsu yiynce kz mi oluodu

Görümcemin kızı oldugunda ne sagda ne solda ortadaydı.. şimdi cinsiyeti ıkısının ortası olarak mı degerlendırelım canım bende cok takıntılıydım ama emin olki ne yediğinle,, ne mide bulantısıyla nede sagda veya sagda olmasıyla alakalı.... Rabbim herkesin gönlüne göre versin...( banada hayırlı eli yüzü düzgün saglıklı bır kız cocugu nasip etsin =))))

Akşam resmi çek.. yarın sabah görmek istiyoruz canım =)) bence cok abartıyorsun

Hııı akşam gazman oluyorum diyorumm sen akşam çek koy diyorsunn
Hayattaa yapmam onu Gündüz çektiği koyacağım oda haftasonuna denk geliir

Yaa göbiş bende genetikkk
Annem 7/24 9 aylık gibi dolanıyor ama bacakları gör çırpıı
Bende de göbek var ama bacaklarım incee
Neysee Rabbim başka dert sıkıntı vermesinnn
Doğumdan sonra dediğin gibi illa verilir
Olmadı liposuction

yok dön dolaş uyuyamadım.uyku gelmıyor ama yorgunluk var.kalktım yataktan zaten kuçukte uyanır şimdi..e ne edıyosunuz..

Son düzenleme:
kızlar tamamen bulantısı gecen varmı.yanı başta bulantılı olupta artık gectı dıyen varmı.ay gelse o gunler dıye iple cekıyorum.

Kızlaaarr koçişimle bugün film gecesi yapacağızz
Ayaklarımızıı şööleee uzatıpp keyifli mutlu bir film izlemek istiyorumm
Yemeğide dışarıda yiyeceğiz o sıkıntımda yookk
Romantik-komedi türü olabilir
Fantastic olabilirr
Bebekli konular olabilir
İzleyipte beğendiğiniz film önerilerinizi alabilirmiyim :26:

kızlar sık ultrasona girmek zararlı mıdır...ben bazen bebeği erken görmek için farklı doktora gidiyorum da ....2 doktorum var,bir ona gidiyorum,bir öbürüne :) sizce bebeğe zarar veriyor muyum..mesela bugün kontrolüm vardı ve dr a gidecektim,,gittiğim doktor hiç ilgilenmmedi,içime sinmedi,doğru düzgün göstermedi bile bebeğimi,öbürüne gidiyimmi acaba bugün...abartmış olur muyum????

ilk gebeliğimden bir oğlum var ve soldaydı, o istatistik bende tutmadı yani :) şimdi de solda ama cinsiyeti henüz bilmiyoruz :)

oo super..ahh bende oturmayı fılm ızlemı ozledım valla.çok erken uyuyakalıyorum(

canım sakıncası yok dıyolar zaten kısa bakılıyo.ıkıncıde bende ıkı doktora gıdıyodum

benım kuçuk mınıgım uyandı beklıyodum zaten..annesı yemegını yedırsın.hadı optum sızı ıyı akşamlar.

Herkes çooook iyidir umarım.
Ya iyi mi kötü mü bilemiyorum ama çok iştahlıyım gerçi midem çok ağrıyor ara ara kusmalarda başladı ve ağzımın tadı hep çok iğrenç ama belki bu yüzden hep bişeyler yemek istiyorum.Hamilelikten önce sakındığım herşeyi canım çekiyor ya kızartma fastfood, geç saatte yemek yeme....zaten 3-4 kg gibi almışım
Önemli olan az da olsa faydalı şeyler yiyebilmek tabi...

Bebişlerini görenler sizin adınıza bende çok mutlu oldum. Ben de bugün görmeyi umuyordum ama Dr. um yokmuş bugün son anda kaldık Bu arada çalışmak hele bayram tatilinden sonra bana eziyet gibi geliyor artık yaaa

Summ cum yazdıklarını biraz okudum inan çok üzüldüm ama herkes bu dünyada birşeylerle sınanıyor seninde sınavın buymuş sanırım şükret daha büyük dert vermesin rabbim.. Bir ablan olarak diyorumki sabrederek ve dua ile bu sınavı geçersin canım merak etme herşeyin vakti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…