- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.281
dimi ya bende rusları sevmiyorum..o ne arkadaş pürüzsüz bi ten, uzun boy, uzun bacaklar bebek yüz ...ülkeye girişleri yasaklanmalı
Ekledim canım ..=)
bizimde hayalimizama ev, araba parasına yakınmış
Usg cihazını ben sordum doktoradaa uçuk attı eşimm
Videoya alın videoya
cok pahallymis
arkadasin esi doktora sormus bundan alsak ne kadar diye
o da bilmem kac milyon dolar demis
esi de ozaman biz size gelelim demis
dün biz de doktora teklifte bulunduk ben bunu eve götürsem dedimöyle bir bakış attı ki deli misin der gibi neyse dedik paramız olunca alırız
güldü adamcağız hepiniz mi istersniz bundan eve diyo
neyse biz iğne olmaya gidiyoruz teyzeleri off off gene 3 gün oturamayacam popomun üstüne
dogru sen artık dınlen 3 cocuk masallah :)Yok benden bu kadar..artık ben sizin bebişleri sevmeye gelirim
aaaa bilmiyodm sağol cnm bnm peki 1ayımız kaldı bir ayda 9tane yesek oluyomudaha once bırtane yemıstım onu dusecekmıyım 9dan ne diyip niyet ediyoruz?
bugün tartıda 56 gördüm ya 4 kilo almışım
dr iyisin dedi ya bahçede yürüdüm biraz
gidip çamaşırlarımı topluyum
kızlar sizi öpüyorum
ya sen de koy eminim sen de cok abartiyorsun gobegin hakkinda
ama aksamalri cok sisiyor cidden ya
su mu sisiriyor meyve mi sisiriyor bilmiyorum baya buyuyor
canım ilk gebeliğimde acemi oldugumda hiç bir şey anlamadım...daha dogrusu önemsemedım... cocugum daha 13 aylıkken ıkıncıye gebe kaldım..diğerinin ugrasıyla ve gebelık denen hiç birşeyı yaşamadıgım için ondada farketmedım :=)))))))))bunda sagda duruyor.. ama bunun sagı soluyla alakalı bır sey oldugunu dusunmuyorum cunku eltime sordum aynısını oda bana 2 oğlumda sagda kızımda sagdaydı dedı =))) yanı saga sola pek takılmayın derım ...:)
Akşam resmi çek.. yarın sabah görmek istiyoruz canım =)) bence cok abartıyorsunYok bee tatlımm keşke abartıyor olsamm
Hatta her gören 3 aylık olduğumu söylediğimde oyy maşallahh sen bonuslumusun 5 aya zıplamışın diyorlar
Bu konuda polyanna değilim ve gerçekten gerçekleri söylüyorumm
Koyacağım görüreceksiniz ozaman
Yok bee tatlımm keşke abartıyor olsamm
Hatta her gören 3 aylık olduğumu söylediğimde oyy maşallahh sen bonuslumusun 5 aya zıplamışın diyorlar
Bu konuda polyanna değilim ve gerçekten gerçekleri söylüyorumm
Koyacağım görüreceksiniz ozaman
hamıle ıken mı yedın canım ılk 4 ay yemek gerekıyor ya ozaman 8 tane daha yersın
güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için canım nıyet ..
kolay gelsın canım
Görümcemin kızı oldugunda ne sagda ne solda ortadaydı.. şimdi cinsiyeti ıkısının ortası olarak mı degerlendırelımhaklısın canım ben kime sorsam kız solda erkek sağda diyor ve internettede çok yerde yazıyor..bide çok iyi bi hastanenin uzmanları söyledi arkadaşıma bilimsel çalışma yapılıyor yüzde 90 erkek sağda kız solda dediler bakalım kimlerde tutuyor :)
Akşam resmi çek.. yarın sabah görmek istiyoruz canım =)) bence cok abartıyorsun
ne olacak canim
bosver daha dikkat edersin diger aylarinda
veriliyor dogumdan sonra o kosusturma sut verme derken
ustelik hamilelikten oce ve hamileyken yapamadigimiz sporlari yapr veririz her turlu
dogumda da gidiyormus baksana
dogumdan hemens onra dogum sonrasi korseler var onlari giyeriz hemen toparlayici
ruslar oyle yapiyorlar
su an psikoloji daha onemli
elaleme de neyse yourm yapiyorlar cidden
haklısın canım ben kime sorsam kız solda erkek sağda diyor ve internettede çok yerde yazıyor..bide çok iyi bi hastanenin uzmanları söyledi arkadaşıma bilimsel çalışma yapılıyor yüzde 90 erkek sağda kız solda dediler bakalım kimlerde tutuyor :)
oo super..ahh bende oturmayı fılm ızlemı ozledım valla.çok erken uyuyakalıyorumKızlaaarr koçişimle bugün film gecesi yapacağızz
Ayaklarımızıı şööleee uzatıpp keyifli mutlu bir film izlemek istiyorumm
Yemeğide dışarıda yiyeceğiz o sıkıntımda yookk
Romantik-komedi türü olabilir
Fantastic olabilirr
Bebekli konular olabilir
İzleyipte beğendiğiniz film önerilerinizi alabilirmiyim :26:
kızlar sık ultrasona girmek zararlı mıdır...ben bazen bebeği erken görmek için farklı doktora gidiyorum da ....2 doktorum var,bir ona gidiyorum,bir öbürüne :) sizce bebeğe zarar veriyor muyum..mesela bugün kontrolüm vardı ve dr a gidecektim,,gittiğim doktor hiç ilgilenmmedi,içime sinmedi,doğru düzgün göstermedi bile bebeğimi,öbürüne gidiyimmi acaba bugün...abartmış olur muyum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?