- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.301
kızlar tamamen bulantısı gecen varmı.yanı başta bulantılı olupta artık gectı dıyen varmı.ay gelse o gunler dıye iple cekıyorum.
kızlar sık ultrasona girmek zararlı mıdır...ben bazen bebeği erken görmek için farklı doktora gidiyorum da ....2 doktorum var,bir ona gidiyorum,bir öbürüne :) sizce bebeğe zarar veriyor muyum..mesela bugün kontrolüm vardı ve dr a gidecektim,,gittiğim doktor hiç ilgilenmmedi,içime sinmedi,doğru düzgün göstermedi bile bebeğimi,öbürüne gidiyimmi acaba bugün...abartmış olur muyum????
Benmki İLAÇ vermiyo bana ya folikasiti kullanıomsn demıstı bnde hyr ıcınce mdm bulanıo ddm tmm dedı acba dktrumu degstrmelıym :44:
ilk gebeliğimden bir oğlum var ve soldaydı, o istatistik bende tutmadı yani :) şimdi de solda ama cinsiyeti henüz bilmiyoruz :)
Kızlaaarr koçişimle bugün film gecesi yapacağızz
Ayaklarımızıı şööleee uzatıpp keyifli mutlu bir film izlemek istiyorumm
Yemeğide dışarıda yiyeceğiz o sıkıntımda yookk
Romantik-komedi türü olabilir
Fantastic olabilirr
Bebekli konular olabilir
İzleyipte beğendiğiniz film önerilerinizi alabilirmiyim :26:
kızlar sık ultrasona girmek zararlı mıdır...ben bazen bebeği erken görmek için farklı doktora gidiyorum da ....2 doktorum var,bir ona gidiyorum,bir öbürüne :) sizce bebeğe zarar veriyor muyum..mesela bugün kontrolüm vardı ve dr a gidecektim,,gittiğim doktor hiç ilgilenmmedi,içime sinmedi,doğru düzgün göstermedi bile bebeğimi,öbürüne gidiyimmi acaba bugün...abartmış olur muyum????
bollywood filmlerinden hoşlanırsan komedi için 3 idiot , daha acıklı bir film istersen tare zameen par.
ikisinide çok beğenmiştim ben. tavsiye ederim.
ıkısıne bırden gıtmen kafanı karıstırır tek doktor belırlemelısın hangısınden cok memnunsan ona devam et canım ılk zamanlar ultrasyona gec gırıyoruz ayda nerdeyse ama ılerleyen zaamanlarda nasılsa sıklasaacak budurum ultrasyonun zararlı olmadıgını bılıyorum az yada cok gırmek sonucta zararlı olsak her defasında aynı zararı verırdı buyuzden azı yada cogu zararlı olucak gıbı durum tahmınımce olmas ama doktoruna sor ıcıne sınsın en azındannnn en net ve dogru cvbı ancak onlar verebılır sanaa
Canım benim kızlarım yokki =)) 2 oğlum var :)))Diğerlerinde hiç mide bulantısı yaşamadım, aşerme vesaire hiç olmadı..yeme içme değişmedi.. bunda tatlıyı yıyemıyordum onlarda yiyordum ...:).................................
papatya ile karıştırdım galiba Allah bağışlasın oğullarını bunda sonra hayırl kız haberlerini alırız inşallah
iyi bari çok muhabbet olmamış ben gelene kadar iğne çok fena yakıyo
neyse bebeğim sağlıklı olsun da o yeter bana
ne iğnesi oluyorsun proluton mu
ee millet birden fazla yoğunlaştım 2 saat kadar yoktum aranızda ama
sanırım sizde dut yediniz..
neyse ben yavaştan kaçar kociş te yarın göreve gidiyo yok 15 gün
bari son akşamın keyfini sürelim uyuyakalmazsam :)
hepiniz öpüldünüz şimdiden
papatya ile karıştırdım galiba Allah bağışlasın oğullarını bunda sonra hayırl kız haberlerini alırız inşallah
ne iğnesi oluyorsun proluton mu
evet geçen hafta risk vardı 1 tane vurulmuştum bu haftalarda ben istedim 3 tane vurulacam 13 haftaya kadar koruma sağlanacak inş
kendin niye istedin ki akıntın falan mı var bu arada herkese vurdurma ben bayramda devlet hastanesinin acilinde yaptırdım nasıl yaptıysa şişmiş yaptığı yer elime geliyor doktor 4tane verdi bana rahmim altta diye 3 ünü oldum başka doktora giittim sonra gerek yok dedi artıkevet geçen hafta risk vardı 1 tane vurulmuştum bu haftalarda ben istedim 3 tane vurulacam 13 haftaya kadar koruma sağlanacak inş
​normal ulttrason muydu nasıl gördün o kadar ayrıntıyı o kadar görünmüş görünmüş cinsiyetini saklamışKızlar Doktor kontrolümüz çok güzel geçti. Zaten her gördüğümde nutkum tutuluyor bebişimiEnse kalınlığını ölçtü normal dedi maşallah kan alındı sonuçlar 2 gün sonra çıkacak onun dışında parmaklarını saydı iki elinin tek tek hatta birinin başparmağını saklamış yaramaz başının yanına uzatmış sonradan gördük keyfine diyecek yoktu bir yüzüstü döndü bir sırt üstü ekabir çocuk annesi babası gibi rahatına pek bir düşkün maşallah sonra bacaklarına kollarına kalbine hatta midesine ve diğer görebildiği tüm organlarına baktık. Gelişimi gayet güzel sağlıklı dedi maşallah. Bir ara yüzü o kadar netti ki aa dedim aynı bana benziyor çenesi ağız kısmı falan üst tarafı da babasına İnanılmaz güzel bir his insan hiç bitmesin istiyor gerçekten Videoya çektik 10 dakika kadar sürdü sanırım çok güzeldi bu defa doya doya baktım. Ayın 19unda kontrole gideceğim o zamana kadar beni idare eder artık bu video büyüyünce ona da izleteceğim bak sen nasıl fındık kurduydun kuzucuğum diye:) Bu arada cinsiyetini sordum var mı bir ip ucu diye baktı çok inceledi ama henüz göremiyorum ama 19unda kesin söylerim dedi Benden 3 gün ilerde olan bir hasta varmış benden önce onunkini gördüm erkek ti dedi. Ama henüz çok küçük bu dönemdeki hamilelerden 10 tanesinden 2 sininki ancak görülebilir şu anda ne erkek ne de kız diyebilirim dedi, bizde hevesimizi merakımızı 19 gün sonraya sakladık. Ama izlerken hayat gerçekten duruyor dünya zaman herşey gidiyor insanın gözünden aklından. Bir ara kalp atışını dinledik çok duygulandım gözlerim doldu çok şükrettim Allahıma. Hepimizin evlatlarını bağışlasın evlat hasreti çeken isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu imtihanla sınamasın inşallah.
Bu arada geçmişi okudum ayva yemeye başlıyormuşuz ben 2 gün önce dalından koparıp yemiştim bir tane demekki kaldı 8 çok da severim kendisini.Birde o dediğiniz ruslardan birini bugün gördüm hastanede aynen anlattığınız gibi sadece karnı var arkadan asla anlaşılmıyor hamileliği genlerine sağlık ama yaşlılıkları gerçekten feci bir an beyefendi diyesim geldi seninkine
Allah sağlkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar Doktor kontrolümüz çok güzel geçti. Zaten her gördüğümde nutkum tutuluyor bebişimiEnse kalınlığını ölçtü normal dedi maşallah kan alındı sonuçlar 2 gün sonra çıkacak onun dışında parmaklarını saydı iki elinin tek tek hatta birinin başparmağını saklamış yaramaz başının yanına uzatmış sonradan gördük keyfine diyecek yoktu bir yüzüstü döndü bir sırt üstü ekabir çocuk annesi babası gibi rahatına pek bir düşkün maşallah sonra bacaklarına kollarına kalbine hatta midesine ve diğer görebildiği tüm organlarına baktık. Gelişimi gayet güzel sağlıklı dedi maşallah. Bir ara yüzü o kadar netti ki aa dedim aynı bana benziyor çenesi ağız kısmı falan üst tarafı da babasına İnanılmaz güzel bir his insan hiç bitmesin istiyor gerçekten Videoya çektik 10 dakika kadar sürdü sanırım çok güzeldi bu defa doya doya baktım. Ayın 19unda kontrole gideceğim o zamana kadar beni idare eder artık bu video büyüyünce ona da izleteceğim bak sen nasıl fındık kurduydun kuzucuğum diye:) Bu arada cinsiyetini sordum var mı bir ip ucu diye baktı çok inceledi ama henüz göremiyorum ama 19unda kesin söylerim dedi Benden 3 gün ilerde olan bir hasta varmış benden önce onunkini gördüm erkek ti dedi. Ama henüz çok küçük bu dönemdeki hamilelerden 10 tanesinden 2 sininki ancak görülebilir şu anda ne erkek ne de kız diyebilirim dedi, bizde hevesimizi merakımızı 19 gün sonraya sakladık. Ama izlerken hayat gerçekten duruyor dünya zaman herşey gidiyor insanın gözünden aklından. Bir ara kalp atışını dinledik çok duygulandım gözlerim doldu çok şükrettim Allahıma. Hepimizin evlatlarını bağışlasın evlat hasreti çeken isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu imtihanla sınamasın inşallah.
Bu arada geçmişi okudum ayva yemeye başlıyormuşuz ben 2 gün önce dalından koparıp yemiştim bir tane demekki kaldı 8 çok da severim kendisini.Birde o dediğiniz ruslardan birini bugün gördüm hastanede aynen anlattığınız gibi sadece karnı var arkadan asla anlaşılmıyor hamileliği genlerine sağlık ama yaşlılıkları gerçekten feci
canım yaaa biz senle aynı gidiyoruz bende şu an tam 60.8 :) bakalım şu an için normal ama daha da fazlasını görcezben 70 i geçmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?