2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bugün 1. trimesterı bitirmişiz hadi hayırlısı kaldı 2 trimester daha

kızlar tamamen bulantısı gecen varmı.yanı başta bulantılı olupta artık gectı dıyen varmı.ay gelse o gunler dıye iple cekıyorum.

Benim bulantılarım gitti eğer uzun süre aç kalırsam azıcık oluyor o kadar

Cnm bence abartma bir tanesinde karar kıl onda devam et boşuna iki dr birden gidip kafanı karıştırma. ultrasonun zararlı olup olmadığını bilmiyorum ama sakin ve sabırlı olmalıyız anne olacağız ne de olmasa eğer şimdiden böyle yaparsan doğunca da bebeği doktordan doktora taşırsın. Sakin ol her şey güzel olacak

Benmki İLAÇ vermiyo bana ya folikasiti kullanıomsn demıstı bnde hyr ıcınce mdm bulanıo ddm tmm dedı acba dktrumu degstrmelıym :44:

Bazı drlar vitaminleri doğal yollardan almamız gerektiğini düşünüyorlar seninki de öyle olabilir

ilk gebeliğimden bir oğlum var ve soldaydı, o istatistik bende tutmadı yani :) şimdi de solda ama cinsiyeti henüz bilmiyoruz :)

Benim de 10 gün önce soldaydı, dün gittiğimde tam ortadaydı dr da bir dahaki gelişinde belli olur dedi

bollywood filmlerinden hoşlanırsan komedi için 3 idiot , daha acıklı bir film istersen tare zameen par.

ikisinide çok beğenmiştim ben. tavsiye ederim.

zararlı dıye bılıyorum canım doktoruna caktırmadan bır sor bakalım ne dıcek ama bence bır doktorda karar kıl guvendıgın bırı olsun
benım doktorum bana pahalıya patlıcak ama guvendıgım ıcın gıdıyorum cok onemlı doktor secımı ..

bollywood filmlerinden hoşlanırsan komedi için 3 idiot , daha acıklı bir film istersen tare zameen par.

ikisinide çok beğenmiştim ben. tavsiye ederim.

Hemen incelemeye aldımm,araştırdım,yorumlara baktım genel tanı yıllık ağlatır cinsiinden bir filmmiişş (Çok ağlakım zaten ), kimisi tam bir hint filmi diyor kimisi aamir khan varsa film müthiştir diyor. Açıkcası merak ettim not ettim bakacağımm inşAllah bulurumm 2007 filmiymiş

ıkısıne bırden gıtmen kafanı karıstırır tek doktor belırlemelısın hangısınden cok memnunsan ona devam et canım ılk zamanlar ultrasyona gec gırıyoruz ayda nerdeyse ama ılerleyen zaamanlarda nasılsa sıklasaacak budurum ultrasyonun zararlı olmadıgını bılıyorum az yada cok gırmek sonucta zararlı olsak her defasında aynı zararı verırdı buyuzden azı yada cogu zararlı olucak gıbı durum tahmınımce olmas ama doktoruna sor ıcıne sınsın en azındannnn en net ve dogru cvbı ancak onlar verebılır sanaa

iyi bari çok muhabbet olmamış ben gelene kadar iğne çok fena yakıyo
neyse bebeğim sağlıklı olsun da o yeter bana

benim dr um beni 2 haftada bir çağırıyor. normal mi acaba? bu arada ultrasonu araştırdım ses dalgaları olduğu için bebeğe zararlı değil. sadece çok gürültü var diye bebek rahatsız olabilirmiş

ee millet birden fazla yoğunlaştım 2 saat kadar yoktum aranızda ama
sanırım sizde dut yediniz..
neyse ben yavaştan kaçar kociş te yarın göreve gidiyo yok 15 gün
bari son akşamın keyfini sürelim uyuyakalmazsam :)
hepiniz öpüldünüz şimdiden

Güle gülee canımm
Bende ara ara yoğunlaştım
Bide gurme sayfalarına daldım şu halimlee off şu ne güzelmiş pooff şuda fena değilmiş dolandımm
Sonra 2013 nisan annelerine bakındımm az onlar neler konuşuyor diyee onlara daldım baya

Kızlar Doktor kontrolümüz çok güzel geçti. Zaten her gördüğümde nutkum tutuluyor bebişimi Ense kalınlığını ölçtü normal dedi maşallah kan alındı sonuçlar 2 gün sonra çıkacak onun dışında parmaklarını saydı iki elinin tek tek hatta birinin başparmağını saklamış yaramaz başının yanına uzatmış sonradan gördük keyfine diyecek yoktu bir yüzüstü döndü bir sırt üstü ekabir çocuk annesi babası gibi rahatına pek bir düşkün maşallahsonra bacaklarına kollarına kalbine hatta midesine ve diğer görebildiği tüm organlarına baktık. Gelişimi gayet güzel sağlıklı dedi maşallah. Bir ara yüzü o kadar netti ki aa dedim aynı bana benziyor çenesi ağız kısmı falan üst tarafı da babasına İnanılmaz güzel bir his insan hiç bitmesin istiyor gerçekten Videoya çektik 10 dakika kadar sürdü sanırım çok güzeldi bu defa doya doya baktım. Ayın 19unda kontrole gideceğim o zamana kadar beni idare eder artık bu video büyüyünce ona da izleteceğim bak sen nasıl fındık kurduydun kuzucuğum diye:) Bu arada cinsiyetini sordum var mı bir ip ucu diye baktı çok inceledi ama henüz göremiyorum ama 19unda kesin söylerim dediBenden 3 gün ilerde olan bir hasta varmış benden önce onunkini gördüm erkek ti dedi. Ama henüz çok küçük bu dönemdeki hamilelerden 10 tanesinden 2 sininki ancak görülebilir şu anda ne erkek ne de kız diyebilirim dedi, bizde hevesimizi merakımızı 19 gün sonraya sakladık. Ama izlerken hayat gerçekten duruyor dünya zaman herşey gidiyor insanın gözünden aklından. Bir ara kalp atışını dinledik çok duygulandım gözlerim doldu çok şükrettim Allahıma. Hepimizin evlatlarını bağışlasın evlat hasreti çeken isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu imtihanla sınamasın inşallah.
Bu arada geçmişi okudum ayva yemeye başlıyormuşuz ben 2 gün önce dalından koparıp yemiştim bir tane demekki kaldı 8 çok da severim kendisini.Birde o dediğiniz ruslardan birini bugün gördüm hastanede aynen anlattığınız gibi sadece karnı var arkadan asla anlaşılmıyor hamileliği genlerine sağlık ama yaşlılıkları gerçekten feci

Son düzenleme:

maşallah

hayal canım senın adına cok sevındım yavrunu gördün ne guzel
sanamı benzıyordu okadar secılıyormu yaaa yok kızlar bız bır hastane soyalım sıra ıle hergun cocuklarımızı goruruz ultrasondan :)
inşallah 19da cınsıyetınıde ögrenırsın vıdeo cekmen cok ıyı olmus artık ozledıkce bakarsın bol bol

canım yaaa biz senle aynı gidiyoruz bende şu an tam 60.8 :) bakalım şu an için normal ama daha da fazlasını görcez ben 70 i geçmek istemiyorum

canım, evet ama ben senden 8 hafta gerideyim ve aynı kilodayız.. sen kaçla hamile kalmıştın? 5. ayındasın sen değil mi??

Selam kızlar, dün biz de dr kontrolüne gittik. Ense kalınlığı 2li tarama testi falan. Dünden beri ağzım kulaklarımda, yaramazımı gördüm, zıplayıp duruyodu. Doktorum ne sevimli bebeğiniz var sizin böyle doktor amcasıyla oyun oynuyo, şımarık dedi. Doktorumu çok seviyorum. Bu arada merak edenler için söyleyim, doktorum Aydın'da. Dr bana biraz kızdı 5 haftada 1,8 kg almışsın, çok dedi. Bu aylarda aldığımız kiloların bebeğe hiç faydası yokmuş, bize zararı varmış. Neyse benim de hiç gözümün önünden gitmiyo koca kafalı çocuğum. Buldumcuk oldum resmen. Ben sorunlu bi aileye sahip olduğumdan çocuk sahibi olmaktan hep kaçmıştım ama şimdi her şey çok farklı benim için. Yüce Rabbim uzun zaman umudunu kaybetmeden sabırla bekleyen herkese hemen nasip etsin inşallah.

Kızlar aşırı mide bulantısı yaşıyorum... yemek yıyemıyorum.. bulantımı kessin diye çok alakasız ama bi taraftan ayran bi taraftan hurma yiyorum.. =) ama hala geçmiş değil hoffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…