2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bendee bakıyorum nısan annelerıneee ara ara hosuma gıdıyor neler olucak dıye gızlı gızlı okuyorum
maşallahhh sızeee

Kızlar aşırı mide bulantısı yaşıyorum... yemek yıyemıyorum.. bulantımı kessin diye çok alakasız ama bi taraftan ayran bi taraftan hurma yiyorum.. =) ama hala geçmiş değil hoffff

bende 12. Haftamdayım 12 haftadır ilk defa 2 gündür miğde bulantısı yaşıyorum. Annem az tuzlu koyu kıvamlı ayran denememi söyledi ve bu akşam ilk defa yemek yedim. Sana da tavsiyem hurmayı bırak ayrana devam. Ayrıca ayranı da kendim yaptım hazır olmasın sakın

benimde kontrolüm vardı bu gün,bebişimiz gördük çok iyi gelişmiş dedi.erkeğe benzettim dedi ama sonra ben öyle hissediyorum dedi.ilk bebeğiniz neydi dedi bizde kız dedik.14 gün sonra 2li test için gün verdi işallah onuda sorunsuz atlatırız.artık oğlum olacak diye hissederim ben gerçi 14 gün sonra belli olur ama yinede sağlıklısı ve hayırlısı..

benm de 2 hafta sürdü bulantım kusma yoktu şimdi iyim çok şükür işdahımda açıldı ama ağzımın tadı hiç yok miğde bulantılarımda limon yiyordum tuza batırıp hakkaten işe yarıyor bi deneyin derim bulantısı olanlara

evet canım bugün kontrol vardı.kızım açtı bacaklarını gösterdi:) haftaya ikili testte netleşir ama yüksek ihtimal kız dedi

canım maşallah erken belli olmuş..kızlar genelde cinsiyetini pek göstermez..erkek bebekler 3 ayda belli oluyor:)

canım maşallah erken belli olmuş..kızlar genelde cinsiyetini pek göstermez..erkek bebekler 3 ayda belli oluyor:)

hiç farketmez kız olsun erkek olsun.sağlıklı olsun yeter ki.sormadık bile doktora kendisi söyledi.haftaya netleşir dedi.hayırlısı.sağlıkla gelsinler inşallah

evet canım bugün kontrol vardı.kızım açtı bacaklarını gösterdi:) haftaya ikili testte netleşir ama yüksek ihtimal kız dedi

vay be 1 yaşıma daha girdim ama ne güzel ya bende bekliyorum 13.haftamıki gidiyim hem 2li testi yaptırayım hemde cinsiyeti öğreneyim ayy canm çok şanlısın erkendeen öğrendin kız hadi gözün aydn allah tamamını erdirsin

hiç farketmez kız olsun erkek olsun.sağlıklı olsun yeter ki.sormadık bile doktora kendisi söyledi.haftaya netleşir dedi.hayırlısı.sağlıkla gelsinler inşallah

tabiki canım önemli olan o..sağlıklı doğsunda..ben kızım olacağını ilk hamileliğimde 5 aylıkken öğrenmiştim

Bugun yaklasık 1 litre ayran içmişimdir.. aksam yemeği yemedim .. çok tuhaflaştım... bi tatlı bi tuzlu yemek istiyrum.. midemi allak bullak ettim

11. haftada kız oldugunu soyledi haa hayırlısı olsun canım ... uffff Benim kontrolum kasım 13... o zamana kadar 13 haftalık oluyoruz inşallah bizimkide gösterir kendını :))

Çok güzelmiş..... çoçuk odan boş ise ve özendiysen al bence..:) ilk çocugun olarak bence fazla degıl gayet saglam bir şeye benziyor.. o buyudugunde kardeşide kullanır :)) ücreti ne kadarmıs ..?

1100 olan da var 1800 de ama ilk çocuk , diğerine de kalır baya kullanışlıymış
cok güzel şeyler var ya hepsinden almak istiyo

1100 olan da var 1800 de ama ilk çocuk , diğerine de kalır baya kullanışlıymış
cok güzel şeyler var ya hepsinden almak istiyo
Uvvvvv fiyatı baya yüksekmiş...:) ben 8 yıl önce 200 liraya almıstım ​baston tipi bir sey istiyorum ben...indirmesi cıkarması kolay olsun diye..

Uvvvvv fiyatı baya yüksekmiş...:) ben 8 yıl önce 200 liraya almıstım ​baston tipi bir sey istiyorum ben...indirmesi cıkarması kolay olsun diye..

evet pahalı ve cok yer tutar ama bakalım doğuma daha cok var belki fikrim değişir belki de para durumum iyi olursa bir tane de ucuz yollu baston tipi alırım dolmuşa otobuse binerken kolay olur gerci arabayla gideriz coğu yere de bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…