2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım benim çok sağol Bir ara o kadar net ve yakındı ki yüzü hakikaten benzettim bebişimi teyzesi Soygun işinde varım ben hayatım alo de yeter soyalım doya doya bakalım saatlereAllahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Chicco Trio Living Travelsystem | Babyartikel.de - YouTube
kızlar erken mi bilmiyorum ama vaktiniz varsa bir bakar mısınız ben bebek arabası olarak bunu düşünüyorum fazla mı sizce ?
cok guzelmıss cnmm bende travel sıstem bebek arabalarına bakıyorum cok hosuma gıdıyor ınsallah allah almaya nasıpeder
maşallahh canımm gozunuz aydınn kesınlesınce ozelden yaz hemenekleyeyım lısteye
kız annesi olacakmışım:))
amaaannn kızlarda ogrenılmeye basladıı gozun aydınnn kız evlat baska yaaa

Gunaydin kimsecikler yok mu ?herkes hurrem suleyman askina mi takildi kaldi dun aksam

gunaydın canımmmmm

gozlerım kapana kapana ızledım zor dayandım ama sonuc yıne erkenden kalktımbebiş olunca uykuya hasret kalıcam sımdıde uyuyamıyorum

Gunaydin kimsecikler yok mu ?herkes hurrem suleyman askina mi takildi kaldi dun aksam

Günaydınn kızlarrr :):) nasılsınz bgn;? benm bulantılarm hemn hemen geçti gibi sizlerin durumu nasl? dün aksam 9bçkta yattım sbah kalkp khvltı hazrladm smdı pcden konustuklarınızı ıncelıyorm ama cok uykm var uyuyacagm brazdan Çocuktan sanırım sureklı uyuyasım var mıgde yanmalarım gecerse tabı

Gunaydinnnnn
Benim de bulantilarim bir sabah kalktim ve mucize gibi gecti
oysaki onceki gun kusmalarim vardi feci halde
simdi iyiyim ve tiksinlerim olsa da cogu seyi yiyebiliyorum
yiyemedigimi de zoramiyorum su an icin zamanla gecer herhalde
uykuya cok dukum ama ozellikle gunduz uykusuna
bir anda basim dusuyor ve uyku istiyorum aksama dogru

Aynen cnm bende oyleym oğlen bır saat uyusam aksama doğru gene gozlerm gıdıyo ama gece uyuyamam dıye uyumuyorm kendımı tutuyorm :) eşim işe gidnce oglne kdr uyurm bıkac saat bazen nette takılıyorm uykm kacıyo ogledn snra uyuyrm :):) mıdem cok ktu suanda sankı yer degstrms mıdem bogazıma cıkmıs gbı hıssedyrm

günaydın kızlar...

uyku için zaman problemi olmayanlara imreniyorum... çalıştığım için sadece h.sonları sadece keyif yapabiliyorum... gündüz şekerlemesini çokk severim ama malesef vakim yok... kısmet işte...

Günaydın minik ve güzell bebeklerin güzelll anneleriii
Harika bir Kasım sabahına başlamış bulunuyoruzzz Güzel bir ay olması temennisiyle
Kasımda aşk başkadır enstantaneleri dönmeye başlamış bile facede

Kızlar aşırı mide bulantısı yaşıyorum... yemek yıyemıyorum.. bulantımı kessin diye çok alakasız ama bi taraftan ayran bi taraftan hurma yiyorum.. =) ama hala geçmiş değil hoffff

Canım mideyi böyle karıştırırsan bulanır tabii yaa
Ayran ve hurma ikilisini okuyunca benim midem ayaklandıı Ama hamilelik böyle demek kii
Geçen bende mandalina ayran ve tuzlu leblebi üçlüsünü aynı anda yedim Arkadaşımın eşiii şu üçlüyle hala kusmadıysan hamilelik mideyi yok ediyor demektir dedi

bendee bakıyorum nısan annelerıneee ara ara hosuma gıdıyor neler olucak dıye gızlı gızlı okuyorum

Onlar tabii bizden biraz daha ilerii ve coğu öğrenmiş cinsiyetlerii
Çok hoşuma gitti özellikle bir kişide cep teller toplanmış ama isteyen yine istediğine vermiş telini, biri gelmeyince hemen o kişi arıyormuş noldu bir sıkıntı mı var diye:44:
Akşama yemek fikirleri paylaşmışlar filann
Bir daldım piiirr daldımmm çıkamadım sayfadan bir türlüü

günaydınlar,

bu sabah servisimiz kaza yaptı ve ben ikinci sırada oturuyordum baya bir korktum
çok şükür ciddi bir hasar olmadı ama benim ödümü koparmaya yetti, kazadan beri kramplar başladı kasıklarımda
Allah hayırlara çıkarsın Inşallah,

dün akşam kuzey güney başlarken uyudum biterken uyandım yatağa yatar yatmaz da devam ettim uyku konusunda Maşallah'ım var
sürekli uyuyabilirim

cok cok gecmis olsun, cogalirsa bir doktoruna soyle istersen sen yine de

arkadaşlar ben bişey sorucam ya fikriniz varmı şimdi son adet tarihine göre hesaplanıyo ya haftası günü peki spermle yumurtanın birleşmesi bundan öncesinemi geliyo sonrasınamı yani öncesine geliyosa son adet tarihinden üstüne görme olmuyomu? doktora sordum da tam açıklamadı bide yalnız değildim bende tam soramadım anlaadım fln die çok kafama takılıyo

geçmiş olsun öncelikle ... bende ya nası erkenden uykum geliyo akşamları gündüzde uyuyamıyorum ben 9 da bayıldıl resmen kocişde hayret ediyo eskiden hemen uyuyamazdım şimdi 1 dakika içinde yatar yatmaz gidiyorum benimde tek izediğim dizi kuzey ve güney ama kociş izletmiyo yakışıklılar var die bende sonra gündüz izliyorum

oluyor canım öyle bende endişelnmiştim amaaa doktorum soru işaretlerimi giderince rahatladım ınsan goremıor dokunsada hıssedemıyor ya oyuzden oarada ıyımı degılmı dıye her an endıse ıcınde oluyor ıster ıstemes bende en son 19 unda gıtmıstım ultrasyona endısleneyrmm nasıldır ıyımıdır gelısmıı nasıl falan dıee bıran once gormek ıcın sabırsızlanıyorum onu orada görünce ve saglıklı oldugunu duyunca dunyalar benım oluyor ferahlıyorummmm hayırlısı bakalım yaa bu surecte rabbım yar ve yardımcımız olsun

çok geçmiş olsun iyisin yaa darbe zarar almamıssın ya bunada sukur kasık agrıları kendını cok sıktıgın ve korktugun ıcın olabılrmı acaba devam ederse sor doktoruna muhakkak alllahım korusun hepınızııııı

uyku konusuundaaa bendee fecıyımm heran uyabılırım sankııı calısmayı sevıyorum ısımıde sevıyorum ama sabah kalkıp ıse gelmek cok ama cok zor gelıyor aksam olada yıne hemen uyusam dıyorum ama tabı mumkun degıl sorumluluklar :)

Karnını vurmadıysan sorun olmaz sanırım, krampta korkudan kaynaklı olmuş olabilir ama sen yinede otur dinlen ayakta durma ve doktorunlada konuş yinede
Çokk Geçmiş olsun canımm

adet olmak demek hamilelik yok demek, yani sen son adetin olan tarihte hamile degildin aslinda ve muhtemelen o adet tarihinden 14 gun sonra falan yumurtlamissindir ve o zaman hamile kalmissindir. hangi gun hamile kaldigini tespit edemeyeceklerinden, hesaplama yapilirken son adet tarihi baz aliniyor. yani senin yumurtanin gelismeye basladigi birinci gun otomotikmen hamile olarak basliyorsun ve ogrendiginde 4 haftaik hamile olmus oluyorsun. bu tarihten once hamile kalmadin sen sonrasinda kaldin

merhaba kızlar bir kaç gündür topinginizi takip ediyorum ...

allah nasip ederse benimde tahmini melegimin dogum tarihi 30/05/2013

kendimden bahsedeyim ... izmirliyim burda yaşıyorum 28 yaşındayım melegim tüp bebek tedavisiyle geldi rabbime şükürler olsun kiii

bende sizinle burda güzel paylaşımlarda bulunmak isterim sizler içinde uygunsa ...

evet bunu okumuştum yumurtanın oluşmaya başladığı tarihten itibaren diye ama yinede kafama takıldı burda okudum heralde ilişki günleri konuşuluyodu kafamı karıştırmış bişiler gerçi utrasona bakılırsa benimki son adet tarihindende geriye gidiyo ama neyse teşekkür ederim canım saol cevabın için

kendi durumumla açıklamaya çalışayım ben 27 temmuzda adet oldum en son ve 5 6 sı benım yumurtlama donemlerımdıı ve ozaman berabrlık gerceklestı ondan sonrada sperme ve yumurta bırlesıyor dolayısla adet tarıhınden sonra bırlesme gerceklesmıs oluyor canımmm gebelıge en uygun zamanlarda adet tarıhınden ıtıbaren adet basladıgı gunden ıtıbaren 14 gun sayarak yumurtlama hesaplandıgına gore yumurtlamada adet bıtınce ogunden sonraa sans baslıyor bıraz karısık anlattım ama sonra olur canımmmmm

ultrasonda onden geriden oluyor iste
sonra yakalar bebegin ileri haftalarda gununu
hatta bazen geriden gidip one geciyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…