- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.341
hayal canım senın adına cok sevındım yavrunu gördün ne guzel
sanamı benzıyordu okadar secılıyormu yaaa yok kızlar bız bır hastane soyalım sıra ıle hergun cocuklarımızı goruruz ultrasondan :)
inşallah 19da cınsıyetınıde ögrenırsın vıdeo cekmen cok ıyı olmus artık ozledıkce bakarsın bol bol
Bende beklemiyordum bu kadar ayrıntıyı açıkcası çok şaşırdım canım gördüğüm kadarıyla normal ultrasondu 3 bıyutlu da var da ona girmedim henüz hiçhayırlısı canım sağlıklı olsunda kız da bizim erkekte Amin tatlım hepimizin inşallah
gecen hafta kahverengi lekeler geliyordu onun için verdi kontrolde de ben istedim faydası varsa diye o da zararı yok dedi 3 tane aldım bende hafta da 1 vurulacam
benden bu kadar yatıyorummm iyi geceler hanımlar çok sohbet etmeyin de sabah okuması zor olmasın
cok guzelmıss cnmm bende travel sıstem bebek arabalarına bakıyorum cok hosuma gıdıyor ınsallah allah almaya nasıpederChicco Trio Living Travelsystem | Babyartikel.de - YouTube
kızlar erken mi bilmiyorum ama vaktiniz varsa bir bakar mısınız ben bebek arabası olarak bunu düşünüyorum fazla mı sizce ?
maşallahh canımm gozunuz aydınn kesınlesınce ozelden yaz hemenekleyeyım lısteyebenimde kontrolüm vardı bu gün,bebişimiz gördük çok iyi gelişmiş dedi.erkeğe benzettim dedi ama sonra ben öyle hissediyorum dedi.ilk bebeğiniz neydi dedi bizde kız dedik.14 gün sonra 2li test için gün verdi işallah onuda sorunsuz atlatırız.artık oğlum olacak diye hissederim ben gerçi 14 gün sonra belli olur ama yinede sağlıklısı ve hayırlısı..
kız annesi olacakmışım:))
Gunaydin kimsecikler yok mu ?herkes hurrem suleyman askina mi takildi kaldi dun aksam
Gunaydin kimsecikler yok mu ?herkes hurrem suleyman askina mi takildi kaldi dun aksam
cok guzelmıss cnmm bende travel sıstem bebek arabalarına bakıyorum cok hosuma gıdıyor ınsallah allah almaya nasıpeder
maşallahh canımm gozunuz aydınn kesınlesınce ozelden yaz hemenekleyeyım lısteye
amaaannn kızlarda ogrenılmeye basladıı gozun aydınnn kız evlat baska yaaa
gunaydın canımmmmm
gozlerım kapana kapana ızledım zor dayandım ama sonuc yıne erkenden kalktımbebiş olunca uykuya hasret kalıcam sımdıde uyuyamıyorum
Gunaydinnnnn
Benim de bulantilarim bir sabah kalktim ve mucize gibi gecti
oysaki onceki gun kusmalarim vardi feci halde
simdi iyiyim ve tiksinlerim olsa da cogu seyi yiyebiliyorum
yiyemedigimi de zoramiyorum su an icin zamanla gecer herhalde
uykuya cok dukum ama ozellikle gunduz uykusuna
bir anda basim dusuyor ve uyku istiyorum aksama dogru
Kızlar aşırı mide bulantısı yaşıyorum... yemek yıyemıyorum.. bulantımı kessin diye çok alakasız ama bi taraftan ayran bi taraftan hurma yiyorum.. =) ama hala geçmiş değil hoffff
bendee bakıyorum nısan annelerıneee ara ara hosuma gıdıyor neler olucak dıye gızlı gızlı okuyorum
günaydınlar,
bu sabah servisimiz kaza yaptı ve ben ikinci sırada oturuyordum baya bir korktum
çok şükür ciddi bir hasar olmadı ama benim ödümü koparmaya yetti, kazadan beri kramplar başladı kasıklarımda
Allah hayırlara çıkarsın Inşallah,
dün akşam kuzey güney başlarken uyudum biterken uyandımyatağa yatar yatmaz da devam ettim uyku konusunda Maşallah'ım var
sürekli uyuyabilirim
günaydınlar,
bu sabah servisimiz kaza yaptı ve ben ikinci sırada oturuyordum baya bir korktum
çok şükür ciddi bir hasar olmadı ama benim ödümü koparmaya yetti, kazadan beri kramplar başladı kasıklarımda
dün akşam kuzey güney başlarken uyudum biterken uyandımyatağa yatar yatmaz da devam ettim uyku konusunda Maşallah'ım var
sürekli uyuyabilirim
sağol canım herkes içimi rahatlattı sağolsun. ben de biraz panik oldum işte sanırım.kesinlikle yaşadığımız şey çok özel bir duygu. benim bulantısız ağrısız günüm geçmiyor ama onu ultrasonda görünce hiç bişey kalmıyor saatlerce seyredebilirim hiç sıkılmadan:)
günaydınlar,
sürekli uyuyabilirim
günaydınlar,
sürekli uyuyabilirim
arkadaşlar ben bişey sorucam ya fikriniz varmı şimdi son adet tarihine göre hesaplanıyo ya haftası günü peki spermle yumurtanın birleşmesi bundan öncesinemi geliyo sonrasınamı yani öncesine geliyosa son adet tarihinden üstüne görme olmuyomu? doktora sordum da tam açıklamadı bide yalnız değildim bende tam soramadım anlaadım fln die çok kafama takılıyo
adet olmak demek hamilelik yok demek, yani sen son adetin olan tarihte hamile degildin aslinda ve muhtemelen o adet tarihinden 14 gun sonra falan yumurtlamissindir ve o zaman hamile kalmissindir. hangi gun hamile kaldigini tespit edemeyeceklerinden, hesaplama yapilirken son adet tarihi baz aliniyor. yani senin yumurtanin gelismeye basladigi birinci gun otomotikmen hamile olarak basliyorsun ve ogrendiginde 4 haftaik hamile olmus oluyorsun. bu tarihten once hamile kalmadin sen sonrasinda kaldin
arkadaşlar ben bişey sorucam ya fikriniz varmı şimdi son adet tarihine göre hesaplanıyo ya haftası günü peki spermle yumurtanın birleşmesi bundan öncesinemi geliyo sonrasınamı yani öncesine geliyosa son adet tarihinden üstüne görme olmuyomu? doktora sordum da tam açıklamadı bide yalnız değildim bende tam soramadım anlaadım fln die çok kafama takılıyo
evet bunu okumuştum yumurtanın oluşmaya başladığı tarihten itibaren diye ama yinede kafama takıldı burda okudum heralde ilişki günleri konuşuluyodu kafamı karıştırmış bişilergerçi utrasona bakılırsa benimki son adet tarihindende geriye gidiyo ama neyse teşekkür ederim canım saol cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?