- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.361
adet olmak demek hamilelik yok demek, yani sen son adetin olan tarihte hamile degildin aslinda ve muhtemelen o adet tarihinden 14 gun sonra falan yumurtlamissindir ve o zaman hamile kalmissindir. hangi gun hamile kaldigini tespit edemeyeceklerinden, hesaplama yapilirken son adet tarihi baz aliniyor. yani senin yumurtanin gelismeye basladigi birinci gun otomotikmen hamile olarak basliyorsun ve ogrendiginde 4 haftaik hamile olmus oluyorsun. bu tarihten once hamile kalmadin sen sonrasinda kaldin
arkadaşlar ben bişey sorucam ya fikriniz varmı şimdi son adet tarihine göre hesaplanıyo ya haftası günü peki spermle yumurtanın birleşmesi bundan öncesinemi geliyo sonrasınamı yani öncesine geliyosa son adet tarihinden üstüne görme olmuyomu? doktora sordum da tam açıklamadı bide yalnız değildim bende tam soramadım anlaadım fln die çok kafama takılıyo
kendi durumumla açıklamaya çalışayım ben 27 temmuzda adet oldum en son ve 5 6 sı benım yumurtlama donemlerımdıı ve ozaman berabrlık gerceklestı ondan sonrada sperme ve yumurta bırlesıyor dolayısla adet tarıhınden sonra bırlesme gerceklesmıs oluyor canımmm gebelıge en uygun zamanlarda adet tarıhınden ıtıbaren adet basladıgı gunden ıtıbaren 14 gun sayarak yumurtlama hesaplandıgına gore yumurtlamada adet bıtınce ogunden sonraa sans baslıyor bıraz karısık anlattım ama sonra olur canımmmmm
aramiza hosgeldinmerhaba kızlar bir kaç gündür topinginizi takip ediyorum ...
allah nasip ederse benimde tahmini melegimin dogum tarihi 30/05/2013
kendimden bahsedeyim ... izmirliyim burda yaşıyorum 28 yaşındayım melegim tüp bebek tedavisiyle geldi rabbime şükürler olsun kiii
bende sizinle burda güzel paylaşımlarda bulunmak isterim sizler içinde uygunsa ...
peki bişi daha sorucam bide siz deneyimlisinizateş ölçme fln ...erken yumurtlama varya daha regl hali bitmemişken mümkünmü yani erken yumurtlama öylemi oluyo reglisi uzun süenler içinde mesela
bende biraz araştırmıştım 2 ay korunmadıktan sonra geldi bebiş şükür ki insan direk olucak zannediyo olmayınca arştırmıştım beim 2 adetin arası kısa olduğu için uzun da sürdüğü için 8-9 gün onu hesaplamaya çalışıyorumda tamtşkürler
aramiza hosgeldin
saglikla dunyaya gelsin bebisin
ya ben evlenmeden once de bilirdim yumurtlama kavramini, adet sonrasi beni neler bekliyor, akinti durumu vs.cok arastirmaci kisiligimdir oysa cok bilmemek cok isterdim
yumurtlama erken ya da gec olabiliyor, normalde 28 gunde bir oluyorsan yumurtlama gunun 14tur ama bazi aylar hemen adet bitiminde yumurtlayabilirsin, ya da bazen gec yumurtlarsin mesela 22.gun ve adetin de o zaman 36. gun gelir.
ya bosver bunlari kiz bebis gobuste
ne yapican hesabi kitabi
ehehe çok güldüm olmas benim hesabımı bilmem lazım ya bide islama göre yasak gün ve geceler varya çocuk düşünüyosanız önemli ondan kafama takılıyo Allaha emanetler inşallah neyse sizinde kafanızı karıştırmayım okumamış olun burayı
o zaman takip etsen bilirdin ama simdi hangi gun hamile kaldigini bilemezsin
ben bile hangi gun yumurtladim biliyorum ama o gun hamile kaldim diyemem belki ondan birgun onceki ya da 3 gun onceki iliskimizdeki spermlerle hamile kaldim
merhaba kızlar bir kaç gündür topinginizi takip ediyorum ...
kendimden bahsedeyim ... izmirliyim burda yaşıyorum 28 yaşındayım melegim tüp bebek tedavisiyle geldi rabbime şükürler olsun kiii
bende sizinle burda güzel paylaşımlarda bulunmak isterim sizler içinde uygunsa ...
günaydınlar,
bu sabah servisimiz kaza yaptı ve ben ikinci sırada oturuyordum baya bir korktum
çok şükür ciddi bir hasar olmadı ama benim ödümü koparmaya yetti, kazadan beri kramplar başladı kasıklarımda
Allah hayırlara çıkarsın Inşallah,
dün akşam kuzey güney başlarken uyudum biterken uyandımyatağa yatar yatmaz da devam ettim uyku konusunda Maşallah'ım var
sürekli uyuyabilirim
cok cok gecmis olsun, cogalirsa bir doktoruna soyle istersen sen yine de
arkadaşlar ben bişey sorucam ya fikriniz varmı şimdi son adet tarihine göre hesaplanıyo ya haftası günü peki spermle yumurtanın birleşmesi bundan öncesinemi geliyo sonrasınamı yani öncesine geliyosa son adet tarihinden üstüne görme olmuyomu? doktora sordum da tam açıklamadı bide yalnız değildim bende tam soramadım anlaadım fln die çok kafama takılıyo
geçmiş olsun öncelikle ... bende ya nası erkenden uykum geliyo akşamları gündüzde uyuyamıyorum ben 9 da bayıldıl resmen kocişde hayret ediyo eskiden hemen uyuyamazdım şimdi 1 dakika içinde yatar yatmaz gidiyorum benimde tek izediğim dizi kuzey ve güney ama kociş izletmiyo yakışıklılar var diebende sonra gündüz izliyorum
oluyor canım öyle bende endişelnmiştim amaaa doktorum soru işaretlerimi giderince rahatladım ınsan goremıor dokunsada hıssedemıyor ya oyuzden oarada ıyımı degılmı dıye her an endıse ıcınde oluyor ıster ıstemes bende en son 19 unda gıtmıstım ultrasyona endısleneyrmm nasıldır ıyımıdır gelısmıı nasıl falan dıee bıran once gormek ıcın sabırsızlanıyorum onu orada görünce ve saglıklı oldugunu duyunca dunyalar benım oluyor ferahlıyorummmm hayırlısı bakalım yaa bu surecte rabbım yar ve yardımcımız olsun
çok geçmiş olsun iyisin yaa darbe zarar almamıssın ya bunada sukur kasık agrıları kendını cok sıktıgın ve korktugun ıcın olabılrmı acaba devam ederse sor doktoruna muhakkak alllahım korusun hepınızııııı
uyku konusuundaaa bendee fecıyımm heran uyabılırım sankııı calısmayı sevıyorum ısımıde sevıyorum ama sabah kalkıp ıse gelmek cok ama cok zor gelıyor aksam olada yıne hemen uyusam dıyorum ama tabı mumkun degıl sorumluluklar :)
Karnını vurmadıysan sorun olmaz sanırım, krampta korkudan kaynaklı olmuş olabilir ama sen yinede otur dinlen ayakta durma ve doktorunlada konuş yinede
Çokk Geçmiş olsun canımm
oy oy maşallah zor elde edilen kıymetli bir bebek rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin ,hayırlıs olsun
çok geçmiş olsun canım aman dikat et , krampların artarsa hemen dr git
Bende beklemiyordum bu kadar ayrıntıyı açıkcası çok şaşırdım canım gördüğüm kadarıyla normal ultrasondu 3 bıyutlu da var da ona girmedim henüz hiçhayırlısı canım sağlıklı olsunda kız da bizim erkekte Amin tatlım hepimizin inşallah
ne güzel ya o siyah beyaz ekranda neler neler görmüşsün ultrason güzelmiş demek ki inşallah bende görürüm o hallerini diğer gittiğimde 9+2 görünüyordu bebişim uyuyordu mışıl mışıl
gecen hafta kahverengi lekeler geliyordu onun için verdi kontrolde de ben istedim faydası varsa diye o da zararı yok dedi 3 tane aldım bende hafta da 1 vurulacam
benden bu kadar yatıyorummm iyi geceler hanımlar çok sohbet etmeyin de sabah okuması zor olmasın
iyi canım ya hormonmuş galiba zaten o bebeğin iyi yerleşmesini sağlıyormş
merhaba ben haziran annesiyim
every merhaba
size birşey sormak istiyorum
benim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
bu akıntı normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi
yaşayıp doktora danışan veya geçen oldu mu
cumartesi doktora gideceğim ama yarın da gidebilirim bu önemli birşeyse:26:
ne guzel dostluklar kurulmuss bızde oyle olucaz ınsallahGünaydın minik ve güzell bebeklerin güzelll anneleriii
Harika bir Kasım sabahına başlamış bulunuyoruzzzGüzel bir ay olması temennisiyle
Kasımda aşk başkadır enstantaneleri dönmeye başlamış bile facede
Canım mideyi böyle karıştırırsan bulanır tabii yaa
Ayran ve hurma ikilisini okuyunca benim midem ayaklandııAma hamilelik böyle demek kii
Geçen bende mandalina ayran ve tuzlu leblebi üçlüsünü aynı anda yedimArkadaşımın eşiii şu üçlüyle hala kusmadıysan hamilelik mideyi yok ediyor demektir dedi
Onlar tabii bizden biraz daha ilerii ve coğu öğrenmiş cinsiyetlerii
Çok hoşuma gitti özellikle bir kişide cep teller toplanmış ama isteyen yine istediğine vermiş telini, biri gelmeyince hemen o kişi arıyormuş noldu bir sıkıntı mı var diye:44:
Akşama yemek fikirleri paylaşmışlar filann
Bir daldım piiirr daldımmm çıkamadım sayfadan bir türlüü
çok gecmıs olsuncanımmmgünaydınlar,
bu sabah servisimiz kaza yaptı ve ben ikinci sırada oturuyordum baya bir korktum
çok şükür ciddi bir hasar olmadı ama benim ödümü koparmaya yetti, kazadan beri kramplar başladı kasıklarımda
Allah hayırlara çıkarsın Inşallah,
dün akşam kuzey güney başlarken uyudum biterken uyandımyatağa yatar yatmaz da devam ettim uyku konusunda Maşallah'ım var
sürekli uyuyabilirim
merhaba kızlar bir kaç gündür topinginizi takip ediyorum ...
every merhaba
hosgeldın aramızaaa gozun aydınn
benim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
every merhaba
saol canım sorma aklımız çıkıyo hele geçen hafta kanamam oldu kahroldukk bütün bayram yatarak geçirdim olsun o iyi olsunda ben yatarım
merhaba canim
normalde kokusuz beyaz akinti normal oluyor hamilelikte, krem gibi olan ve arada sulu akinti oluyor.
bazen sari da olabiliyor ama koyu sariysa hatta sutlu kahve gibi dersen enfeksyion olma ihtimali yuksek. lekelenme gibi mi tam bilemedim ama kahverengi varligindan bahsediyorsan doktora yakin zamanda gitmen daha iyi olur herhalde canim. enfeskyionsa da bir sekide halloluyor sen bol su ic bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?