2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

peki bişi daha sorucam bide siz deneyimlisiniz ateş ölçme fln ...erken yumurtlama varya daha regl hali bitmemişken mümkünmü yani erken yumurtlama öylemi oluyo reglisi uzun süenler içinde mesela

Son adet gününe göre hesaplanıyor ama ona bir hafta koyarak muhtemel doğum tarihi çıkıyor canım
Yani şöyle diyim doktor hesabıyla (Ve oyüzden 9 ay 10 ya 10 gün aslında artık gün, yanii 9 ay 5 günde doğan oluyor ama normalde tam 9 aylık olmuş oluyor)

Benim en son reglim 12 Ağustostu buna 7 ekliyor doktorlar
12+7=19
Bir yıl 12 ay sen 9 ay hamile olduğuna göre 3 ayı çıkarıyor. Hamile kaydığın aydan ama. Ağustostan 3 ay geriye gel Mayıs.
Yani muhtemel doğum tarihi 19.Mayıs.2013
Sorunun cevabımı bilmiyorum ama doktorlarda reglinin bitişi gibi hesaplıyor tahmini doğum tarihi yani ortalama her kadının regli süresi 3 ila 7 gün arasında olduğunu varsayıp 1 haftayı bitiş kabul ederek hesaplanıyor

Ayy ne karışık anlattım dimi

bende biraz araştırmıştım 2 ay korunmadıktan sonra geldi bebiş şükür ki insan direk olucak zannediyo olmayınca arştırmıştım beim 2 adetin arası kısa olduğu için uzun da sürdüğü için 8-9 gün onu hesaplamaya çalışıyorumda tam tşkürler

Günaydın kızlar

benim bebişte iki hafta ileride gidiyor sıkmayın canınızı , doğuma kadar yakalar durur öyle bu süreç
bu arad dün eşim ayvaları getirdi ama çok sert ya
şimdi niyet edip yemeye çalışacağım , ama nasıl olacak bakalım

15 günüm var benim :)

dün bahçeye indim yürüdüm güzel oldu bugün yine ineceğim şimdilik havlarda güzel kar yağmadan yürüyeyim :)

aramiza hosgeldin
saglikla dunyaya gelsin bebisin
peki bişi daha sorucam bide siz deneyimlisiniz ateş ölçme fln ...erken yumurtlama varya daha regl hali bitmemişken mümkünmü yani erken yumurtlama öylemi oluyo reglisi uzun süenler içinde mesela

ya ben evlenmeden once de bilirdim yumurtlama kavramini, adet sonrasi beni neler bekliyor, akinti durumu vs. cok arastirmaci kisiligimdir oysa cok bilmemek cok isterdim
yumurtlama erken ya da gec olabiliyor, normalde 28 gunde bir oluyorsan yumurtlama gunun 14tur ama bazi aylar hemen adet bitiminde yumurtlayabilirsin, ya da bazen gec yumurtlarsin mesela 22.gun ve adetin de o zaman 36. gun gelir.
ya bosver bunlari kiz bebis gobuste
ne yapican hesabi kitabi

ıste adet tarıhlerıı 28 gunden farklılık gosterınce hesaplamakta zor oluyor canım yumurtlamayı falan bende bazen tereddüt ederdım nasıl olucak edıcekk uygun olucakmı bu hesaplamalara dıyeee evet ılk ıstedıgınde olucak sanıyor ınsan hatta benım ılk denememızde adetım 10 gun gecıkmıstı vee ben ucuyordum nasıl heveslenıyordum megersem bu gecıkmeler vucudu gebelıge hazırlamak ıcın oluyormus gebe falan degılmısım o zamann ben dusunmeye basladıktan 3 4 ay gectı oldu sanırım

arkadaslar biz 6 mayısta düşünmeye basladık eylul ayında ogrendık hamıle oldugmuzu kacıncı aydan sonra olmus oluyorrr?
dogru muuu hesaplamıs oluyorum acaba sızcee hangı andan ıtıbaren hamıle sayılıyorum son adetım 27 temmuz

ehehe çok güldüm olmas benim hesabımı bilmem lazım ya bide islama göre yasak gün ve geceler varya çocuk düşünüyosanız önemli ondan kafama takılıyo Allaha emanetler inşallah neyse sizinde kafanızı karıştırmayım okumamış olun burayı

o zaman takip etsen bilirdin ama simdi hangi gun hamile kaldigini bilemezsin

ben bile hangi gun yumurtladim biliyorum ama o gun hamile kaldim diyemem belki ondan birgun onceki ya da 3 gun onceki iliskimizdeki spermlerle hamile kaldim

o zaman takip etsen bilirdin ama simdi hangi gun hamile kaldigini bilemezsin

ben bile hangi gun yumurtladim biliyorum ama o gun hamile kaldim diyemem belki ondan birgun onceki ya da 3 gun onceki iliskimizdeki spermlerle hamile kaldim

hımm evet yumurtlamayı bilsem mesele çözülücek ama neyse Rabbime havale inşallah

oy oy maşallah zor elde edilen kıymetli bir bebek rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin ,hayırlıs olsun

çok geçmiş olsun canım aman dikat et , krampların artarsa hemen dr git

cok cok gecmis olsun, cogalirsa bir doktoruna soyle istersen sen yine de

çok sağol canım, baya bir korktum sabah sabah

canım benim doktorum tıbben döllenme gününü tespit etmenin mümkün olmadığından son adet günün baz alındığını söyledi
o yüzden beklenen doğum tarihine bir en erken bir de en geç tarih yazıyorlarmış

Amin, valla direk ellerim göbüşüme gitti, korkma kızım demişim arkamda oturan arkadaş söyledi
akşam teyzeme gidip okutucam kendimi

Karnını vurmadıysan sorun olmaz sanırım, krampta korkudan kaynaklı olmuş olabilir ama sen yinede otur dinlen ayakta durma ve doktorunlada konuş yinede
Çokk Geçmiş olsun canımm

canım benim çok sağol, bidaha yaşanmaz Inşallah

merhaba ben haziran annesiyim
every merhaba

size birşey sormak istiyorum

benim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
bu akıntı normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi
yaşayıp doktora danışan veya geçen oldu mu
cumartesi doktora gideceğim ama yarın da gidebilirim bu önemli birşeyse:26:

oy oy maşallah zor elde edilen kıymetli bir bebek rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin ,hayırlıs olsun

çok geçmiş olsun canım aman dikat et , krampların artarsa hemen dr git

saol canım sorma aklımız çıkıyo hele geçen hafta kanamam oldu kahroldukk bütün bayram yatarak geçirdim olsun o iyi olsunda ben yatarım

merhaba canim
normalde kokusuz beyaz akinti normal oluyor hamilelikte, krem gibi olan ve arada sulu akinti oluyor.
bazen sari da olabiliyor ama koyu sariysa hatta sutlu kahve gibi dersen enfeksyion olma ihtimali yuksek. lekelenme gibi mi tam bilemedim ama kahverengi varligindan bahsediyorsan doktora yakin zamanda gitmen daha iyi olur herhalde canim. enfeskyionsa da bir sekide halloluyor sen bol su ic bu ara

ne guzel dostluklar kurulmuss bızde oyle olucaz ınsallah
çok gecmıs olsuncanımmm

mrb canımmm ben kendımı bıldım bıle akıntım var zaten krem hafıf sarımsı doktoruma soyledıgımde artacak demsıtı bana hala daaa yogun sekılde devam ıdyor sen yonede mutlaka doktoruna danıs..bu arada gozun aydınn

normaldeki akıntı zaten beyaz sarı arası birşey oluyor normalden farklıysa birkaç gündür hemen git doktora iğne ilaç falan verir belki de bir problem yoktur inşalllah

Slm millet
gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde
akşam tek seyretmeye çalıştığım dizinin yarısında uyudum yine :/
ama başındada komik bişi oldu yani traji komik
kuzey-güneyi seyredenler bilir
adamın sevdiği başkasıyla evleniyo
bu da dert mi diyen komserde eşini depremde kaybettiğini anlatıyo
ama o mu çok güzel anlattı bizmi çok dizinin içindeydik bilemiyorum
ben salya sümük kocişin moral gitti falan bi zor toparladık kendimizi
cnm bnm bide daha önce yaşamışlığımdan dolayı daha bi 5 yıl kanser riskim var ya
o aklına geldi kendine bakacaksın beni bırakmayacaksın falan :26:
Herhalde ilk defa onu bu kadar duygusallaşmış gördüm :)
hamilelik hormonlarım sanırım onada bulaştı

saol canım sorma aklımız çıkıyo hele geçen hafta kanamam oldu kahroldukk bütün bayram yatarak geçirdim olsun o iyi olsunda ben yatarım

yat canım yat kıpırdama ben 2 ay yatıyorum yeni kalktım ayağa bizimkide 4 yıl sonra oldu bilmezmiyim , oy kıyamam herkesin bebeği kıymetli ama bizinki accık daha kıymetli :)

sağ salim doğsun inşallah tekmi bebiş ben ikizlerim olmasını çok istemiş olsun teke razıyım çok şükür nasip oldu

rabbim dileyen herkese nasip etsin

hani creamy akıntı var ya onun gibi
ağrı sızı yok ama sarı akıntıyı görene kadar hiç akıntım olmamıştı. kupkuruydu ilk defa bu kadar uzun süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…