- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.381
Slm millet
gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde
akşam tek seyretmeye çalıştığım dizinin yarısında uyudum yine :/
ama başındada komik bişi oldu yani traji komik
kuzey-güneyi seyredenler bilir
adamın sevdiği başkasıyla evleniyo
bu da dert mi diyen komserde eşini depremde kaybettiğini anlatıyo
ama o mu çok güzel anlattı bizmi çok dizinin içindeydik bilemiyorum
ben salya sümük kocişin moral gitti falan bi zor toparladık kendimizi
cnm bnm bide daha önce yaşamışlığımdan dolayı daha bi 5 yıl kanser riskim var ya
o aklına geldi kendine bakacaksın beni bırakmayacaksın falan :26:
Herhalde ilk defa onu bu kadar duygusallaşmış gördüm :)
hamilelik hormonlarım sanırım onada bulaştı
3 tane ayvamı yedim kaldı 6 :)
ne guzel dostluklar kurulmuss bızde oyle olucaz ınsallah
çok gecmıs olsuncanımmm
mrb canımmm ben kendımı bıldım bıle akıntım var zaten krem hafıf sarımsı doktoruma soyledıgımde artacak demsıtı bana hala daaa yogun sekılde devam ıdyor sen yonede mutlaka doktoruna danıs..bu arada gozun aydınn
normaldeki akıntı zaten beyaz sarı arası birşey oluyor normalden farklıysa birkaç gündür hemen git doktora iğne ilaç falan verir belki de bir problem yoktur inşalllah
benim annemde geçirdi inşallah sen bir daha yaşamazsın sakın aklına getirme herşey üzülme sıkıntı etme
salla gitsin dünyayı eşini bebişini düşün ,sağlıkla sıhatle
merhaba kızlar bir kaç gündür topinginizi takip ediyorum ...
allah nasip ederse benimde tahmini melegimin dogum tarihi 30/05/2013
kendimden bahsedeyim ... izmirliyim burda yaşıyorum 28 yaşındayım melegim tüp bebek tedavisiyle geldi rabbime şükürler olsun kiii
bende sizinle burda güzel paylaşımlarda bulunmak isterim sizler içinde uygunsa ...
Slm millet
cnm bnm bide daha önce yaşamışlığımdan dolayı daha bi 5 yıl kanser riskim var ya
Slm millet
kızlar bu arada pervin hanımın çatlak kremine başladım
dr krem için erken dedi ama ben kaşınıyorum kaşıyınca tahriş ediyorum valla dün gece biraz sürdüm rahat ettim yattım
bu arad geceleri açıktığım için akşam yulaf ezmesi yiyorum sütle 2-3 yemek kaşığı gece rahat uyuyorum ozaman
hadi ben kaçayım
günaydın kızlar. dün çok kötü bir gün geçirdim. sizlerle paylaşırsam rahatlarım belki. bulantılarımın azaldığını düşünürken dün yine işyerinde başladı. zaten ne oluyorsa işyerinde oluyor. herşey ama herşey kokuyor. lokma yiyemiyorum akşama kadar. eşimle aynı yerde çalışıyoruz. eve geliyoruz bir de onun öğrencileri geliyor eve. dün duş bozulmuş evde yemek yok akşam 8e kadar da dersi var diğer odada. bulantıdan kaldıramıyorum kafayı. açlıktan midem yapıştı. duşa girmek istiyorum bozuk. ağlama krizine girdim. çok çaresiz hissettim kendimi. öğrencisi gidince de bağırıp çağırmaya başladım resmen sinir krizi geçirdim. daha sonra bir lokantaya gitik. tam bişeyler yerken dışarı attım kendimi. bir güzel çıkardım ne yediysem. hem de yolun ortasına. çok kötüydü. eve geldik duşu onardı eşim allahtan. sabah gene başladı bulantılar işe gelince. hayırlısı olsun bakalım sonumuz. ne zaman bitecek bu bulantılar ve kusmalar merakla bekliyorum. benim gibi olan varsa sabır versin hepinize. buna da şükür en azından bebişim sağlıklı.
günaydın kızlar dün lekelenmem oldu hemen dra gittim..ultrasonda meleğimi gördüm çok şükür bişeyi yok onu ultrasonda görünce göz yaşlarımı tutamadımburnu dudakları gözleri belli hareketliydi çok mutlu oldum ..progestan ile suda eritmeli bir ağrı kesiciye başladık...kesildi lekelenme İNŞALLAH bidaha olmaz..böyle lekelenme yaşayan varmı..RABBİM MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN..
sağol canım İNŞALLAH...peki böyle olan varmı biliomusun..gecmısolsun cnm dınlen bol bol ınsallah bırdaha olmaz
hayırlı sabahlar bayram tatiline alışmışım iki gün çalışmadan sonra evde olmak güzel.yalnız ben bu kalça ağrısı ile nasıl başedeceğim bakalım okulda çok ayakta durunca vurmaya başladı benim gibi yaşayan pek yok galiiba
sağol canım İNŞALLAH...peki böyle olan varmı biliomusun..
tamam canım sağolasınn..lekelenmesı olan arkadaslar vardı yanlıs hatırlamıyorsam ama hatırlamıyorum sımdı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?