2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hayırlı sabahlar bayram tatiline alışmışım iki gün çalışmadan sonra evde olmak güzel.yalnız ben bu kalça ağrısı ile nasıl başedeceğim bakalım okulda çok ayakta durunca vurmaya başladı benim gibi yaşayan pek yok galiiba

benim annemde geçirdi inşallah sen bir daha yaşamazsın sakın aklına getirme herşey üzülme sıkıntı etme

salla gitsin dünyayı eşini bebişini düşün ,sağlıkla sıhatle

Son düzenleme:

normaldeki akıntı zaten beyaz sarı arası birşey oluyor normalden farklıysa birkaç gündür hemen git doktora iğne ilaç falan verir belki de bir problem yoktur inşalllah

hani bugüne kadar olmayıp yolculuktan sonra olunca telaşlandım. bi de ben yorulunca farkettim ki kasık ağrım oluyor.
cevaplarınız için teşekkür ederim

benim annemde geçirdi inşallah sen bir daha yaşamazsın sakın aklına getirme herşey üzülme sıkıntı etme

salla gitsin dünyayı eşini bebişini düşün ,sağlıkla sıhatle

:) sallıyorum ya hatta en başından beri kimi zaman fazla sallıyorum
allhım onlara sağlık versinde bana bişi olsa ben yine atlatırım ne de olsa

hoşgeldin aramıza :)

kızlar bu arada pervin hanımın çatlak kremine başladım

dr krem için erken dedi ama ben kaşınıyorum kaşıyınca tahriş ediyorum valla dün gece biraz sürdüm rahat ettim yattım

bu arad geceleri açıktığım için akşam yulaf ezmesi yiyorum sütle 2-3 yemek kaşığı gece rahat uyuyorum ozaman

hadi ben kaçayım

Oyy kıyamam sanaa
Ama inanılmaz bir bağ oluşuyor dimii
Rabbim seni eşine ve sevdiklerine, bebişinizii sizee bağışlasınn,
mutlu yuvanızda sizler her daim sağlıklı ve huzurlu olun inşAllah canım (amin)
Bende dün yemekten geldikk eve girdimm
Filmde almıştık ama nasıl uykum varr
Eşimde bari gel az göbişime yatta oturalımm hemen yatma dedii
Allahııımmmmm Cemre aradı yaa bu koştu yaa nikah dairesinee ben hoyyytt yelkenler foraa
Kocişimdee Zeynebe nasıl saydırıyorr yanii yanında olsa alnından mıhlarr
Git yatt sen dedii sapıtcan yine dediii bende ayıcığını arkasından sürüklüyerek attım yatağa kendimiii
Aslında duygusallık bile keyifliii yaa çoook şükür yaRabbimm

Son düzenleme:

ya evet reklamı bile duygulandırmaya yetiyodu...aslına bakarsan canım kimsenin bi güvencesi yok sen daha çok içinde hissediyosun kendini durumdan dolayı sadece aslında hepimizin 1 dakika sonraya garantisi yok ona göremi yaşıyoruz hayır Rabbim büyük pişmalıklar vermesin

günaydın kızlar. dün çok kötü bir gün geçirdim. sizlerle paylaşırsam rahatlarım belki. bulantılarımın azaldığını düşünürken dün yine işyerinde başladı. zaten ne oluyorsa işyerinde oluyor. herşey ama herşey kokuyor. lokma yiyemiyorum akşama kadar. eşimle aynı yerde çalışıyoruz. eve geliyoruz bir de onun öğrencileri geliyor eve. dün duş bozulmuş evde yemek yok akşam 8e kadar da dersi var diğer odada. bulantıdan kaldıramıyorum kafayı. açlıktan midem yapıştı. duşa girmek istiyorum bozuk. ağlama krizine girdim. çok çaresiz hissettim kendimi. öğrencisi gidince de bağırıp çağırmaya başladım resmen sinir krizi geçirdim. daha sonra bir lokantaya gitik. tam bişeyler yerken dışarı attım kendimi. bir güzel çıkardım ne yediysem. hem de yolun ortasına. çok kötüydü. eve geldik duşu onardı eşim allahtan. sabah gene başladı bulantılar işe gelince. hayırlısı olsun bakalım sonumuz. ne zaman bitecek bu bulantılar ve kusmalar merakla bekliyorum. benim gibi olan varsa sabır versin hepinize. buna da şükür en azından bebişim sağlıklı.

ne guzel
ben de su tiksinmeler iyice gecsin yulafla kahvalti yapicam sabahlari
biraz haslayip icine kuru meyveler cerez bal, cok faydali olur
su an yiyemem diye girismiyorum hic

günaydın kızlar dün lekelenmem oldu hemen dra gittim..ultrasonda meleğimi gördüm çok şükür bişeyi yok onu ultrasonda görünce göz yaşlarımı tutamadımburnu dudakları gözleri belli hareketliydi çok mutlu oldum ..progestan ile suda eritmeli bir ağrı kesiciye başladık...kesildi lekelenme İNŞALLAH bidaha olmaz..böyle lekelenme yaşayan varmı..RABBİM MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN..

Son düzenleme:

cok gecmıs olsun canımm bulantılar ordur emınım ben pek yasamadım ama doktorum bana premıses dıye bır hap verdı bulantıyı kesıyor ıstersen doktoruna bır danıs belkı onerır sanada ıyı gelır

gecmısolsun cnm dınlen bol bol ınsallah bırdaha olmaz

benim de sağ kalçam çok fena...ayağa kalktığım ilk 20 saniye doğrulamıyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…