- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.401
ne guzel
ben de su tiksinmeler iyice gecsin yulafla kahvalti yapicam sabahlari
biraz haslayip icine kuru meyveler cerez bal, cok faydali olur
su an yiyemem diye girismiyorum hic
dün kocam almışta çok sert ,bende gidip birini yiyecem rendeleyim olmaz üzerine biraz şeker tarçın
çünkü bu hamilelikten bu yana elma yiyince midem agrıyor korkuyorum ,ayvada sert
varan 1 kaldı 8 ,15 günde yemem lazım
hani bugüne kadar olmayıp yolculuktan sonra olunca telaşlandım. bi de ben yorulunca farkettim ki kasık ağrım oluyor.
cevaplarınız için teşekkür ederimburdaki bir arkadaşın da yolculuktan sonra lekelnmesi olmuştu galiba doktora git en iyisi kanama olmadıktan sonra çok tehlikeli değilmiş doktora git sen en iyisi
benim de sağ kalçam çok fena...ayağa kalktığım ilk 20 saniye doğrulamıyorum bile..
3 tane ayvamı yedim kaldı 6 :)
ne ııcın ve neden sayı ıle yıorsun canım bende ayva yıyorum ama syıyla degıl
4. Aya kadar 9 tane ayva yeyince bebişin yüzü ve huyu güzel oluyormuş canım o yüzden..
4. aya kadar 9 tane ayva yeyince bebişin yüzü ve huyu güzel oluyormuş canım o yüzden..
canım 4.aya kadar gunde 9 adetmı yoksa sadece 9 adetmı 4 aya kadar bende yıyorum ama ılk baslarda baslamadım
Ben bayramda kocaman bir ayva vardı annem dilimlere kesti kesti verdii
En fazla 4-5 dilim yemişimdir
Okadar kocamandı ki tek başıma yesem sıkışır kalırdımm
Bende dilimlerden yedimm
Şimdi bu 4-5 dilimi 1 tane diye mi sayıyorumm
Zira ne eksik ne fazla olcak demişlerdiii
Nasıl ayarlıcam şimdi benn
Bugünde yanıma aldım bir tane
Öğle yemeğinden sonra yiyeceğim
Ben bayramda kocaman bir ayva vardı annem dilimlere kesti kesti verdii
En fazla 4-5 dilim yemişimdir
Okadar kocamandı ki tek başıma yesem sıkışır kalırdımm
Bende dilimlerden yedimm
Şimdi bu 4-5 dilimi 1 tane diye mi sayıyorumm
Zira ne eksik ne fazla olcak demişlerdiii
Nasıl ayarlıcam şimdi benn
Bugünde yanıma aldım bir tane
Öğle yemeğinden sonra yiyeceğim
kız toplam 9 adet, günde 9 tane yersek başka bişey yiyemezdik senin de az kalmış sende bence minik sarı olanlardan seçip yemeye başla bi de hamileyken yusuf suresini okuyun diyolar..henüz okuyamadım ama okuyacam inşallah..tanıdığım bir hoca vardı hamileyken her ay bir hatim yapmıştı..ayy bizde her gün 1 yasin mi okusak bebeğimiz hayırlı bi evlat olsun diye...şimdiden korkuyorum ben, ya büyüyünce asi olur beni dinlemezse diye :2:
peki kızlar bu ayvayı çiğ değil de pişmiş yesek olur mu? ben çiğ yiyince boğazıma diziliyor...
4. aya kadar 9 tane ayva yeyince bebişin yüzü ve huyu güzel oluyormuş canım o yüzden..
yat canım yat kıpırdama ben 2 ay yatıyorum yeni kalktım ayağa bizimkide 4 yıl sonra oldu bilmezmiyim , oy kıyamam herkesin bebeği kıymetli ama bizinki accık daha kıymetli :)
sağ salim doğsun inşallah tekmi bebiş ben ikizlerim olmasını çok istemiş olsun teke razıyım çok şükür nasip oldu
rabbim dileyen herkese nasip etsin
hoşgeldin aramıza :)
ayy dur bende bi ara dışarı çıkıp alayım bari
aynen canım bende işe getirdim..minik bişeydi zaten içi de çürük çıktı çürük kısmı kesip yedim çabuk bitti..bi tane daha getirseymişim yermişim :) benimde bi tane yerken eşime vermiştim bende onu saymasam mı acaba..
aaa bunu ılk defa duydum kızlar ben 5 6 tane yemısımdr belkıde daha fazla cunku bnm cok bulantım oldugundan ayva yedım bastrdı bulantımı bıde cok tok tutuyor dıye yıyorum bazen gunde 2 tane kocaman yıyorum cok sevıyorm demek 4, aya kadar 9 tane yıyınce huyu ve suyu guzel oluyormus hahaha ben gecerım 9 u yaa :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?