2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sizin yakında var mı bilmiyorum ama, ben dia dan aldım yumuşak bi ayvaydı daha dün aldım..yakında varsa ordan al sende..bi de özellikle sarı ve küçük olanları seçtim..

benim de sağ kalçam çok fena...ayağa kalktığım ilk 20 saniye doğrulamıyorum bile..

doktor birşey dedi mi sana fazla oturunca da ayakta kalkınca da kötü oluyor bana sana kalsiyum versem şimdi ağır gelir süt ürünlerini fazla tüket dedi bide yatarken yastık koy bacaklarının arasına biraz hafifletiyor hiç yoktan

burdaki bir arkadaşın da yolculuktan sonra lekelnmesi olmuştu galiba doktora git en iyisi kanama olmadıktan sonra çok tehlikeli değilmiş doktora git sen en iyisi

4. aya kadar 9 tane ayva yeyince bebişin yüzü ve huyu güzel oluyormuş canım o yüzden..

Ben bayramda kocaman bir ayva vardı annem dilimlere kesti kesti verdii
En fazla 4-5 dilim yemişimdir
Okadar kocamandı ki tek başıma yesem sıkışır kalırdımm
Bende dilimlerden yedimm
Şimdi bu 4-5 dilimi 1 tane diye mi sayıyorumm
Zira ne eksik ne fazla olcak demişlerdiii
Nasıl ayarlıcam şimdi benn
Bugünde yanıma aldım bir tane
Öğle yemeğinden sonra yiyeceğim

canım 4.aya kadar gunde 9 adetmı yoksa sadece 9 adetmı 4 aya kadar bende yıyorum ama ılk baslarda baslamadım

kız toplam 9 adet, günde 9 tane yersek başka bişey yiyemezdik senin de az kalmış sende bence minik sarı olanlardan seçip yemeye başla bi de hamileyken yusuf suresini okuyun diyolar..henüz okuyamadım ama okuyacam inşallah..tanıdığım bir hoca vardı hamileyken her ay bir hatim yapmıştı..ayy bizde her gün 1 yasin mi okusak bebeğimiz hayırlı bi evlat olsun diye...şimdiden korkuyorum ben, ya büyüyünce asi olur beni dinlemezse diye :2:

Son düzenleme:

ayy dur bende bi ara dışarı çıkıp alayım bari

aynen canım bende işe getirdim..minik bişeydi zaten içi de çürük çıktı çürük kısmı kesip yedim çabuk bitti..bi tane daha getirseymişim yermişim :) benimde bi tane yerken eşime vermiştim bende onu saymasam mı acaba..

az önce yanlış smile işareti koymuşum da onu düzelttim

4. aya kadar 9 tane ayva yeyince bebişin yüzü ve huyu güzel oluyormuş canım o yüzden..

aaa bunu ılk defa duydum kızlar ben 5 6 tane yemısımdr belkıde daha fazla cunku bnm cok bulantım oldugundan ayva yedım bastrdı bulantımı bıde cok tok tutuyor dıye yıyorum bazen gunde 2 tane kocaman yıyorum cok sevıyorm demek 4, aya kadar 9 tane yıyınce huyu ve suyu guzel oluyormus hahaha ben gecerım 9 u yaa

tek bitanem bebişim ewet canım rabbim kimseye aratmasın

hoşgeldin aramıza :)

teşekkr ederim canım

beni de telaşlandırdınız kızlar...13+1 oldum bugun..az zamanım kaldı biran önce başalmalıyım ayvaya.. bende ayva yiyince gamzeli olur die duymuştum..

doktorumu aradım yoğun kıvamlı akıntılar mantardan olabilir dedi.yüksek ihtimal o olabilr dedi. mantar düşüğe sebep olmaz dedi
eğer sarı ve şeffaf dışında bir renk varsa bu kandır.
bu bebekten mi yoksa başka bişeyden mi olduğunu bakmadan bilemeyiz dedi

henüz kalp atışı duyulmadığı için enfeksiyonların düşük yapma riski de olduğu için dikkate almak gerekir dedi

ayy dur bende bi ara dışarı çıkıp alayım bari

Al al canımm
İnsanın canı çekiyor bide huyları yüzleri güzel olsun miniklerimizinn

Saymamak olur mu acaba?
gulsevdam çünkü ne eksik ne fazla dedii
Eeee onu saymasam fazla olacak
Onu saysam tam değil
Bilemedim yaa :44:

bende ilk defa duydum

Demek bulantıyada iyi geliyoo hemen denemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…