- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.421
bende ilk defa duydum
Demek bulantıyada iyi geliyoo hemen denemeliyim
ben bulantı ve kusma yuzunden bırcok seyden tıskındım yıyemıyorm halsız dusmemek ıcın esımın zoruyla ılk defa yedıgımde baktım bulantı yok aclık hıssı yok daha zındeyım :d her kotu oldukca yıyorm ama sabahları bulantı ıle uyanmamak ıcın akşam meyvemde ayvayı en sona bırakıyorm sabah tok ve bulantısız bır gune baslıyorm dene bakalım cnm belkı sendede ıse yarar :)
herkesin canı ayva çekti mi ?
oy maşallh kuzuyaKızlar Doktor kontrolümüz çok güzel geçti. Zaten her gördüğümde nutkum tutuluyor bebişimiEnse kalınlığını ölçtü normal dedi maşallah kan alındı sonuçlar 2 gün sonra çıkacak onun dışında parmaklarını saydı iki elinin tek tek hatta birinin başparmağını saklamış yaramaz başının yanına uzatmış sonradan gördük keyfine diyecek yoktu bir yüzüstü döndü bir sırt üstü ekabir çocuk annesi babası gibi rahatına pek bir düşkün maşallah sonra bacaklarına kollarına kalbine hatta midesine ve diğer görebildiği tüm organlarına baktık. Gelişimi gayet güzel sağlıklı dedi maşallah. Bir ara yüzü o kadar netti ki aa dedim aynı bana benziyor çenesi ağız kısmı falan üst tarafı da babasına İnanılmaz güzel bir his insan hiç bitmesin istiyor gerçekten Videoya çektik 10 dakika kadar sürdü sanırım çok güzeldi bu defa doya doya baktım. Ayın 19unda kontrole gideceğim o zamana kadar beni idare eder artık bu video büyüyünce ona da izleteceğim bak sen nasıl fındık kurduydun kuzucuğum diye:) Bu arada cinsiyetini sordum var mı bir ip ucu diye baktı çok inceledi ama henüz göremiyorum ama 19unda kesin söylerim dedi Benden 3 gün ilerde olan bir hasta varmış benden önce onunkini gördüm erkek ti dedi. Ama henüz çok küçük bu dönemdeki hamilelerden 10 tanesinden 2 sininki ancak görülebilir şu anda ne erkek ne de kız diyebilirim dedi, bizde hevesimizi merakımızı 19 gün sonraya sakladık. Ama izlerken hayat gerçekten duruyor dünya zaman herşey gidiyor insanın gözünden aklından. Bir ara kalp atışını dinledik çok duygulandım gözlerim doldu çok şükrettim Allahıma. Hepimizin evlatlarını bağışlasın evlat hasreti çeken isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu imtihanla sınamasın inşallah.
Bu arada geçmişi okudum ayva yemeye başlıyormuşuz ben 2 gün önce dalından koparıp yemiştim bir tane demekki kaldı 8 çok da severim kendisini.Birde o dediğiniz ruslardan birini bugün gördüm hastanede aynen anlattığınız gibi sadece karnı var arkadan asla anlaşılmıyor hamileliği genlerine sağlık ama yaşlılıkları gerçekten feci
maşallhhSelam kızlar, dün biz de dr kontrolüne gittik. Ense kalınlığı 2li tarama testi falan. Dünden beri ağzım kulaklarımda, yaramazımı gördüm, zıplayıp duruyodu. Doktorum ne sevimli bebeğiniz var sizin böyle doktor amcasıyla oyun oynuyo, şımarık dedi. Doktorumu çok seviyorum. Bu arada merak edenler için söyleyim, doktorum Aydın'da. Dr bana biraz kızdı 5 haftada 1,8 kg almışsın, çok dedi. Bu aylarda aldığımız kiloların bebeğe hiç faydası yokmuş, bize zararı varmış. Neyse benim de hiç gözümün önünden gitmiyo koca kafalı çocuğum. Buldumcuk oldum resmen. Ben sorunlu bi aileye sahip olduğumdan çocuk sahibi olmaktan hep kaçmıştım ama şimdi her şey çok farklı benim için. Yüce Rabbim uzun zaman umudunu kaybetmeden sabırla bekleyen herkese hemen nasip etsin inşallah.
ayy hiç hurma aklıma gelmemeıştı yemek için hım.bak canım çektı.ama hurma ve ayranmıKızlar aşırı mide bulantısı yaşıyorum... yemek yıyemıyorum.. bulantımı kessin diye çok alakasız ama bi taraftan ayran bi taraftan hurma yiyorum.. =) ama hala geçmiş değil hoffff
ben ortadakı baston tarzını sevdım.daha rahat kullanılınıyo.tecrubeyle sabıt:)Chicco Trio Living Travelsystem | Babyartikel.de - YouTube
kızlar erken mi bilmiyorum ama vaktiniz varsa bir bakar mısınız ben bebek arabası olarak bunu düşünüyorum fazla mı sizce ?
allah gonlunuze gore versın canım.benimde kontrolüm vardı bu gün,bebişimiz gördük çok iyi gelişmiş dedi.erkeğe benzettim dedi ama sonra ben öyle hissediyorum dedi.ilk bebeğiniz neydi dedi bizde kız dedik.14 gün sonra 2li test için gün verdi işallah onuda sorunsuz atlatırız.artık oğlum olacak diye hissederim ben gerçi 14 gün sonra belli olur ama yinede sağlıklısı ve hayırlısı..
maşallhh.kız annesi olacakmışım:))
oyy maşallh.allahım bıızmde gecsın ınşallh.Günaydınn kızlarrr :):) nasılsınz bgn;? benm bulantılarm hemn hemen geçti gibi sizlerin durumu nasl? dün aksam 9bçkta yattım sbah kalkp khvltı hazrladm smdı pcden konustuklarınızı ıncelıyorm ama cok uykm var uyuyacagm brazdanÇocuktan sanırım sureklı uyuyasım var mıgde yanmalarım gecerse tabı
ay evet canım ya bı anda kesılıyo..bende 12-13 haftalarda umutluyum sabızsızlıkla beklıyorum o gunlerı.ay yemek yemeyı ozledımGunaydinnnnn
Benim de bulantilarim bir sabah kalktim ve mucize gibi gecti
oysaki onceki gun kusmalarim vardi feci halde
simdi iyiyim ve tiksinlerim olsa da cogu seyi yiyebiliyorum
yiyemedigimi de zoramiyorum su an icin zamanla gecer herhalde
uykuya cok dukum ama ozellikle gunduz uykusuna
bir anda basim dusuyor ve uyku istiyorum aksama dogru
ahh haklısın canım gunaydın.günaydın kızlar...
uyku için zaman problemi olmayanlara imreniyorum... çalıştığım için sadece h.sonları sadece keyif yapabiliyorum... gündüz şekerlemesini çokk severim ama malesef vakim yok... kısmet işte...
gunaydın cıcı kız.bızde oyleyız bılıyomuusn 2010 şubat annelrı olarak 3,5 yıldır hala kopmadık.hepımız numaralrımız bılırz.bı gun gırmesek dıgerlerı hemen arar nerdesın dıye dogurdunmu dıye..allah burdada nasıp etsın pek guzel oluyo.Günaydın minik ve güzell bebeklerin güzelll anneleriii
Harika bir Kasım sabahına başlamış bulunuyoruzzzGüzel bir ay olması temennisiyle
Kasımda aşk başkadır enstantaneleri dönmeye başlamış bile facede
Canım mideyi böyle karıştırırsan bulanır tabii yaa
Ayran ve hurma ikilisini okuyunca benim midem ayaklandııAma hamilelik böyle demek kii
Geçen bende mandalina ayran ve tuzlu leblebi üçlüsünü aynı anda yedimArkadaşımın eşiii şu üçlüyle hala kusmadıysan hamilelik mideyi yok ediyor demektir dedi
Onlar tabii bizden biraz daha ilerii ve coğu öğrenmiş cinsiyetlerii
Çok hoşuma gitti özellikle bir kişide cep teller toplanmış ama isteyen yine istediğine vermiş telini, biri gelmeyince hemen o kişi arıyormuş noldu bir sıkıntı mı var diye:44:
Akşama yemek fikirleri paylaşmışlar filann
Bir daldım piiirr daldımmm çıkamadım sayfadan bir türlüü
çok gecmış olsun canım.allahım sakınsın.günaydınlar,
bu sabah servisimiz kaza yaptı ve ben ikinci sırada oturuyordum baya bir korktum
çok şükür ciddi bir hasar olmadı ama benim ödümü koparmaya yetti, kazadan beri kramplar başladı kasıklarımda
Allah hayırlara çıkarsın Inşallah,
dün akşam kuzey güney başlarken uyudum biterken uyandımyatağa yatar yatmaz da devam ettim uyku konusunda Maşallah'ım var
sürekli uyuyabilirim
hoşgeldın canım.sende ben gıbı sonlarda dogum tarıhımız.bızım bebekler mınık.benımde 30 mayıs..allah tamammına erdırsın.merhaba kızlar bir kaç gündür topinginizi takip ediyorum ...
allah nasip ederse benimde tahmini melegimin dogum tarihi 30/05/2013
kendimden bahsedeyim ... izmirliyim burda yaşıyorum 28 yaşındayım melegim tüp bebek tedavisiyle geldi rabbime şükürler olsun kiii
bende sizinle burda güzel paylaşımlarda bulunmak isterim sizler içinde uygunsa ...
gunaydınn..ayol 4 yada 5 yedım bende ayva..yıyem barı.Günaydın kızlar
benim bebişte iki hafta ileride gidiyor sıkmayın canınızı , doğuma kadar yakalar durur öyle bu süreç
bu arad dün eşim ayvaları getirdi ama çok sert ya
şimdi niyet edip yemeye çalışacağım , ama nasıl olacak bakalım
15 günüm var benim :)
dün bahçeye indim yürüdüm güzel oldu bugün yine ineceğim şimdilik havlarda güzel kar yağmadan yürüyeyim :)
tam yazacaktım sonlarında okudum mantarmış dıye..çabuk gecer iç çamaşırını sık degıştır.gecmış olsun canım.merhaba ben haziran annesiyim
every merhaba
size birşey sormak istiyorum
benim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
bu akıntı normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi
yaşayıp doktora danışan veya geçen oldu mu
cumartesi doktora gideceğim ama yarın da gidebilirim bu önemli birşeyse:26:
of sık sık dınlenmek gerek işte ahh.hayırlı sabahlar bayram tatiline alışmışım iki gün çalışmadan sonra evde olmak güzel.yalnız ben bu kalça ağrısı ile nasıl başedeceğim bakalım okulda çok ayakta durunca vurmaya başladı benim gibi yaşayan pek yok galiiba
gunaydınn.günaydın kızlar... nasılsınız ?
gunaydınn.. benımde 5 kaldı herhal..3 tane ayvamı yedim kaldı 6 :)
ay en guzel akşam yulaf ezmesı oh afıyet olsun..krem için bı kaç ay sonra bende başlarım.kızlar bu arada pervin hanımın çatlak kremine başladım
dr krem için erken dedi ama ben kaşınıyorum kaşıyınca tahriş ediyorum valla dün gece biraz sürdüm rahat ettim yattım
bu arad geceleri açıktığım için akşam yulaf ezmesi yiyorum sütle 2-3 yemek kaşığı gece rahat uyuyorum ozaman
hadi ben kaçayım
ah canım yaa..ilk çocugumda bende calışıyodum evde yemek yok zaten akşam gelıyosun ne zaman pışecekte yıyeceksın.en ıyısı dışardan yer gecerdık.aynen çogunda yolda kusarak gelrıdım..sabır canım .günaydın kızlar. dün çok kötü bir gün geçirdim. sizlerle paylaşırsam rahatlarım belki. bulantılarımın azaldığını düşünürken dün yine işyerinde başladı. zaten ne oluyorsa işyerinde oluyor. herşey ama herşey kokuyor. lokma yiyemiyorum akşama kadar. eşimle aynı yerde çalışıyoruz. eve geliyoruz bir de onun öğrencileri geliyor eve. dün duş bozulmuş evde yemek yok akşam 8e kadar da dersi var diğer odada. bulantıdan kaldıramıyorum kafayı. açlıktan midem yapıştı. duşa girmek istiyorum bozuk. ağlama krizine girdim. çok çaresiz hissettim kendimi. öğrencisi gidince de bağırıp çağırmaya başladım resmen sinir krizi geçirdim. daha sonra bir lokantaya gitik. tam bişeyler yerken dışarı attım kendimi. bir güzel çıkardım ne yediysem. hem de yolun ortasına. çok kötüydü. eve geldik duşu onardı eşim allahtan. sabah gene başladı bulantılar işe gelince. hayırlısı olsun bakalım sonumuz. ne zaman bitecek bu bulantılar ve kusmalar merakla bekliyorum. benim gibi olan varsa sabır versin hepinize. buna da şükür en azından bebişim sağlıklı.
gecmış olsun canım.maşallh kuzuna.günaydın kızlar dün lekelenmem oldu hemen dra gittim..ultrasonda meleğimi gördüm çok şükür bişeyi yok onu ultrasonda görünce göz yaşlarımı tutamadımburnu dudakları gözleri belli hareketliydi çok mutlu oldum ..progestan ile suda eritmeli bir ağrı kesiciye başladık...kesildi lekelenme İNŞALLAH bidaha olmaz..böyle lekelenme yaşayan varmı..RABBİM MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN..
Ben bayramda kocaman bir ayva vardı annem dilimlere kesti kesti verdii
En fazla 4-5 dilim yemişimdir
Okadar kocamandı ki tek başıma yesem sıkışır kalırdımm
Bende dilimlerden yedimm
Şimdi bu 4-5 dilimi 1 tane diye mi sayıyorumm
Zira ne eksik ne fazla olcak demişlerdiii
Nasıl ayarlıcam şimdi benn
Bugünde yanıma aldım bir tane
Öğle yemeğinden sonra yiyeceğim
neden olmasınkı tabı olur..peki kızlar bu ayvayı çiğ değil de pişmiş yesek olur mu? ben çiğ yiyince boğazıma diziliyor...
ay ben pek severım gamzelı bebeklerı..:)beni de telaşlandırdınız kızlar...13+1 oldum bugun..az zamanım kaldı biran önce başalmalıyım ayvaya.. bende ayva yiyince gamzeli olur die duymuştum..
arkadaşlar size bişi sorucam lütfen bana fikir verinnn
19unda test yaptırdım ıkılı
doktorum 20 gun sonra gel demıstı
sonucum 12 sonra cıkacaktı yarın 15 gun olucak ve ben hastaneye gıtmek ıstıyorum sızce once gıtsem olurmu neden geldın dermı ?
Bırde sonucu veren yerı aradım bıraz once sonuc cıkmıs
sonucumu ogrenmek ıcın telefon etsem uygun olurmu arasam olurmu sımdı doktorumu yoksa yarını mı beklesem sız olsanız neyaparsınız hangısı sızce uygun olur kafam karıstı
bırde yarın erkenden gtmek ıstememın nedenı esım goreve gıdıcek ve bır muddet olmıcak ultrasyonda bırdaha gorsun ıstıyorum bebegımızı ve cınsıyetını ogrebebılırsek dıye umut eedıyorum ayrıcada sonucu cok merak edıyorum sızce ne yapmalıyım lutfen yardım
sonucum 12 sonra cıkacaktı yarın 15 gun olucak ve ben hastaneye gıtmek ıstıyorum sızce once gıtsem olurmu neden geldın dermı ?
sonucumu ogrenmek ıcın telefon etsem uygun olurmu arasam olurmu sımdı doktorumu yoksa yarını mı beklesem sız olsanız neyaparsınız hangısı sızce uygun olur kafam karıstı
bırde yarın erkenden gtmek ıstememın nedenı esım goreve gıdıcek ve bır muddet olmıcak ultrasyonda bırdaha gorsun ıstıyorum bebegımızı ve cınsıyetını ogrebebılırsek dıye umut eedıyorum ayrıcada sonucu cok merak edıyorum sızce ne yapmalıyım lutfen yardım
ayyyy ne güzelll
Mutlaka deniyorumm bugün
günaydınlar,
bu sabah servisimiz kaza yaptı ve ben ikinci sırada oturuyordum baya bir korktum
çok şükür ciddi bir hasar olmadı ama benim ödümü koparmaya yetti, kazadan beri kramplar başladı kasıklarımda
Allah hayırlara çıkarsın Inşallah,
dün akşam kuzey güney başlarken uyudum biterken uyandımyatağa yatar yatmaz da devam ettim uyku konusunda Maşallah'ım var
sürekli uyuyabilirim
merhaba kızlar bir kaç gündür topinginizi takip ediyorum ...
allah nasip ederse benimde tahmini melegimin dogum tarihi 30/05/2013
kendimden bahsedeyim ... izmirliyim burda yaşıyorum 28 yaşındayım melegim tüp bebek tedavisiyle geldi rabbime şükürler olsun kiii
bende sizinle burda güzel paylaşımlarda bulunmak isterim sizler içinde uygunsa ...
Slm millet
gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde
akşam tek seyretmeye çalıştığım dizinin yarısında uyudum yine :/
ama başındada komik bişi oldu yani traji komik
kuzey-güneyi seyredenler bilir
adamın sevdiği başkasıyla evleniyo
bu da dert mi diyen komserde eşini depremde kaybettiğini anlatıyo
ama o mu çok güzel anlattı bizmi çok dizinin içindeydik bilemiyorum
ben salya sümük kocişin moral gitti falan bi zor toparladık kendimizi
cnm bnm bide daha önce yaşamışlığımdan dolayı daha bi 5 yıl kanser riskim var ya
o aklına geldi kendine bakacaksın beni bırakmayacaksın falan :26:
Herhalde ilk defa onu bu kadar duygusallaşmış gördüm :)
hamilelik hormonlarım sanırım onada bulaştı
CANIM BENİMM SAOL EWET İKİMİZİN AYNIRABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN BENİM 21 KONT VAR 2Lİ TESLERİ YAPILCAK CANIM UMARIM CİNSİYETİNİDE GÖREBİLİRİZ
inşallah yanı sekreterını aradım doktora sorabılırmıyım dedım 1 saat sonra ara dedı sorabılırsın dedı canım doktormu vermez sonucu telefonda oylemı demek ıstedın sen sonuc yerı vermıyor onu blmıyrmdamerak ediyosun demiiHastaneye gidiyosun sanırım git bence okadrla bişey demez söylersin eşim gitmeden görmek istedik dersin umarım teslerin sonuçlarıı iyi çıkmıştır Canım test sonuçlarını tel vermezler sanırım :26:
e sende soylersım eşin gorsun dıye 5 gunden bışey olmaz herhal.:)
CANIM BENİMM SAOL EWET İKİMİZİN AYNIRABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN BENİM 21 KONT VAR 2Lİ TESLERİ YAPILCAK CANIM UMARIM CİNSİYETİNİDE GÖREBİLİRİZ
gunaydınnnnnlarrrr yenii bır aya başladıkk kaldı 6 ay:)))))
yarın bebişigörmeye gitcez allah ızın verırse bakalım pipişmi var kukuşmu:))))
gunaydınnnnnlarrrr yenii bır aya başladıkk kaldı 6 ay:)))))
yarın bebişigörmeye gitcez allah ızın verırse bakalım pipişmi var kukuşmu:))))
ben bısey sormak ıstıyorum benim sat'ıma göre muh. doğum. trh. : 22,05,2013 ama kalp atısı ıcın gıttıgımde dr. um crl: 6+6 görünüyor muh. dogm. tarıhınınde 30,05,2013 oldugunu söyledı ben hangısıne uyacagıma sasrdımmmm
ay kız allah seni napmasın hemi sabah sabah kahka attım valla pipiş mi kukuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?