2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende ilk defa duydum

Demek bulantıyada iyi geliyoo hemen denemeliyim

ben bulantı ve kusma yuzunden bırcok seyden tıskındım yıyemıyorm halsız dusmemek ıcın esımın zoruyla ılk defa yedıgımde baktım bulantı yok aclık hıssı yok daha zındeyım her kotu oldukca yıyorm ama sabahları bulantı ıle uyanmamak ıcın akşam meyvemde ayvayı en sona bırakıyorm sabah tok ve bulantısız bır gune baslıyorm dene bakalım cnm belkı sendede ıse yarar :)

ayyyy ne güzelll

Mutlaka deniyorumm bugün

arkadaşlar size bişi sorucam lütfen bana fikir verinnn
19unda test yaptırdım ıkılı
doktorum 20 gun sonra gel demıstı
sonucum 12 sonra cıkacaktı yarın 15 gun olucak ve ben hastaneye gıtmek ıstıyorum sızce once gıtsem olurmu neden geldın dermı ?
Bırde sonucu veren yerı aradım bıraz once sonuc cıkmıs
sonucumu ogrenmek ıcın telefon etsem uygun olurmu arasam olurmu sımdı doktorumu yoksa yarını mı beklesem sız olsanız neyaparsınız hangısı sızce uygun olur kafam karıstı
bırde yarın erkenden gtmek ıstememın nedenı esım goreve gıdıcek ve bır muddet olmıcak ultrasyonda bırdaha gorsun ıstıyorum bebegımızı ve cınsıyetını ogrebebılırsek dıye umut eedıyorum ayrıcada sonucu cok merak edıyorum sızce ne yapmalıyım lutfen yardım

oy maşallh kuzuya
maşallhhkılo fazla degıl bence şimdidena lınmaması daha ıyı ama olsun ya.az korkutmuş:)

Kızlar aşırı mide bulantısı yaşıyorum... yemek yıyemıyorum.. bulantımı kessin diye çok alakasız ama bi taraftan ayran bi taraftan hurma yiyorum.. =) ama hala geçmiş değil hoffff
ayy hiç hurma aklıma gelmemeıştı yemek için hım.bak canım çektı.ama hurma ve ayranmıvalal mıdem karıştı

Chicco Trio Living Travelsystem | Babyartikel.de - YouTube
kızlar erken mi bilmiyorum ama vaktiniz varsa bir bakar mısınız ben bebek arabası olarak bunu düşünüyorum fazla mı sizce ?
ben ortadakı baston tarzını sevdım.daha rahat kullanılınıyo.tecrubeyle sabıt:)

allah gonlunuze gore versın canım.

kız annesi olacakmışım:))
maşallhh.

oyy maşallh.allahım bıızmde gecsın ınşallh.

ay evet canım ya bı anda kesılıyo..bende 12-13 haftalarda umutluyum sabızsızlıkla beklıyorum o gunlerı.ay yemek yemeyı ozledım

ahh haklısın canım gunaydın.

gunaydın cıcı kız.bızde oyleyız bılıyomuusn 2010 şubat annelrı olarak 3,5 yıldır hala kopmadık.hepımız numaralrımız bılırz.bı gun gırmesek dıgerlerı hemen arar nerdesın dıye dogurdunmu dıye..allah burdada nasıp etsın pek guzel oluyo.

çok gecmış olsun canım.allahım sakınsın.

hoşgeldın canım.sende ben gıbı sonlarda dogum tarıhımız.bızım bebekler mınık.benımde 30 mayıs..allah tamammına erdırsın.

gunaydınn..ayol 4 yada 5 yedım bende ayva..yıyem barı.

tam yazacaktım sonlarında okudum mantarmış dıye..çabuk gecer iç çamaşırını sık degıştır.gecmış olsun canım.

of sık sık dınlenmek gerek işte ahh.

günaydın kızlar... nasılsınız ?
gunaydınn.

3 tane ayvamı yedim kaldı 6 :)
gunaydınn.. benımde 5 kaldı herhal..

ay en guzel akşam yulaf ezmesı oh afıyet olsun..krem için bı kaç ay sonra bende başlarım.

ah canım yaa..ilk çocugumda bende calışıyodum evde yemek yok zaten akşam gelıyosun ne zaman pışecekte yıyeceksın.en ıyısı dışardan yer gecerdık.aynen çogunda yolda kusarak gelrıdım..sabır canım .

gecmış olsun canım.maşallh kuzuna.

buyuk ayvadan yırtıyon hee:) benımkıler kuçuktu hehehe

peki kızlar bu ayvayı çiğ değil de pişmiş yesek olur mu? ben çiğ yiyince boğazıma diziliyor...
neden olmasınkı tabı olur..

beni de telaşlandırdınız kızlar...13+1 oldum bugun..az zamanım kaldı biran önce başalmalıyım ayvaya.. bende ayva yiyince gamzeli olur die duymuştum..
ay ben pek severım gamzelı bebeklerı..:)

merak ediyosun demii Hastaneye gidiyosun sanırım git bence okadrla bişey demez söylersin eşim gitmeden görmek istedik dersin umarım teslerin sonuçlarıı iyi çıkmıştır Canım test sonuçlarını tel vermezler sanırım :26:

git güzelim bişi olmaz

gunaydınnnnnlarrrr yenii bır aya başladıkk kaldı 6 ay:)))))
yarın bebişigörmeye gitcez allah ızın verırse bakalım pipişmi var kukuşmu:))))

e sende soylersım eşin gorsun dıye 5 gunden bışey olmaz herhal.:)

CANIM BENİMM SAOL EWET İKİMİZİN AYNI RABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN BENİM 21 KONT VAR 2Lİ TESLERİ YAPILCAK CANIM UMARIM CİNSİYETİNİDE GÖREBİLİRİZ

gecmışı anca okudumyoruldum.bendende gunaydın ama ogle olacak rtık..
ay ben bugun kendımı çokta kotu hıssetmıyorum hayır olsun.az umutlandım gecıyomu yoksa bulantılar çok az bulantım var onada can kubanrazıyım yanı..allahım bu gunlerı aratmasın..ben tv ızlemıyorum epeydır çok erken yatıyorum mesela.8 gıbı.ne yapayım duramıyorum.degılse mıdemde azıyo.yorgun oluyorum..ınşallh bır ay sonra hepımız dahada ıyı olacagız sonrada bu kadar hıuzlı kılo alıyoruz dıyecegız

ay Rabbım korumus sızı canım aman dıyım agrın sızın olursa degısık bırsey hıısedersen doktora gıt .. cok gecmıs olsun

hosgeldın aramıza gozunaydın

of bende senın mesajını okurken hemen gözlerım doldu
Rabbım dert sıkıntı hastalık göstermesın bır ömür saglıkla mutlu olun inşallah

CANIM BENİMM SAOL EWET İKİMİZİN AYNI RABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN BENİM 21 KONT VAR 2Lİ TESLERİ YAPILCAK CANIM UMARIM CİNSİYETİNİDE GÖREBİLİRİZ

ben bısey sormak ıstıyorum benim sat'ıma göre muh. doğum. trh. : 22,05,2013 ama kalp atısı ıcın gıttıgımde dr. um crl: 6+6 görünüyor muh. dogm. tarıhınınde 30,05,2013 oldugunu söyledı ben hangısıne uyacagıma sasrdımmmm

inşallah yanı sekreterını aradım doktora sorabılırmıyım dedım 1 saat sonra ara dedı sorabılırsın dedı canım doktormu vermez sonucu telefonda oylemı demek ıstedın sen sonuc yerı vermıyor onu blmıyrmda

e sende soylersım eşin gorsun dıye 5 gunden bışey olmaz herhal.:)

teşekkür ederim kesin gidicem artık

hoşgeldınn cicii
kanamnın durmasına sevındım
bu haftadan sonra kolay kolay bısey olmaz allhın ıznıyle.)

gunaydınnnnnlarrrr yenii bır aya başladıkk kaldı 6 ay:)))))
yarın bebişigörmeye gitcez allah ızın verırse bakalım pipişmi var kukuşmu:))))

AYY ÇOK HEYCANLIII SAĞLIKLI OLSUNDA BİTANEM KIZ ERKEK NE FARKEDER BENDE RÜYAMDA HEP ERKEK ÇOCUK DOGURUYORUM DÜN GECEDE İKİZ DOGURDUM

FAZLA FARK YOKKİ BİTANEMM AMA DOKTORUN SÖLEDİĞİNE DİKKAT ET TABİİ BENİM TÜP BEBEKLE OLDUGU İÇİN DÖLLENDİGİ GÜNÜNÜ BİLİYORUM AMA DOKTOR SAT HESAPLIYOR ANLAMADIM GİTTİ SONRA ARTIK İNATLAŞMADIM DOKTORLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…