- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
- 163
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.441
inşallah yanı sekreterını aradım doktora sorabılırmıyım dedım 1 saat sonra ara dedı sorabılırsın dedı canım doktormu vermez sonucu telefonda oylemı demek ıstedın sen sonuc yerı vermıyor onu blmıyrmda
teşekkür ederim kesin gidicem artık
hoşgeldınn cicii
kanamnın durmasına sevındım
bu haftadan sonra kolay kolay bısey olmaz allhın ıznıyle.)
canım ben sonuç yerinden ögrenceksin sandımTabiki doktorun söyler
h.buldum canım
Ayyy inşallah bitanemm yaa 3 günde bir pruluton iğne vuruluyorum ve vajinadan aldıgım jellerim var düşmememsi için
:))))) ay cnm napım ıkılı testın stresı bastı
cınsıyet konusuna yonelerek dusunmemeye çalısıorum ınsallah saglıklıdrı bebiş:)
ay rabbım korumus sızı canımaman dıyım agrın sızın olursa degısık bırsey hıısedersen doktora gıt .. Cok gecmıs olsun
hosgeldın aramıza gozunaydın
Of bende senın mesajını okurken hemen gözlerım doldu
rabbım dert sıkıntı hastalık göstermesın bır ömür saglıkla mutlu olun inşallah
ben bısey sormak ıstıyorum benim sat'ıma göre muh. Doğum. Trh. : 22,05,2013 ama kalp atısı ıcın gıttıgımde dr. Um crl: 6+6 görünüyor muh. Dogm. Tarıhınınde 30,05,2013 oldugunu söyledı ben hangısıne uyacagıma sasrdımmmm
hayırlı sabahlar bayram tatiline alışmışım iki gün çalışmadan sonra evde olmak güzel.yalnız ben bu kalça ağrısı ile nasıl başedeceğim bakalım okulda çok ayakta durunca vurmaya başladı benim gibi yaşayan pek yok galiiba
3 tane ayvamı yedim kaldı 6 :)
hadı bakalım bıtırırsın ınsallah :)dün kocam almışta çok sert ,bende gidip birini yiyecem rendeleyim olmaz üzerine biraz şeker tarçın
çünkü bu hamilelikten bu yana elma yiyince midem agrıyor korkuyorum ,ayvada sert
varan 1 kaldı 8 ,15 günde yemem lazım
bır ayvadan bır kac dılım alırsın 9 tamamlamıs olursun canım ameller nıyetlere gore sen yavrun ıcn 9 dıyenıyetına almıssın nasılsaBen bayramda kocaman bir ayva vardı annem dilimlere kesti kesti verdii
En fazla 4-5 dilim yemişimdir
Okadar kocamandı ki tek başıma yesem sıkışır kalırdımm
Bende dilimlerden yedimm
Şimdi bu 4-5 dilimi 1 tane diye mi sayıyorumm
Zira ne eksik ne fazla olcak demişlerdiii
Nasıl ayarlıcam şimdi benn
Bugünde yanıma aldım bir tane
Öğle yemeğinden sonra yiyeceğim
kız toplam 9 adet, günde 9 tane yersek başka bişey yiyemezdik senin de az kalmış sende bence minik sarı olanlardan seçip yemeye başla bi de hamileyken yusuf suresini okuyun diyolar..henüz okuyamadım ama okuyacam inşallah..tanıdığım bir hoca vardı hamileyken her ay bir hatim yapmıştı..ayy bizde her gün 1 yasin mi okusak bebeğimiz hayırlı bi evlat olsun diye...şimdiden korkuyorum ben, ya büyüyünce asi olur beni dinlemezse diye :2:
peki kızlar bu ayvayı çiğ değil de pişmiş yesek olur mu? ben çiğ yiyince boğazıma diziliyor...
aynen canım bende işe getirdim..minik bişeydi zaten içi de çürük çıktı çürük kısmı kesip yedim çabuk bitti..bi tane daha getirseymişim yermişim :) benimde bi tane yerken eşime vermiştim bende onu saymasam mı acaba..
doktorum oyle demıstı bana cnm
bende o iğneden haftada bır yaptırmıstım ıkı hafta kadar
jelıde once bire dusurup sonra bırakcam haftaya ınsallah:)
ah su kalca agrısı bendede oluyor cok yorulunca etımde degılde sankı ta ıcerde kemıge yakın
afıyet olsun :)
hadı bakalım bıtırırsın ınsallah :)
bır ayvadan bır kac dılım alırsın 9 tamamlamıs olursun canım ameller nıyetlere gore sen yavrun ıcn 9 dıyenıyetına almıssın nasılsa
40 gunde 1 hatım okuncakmıs ben hatım baslamıstım bıraktım 4. ay dolmadan 40 gune bıtıcek sekılde yenıden hatım baslıyorum
yavrum dogdugundada tanıdıgım hafızlar var gelmeyı kabu e derse ılk ucgun hatım ındırmek cok ıyı cocugun yanında onalrı getırtıcem
pişmiş yenirmi bilemıyorum canım ve bende hıc sevmem ayvayı dısımde tel var elmayı bıle mınık parcalar halınde yıyorum ayvayı bakalım nasıl yıcem
onu sayma canım
bır parca verdıysen fazladan bır parca yersın
evet canım.ıyı bı doktorsa kesın bılır o tarıhe kadar.ben yarın serum alacagım o arada bebegıde goruruz.15 gune bır nede olsa seruma gıdıyorum doktor gel bebegıde gorelım dıyor valla hayır demıyorum.:)CANIM BENİMM SAOL EWET İKİMİZİN AYNIRABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN BENİM 21 KONT VAR 2Lİ TESLERİ YAPILCAK CANIM UMARIM CİNSİYETİNİDE GÖREBİLİRİZ
hadı bakalım hayırlısı olsun.ogrenırsın epey omuşsun.sorma aynı dert bende de var bende haftaya gidicem 2li test için hemde cinsiyet öğrenirim inş bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum içimede erkek doğuyo bakalım hayırlısı sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da hç önemli değil
hımm demek bıde ısmı var .ıyı yorum yapan bırıne danışmak lagzım ama ben oyle ruya gordum dıye koymazdım.kızlar bide bişey diycem 3 kez rüyamda bebeğimin adını çınar koyuyorum aklımda hiç böyle bi isim yoktu ben erkek olursa göktuğ kız olursa hazal diyodum ama daha cinsiyette belli olmadı ama rüyamda hep çınar koyuyorum siz ne dersiniz.......
kızlar merhaba yogunluk nedenıyle gıremıyorum nasılsınız öncelikle hepimize mutlu hamilelikler diliyorum doktorumuzdaydık bugün herşey yolundaymış çok şükür küçük fıstıgımız YAĞMUR'UMUZ geliyomus cok sevindik babamızla inş sag salim kucagımıza alırız hepimiz....çok öpüyrum sizleri
aynen canim elleyince agrimiyor zaten icerde solda benimki de ilerde zorluk cikaracak gibi duruyo neyse bebisler saglikla buyusun de bulantim yok zaten cok sukur seninki nasil basladi ben evi supurup sildim diye basladi ve gecmedi bir daha
ah su kalca agrısı bendede oluyor cok yorulunca etımde degılde sankı ta ıcerde kemıge yakın
afıyet olsun :)
hadı bakalım bıtırırsın ınsallah :)
bır ayvadan bır kac dılım alırsın 9 tamamlamıs olursun canım ameller nıyetlere gore sen yavrun ıcn 9 dıyenıyetına almıssın nasılsa
40 gunde 1 hatım okuncakmıs ben hatım baslamıstım bıraktım 4. Ay dolmadan 40 gune bıtıcek sekılde yenıden hatım baslıyorum
yavrum dogdugundada tanıdıgım hafızlar var gelmeyı kabu e derse ılk ucgun hatım ındırmek cok ıyı cocugun yanında onalrı getırtıcem
Pişmiş yenirmi bilemıyorum canım ve bende hıc sevmem ayvayı dısımde tel var elmayı bıle mınık parcalar halınde yıyorum ayvayı bakalım nasıl yıcem
onu sayma canım
bır parca verdıysen fazladan bır parca yersın
herkeslere merhabalar. Allah nazarlardan korusun herkesin işleri yolunda çok şükür. ben de yarın gidicem kontrole hem de ikili test için. herkesin 12. haftadan hemen sonra belli olmuş cinsiyeti. merak ettim ben de hemen belli oluyor mu ki? ben 3,5 aylıkken belli olur diyordum. benim de 12. haftam bitiyor bugün acaba yarın benim de belli olur mu ki? bir de yanılma payı olabilir mi? ayyy heyecan yaptım
herkeslere merhabalar. Allah nazarlardan korusun herkesin işleri yolunda çok şükür. ben de yarın gidicem kontrole hem de ikili test için. herkesin 12. haftadan hemen sonra belli olmuş cinsiyeti. merak ettim ben de hemen belli oluyor mu ki? ben 3,5 aylıkken belli olur diyordum. benim de 12. haftam bitiyor bugün acaba yarın benim de belli olur mu ki? bir de yanılma payı olabilir mi? ayyy heyecan yaptım
ayyy seni gözümde hayal ettim de ne kadar tatlısındır. Hem teller var. Hem hamilesin...tel benim de vardı çocukken.o yüzden sempatik buluyorum...
canım ıyı bı doktor gorebılır.ama bu haftalardada yanılma fazla olabılıyo.yanı tamamen bebegın duruş pozısyonu ve doktorla alakalı.benım ıkıncı kıızmda 14.haftalıkken kesın erkek demıştı.ama 16.haftamda kesın kız oldu.yanı ıyı bakan goruru.ama soylemek için cevreye ıkıncı kez aynı cınsıyetı dıyene kadar bence beklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?