2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım ben sonuç yerinden ögrenceksin sandım Tabiki doktorun söyler

hoşgeldınn cicii
kanamnın durmasına sevındım
bu haftadan sonra kolay kolay bısey olmaz allhın ıznıyle.)

h.buldum canım

Ayyy inşallah bitanemm yaa 3 günde bir pruluton iğne vuruluyorum ve vajinadan aldıgım jellerim var düşmememsi için

doktorum oyle demıstı bana cnm
bende o iğneden haftada bır yaptırmıstım ıkı hafta kadar
jelıde once bire dusurup sonra bırakcam haftaya ınsallah:)

:))))) ay cnm napım ıkılı testın stresı bastı
cınsıyet konusuna yonelerek dusunmemeye çalısıorum ınsallah saglıklıdrı bebiş:)

sorma aynı dert bende de var bende haftaya gidicem 2li test için hemde cinsiyet öğrenirim inş bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum içimede erkek doğuyo bakalım hayırlısı sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da hç önemli değil

amin cnm bnm hiçbirimize inş
en önemliside bebişlerimize

sen en baştaki doğum tarihine göre devam et
çünkü her kontrolde değişiyo bebeğin gelişimine göre söylüyorlar ya haftayı
kimi önden gider kimi geriden..

ah su kalca agrısı bendede oluyor cok yorulunca etımde degılde sankı ta ıcerde kemıge yakın

3 tane ayvamı yedim kaldı 6 :)

afıyet olsun :)

hadı bakalım bıtırırsın ınsallah :)

bır ayvadan bır kac dılım alırsın 9 tamamlamıs olursun canım ameller nıyetlere gore sen yavrun ıcn 9 dıyenıyetına almıssın nasılsa

40 gunde 1 hatım okuncakmıs ben hatım baslamıstım bıraktım 4. ay dolmadan 40 gune bıtıcek sekılde yenıden hatım baslıyorum
yavrum dogdugundada tanıdıgım hafızlar var gelmeyı kabu e derse ılk ucgun hatım ındırmek cok ıyı cocugun yanında onalrı getırtıcem

peki kızlar bu ayvayı çiğ değil de pişmiş yesek olur mu? ben çiğ yiyince boğazıma diziliyor...

pişmiş yenirmi bilemıyorum canım ve bende hıc sevmem ayvayı dısımde tel var elmayı bıle mınık parcalar halınde yıyorum ayvayı bakalım nasıl yıcem

onu sayma canım
bır parca verdıysen fazladan bır parca yersın

kızlar bide bişey diycem 3 kez rüyamda bebeğimin adını çınar koyuyorum aklımda hiç böyle bi isim yoktu ben erkek olursa göktuğ kız olursa hazal diyodum ama daha cinsiyette belli olmadı ama rüyamda hep çınar koyuyorum siz ne dersiniz.......

Son düzenleme:
kızlar merhaba yogunluk nedenıyle gıremıyorum nasılsınız öncelikle hepimize mutlu hamilelikler diliyorum doktorumuzdaydık bugün herşey yolundaymış çok şükür küçük fıstıgımız YAĞMUR'UMUZ geliyomus cok sevindik babamızla inş sag salim kucagımıza alırız hepimiz....çok öpüyrum sizleri

aynen canim elleyince agrimiyor zaten icerde solda benimki de ilerde zorluk cikaracak gibi duruyo neyse bebisler saglikla buyusun de bulantim yok zaten cok sukur seninki nasil basladi ben evi supurup sildim diye basladi ve gecmedi bir daha

CANIM BENİMM SAOL EWET İKİMİZİN AYNI RABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN BENİM 21 KONT VAR 2Lİ TESLERİ YAPILCAK CANIM UMARIM CİNSİYETİNİDE GÖREBİLİRİZ
evet canım.ıyı bı doktorsa kesın bılır o tarıhe kadar.ben yarın serum alacagım o arada bebegıde goruruz.15 gune bır nede olsa seruma gıdıyorum doktor gel bebegıde gorelım dıyor valla hayır demıyorum.:)

hadı bakalım hayırlısı olsun.ogrenırsın epey omuşsun.

hımm demek bıde ısmı var .ıyı yorum yapan bırıne danışmak lagzım ama ben oyle ruya gordum dıye koymazdım.

maşallh.yagmurunuz hoşgelmışşş.

1,5 ay sonra ilk kez sebze yemegı yedım.dedımya ıyı hıssedıyorum dıye.allahım gecsın ne olur..

herkeslere merhabalar. Allah nazarlardan korusun herkesin işleri yolunda çok şükür. ben de yarın gidicem kontrole hem de ikili test için. herkesin 12. haftadan hemen sonra belli olmuş cinsiyeti. merak ettim ben de hemen belli oluyor mu ki? ben 3,5 aylıkken belli olur diyordum. benim de 12. haftam bitiyor bugün acaba yarın benim de belli olur mu ki? bir de yanılma payı olabilir mi? ayyy heyecan yaptım

aynen canim elleyince agrimiyor zaten icerde solda benimki de ilerde zorluk cikaracak gibi duruyo neyse bebisler saglikla buyusun de bulantim yok zaten cok sukur seninki nasil basladi ben evi supurup sildim diye basladi ve gecmedi bir daha

ayakta cok durunca kendımı yorunca gelıyor ağrı bı gece yatakta bıle donemedım kasılıp kaldım esım döndürdü
ama hamılelık oncesıde arada enderde olsa o bolgeye agrı gelıyordu dogum sonrası bı baktırıcam ne var nıye boyle oluyor ...

ayyy seni gözümde hayal ettim de ne kadar tatlısındır. Hem teller var. Hem hamilesin...tel benim de vardı çocukken.o yüzden sempatik buluyorum...

canım ıyı bı doktor gorebılır.ama bu haftalardada yanılma fazla olabılıyo.yanı tamamen bebegın duruş pozısyonu ve doktorla alakalı.benım ıkıncı kıızmda 14.haftalıkken kesın erkek demıştı.ama 16.haftamda kesın kız oldu.yanı ıyı bakan goruru.ama soylemek için cevreye ıkıncı kez aynı cınsıyetı dıyene kadar bence beklemek.

bazen göremıye bılıyorlar bu yuzden ben randevuma gıdebıldıgım kadar gec gıtcem garantı olsun dıye:)
ama tabı bu aylarda yanılma payıda cok yuksek doktorun tecrubesıyle alakalı yengem bır ayı kaldı doguma
nasıl doktorsa hala anlıyamadım kızı olcak dedı 5.ayında ama bu son aylarda kendını gostermemıs erkek cok ıstıyordu hala umutla beklıyor
belkıde yengem abartıyor boyle bı huyu malesef var cunku bı cocuk 4. ayındna sonra gosterır kendını ya kızmı erkekmı dıye
gelecek ay kesınlesır canım cınsıyette bu ay tutturabılırse doktorlar:)

ayyy seni gözümde hayal ettim de ne kadar tatlısındır. Hem teller var. Hem hamilesin...tel benim de vardı çocukken.o yüzden sempatik buluyorum...

kendımı pek tatlı hıssetmıyorum malesef :) dısler zatı hamılelıkte zayıflıyor tel ıkı katı bu surcı hızlandırıyor
bırde dısetlerım cok hassasmıs ıkı gun once durup dururken okadar kan geldıkı dıstellerımden bıseyde yemıyordum bı anda oldu
bıranonce tedavı bıtse dıcem ama daha cok var hamıle oldugumu ogrendıgım ıcn 3 ay ara verıldı tedavıye alt dıslerede takılcak gelecek ay
ozman yandım ıste hıc bısey yıyemem agzımı acamam :)
sımdı dıslerın nasıl tel tedavısı ıse yaradımı bende alt cene gerı ust dısler onde tek korkum tedavı bıtınce gerı gelen on dısler yenıden cıkarmı

kesınlıkle katılıyorum sımdı doktor desede dıger randevudakı sonucu etrafa bıldırıcem
kendı anneme ve ablalarıma derım cunku fecı baskı yaparlar soylıyeyım dıye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…