2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ss
onceden incitmismiydin acaba internette rahim genisliyor diye okumustum kendi doktoruna a bir sor gidince bide sut urunlerini fazla tuketmeye calis kalsiyum eksikliginden oluyormus kiminde

evet haklıısn baskı bended olur ama dememeye nıyetlıyım.ıkıncıde yok erkek yok sonra kız oldu ay herkesın kafası karıştı.bu sefer ıyıce kesınleşene kadar kararlıyım dememekte.

benim çok kötüydü dişlerim hep çarpıktı.sonunu kadar tedaviye devam ettim. şimdi çok memnunum. Hiç birşey kalmadı.

benim geçen hafta erkek gibi dedi doktor.kız-erkek hiç ferketmz.ama kv'e inat erkek olmasın istiyorum.çünkü eşimin 3kız kardeşi var. Kendisi tek erkek.allahım günah yazmasın.yine de sağlıklı olsun da.farketmez ikisi de bizim...

evet haklıısn baskı bended olur ama dememeye nıyetlıyım.ıkıncıde yok erkek yok sonra kız oldu ay herkesın kafası karıştı.bu sefer ıyıce kesınleşene kadar kararlıyım dememekte.

nası kesin erkek sora kız dedi yaf mesela nası bi kesinlik yüzde kaç demişti hatırlıyomusun hani bizede doktor erkek dediği için meraklanım şimdi

git git hiç düşünme, eşin bu halini bi daha göremeyecekki ufaklığın..sonucu veren yeri arayıp sana mail yada fax atmalarını istesen olmaz mı sonra çıktı alırsın mailden onu gösterirsin doktora..yada değerlerini telefondan öğrenebilirsin..doktor niye geldin dese bile boşver kimin umurunda işini yapsın bebişe baksın

merhaba güzel anneler bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim bugün 10+2 ama 9+3 çıktı doktor merak etme bağdaş kuruyo onun için küçük çıkmış olabilir dedi allahım ne kadar büyük bu bebekler bi mucize allahın bize armağanı ellerini dirseğini herşeyini gördüm çok güzel kalbi nasıl güçlü atıyo bide sanslıymışım yüzü bize dönüktü ulturason fotorafında yüzü bile belli uzun yüzlü olcak burnu aynı benimki gibi küçücük herseyi belli fotorafını da göstercem bebişimin size teyzeleri:)

Öğle yemeğimizi yedikk
1 orta ayvamızıda yediikkk
Veee çoooookk susadımmm
Ama suyu içersemdee bu sefer tam ayvayı yerimm
Sıkım sıkım sıkışırımm çatlarımm
Ayvanın ardından su içilmezmiş bayanlar buarada sıkıştırırmışşş

Son düzenleme:
cevaplar için teşekkürler kızlar bakalım yarın ne dicel dr. çenemi tutabilirim inşallah bir sonraki randevuya kadar

Aklıma yenı geldı sızlerle paylasmak ıstedım :) dun aksam mandalina yıyodm mevsımı oldugu ıcın canınzn cekmycegnı dusundugm ıcın meyvenn ısmını yazdm kızlar dilimin yanında kucucuk bı mandalına dılımı vardı yavru mandalına kücücüktü görünce o dilimi yemek ıstemedım ağladım eşime bizim yavrumzda bukadrcıktı dedm cok duygulandım cok agladım esimde agladıgın seye bak summ ver ben yerim dedı :26: sonra yanındakı yapışık oldugu dilimide yiyemedim bak buda annesı gıbı dedım hamıleymıs dedım nasıl sacmaladım bılmıyorm :44: Eşim aldı ikisinide ağzına attı sonra ODUN

Maşallah canm benm Merakla bekliyorum

ss

onceden incitmismiydin acaba internette rahim genisliyor diye okumustum kendi doktoruna a bir sor gidince bide sut urunlerini fazla tuketmeye calis kalsiyum eksikliginden oluyormus kiminde

ılk ıkı ay rahım genıslemesınden agrılar oluyor o agrılar sureklı vardı onalr rahımde bu kalca agrısı canım farklı ..
ama tabıkı doktoruma sorucam gıttıgımde

basına gelmıs bılıyorsun :) kımısı dogumda doktorun yanıldıgını öğrenıyor kı en kotusude bu :)

benim çok kötüydü dişlerim hep çarpıktı.sonunu kadar tedaviye devam ettim. şimdi çok memnunum. Hiç birşey kalmadı.

darısı basıma inşallah

aa bılmıyordum öylemı bak bunu demen ıyı oldu :) dun mıdem fecı yanma vardı cıkamadım dısarı bırazdan cıkıcam
ayva avına tabı en kucuklerınee :)

off ya yok ben dayanamıcam doktorun dedıgı gun gıdıcem ya bu gıdısle :)
ne guzel yavrunu gördün gelecek randevularda cocugun gelısımı kac gunluk oldugu daha netlesıyor
bendede 1.5 hafta gerıde demıstı doktor bakalım bu sefer ne dıcek

oy canım senı anlıyorum bende kucuk kedı gordum ıkı gun once dısarda ay seslı seslı nasıl sevıyorum
sen benım yavrumun arkadasımızın ne mınıcıksın dıye Allahtan sokakta kımse yoktu delı dıceklerdı bana:)

Sennkide güzelmiş canım wlla okuynca cok duygulandm seni canlandrdm gozmde :):) Şu aylar bi geçseydi 7. 8. ayımıza bı gelseydk Bizimde randevu 16snde bnde dayanamıyorm hemen gidip görmek istiyorm Kendime de sizlere de dua ediyorum Allah yardımcımz olsn :)

şükür geçmişi okumayı bitirdim arkadaşa bebek sevmeye gidecem daha paşası mayısta doğdu

cok guzelmıss cnmm bende travel sıstem bebek arabalarına bakıyorum cok hosuma gıdıyor ınsallah allah almaya nasıpeder
inş canım o zaman ki maddi durumumuz el verir gerçi kayınpeder ben alacam diyor da bakalım

çok geçmiş olsun canım içimizde can taşıyınca daha bir hassas oluyoruz yolda falan biri karnıma çarpacak diye aklım çıkıyor benim de

ahh canım ya allah sizi birbirinizden ayırmasın bebeklerinizle mutlu mesut yaşarsınız inş.

inş canım bir an önce geçer bu bulantılar hamile kalmadan önce kuzenım geliyordu aklıma kız 9 ay boyunca sağa sola her yere kusa kusa geçirdi hamileliğini inş bizler öyle olmayız

olmaz mı canım ben varım gecen hafta istanbuldan ankaraya geldim bir baktım lekelenme var istanbuldaki doktoruma aradım düşük başlangıcı olabilir dedi nasıl uzuldum anlatamam ( 4 ay önce de kahverengi lekelenmeyle düşük olmuştu) neyse aynı gun konyaya geçince hemen doktora gittim ultrsona aldı melegim çok iyiyd rahim içinde kanaman var dedi iğneyle ilaç verdi 2 gun geçmedi 3. gun hiç kalkmadan yattım şükür o gün bitti dikkatli olmak lazım pazartesi de kontrole gittik şükür risk kalmamıştı ama ben her ihtimale karşı 3 tane daha iğne istedim şükür şimdi iyiyiz
dikkat et kendine bol bol dinlen rabbimin izniyle bişey olmaz bir de lekelenme varken kesinlikle birlikte olmayın dedi doktorum 10 gün yasak koydu

Son düzenleme:

Gözümde canlandırdım o halinizii hem çok sevimlii bir okadardaa çok komik geldii
Mandalinanın yavrusuuu
Bizde hepimiz mandalinayız
Güldüm güldüm güldümm
Deli diye bakıyorlarr Çok yaşa sen emii

gönül isterki birde yüzyüze tanışşak
istanbulda olanlar ne dersınız ? hamıleler cıkartması yapartık bulustugumuz yerde:)

aa bılmıyordum öylemı bak bunu demen ıyı oldu :) dun mıdem fecı yanma vardı cıkamadım dısarı bırazdan cıkıcam
ayva avına tabı en kucuklerınee :)

Teyzem demişti canımm
Oda hamileyken bi kocabaş ayvayı yemiş
Üstüne lıkır lıkır suyu içmişş
Hoppp hastaneyee
Doktor ne yaptınn çatlamak mı istiyorsun demişş
Su içilmez ayvanın ardından demişş
Banada amann sakın dedii
Oyüzden de temkinli yiyorum ayvayı
Dilim dilim dinlenerekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…