- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.461
ayakta cok durunca kendımı yorunca gelıyor ağrı bı gece yatakta bıle donemedım kasılıp kaldım esım döndürdü
ama hamılelık oncesıde arada enderde olsa o bolgeye agrı gelıyordu dogum sonrası bı baktırıcam ne var nıye boyle oluyor ...
kendımı pek tatlı hıssetmıyorum malesef :) dısler zatı hamılelıkte zayıflıyor tel ıkı katı bu surcı hızlandırıyor
bırde dısetlerım cok hassasmıs ıkı gun once durup dururken okadar kan geldıkı dıstellerımden bıseyde yemıyordum bı anda oldu
bıranonce tedavı bıtse dıcem ama daha cok var hamıle oldugumu ogrendıgım ıcn 3 ay ara verıldı tedavıye alt dıslerede takılcak gelecek ay
ozman yandım ıste hıc bısey yıyemem agzımı acamam :)
sımdı dıslerın nasıl tel tedavısı ıse yaradımı bende alt cene gerı ust dısler onde tek korkum tedavı bıtınce gerı gelen on dısler yenıden cıkarmı
kesınlıkle katılıyorum sımdı doktor desede dıger randevudakı sonucu etrafa bıldırıcem
kendı anneme ve ablalarıma derım cunku fecı baskı yaparlar soylıyeyım dıye:)
kendımı pek tatlı hıssetmıyorum malesef :) dısler zatı hamılelıkte zayıflıyor tel ıkı katı bu surcı hızlandırıyor
bırde dısetlerım cok hassasmıs ıkı gun once durup dururken okadar kan geldıkı dıstellerımden bıseyde yemıyordum bı anda oldu
bıranonce tedavı bıtse dıcem ama daha cok var hamıle oldugumu ogrendıgım ıcn 3 ay ara verıldı tedavıye alt dıslerede takılcak gelecek ay
ozman yandım ıste hıc bısey yıyemem agzımı acamam :)
sımdı dıslerın nasıl tel tedavısı ıse yaradımı bende alt cene gerı ust dısler onde tek korkum tedavı bıtınce gerı gelen on dısler yenıden cıkarmı
kesınlıkle katılıyorum sımdı doktor desede dıger randevudakı sonucu etrafa bıldırıcem
kendı anneme ve ablalarıma derım cunku fecı baskı yaparlar soylıyeyım dıye:)
canım ıyı bı doktor gorebılır.ama bu haftalardada yanılma fazla olabılıyo.yanı tamamen bebegın duruş pozısyonu ve doktorla alakalı.benım ıkıncı kıızmda 14.haftalıkken kesın erkek demıştı.ama 16.haftamda kesın kız oldu.yanı ıyı bakan goruru.ama soylemek için cevreye ıkıncı kez aynı cınsıyetı dıyene kadar bence beklemek.
evet haklıısn baskı bended olur ama dememeye nıyetlıyım .ıkıncıde yok erkek yok sonra kız oldu ay herkesın kafası karıştı.bu sefer ıyıce kesınleşene kadar kararlıyım dememekte.
arkadaşlar size bişi sorucam lütfen bana fikir verinnn
19unda test yaptırdım ıkılı
doktorum 20 gun sonra gel demıstı
sonucum 12 sonra cıkacaktı yarın 15 gun olucak ve ben hastaneye gıtmek ıstıyorum sızce once gıtsem olurmu neden geldın dermı ?
Bırde sonucu veren yerı aradım bıraz once sonuc cıkmıs
sonucumu ogrenmek ıcın telefon etsem uygun olurmu arasam olurmu sımdı doktorumu yoksa yarını mı beklesem sız olsanız neyaparsınız hangısı sızce uygun olur kafam karıstı
bırde yarın erkenden gtmek ıstememın nedenı esım goreve gıdıcek ve bır muddet olmıcak ultrasyonda bırdaha gorsun ıstıyorum bebegımızı ve cınsıyetını ogrebebılırsek dıye umut eedıyorum ayrıcada sonucu cok merak edıyorum sızce ne yapmalıyım lutfen yardım
merhaba güzel anneler bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim bugün 10+2 ama 9+3 çıktı doktor merak etme bağdaş kuruyo onun için küçük çıkmış olabilir dedi allahım ne kadar büyük bu bebekler bi mucize allahın bize armağanı ellerini dirseğini herşeyini gördüm çok güzel kalbi nasıl güçlü atıyo bide sanslıymışım yüzü bize dönüktü ulturason fotorafında yüzü bile belli uzun yüzlü olcak burnu aynı benimki gibi küçücük herseyi belli fotorafını da göstercem bebişimin size teyzeleri:)
ss
onceden incitmismiydin acaba internette rahim genisliyor diye okumustum kendi doktoruna a bir sor gidince bide sut urunlerini fazla tuketmeye calis kalsiyum eksikliginden oluyormus kiminde
evet haklıısn baskı bended olur ama dememeye nıyetlıyım .ıkıncıde yok erkek yok sonra kız oldu ay herkesın kafası karıştı.bu sefer ıyıce kesınleşene kadar kararlıyım dememekte.
benim çok kötüydü dişlerim hep çarpıktı.sonunu kadar tedaviye devam ettim. şimdi çok memnunum. Hiç birşey kalmadı.
Öğle yemeğimizi yedikk
1 orta ayvamızıda yediikkk
Veee çoooookk susadımmm
Ama suyu içersemdee bu sefer tam ayvayı yerimm
Sıkım sıkım sıkışırımm çatlarımm
Ayvanın ardından su içilmezmiş bayanlar buarada sıkıştırırmışşş
merhaba güzel anneler bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim bugün 10+2 ama 9+3 çıktı doktor merak etme bağdaş kuruyo onun için küçük çıkmış olabilir dedi allahım ne kadar büyük bu bebekler bi mucize allahın bize armağanı ellerini dirseğini herşeyini gördüm çok güzel kalbi nasıl güçlü atıyo bide sanslıymışım yüzü bize dönüktü ulturason fotorafında yüzü bile belli uzun yüzlü olcak burnu aynı benimki gibi küçücük herseyi belli fotorafını da göstercem bebişimin size teyzeleri:)
Aklıma yenı geldı sızlerle paylasmak ıstedım :) dun aksam mandalina yıyodm mevsımı oldugu ıcın canınzn cekmycegnı dusundugm ıcın meyvenn ısmını yazdm kızlar dilimin yanında kucucuk bı mandalına dılımı vardı yavru mandalınakücücüktü görünce o dilimi yemek ıstemedım ağladım eşime bizim yavrumzda bukadrcıktı dedm cok duygulandım cok agladım esimde agladıgın seye bak summ ver ben yerim dedı :26: sonra yanındakı yapışık oldugu dilimide yiyemedim bak buda annesı gıbı dedım hamıleymıs dedım nasıl sacmaladım bılmıyorm :44: Eşim aldı ikisinide ağzına attı sonra ODUN
off ya yok ben dayanamıcam doktorun dedıgı gun gıdıcem ya bu gıdısle :)
ne guzel yavrunu gördün gelecek randevularda cocugun gelısımı kac gunluk oldugu daha netlesıyor
bendede 1.5 hafta gerıde demıstı doktor bakalım bu sefer ne dıcek
oy canım senı anlıyorum bende kucuk kedı gordum ıkı gun once dısarda ay seslı seslı nasıl sevıyorum
sen benım yavrumun arkadasımızın ne mınıcıksın dıye Allahtan sokakta kımse yoktu delı dıceklerdı bana:)
inş canım o zaman ki maddi durumumuz el verir gerçi kayınpeder ben alacam diyor da bakalımcok guzelmıss cnmm bende travel sıstem bebek arabalarına bakıyorum cok hosuma gıdıyor ınsallah allah almaya nasıpeder
günaydınlar,
bu sabah servisimiz kaza yaptı ve ben ikinci sırada oturuyordum baya bir korktum
çok şükür ciddi bir hasar olmadı ama benim ödümü koparmaya yetti, kazadan beri kramplar başladı kasıklarımda
Allah hayırlara çıkarsın Inşallah,
dün akşam kuzey güney başlarken uyudum biterken uyandımyatağa yatar yatmaz da devam ettim uyku konusunda Maşallah'ım var
sürekli uyuyabilirim
Slm millet
gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde
akşam tek seyretmeye çalıştığım dizinin yarısında uyudum yine :/
ama başındada komik bişi oldu yani traji komik
kuzey-güneyi seyredenler bilir
adamın sevdiği başkasıyla evleniyo
bu da dert mi diyen komserde eşini depremde kaybettiğini anlatıyo
ama o mu çok güzel anlattı bizmi çok dizinin içindeydik bilemiyorum
ben salya sümük kocişin moral gitti falan bi zor toparladık kendimizi
cnm bnm bide daha önce yaşamışlığımdan dolayı daha bi 5 yıl kanser riskim var ya
o aklına geldi kendine bakacaksın beni bırakmayacaksın falan :26:
Herhalde ilk defa onu bu kadar duygusallaşmış gördüm :)
hamilelik hormonlarım sanırım onada bulaştı
inş canım bir an önce geçer bu bulantılar hamile kalmadan önce kuzenım geliyordu aklıma kız 9 ay boyunca sağa sola her yere kusa kusa geçirdi hamileliğinigünaydın kızlar. dün çok kötü bir gün geçirdim. sizlerle paylaşırsam rahatlarım belki. bulantılarımın azaldığını düşünürken dün yine işyerinde başladı. zaten ne oluyorsa işyerinde oluyor. herşey ama herşey kokuyor. lokma yiyemiyorum akşama kadar. eşimle aynı yerde çalışıyoruz. eve geliyoruz bir de onun öğrencileri geliyor eve. dün duş bozulmuş evde yemek yok akşam 8e kadar da dersi var diğer odada. bulantıdan kaldıramıyorum kafayı. açlıktan midem yapıştı. duşa girmek istiyorum bozuk. ağlama krizine girdim. çok çaresiz hissettim kendimi. öğrencisi gidince de bağırıp çağırmaya başladım resmen sinir krizi geçirdim. daha sonra bir lokantaya gitik. tam bişeyler yerken dışarı attım kendimi. bir güzel çıkardım ne yediysem. hem de yolun ortasına. çok kötüydü. eve geldik duşu onardı eşim allahtan. sabah gene başladı bulantılar işe gelince. hayırlısı olsun bakalım sonumuz. ne zaman bitecek bu bulantılar ve kusmalar merakla bekliyorum. benim gibi olan varsa sabır versin hepinize. buna da şükür en azından bebişim sağlıklı.
günaydın kızlar dün lekelenmem oldu hemen dra gittim..ultrasonda meleğimi gördüm çok şükür bişeyi yok onu ultrasonda görünce göz yaşlarımı tutamadımburnu dudakları gözleri belli hareketliydi çok mutlu oldum ..progestan ile suda eritmeli bir ağrı kesiciye başladık...kesildi lekelenme İNŞALLAH bidaha olmaz..böyle lekelenme yaşayan varmı..RABBİM MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN..
Aklıma yenı geldı sızlerle paylasmak ıstedım :) dun aksam mandalina yıyodm mevsımı oldugu ıcın canınzn cekmycegnı dusundugm ıcın meyvenn ısmını yazdm kızlar dilimin yanında kucucuk bı mandalına dılımı vardı yavru mandalınakücücüktü görünce o dilimi yemek ıstemedım ağladım eşime bizim yavrumzda bukadrcıktı dedm cok duygulandım cok agladım esimde agladıgın seye bak summ ver ben yerim dedı :26: sonra yanındakı yapışık oldugu dilimide yiyemedim bak buda annesı gıbı dedım hamıleymıs dedım nasıl sacmaladım bılmıyorm :44: Eşim aldı ikisinide ağzına attı sonra ODUN
Sennkide güzelmiş canım wlla okuynca cok duygulandm seni canlandrdm gozmde :):) Şu aylar bi geçseydi 7. 8. ayımıza bı gelseydkBizimde randevu 16snde bnde dayanamıyorm hemen gidip görmek istiyorm Kendime de sizlere de dua ediyorum Allah yardımcımz olsn :)
şükür geçmişi okumayı bitirdim arkadaşa bebek sevmeye gidecem daha paşası mayısta doğdu
aa bılmıyordum öylemı bak bunu demen ıyı oldu :) dun mıdem fecı yanma vardı cıkamadım dısarı bırazdan cıkıcam
ayva avınatabı en kucuklerınee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?