- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.661
günaydın hanımlarr çok güzel bi gün olsun inş. hepimize...:)))
salı günü doktor kontrolüm vardı ikili tette yapıldı. sonucunu bugün alıcam inşallah..
ultrasondaki görüntüsü inanılmazdı.. çok güzeldi... elleri ayakları hareketleri insan inanamıyor bu benim karnımda mı die..
veee bebişimin cinsiyetini bende öğrendimm.
oğluşumuz olucakmışş...
hani derler ya anne hisseder die.. ben hep kız çocuklarını severdim ve kızım olmasını çok istemiştimm.
ama bebişimin erkek olduğunu hissetmiştim..
allah hepimizin minik meleklerine sağlık sıhat versin inşallahh.
baş ağrısını zaman zaman bende yaşıyorum. eğer evdeysem biraz uyumak ve buz torbası gerçekten işe yarıyor.
ama işte olduğum zamanlarda katlanılmaz hal alıyor ve çözüm olarak parol.dan başka seçenek kalmıo malasef
bende mayıs annesiyim =) haftaya 2 li teste gidicem.alttan ultrasonla bakılmıyor dimi.sadece kan tahlili ve ense ölçümü yapılıyor diye biliyorum ama korkuyorum alttan bakılır mı diye.bu arada göbeğim çıktı biraz 2 kilo aldım.sizin kilolarınız nasıl?birde çatlaklar için badem yağı kullanan var mı?çok mu soru sordum
takvimimde bugun ilk 3 ay bitti diyor
daha once 12. haftada birinci trimester bitti demisti
simdi 3 bucuk aylik olmam lazim sanirim
aklim hep karisiyor su hesaplamalarda
takvimimde bugun ilk 3 ay bitti diyor
daha once 12. haftada birinci trimester bitti demisti
simdi 3 bucuk aylik olmam lazim sanirim
aklim hep karisiyor su hesaplamalarda
canım senindemi başın agrıyor :26:
canım alttaki takvimde oynama olabilir en son kont nekadardı ordan hesapla istersen
14+1 14+6 bitine kadar 15. hafta icinde oluyorsuntarihlerimiz aynı sanırım. takvim olayını bnde bir türlü çözemedim.
şimdi 14 haftalık mı yoksa 15 haftalık mı hamileyiz.
Günaydın kızlar :)
Ben ilk bebeğimde çatlaklar için normal bebe yağı kullanmıştım ve 4. ayda falan başlamıştım ve ben de hiç çatlak olmadı ama ben biraz da yapısal olduğunu düşünüyorum açıkçası,hiçbirşey kullanmasam da çatlamaz gibi
günaydın hanımlarr çok güzel bi gün olsun inş. hepimize...:)))
salı günü doktor kontrolüm vardı ikili tette yapıldı. sonucunu bugün alıcam inşallah..
ultrasondaki görüntüsü inanılmazdı.. çok güzeldi... elleri ayakları hareketleri insan inanamıyor bu benim karnımda mı die..
veee bebişimin cinsiyetini bende öğrendimm.
oğluşumuz olucakmışş...
hani derler ya anne hisseder die.. ben hep kız çocuklarını severdim ve kızım olmasını çok istemiştimm.
ama bebişimin erkek olduğunu hissetmiştim..
allah hepimizin minik meleklerine sağlık sıhat versin inşallahh.
baş ağrısını zaman zaman bende yaşıyorum. eğer evdeysem biraz uyumak ve buz torbası gerçekten işe yarıyor.
ama işte olduğum zamanlarda katlanılmaz hal alıyor ve çözüm olarak parol.dan başka seçenek kalmıo malasef
bugun 14. hafta basladi
yani yarin 15. hafat diycek onda sorun yok da
ilk 3 ayi bugun bitirdiniz yazisini okudum simdi takvimimde o yuzden, 12. hafta olunca ilk 3 ay doldu saniyordum
günaydın kızlar..
geçmiş sayfaları çok okuyamadım..sizin de bulantılarınız oldu mu bu haftalarda..ben bulantılarımdan dolayı 1 aydır raporlu yatıyorum..son günlerde biraz hafifliyo gibi ama geçmek bilmedi..hastanede ve evde serum yedim kaç defa beslenemediğim için..önerebileceğiniz şeyler var mı??
burda ankaralalılar bende etlik aşağı eğlence sen nerden
bugun 14. hafta basladi
yani yarin 15. hafat diycek onda sorun yok da
ilk 3 ayi bugun bitirdiniz yazisini okudum simdi takvimimde o yuzden, 12. hafta olunca ilk 3 ay doldu saniyordum
Önerdiği kız ismi Safiye :26:
Erkek Galip
biraz rahatladik sanki di mi
bana da oyle geliyor, dun benim biraz bulantim oldu aksam uzeri ama siddetli degil ara ara gelecek sanirim oyle hissettim
onun haricinde hersey normal gibi gorunuyor
bakalim bugun doktor kontrolum var
mide hic bos kalmamali
azar azar da olsa yemelisin surekli birsey
uzun sure ac kalip yersen zaten cikarirsin surekli
ben azar azar yemeye baslaigim anda normale donmeye basladim
benim de 11. 12. 13. haftalarim cok cok zordu
hic beslenemedim pilav, makarna, patates disinda
ama simdi iyiyim
bir de firinda ekmek kizartirsan ve peynirle yersen bulantiya iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?