2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın hanımlarr çok güzel bi gün olsun inş. hepimize...:)))
salı günü doktor kontrolüm vardı ikili tette yapıldı. sonucunu bugün alıcam inşallah..
ultrasondaki görüntüsü inanılmazdı.. çok güzeldi... elleri ayakları hareketleri insan inanamıyor bu benim karnımda mı die..

veee bebişimin cinsiyetini bende öğrendimm.
oğluşumuz olucakmışş...
hani derler ya anne hisseder die.. ben hep kız çocuklarını severdim ve kızım olmasını çok istemiştimm.
ama bebişimin erkek olduğunu hissetmiştim..

allah hepimizin minik meleklerine sağlık sıhat versin inşallahh.

baş ağrısını zaman zaman bende yaşıyorum. eğer evdeysem biraz uyumak ve buz torbası gerçekten işe yarıyor.
ama işte olduğum zamanlarda katlanılmaz hal alıyor ve çözüm olarak parol.dan başka seçenek kalmıo malasef

takvimimde bugun ilk 3 ay bitti diyor
daha once 12. haftada birinci trimester bitti demisti
simdi 3 bucuk aylik olmam lazim sanirim
aklim hep karisiyor su hesaplamalarda

SÜPER CANIM TEBRİK EDERİMM DEMEK YAKIŞIKLI GELİYORR ALLAH SAĞLIK VERSİN BİTANEMM

ikili testte karından ultrasonla bakılıo bir de senden kan alınacak alttan bakılacağını pek sanmıyorum..

göbek ve kilo bnde de var malasef biraz kilolu hamile kaldım. 58 kiloydum şimdi 60
doktorum neutrogena susam yağını önerdi. tabi birde lierac kremi..
ama susam yağının fiyatı daha uygun o yüzden şu aşamada onunla başlıcam ben.
ayrıca banyodan çıktıktan sonra sürersen faydasını daha çok görürsün diye tavsiye de bulundu.

Günaydın kızlar :)
Ben ilk bebeğimde çatlaklar için normal bebe yağı kullanmıştım ve 4. ayda falan başlamıştım ve ben de hiç çatlak olmadı ama ben biraz da yapısal olduğunu düşünüyorum açıkçası,hiçbirşey kullanmasam da çatlamaz gibi

tarihlerimiz aynı sanırım. takvim olayını bnde bir türlü çözemedim.
şimdi 14 haftalık mı yoksa 15 haftalık mı hamileyiz.
14+1 14+6 bitine kadar 15. hafta icinde oluyorsun
yani gun aldiginda hemen o hafta icinde syailiyorsun

ben de birsye kullanmiycam sadece bebe yagi
ben de oyle hissediyorum bende catlak olmiycak karinda diyeinsallah tabi
ama benim basenlerde catlak oluyor cunku daha once cok inceyken kalinlastirdim catlaklar oldu ama gobekte yapi olarak olmuyor bende de

Maşallaahh paşayaa
Rabbim sağlıklada kucağına aldırtmayı nasip etsinn canımm
Darısı bizim başımıza böyle güzel haberler almak

günaydın kızlar..
geçmiş sayfaları çok okuyamadım..sizin de bulantılarınız oldu mu bu haftalarda..ben bulantılarımdan dolayı 1 aydır raporlu yatıyorum..son günlerde biraz hafifliyo gibi ama geçmek bilmedi..hastanede ve evde serum yedim kaç defa beslenemediğim için..önerebileceğiniz şeyler var mı??

mide hic bos kalmamali
azar azar da olsa yemelisin surekli birsey
uzun sure ac kalip yersen zaten cikarirsin surekli
ben azar azar yemeye baslaigim anda normale donmeye basladim
benim de 11. 12. 13. haftalarim cok cok zordu
hic beslenemedim pilav, makarna, patates disinda
ama simdi iyiyim

bir de firinda ekmek kizartirsan ve peynirle yersen bulantiya iyi geliyor

burda ankaralalılar bende etlik aşağı eğlence sen nerden

bende ankaradan ama fazla ankaralı yok sanırım. ben de y.mahalleden...

bugun 14. hafta basladi
yani yarin 15. hafat diycek onda sorun yok da
ilk 3 ayi bugun bitirdiniz yazisini okudum simdi takvimimde o yuzden, 12. hafta olunca ilk 3 ay doldu saniyordum

cnm haklısın doktorların hesabına göre sanki onlar bizden 1 hafta önce gidiyorlar gibi... bende en son kontrolümde 9 haftalıktım bana göre. ama doktor 10 haftalıksın demişti vee daha ultrasonla bakmadan hani bebeğin ölçümüne göre değildi.

Son düzenleme:
ben de birsye kullanmiycam sadece bebe yagi
ben de oyle hissediyorum bende catlak olmiycak karinda diyeinsallah tabi
ama benim basenlerde catlak oluyor cunku daha once cok inceyken kalinlastirdim catlaklar oldu ama gobekte yapi olarak olmuyor bende de[/QUOTE]

güzel bi şans :)
bebe yağı da sadece duştan çıkarken iyice sür,durula çık,inşallah hiç çatlak olmaz

biraz rahatladik sanki di mi
bana da oyle geliyor, dun benim biraz bulantim oldu aksam uzeri ama siddetli degil ara ara gelecek sanirim oyle hissettim
onun haricinde hersey normal gibi gorunuyor
bakalim bugun doktor kontrolum var

benimde bu aksam 7,30da doktor kontrolum var hem 2li test yapılcak..bende cok heycanlıyım..son gördüğümde bi karartıydı sadece şimdi nasıl oldu acaba..bide cinsiyetini öğrenebilcek miyiz acaba???

6.haftamda başladı benim hala sürüyoeskiden yiyemiyordum hiç şimdi iki saatte bir bişeyler yiyorum zorla..yoksa daha da kötülüyor..tamamen geçiyo mu bu bulantılar artık okuluma gitmek istiyorum..evde çok sıkıldımbazen sinirimden ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…