2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

birkac gun once gecti benim
ara ara gelen bir tiksinmeler falan etkilemiyor tamamen gecti desem yeri
bir sabah kalkiyorsun yok oluyor

günaydın annecikler :) bi bugün doktora gidicez çok heyecanlıyım şimdiden belki cinsiyetini de söyler diye umuyorum : hastanekorkağı msjın için çok teşekkürler ben cevap veremedim sana daha yeterli msj yazmamışım

aman aman karismasinnnn kiz kv
benim o konuda korkum yoktu soz gecirtmem zaten karistirmam diyordum
ama annem yazik kv karisirsa sana isim bulursa diyordu kiz oldugunu dedigim anda ya kendi ismini isterse falan filan annem seneryolar yazmisti

Kv veya kp ismi koyulma konusunda bende eşimde çok katıyızz
Hatta kv hemen erkek olursa Galip Murat (kp ismi) olsun diyordu
Eşimde pekbicininde babası var anne diyordu
Benim ailem öyle bir teklifte bulunsaydı bende aynısı diyecektimm

Ama ben isim konusunu hallettim
Bide almina isminede bayıldımm (Bence değiştirme) ama benim görümceminin kızıda Mina olmaz dimi

esin de cok guzel demis tebrikler tavrina Almina ya biz de bayildikkkkk son karar insallah hatta oyle ki isim listemi biraktim o an direk Almina olsun dedik esimle..sen icinden nasil geliyosa oyle yap canim kimseyi baglamaz

günaydın kızlar, isim konusu ilk hamileliğimde sorun olmuştu bizde. Eşim kendi babasıyla benim babamın ismini koymak istedi, ben razı olmadım. Bunda da şimdiden söylemeye başladı ama yemezler. Benim taktik şu; daha ortada hamilelik falan olmadan hazırlıyorum isimleri,eşime de söyleye söyleye benimsetiyorum :) Sonuçta mecbur kalıyor o da :) İlk oğlumun adı Pamir, bu sefer de erkek olursa adı Demir olacak, kız olursa da Zeynep :) Tabi yanlarına 1'er isim daha ekleyebiliriz, o konuda kararsızız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…