2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bu çin takviminde ocak şubat sonrası doğumlular yaşına 1 yıl ekliyor diğerleri 2 yıl sonra hamile kaldığın aya göre cinsiyet biliniyor değilmi?

Basagrin icin buz torbalari oluyor ya ben onu havluya sarip basima koyuyorum birde karanlikta oturuyorum o zaman rahatliyorum ilac pek fayda etmiyor bana
evet cnm onu denıcem evde su mavı jel olanlardan var catlıcam ya hıc mı gecmezzz

ben doktora gıdemedım pff aradım sansıma bugun ve yarın yokmusnapalım en azından gıtmek ıcınsabırsızlanmıcam

ben doktora gıdemedım pff aradım sansıma bugun ve yarın yokmusnapalım en azından gıtmek ıcınsabırsızlanmıcam
o da kotu canim ya tam heveslenip gidememek
ben de yarinumarim artik gidebilirmmm
kızlar bu çin takviminde ocak şubat sonrası doğumlular yaşına 1 yıl ekliyor diğerleri 2 yıl sonra hamile kaldığın aya göre cinsiyet biliniyor değilmi?

ben hic oyle yapmayi duymadim
herkes oyle diyor ama ben google a yaziyorum bi takvim cikiyor
ona gore yasim neyse bakiyorum
hatta annemlere bile baktim yillar oncesine hep tuttu o sekilde

esin de cok guzel demis tebrikler tavrina Almina ya biz de bayildikkkkk son karar insallah hatta oyle ki isim listemi biraktim o an direk Almina olsun dedik esimle..sen icinden nasil geliyosa oyle yap canim kimseyi baglamaz

Aynen öylee
Bu dünyaya benim yavrum olarak gelecekse ben düşünmeyelim artık bir takım şeylerii
Büyüklerimizdir saygı duyarım ama kp,kv yaşıyor insan cocuğuna bağırıyor ismine birşeyler takılıyor filan ne gerek var yaa onlarda rahatsız olsun
Örnek Murat (Recep ivedik düşünün kafiyesini)
Almina aklımın köşesinde Yada armina var...
Ben tekmeler belli olsun ozaman bebişime soracağım hangisinde tekme atarsa o ismi koyacağım

Pamirde çok değişik ve güzel isim İsmiylee yaşasınn pıtırcıkk
Demir bende çok seviyorum tam erkek ismi geliyor bana

evet uzulduk ama kısmet tabi...

aa cnm senın bugun degılmıydi randevun

Bende bakiyorum benim gogusler buyudu ondan almak zorunda kaldim,destekli derken alttan demirlileri mi kastediyorsun?onlar canimi acitiyor ben de pamuk aldim penye gibi rahat olsun diye

bende çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız çıkıyor. İlk oğlum da çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız çıkıyordu :)

Son düzenleme:
merhabalar,

herkese hayırlı cumalar, benim cinsiyette de rus ve çin takviminde kız çıkıyor doktorumda kız görüyorum dedi ama ben henüz bişey almadım belki 18inci haftada başka bişey görür hevesim kursağımda kalmasın diye
ama isim listesi yapmaya başladım bile
eşimle biraz tartışıyoruz o konuda ama uzlaşacağız Inşallah

alyanslarımızı alırken onun beğendiğini ben beğenmedim benim beğendiğimi o beğenmedi
sonra nişanımıza 10 gün kala artık alyans almamız şart olunca kapalıçarşıda bir dükkana girdik ve ikimiz aynı anda aynı yüzükleri gösterdik adama onları da aldık çıktık isim konusunda da aynı şey olucak sanırım

Bende bakiyorum benim gogusler buyudu ondan almak zorunda kaldim,destekli derken alttan demirlileri mi kastediyorsun?onlar canimi acitiyor ben de pamuk aldim penye gibi rahat olsun diye

evet alttan demirli
normalde de onlari kullanirim ben zaten
takarken sorun yok da cikarirken gogusler cok aciyor benim bosluga dusmusler gibi

Günaydın hanımlar ben çok kötüyüm

3 aydır ilk defa dün gece istifra ettim

allahım ne zormuş yarbbim ,sen hergün çıkaran arkadaşlara

çalışanlara yardım et ilk defa işssiz olduğuma anmı sevindim

ama ben çok kötüyüm gece açlıktan yatamadım

mide bogazım çok agrıdı içim dışıma çıktı

bilemedim balıktanmı oldu

bu arada baş ağrısı için neler yapıyorsunuz

mide bulantısı almak için önerileriniz nelerdir

nane limon ,salatalık ,şuan yatakta duramıyorum

Son düzenleme:
bnde çin takvimine göre erkek, rus'da kız çıkıodu.
doktor erkek olduğunu söyledi.
bakalım bi süpriz olmzsa bnde çin takvimi tuttu

Selamlar güzel anneler size ve bebeklerinize hayırlı cumalar
ben epeydir hiç bişey yazamadım. bayram dönüşü işler acayip yoğundu sanırım haftaya da öyle olacak
günde bir kaç defa açıp yazdıklarınızı okumaya çalıştım sadece.
bizim randevumuz 16 kasımda daha 2 hafta var nasıl geçecek bilmiyorum.
cinsiyetini erkenden öğrenenleri kıskanmaya başladım
inşAllah bu randevuda bari belli olur da üzmez bizi bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…