- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.701
Cnm bende y.mahalledeyim gerçi y.mahalle dediğin yerde koca bi ilçe... yakınmıyız acaba...
evttttt
hem cin hem rus takvimi kiz diyordu
ben zaten kiza alistirmistim kendimi
evet cnm onu denıcem evde su mavı jel olanlardan var catlıcam ya hıc mı gecmezzzBasagrin icin buz torbalari oluyor ya ben onu havluya sarip basima koyuyorum birde karanlikta oturuyorum o zaman rahatliyorum ilac pek fayda etmiyor bana
erken canım ama esımde bende baya sabırsızız hemn olsun bıtsıncıyız ıkımızde:)sıparıs verılecek ama tabı acelemiz yok ocak subat gelır heralde kendı tahmınıme gorehee bu arada allah nasıp ederse bebegımın mobılyalarının yarın sıparısını verıcez esım kendı yaptırmak ıstedı hazır almak ıstemedı...nettenbır suru arastırdım onun bıle heyecanı başka[/QUO
canım mobilya için erken değil mi ?? ben 7. aya kadar hiçbirşey hazırlamamayı düşünüyorum da..
Günaydınnnn anneleerrr
Yoğun bir gecenin ardından baş ağrısıylaa huzurlarınızdayız
Herkes doktorlara gidiyor, kısmetse bende yarın gideceğim
Rabbim güzel haberler duyurtsun her birimizee
Canımm güle güle gitt
öyle güzel haberler al ki; Güle güle gel inşAllahh
Bebişine bizden
günaydınnnn güzell annelerrr
canım baş ağrısı bende ilk haftalarda oluyo minoset içiyodum banamısın demiyoduu buz koyuyodum ara ara çok uzun tutmamak kaydıyla umarım geçeer bitanemm bu arada eşyeler için biraz erken degilmi :26: bende bakıyorum hatta kafamda oluştu bile ama almakk için sankii biraz erken canım hımm
hosgeldın aramıza canımm yok cnm altta bakılmıyor.bende 2 kılo aldım catlaklar ıcın saf vazelın ve saf zeytınyagı suruyorum bakalım catlıcakmıbende mayıs annesiyim =) haftaya 2 li teste gidicem.alttan ultrasonla bakılmıyor dimi.sadece kan tahlili ve ense ölçümü yapılıyor diye biliyorum ama korkuyorum alttan bakılır mı diye.bu arada göbeğim çıktı biraz 2 kilo aldım.sizin kilolarınız nasıl?birde çatlaklar için badem yağı kullanan var mı?çok mu soru sordum
kizlar alacak misiniz
Anne İç Giyim Emzirme Sütyenleri - e-bebek.com
hem hamile hem emzirma sutyeni
ben normalde destekli kullaniyorum zaten o yuzden 7. aya kadar almiycam sanirim sadece beden olarak destekli sutyenlerin buyugunu alirim
ama hamile sutyeni degil de hem hamile hem emzirme sutyenini 7.ayda almaya basliycam
annem bana almıs ıkı tane heralde sn aylara yakın kullanırım
rus mu ?? kız ben duymadım onu hiç nasıl bişi o çabuk banada bak
o da kotu canim ya tam heveslenip gidememekben doktora gıdemedım pff aradım sansıma bugun ve yarın yokmusnapalım en azından gıtmek ıcınsabırsızlanmıcam
kızlar bu çin takviminde ocak şubat sonrası doğumlular yaşına 1 yıl ekliyor diğerleri 2 yıl sonra hamile kaldığın aya göre cinsiyet biliniyor değilmi?
esin de cok guzel demis tebrikler tavrinaAlmina ya biz de bayildikkkkk son karar insallah hatta oyle ki isim listemi biraktim o an direk Almina olsun dedik esimle..sen icinden nasil geliyosa oyle yap canim kimseyi baglamaz
günaydın kızlar, isim konusu ilk hamileliğimde sorun olmuştu bizde. Eşim kendi babasıyla benim babamın ismini koymak istedi, ben razı olmadım. Bunda da şimdiden söylemeye başladı ama yemezler. Benim taktik şu; daha ortada hamilelik falan olmadan hazırlıyorum isimleri,eşime de söyleye söyleye benimsetiyorum :) Sonuçta mecbur kalıyor o da :) İlk oğlumun adı Pamir, bu sefer de erkek olursa adı Demir olacak, kız olursa da Zeynep :) Tabi yanlarına 1'er isim daha ekleyebiliriz, o konuda kararsızız.
o da kotu canim ya tam heveslenip gidememek
ben de yarinumarim artik gidebilirmmm
ben hic oyle yapmayi duymadim
herkes oyle diyor ama ben google a yaziyorum bi takvim cikiyor
ona gore yasim neyse bakiyorum
hatta annemlere bile baktim yillar oncesine hep tuttu o sekilde
kizlar alacak misiniz
Anne İç Giyim Emzirme Sütyenleri - e-bebek.com
hem hamile hem emzirma sutyeni
ben normalde destekli kullaniyorum zaten o yuzden 7. aya kadar almiycam sanirim sadece beden olarak destekli sutyenlerin buyugunu alirim
ama hamile sutyeni degil de hem hamile hem emzirme sutyenini 7.ayda almaya basliycam
eskişehir den yazan var mı?kv ende çok korkuyorum isim konusunda...cinsiyet 12 haftada elli olmaz mı?
Bende bakiyorum benim gogusler buyudu ondan almak zorunda kaldim,destekli derken alttan demirlileri mi kastediyorsun?onlar canimi acitiyor ben de pamuk aldim penye gibi rahat olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?