- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.721
eskişehir den yazan var mı?kv ende çok korkuyorum isim konusunda...cinsiyet 12 haftada elli olmaz mı?
Cici
yeniden mesaj atamadim
dollenme tarihi muhim degil
son adet tarihine gore bakiliyor bu takvimlerde
rus takviminin linkini atar mısın rüyamda erkek gördüm çinde kız ruslar ne dicek bakiiimm :)
tamm canım teşekkür ederimm
rus takviminin linkini atar mısın rüyamda erkek gördüm çinde kız ruslar ne dicek bakiiimm :)
aaayyyyy çok sevindim eskişehir den olmana.hangi doktora gidiyorsun menmunmusun?ben onvak a mesut bey e gidiyorum çok sessiz ama iyi bir doktor...
gönül isterki birde yüzyüze tanışşak
istanbulda olanlar ne dersınız ? hamıleler cıkartması yapartık bulustugumuz yerde:)
çin takviminde eğer 1 ocakla 26 şubat arası doğduysan yaşına 2 ekliyorsun, bunların dışındaysa 1 ekliyorsun ve çıkan yaşa ve hamile kaldığın aya göre bakıyorsun. Bu şekilde bakınca ilk oğlumda doğru çıkıyor, yaş eklemezsem kız gösteriyor. Kesin doğruluğu tabiki yok ama sen bu şekilde mi baktın?
çin takviminde eğer 1 ocakla 26 şubat arası doğduysan yaşına 2 ekliyorsun, bunların dışındaysa 1 ekliyorsun ve çıkan yaşa ve hamile kaldığın aya göre bakıyorsun. Bu şekilde bakınca ilk oğlumda doğru çıkıyor, yaş eklemezsem kız gösteriyor. Kesin doğruluğu tabiki yok ama sen bu şekilde mi baktın?
Ruslar kan temzilenmesi en son kimde olduysa o cinsiyette olacak diye mantık yürütmüşlerr
Oda manuel olarak söylersem eşinin doğum tarihine +4 ekle, seninkine +3 ekle 2012ye kadar hanginiz en son temiz kana sahipseniz o cinsiyet oluyormuş ama bunu ameliyet,kürtaj ve düşük etkiliyormuş ozamanda kan temizleniyormuş
ben bu şekilde bakmadım canım bu yaş eklemeyi de anlamadım :26:
aaayyyyy çok sevindim eskişehir den olmana.hangi doktora gidiyorsun menmunmusun?ben onvak a mesut bey e gidiyorum çok sessiz ama iyi bir doktor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?