2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlaaarrrrr
ben rus takvimine bakamıyorum,internet kısıtlı,aranızda benim için bakabilecek olan var mı?bilgilerimi yazayım

eşim 08/11/1980
ben 17/08/1981
sat 26/07/2012

kızlar günaydın, size de oluyor mu bilmiyorum..dün akşam çok kötü şiştim, akşam yemeği bile yiyemedim..inanılmaz gaz vardı karnımda :26: hareketler, balon gibiydim ve sabaha kadar şişkinliğim inmedi geçmedi..nefes almakta bile zorlandım..dün ayva yemiştim o mu yaptı işyerindeki fasulye mi yaptı bilmiyorum..şimdi ayva yemeye de korkuyorum :26: size de böyle oluyormu, ne yapıyorsunuz böyle olunca ??

kızlar face de 2013 mayıs anneleri diye bir topik açılmış ama ben bulamıyorum içinizde üye olan varmı?

evet bende var , hatta bebeğinde hareketlerini anlamıyorum ,

korkuyorum sonra normal diyorum karışık duygular içindeyim canım ,

iyilerdir inşallah meraklanma

allah esirgesin

canım benim de hareket yok dahaa. bende de o korku var. randevumuza da daha 11 gün var(

vanda mısın sen?ben 5 yıl önce Vandaydım. 4 yıl kaldım...

ben okulda tek öğretmenim. dışardan olan arkadaşlarla bi cafede yapmayı düşünüyorum:)))

birkaç ay önce ben öyleydim canım ,dünde kötü oldum zaten ,inşallah geçer hemen ,6 ay daha sıkacam dişimi sonra meleğimiz yanımızda olacak sabır sabır :)

kızlaaarrrrr
ben rus takvimine bakamıyorum,internet kısıtlı,aranızda benim için bakabilecek olan var mı?bilgilerimi yazayım

eşim 08/11/1980
ben 17/08/1981
sat 26/07/2012

Bu bilgilerle kız çıkıyor ama daha önce doğum yaptığın için senin doğum tarihin yerine oğlununkini yazmamız gerekiyor. Tabi doğumdan sonra herhangi bir ameliyat ya da düşüğün olduysa o tarihler yazılıyormuş ( Bu arada bu benim oğlumda tutmadı )

sabahattin beyi cok ii diyolar ben randevu alamadım çok doluydu...ne bileyim ben beğeniyorum onvak ı ilk hamileliğin mi? 2 li teste gidicem haftaya.ek ücret alırlarmı bi bilgin var mı?

iilk hamileliğim canım senin ilk mi ? bende beğeniyorum personeli çok güleryüzlü mesela dün gittim ben doktora doktor çok tatlı güler yüzlü ayakta karşılıyo nasılsın diye sordu bi sorun var mı dedi bende hiçbi sorun yok dedim ne güzel dedi tarttı sonra bakalım sana bayramda iyi bakmışlar mı dedi 1 ayda 400 gram almışım çok yememişin demekki bayramda dedi sonra ulturosana aldı bebeğimin yüzü bize dönüktü bağdaş kurmuş elini dirseğini gösterdi gayet sağlıklı bi bebek dedi 2 hafta sonra burun kemiğine ve ense kalınlığına bakarız dedi bu sefer test yapmayalım dedi 2 hafta sonra 2li test için kan alcaz 2 kere canını yakmayalım dedi çok tatlı ben seviyorum 3lü test ücretliymiş ama 2li test emin değilim fazla değilmiş ama 20 lira falanmış fotorafımızı aldık çıktık odadan tabi ben ağzım açık fotorafı inceliyodum bi tane doktor gördü beni çıkarken bayan ayy küçük bi bebek geliyo hani bakıyım dedi baktı cinsiyetini söyledi mi dedi bende söylemedi dedim siz bakın bide dedim sonra ben kız sanki dedim nerden anladın dedi nub çıkıntısı yok dedim ah şu internet yok mu dedi:)

canım çok teşekkür ederim :) oğlumun tarihi 02/01/2009 ama geçen sene ameliyat oldum 15/06/2011

bende ankaradan ama fazla ankaralı yok sanırım. ben de y.mahalleden...

Ankaralılar ben de Balgat' tan ama kalabalık değiliz.

ben de yenimahalledeyim, yanlış saymadıysam 4 kişiyiz

şu an istanbulluyum ama doğumdan önce ankaraya taşınmış olcağım inş anneciğimin yakınına keçiören de oturacaz

aman aman karismasinnnn kiz kv
benim o konuda korkum yoktu soz gecirtmem zaten karistirmam diyordum
ama annem yazik kv karisirsa sana isim bulursa diyordu kiz oldugunu dedigim anda ya kendi ismini isterse falan filan annem seneryolar yazmisti

ahh ahh o konu da ben çok dertliyim benim akıllı kp sanki çok güzel bir ismi varmış gibi oğluna çok önce yemin ettirmiş oğlun olursa benim adımı koyacaksın hakkımı helal etmem demiş bizimki de saf baba sevdalısı kabul etmiş tanıştğımızda (7yıl once) söylediğinde şaka yaptıgını sanıyordum şimdi çocuk muhabbeti oldugunda söylediler dedim olmaz çocugumla dalga gecerler kp de söylemesenizde kimliğin bir köşesinde yazsın diyo şaka gibi eşimle günlerce kavga ettim yok ikna olmuyor görümcelerim inş kız olur da isim konusu gündeme gelmez dedi doktor salı gunu büyük ihtimal erkek deyince kp pek sevindi ( gerçi cinsiyet farketmez sağlıklı olsun da diyo) bende isminin yanına ahmet ekleyip bitişik yazıcam yanına da modern güzel bir isim bulacam artık

Son düzenleme:
ilk defa bugun ev temizligine giristim daha once kucuk seyler yapiyordum ama hep silme supurme isini esim yapiyordu
bugun ben yapayim dedim belim kanrim kopuyor zorlandim ya
ama artik onemli zamanlari gectik herhalde birsey olmaz di mi
sizler kendiniz yapiyor musun temizlik islerini

kıslarrr gunaydınnnn
saatler kaldı bebişii görmeye
ruyamda at gördümmm onu beslıodum
hayrolsun ınsallah
ayva bendeyıyorum ama saymıorum
yalnız mideyi rahatsız edıo yedıkten sonraa
kıslarr ben gece aclıkten uyuyamıorumm
cok acıkıorumm yaa hele sabah aclıktan ölmüş gibi acıkıorum
hayır gecede ne yenirki bıde mide bulanıo tabii leblebiye talimm:)

benimde ilk hamileliğim çok heyecanlıyım.Allah kalbine göre versin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.benimde içime erkek doğuyor bakalım çin takvimi tutacak mı :)

Bi Ankaralı daha geliyor aramıza :)
İsim konusu sıkıntı, hamilelikte beni en çok geren şey Bu arada kayınpederinin ismini çok merak ettim :44:

Benim de bi girişmem lazım ama çok üşeniyorum 2 haftada 1 yardımcı geliyor ama arada kendim süpürüp siliyorsum. Şu aralar iyice saldım, akşam eve gel yemek yap ufaklığı doyur anca atıyorum kendimi kanepeye. Bakalım haftasonu yaparım belki

sende bütün yollar kıza çıkıyor canım :) Allah gönlüne göre versin.

:)) canım saol,hayırlı,sağlıklı bi evlat olsun da cinsiyet çok önemli değil bunların yanında ama yine de ilki erkek olunca gönlümden bu sefer kız geçiyor tabi.öğrenir öğrenmez müjdeyi veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…