- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.741
evet bende var , hatta bebeğinde hareketlerini anlamıyorum ,
korkuyorum sonra normal diyorum karışık duygular içindeyim canım ,
iyilerdir inşallah meraklanma
allah esirgesin
vanda mısın sen?ben 5 yıl önce Vandaydım. 4 yıl kaldım...canım ben akşamları çok acıkıyorum
tok tutsun diye yulaf ezmesini süte karıştırıp yiyorum tadını sevmedim ama, tok tutyor sabah midem kazınarak uyanmıyorum ,eti lifalif mi
vanda dia varmı bilmiyorum bu arada
1 ayva yedin geriye 8 kaldı :)
hım valla bizim hocalarda eve birkaç arkadaş çağırıyordu
hediye falan işte o arada bebeğin şekerini odasını falan toparlıyor,
öyle yapıyorlar , sen bilirsin canım ama eve çağırıp şekerleri falan yapsanız daha güzel olur
ben evde buluşmayı daha çok seviyorum
biraz eziyetli oluyor ama ortam daha samimi
kızlar günaydın, size de oluyor mu bilmiyorum..dün akşam çok kötü şiştim, akşam yemeği bile yiyemedim..inanılmaz gaz vardı karnımda :26: hareketler, balon gibiydim ve sabaha kadar şişkinliğim inmedi geçmedi..nefes almakta bile zorlandım..dün ayva yemiştim o mu yaptı işyerindeki fasulye mi yaptı bilmiyorum..şimdi ayva yemeye de korkuyorum :26: size de böyle oluyormu, ne yapıyorsunuz böyle olunca ??
kızlaaarrrrr
ben rus takvimine bakamıyorum,internet kısıtlı,aranızda benim için bakabilecek olan var mı?bilgilerimi yazayım
eşim 08/11/1980
ben 17/08/1981
sat 26/07/2012
sabahattin beyi cok ii diyolar ben randevu alamadım çok doluydu...ne bileyim ben beğeniyorum onvak ı ilk hamileliğin mi? 2 li teste gidicem haftaya.ek ücret alırlarmı bi bilgin var mı?
kızlaaarrrrr
ben rus takvimine bakamıyorum,internet kısıtlı,aranızda benim için bakabilecek olan var mı?bilgilerimi yazayım
eşim 08/11/1980
ben 17/08/1981
sat 26/07/2012
Bu bilgilerle kız çıkıyor ama daha önce doğum yaptığın için senin doğum tarihin yerine oğlununkini yazmamız gerekiyor. Tabi doğumdan sonra herhangi bir ameliyat ya da düşüğün olduysa o tarihler yazılıyormuş ( Bu arada bu benim oğlumda tutmadı )
bende ankaradan ama fazla ankaralı yok sanırım. ben de y.mahalleden...
Ankaralılar ben de Balgat' tan ama kalabalık değiliz.
ben de yenimahalledeyim, yanlış saymadıysam 4 kişiyiz
aman aman karismasinnnn kiz kv
benim o konuda korkum yoktu soz gecirtmem zaten karistirmam diyordum
ama annem yazik kv karisirsa sana isim bulursa diyordukiz oldugunu dedigim anda ya kendi ismini isterse falan filan annem seneryolar yazmisti
Kv veya kp ismi koyulma konusunda bende eşimde çok katıyızz
Hatta kv hemen erkek olursa Galip Murat (kp ismi) olsun diyordu
Eşimde pekbicininde babası var anne diyordu
Benim ailem öyle bir teklifte bulunsaydı bende aynısı diyecektimm
Ama ben isim konusunu hallettim
Bide almina isminede bayıldımm (Bence değiştirme) ama benim görümceminin kızıda Minaolmaz dimi
canım çok teşekkür ederim :) oğlumun tarihi 02/01/2009 ama geçen sene ameliyat oldum 15/06/2011
ohhh ne güzelll vallaa kızlar çogunuz istanbuldasınız artık foto çekilir gönderirsiniz
kocamnnn 2013 mayıs annelerinde bitek benmiyim izmirli
şu an istanbulluyum ama doğumdan önce ankaraya taşınmış olcağım inş anneciğimin yakınına keçiören de oturacaz
ahh ahh o konu da ben çok dertliyim benim akıllı kp sanki çok güzel bir ismi varmış gibi oğluna çok önce yemin ettirmiş oğlun olursa benim adımı koyacaksın hakkımı helal etmem demişbizimki de saf baba sevdalısı kabul etmiş tanıştğımızda (7yıl once) söylediğinde şaka yaptıgını sanıyordum şimdi çocuk muhabbeti oldugunda söylediler dedim olmaz çocugumla dalga gecerler kp de söylemesenizde kimliğin bir köşesinde yazsın diyo şaka gibi eşimle günlerce kavga ettim yok ikna olmuyor görümcelerim inş kız olur da isim konusu gündeme gelmez dedi doktor salı büyük ihtimal erkek deyince kp pek sevindi ( gerçi cinsiyet farketmez sağlıklı olsun da diyo) bende isminin yanına ahmet ekleyip bitişik yazıcam yanına da modern güzel bir isim bulacam artık
KIZ cikiyor canim
ilk defa bugun ev temizligine giristim daha once kucuk seyler yapiyordum ama hep silme supurme isini esim yapiyordu
bugun ben yapayim dedim belim kanrim kopuyor zorlandim ya
ama artik onemli zamanlari gectik herhalde birsey olmaz di mi
sizler kendiniz yapiyor musun temizlik islerini
sende bütün yollar kıza çıkıyor canım :) Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?