2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm millet ancak gelebildim hastaneden
2 li test sonucumuz çook iyi çıktı
ama bebişimi düzgün göremedim çok sakindi
bide ben test sonucu için falan çok koşturdum ve bekledim
birazda gerildim herhalde çok kısa elini ayağını oynattığını
bide eşimin görmesini çok istiyodum o son sefer gelememişti merak ediyodu
ama yarın gidiyolar göreve çok yoğun
adam gördüğünde mutlu bile olmadı yapması gereken işleri düşünürken
biraz ondan etkilendim gealiba :/
ama dr herşeyçok iyi dedi 1 hafta önden gidiyoruz omuriliği falan hepsini gördü
öyle işte

benımkıde bebegın hareketlerını duymadan baba olucagına ınanamıyor gobek pek cıkık degıl ya orda bebekmı vardıyo :)
gercı dun gobeklerınızı gorunce aldım yastık koydum karnıma benımde gobegım var dedım esım delırmısım gıbı bakıyor bana

canım bas agrısına en ıyı buzla kompleks yapmak bende epılasyon aletımın jelı vardı buz vazıfesı goruyor onu beze sardım ara ara basıma koydum ılac gıbı geldı agrılarıma tavsıye ederım

kız sen hıc uyumazmısın ya ben 10 gıbı kalkıyorum artık hamılelıgm ılk gunlerı 8 gıbı uyanırdım sımdı uyuyorum
ne hıkmetse gecelerı 1 gıbı kasık agrılarım gelıyor bu yuzden gec uyuyorum ..
doktora erken gıtmene esın ıyı bahane olmus hadı guzel haberlerle gel inşallah :)
benım doktorun muayene ucretı cok fazla ve ozel hastane falan olsa her gıdısıme ucret odemezdım
dogumuda pahalı bu yuzden sık sık gıdemıcem ..

kız bu ne acele ya hadı sen acelecısın aılenden kımsede sızı uyarmıyormu :)
dur bı bak yengem babası mobılyacı ozel oda yapıyor torununa 7. ayında basladı bayramdan sonra getırdı esyalarını
gelecek ay dogum yapcak dusun :) bıraz bekelyın hıc olmazsa 6. aya kadar dıcem ama yok duramıcaksın bılıyorum :)

gözün aydın canım
eşin asker mi

canım gözün aydın sonuçlarınız güzel çıkmış. Darısı tüm bebeklerimizin başına inşAllah.
bu arada sizin cinsiyetiniz belli olmuşmuydu ?

DÜN ANNEMLERDEYDİM MEVLÜDÜ VARDI Bİ GÜZEL DİNLEDİK SONRA BEBİŞİMLE YEDİK İÇTİK GELDİK BUGÜNDE ÇOK KALABLIĞIZ MAŞALLAH

sabah sabah sinirimden çatlayacaktım, hala da çatlayabilirim. keşke çalışmam gerekmese, en azından hamileliğimde evimde olabilsem, doğumdan sonra rahat rahat bebeğimle vakit geçirebilsem. sonra yine çalışırım tamam kabul ediyorum. ama gerçekten dayanamıyorum bazı yüzsüz tiplere, kişilik olarak sevmeyebilirim, iş anlamında bağım yok ama insan babasının çalışanından bile bir iş isteyecekken mahçup olur. bir de utanmadan sıkılmadan, hamile kadın var az tutayım kendimi demeden emzik gibi sigaralar, baca gibi tütmeler... valla alıp çantamı çıkasım var! biraz daha devam ederse, buna patronum da dahil tüten baca anlamında, salladığım suratıma ilk laf atana ben atlayacağım!!!

Bende seni bekliyordumm bir hevess ama nedense enerjin düşük gibi
Neden gerildimm canım yaa
Bak bebişin sağlıklıı, testlerin çok iyiii şükürler olsunn
Bak bebişte stres olmuşş
Bende kısmetse yarın gideceğim ve tek başıma gideceğim sabah 9da randevu çünkü

ben daha gıtmedım ıkılı tste yaptırmıcam ama alttan muayene etmıyorlar dıye bılıyorum

gozun aydın hem evladını gördün hem cinsiyetini öğrendin :) darısı gelecek randevularının basına sağlıkkla inşallah

takvimimde bugun ilk 3 ay bitti diyor
daha once 12. haftada birinci trimester bitti demisti
simdi 3 bucuk aylik olmam lazim sanirim
aklim hep karisiyor su hesaplamalarda

ben hc bırıne bakmıyorum adetten sonra yumurtlamamın ılk gunu ılıskıye gırmıstım kı oda reglden 2 hafta snraydı yanı oncesı hamıle kalmıs olamam
bu yuzden takvımden 2 hafta gerıden hesaplıyorum soranlara mesela suan 3 aylık gorunuyor takvıme ben 2.5 aylık dıyorum
doktorumda ultrason resmıne bakınca 1.5 hafta gerıde demıstı yanı hesap işi hic bitmez:)

gözün aydın ne güzel çıkmış sonuçlar. bende alıcam bugün stres yaptım biraz.4 buçuğa kadar beklemem gerek

bana son adet tarihini
esinin dogum tarihini ve senin dogum tarihini soyle istersen
istersen ozelden yaz
ben bakarim

canım yaa benim için de bakabilir misin cinsiyeti ne olcak dieee.. sat : 31 temmuz eşimin doğum tarihi 23.03.1980 benim doğum tarihim 18.12.1981

güzel haberlerini bekliyorum.ben biraz erkek istiyorum daa :)))

hoşgeldin canım, çok şükür güzel habelerle geldin

eşin için üzülme canım, döndüğünde daha da kocaman görür bebişinizi

gözun aydınn cnmm
kocaman bı yuk ındımı sırtındann:)
bende 13.30da gıdıorum saatler kaldı ıkılı test ıcın ama
bır hafatada cıkacak sonuclar:)
cınsıyetını sorcam bıde görebılırse

ayy evet ben doğduktan sonra getırtmeyı dusunuorum
komsumuzun bebeğinin nefes borusmu bıseyı oluşmamıs
kımse farkedememısde usg de.. bbek 3 gun sonra vefat ettti esyalar odada kaldıı
kadın cok kötu oldu ben onun ıcın gelsın sağlıcakla evıme..
zaten yanımdakı besıkte yatacak oda cok da lazım değil hemen
rabbım kımseyı yarım bırakmasın..aminn

cnım bu hangi hastane ve yeri nerede çok iyi bir yer gibi geldi bana..bebişin hayırlı olsun bu arada..nub çıkıntısı ne oluyoki :)

bende doğal urun kullanma taraftarıyım ama catlıcagı varsa hıc bısey engel degıl bu gıdısımde doktoruma danısıcam
4. aydan önce kullanma dıyor ama gobekte ara ara kasıntı hssedıyorum ama kasımamak ıcın tutuyorum kendımı

ay yerım o haylazları :)

ah kelın ılacı olsa basına surer mısalı bendede hep bulantı var ama bastırıp yemek yemeye zorluyorum kendımı sonrada mıde yanması oluyor
canın azcık ceken bısey varsa yemeye calıs genellıkle karbonhıdratlı seyler rahat yenebılıyor ben kg almıym dıye yemıyorum
ama sen bayagı halszı kaldın bulgur haslayıp yemeyı denesen yada makarna . patateste cok doyurucu haslayıp kasarla karıstırsan oyle yemeyı denesen ?

canım gözün aydın sonuçlarınız güzel çıkmış. Darısı tüm bebeklerimizin başına inşAllah.
bu arada sizin cinsiyetiniz belli olmuşmuydu ?

hala yüksek ihtimal konuşuyo dr um (akıllı tabi risk yaratmiyo )
erkek gibi yani yüksek ihtimal

ayy ne bileyim düştü enerjim kalmadı hiç
cnm suan çalışmak bile istemiyo gidip eve yatasım var :/

hoşgeldin canım, çok şükür güzel habelerle geldin

eşin için üzülme canım, döndüğünde daha da kocaman görür bebişinizi

inş

aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…