- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.781
ayy evet ben doğduktan sonra getırtmeyı dusunuorum
komsumuzun bebeğinin nefes borusmu bıseyı oluşmamıs
kımse farkedememısde usg de.. Bbek 3 gun sonra vefat ettti esyalar odada kaldıı
kadın cok kötu oldu ben onun ıcın gelsın sağlıcakla evıme..
Zaten yanımdakı besıkte yatacak oda cok da lazım değil hemen
rabbım kımseyı yarım bırakmasın..aminn
bende doğal urun kullanma taraftarıyım ama catlıcagı varsa hıc bısey engel degıl bu gıdısımde doktoruma danısıcam
4. aydan önce kullanma dıyor ama gobekte ara ara kasıntı hssedıyorum ama kasımamak ıcın tutuyorum kendımı
bence de doğal yağlar daha iyi olur,durduk yere kıllanma olmasın da
benim ki de asker
doğuda mıydın sen?
cnm kızarmıs ekmek bulantıya iyi gelıo ben oyle yapıorum kahvaltımı6.haftamda başladı benim hala sürüyoeskiden yiyemiyordum hiç şimdi iki saatte bir bişeyler yiyorum zorla..yoksa daha da kötülüyor..tamamen geçiyo mu bu bulantılar artık okuluma gitmek istiyorum..evde çok sıkıldımbazen sinirimden ağlıyorum
kizlar alacak misiniz
Anne İç Giyim Emzirme Sütyenleri - e-bebek.com
hem hamile hem emzirma sutyeni
ben normalde destekli kullaniyorum zaten o yuzden 7. aya kadar almiycam sanirim sadece beden olarak destekli sutyenlerin buyugunu alirim
ama hamile sutyeni degil de hem hamile hem emzirme sutyenini 7.ayda almaya basliycam
benim ki de asker
doğuda mıydın sen?
Ben yuruyus yapiyorum gazimolunca rahatlatiyo tavsiye ederimkızlar günaydın, size de oluyor mu bilmiyorum..dün akşam çok kötü şiştim, akşam yemeği bile yiyemedim..inanılmaz gaz vardı karnımda :26: hareketler, balon gibiydim ve sabaha kadar şişkinliğim inmedi geçmedi..nefes almakta bile zorlandım..dün ayva yemiştim o mu yaptı işyerindeki fasulye mi yaptı bilmiyorum..şimdi ayva yemeye de korkuyorum :26: size de böyle oluyormu, ne yapıyorsunuz böyle olunca ??
ilk defa bugun ev temizligine giristim daha once kucuk seyler yapiyordum ama hep silme supurme isini esim yapiyordu
bugun ben yapayim dedim belim kanrim kopuyor zorlandim ya
ama artik onemli zamanlari gectik herhalde birsey olmaz di mi
sizler kendiniz yapiyor musun temizlik islerini
canım böyle kötü hikayeleri duymamaya çalışiyi düşünelüm herşey güzel olsun ben cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum hemen başlıycam alışverişe
ben artık herseyımı yapıyorum canım ne yapayım esım de saolsun yardım edıyor ama genel olarak yapıyorum dun koltuklarımı cektım herbırseyımı yaptım camsırsuyula sıldım evımı eşimden de fırcayı yedımilk defa bugun ev temizligine giristim daha once kucuk seyler yapiyordum ama hep silme supurme isini esim yapiyordu
bugun ben yapayim dedim belim kanrim kopuyor zorlandim ya
ama artik onemli zamanlari gectik herhalde birsey olmaz di mi
sizler kendiniz yapiyor musun temizlik islerini
benımkıde bebegın hareketlerını duymadan baba olucagına ınanamıyor gobek pek cıkık degıl ya orda bebekmı vardıyo :)
gercı dun gobeklerınızı gorunce aldım yastık koydum karnıma benımde gobegım var dedım esım delırmısım gıbı bakıyor bana
canım bas agrısına en ıyı buzla kompleks yapmak bende epılasyon aletımın jelı vardı buz vazıfesı goruyor onu beze sardım ara ara basıma koydum ılac gıbı geldı agrılarıma tavsıye ederım
kız sen hıc uyumazmısın ya ben 10 gıbı kalkıyorum artık hamılelıgm ılk gunlerı 8 gıbı uyanırdım sımdı uyuyorum
ne hıkmetse gecelerı 1 gıbı kasık agrılarım gelıyor bu yuzden gec uyuyorum ..
doktora erken gıtmene esın ıyı bahane olmus hadı guzel haberlerle gel inşallah :)
benım doktorun muayene ucretı cok fazla ve ozel hastane falan olsa her gıdısıme ucret odemezdım
dogumuda pahalı bu yuzden sık sık gıdemıcem ..
kız bu ne acele ya hadı sen acelecısın aılenden kımsede sızı uyarmıyormu :)
dur bı bak yengem babası mobılyacı ozel oda yapıyor torununa 7. ayında basladı bayramdan sonra getırdı esyalarını
gelecek ay dogum yapcak dusun :) bıraz bekelyın hıc olmazsa 6. aya kadar dıcem ama yok duramıcaksın bılıyorum :)
benimde bu aksam 7,30da doktor kontrolum var hem 2li test yapılcak..bende cok heycanlıyım..son gördüğümde bi karartıydı sadece şimdi nasıl oldu acaba..bide cinsiyetini öğrenebilcek miyiz acaba???
eskişehir den yazan var mı?kv ende çok korkuyorum isim konusunda...cinsiyet 12 haftada elli olmaz mı?
günaydın annecikler :) bi bugün doktora gidicez çok heyecanlıyım şimdiden belki cinsiyetini de söyler diye umuyorum :hastanekorkağı msjın için çok teşekkürler ben cevap veremedim sana daha yeterli msj yazmamışım
taktıgın super :) bende evlenmeden esımle ısım ıcın konusmutumgünaydın kızlar, isim konusu ilk hamileliğimde sorun olmuştu bizde. Eşim kendi babasıyla benim babamın ismini koymak istedi, ben razı olmadım. Bunda da şimdiden söylemeye başladı ama yemezler. Benim taktik şu; daha ortada hamilelik falan olmadan hazırlıyorum isimleri,eşime de söyleye söyleye benimsetiyorum :) Sonuçta mecbur kalıyor o da :) İlk oğlumun adı Pamir, bu sefer de erkek olursa adı Demir olacak, kız olursa da Zeynep :) Tabi yanlarına 1'er isim daha ekleyebiliriz, o konuda kararsızız.
tuh gunler nasıl gecıcek sana sımdı :)ben doktora gıdemedım pff aradım sansıma bugun ve yarın yokmusnapalım en azından gıtmek ıcınsabırsızlanmıcam
merhabalar,
herkese hayırlı cumalar, benim cinsiyette de rus ve çin takviminde kız çıkıyor doktorumda kız görüyorum dedi ama ben henüz bişey almadım belki 18inci haftada başka bişey görür hevesim kursağımda kalmasın diye
ama isim listesi yapmaya başladım bile
eşimle biraz tartışıyoruz o konuda ama uzlaşacağız Inşallah
alyanslarımızı alırken onun beğendiğini ben beğenmedim benim beğendiğimi o beğenmedi
sonra nişanımıza 10 gün kala artık alyans almamız şart olunca kapalıçarşıda bir dükkana girdik ve ikimiz aynı anda aynı yüzükleri gösterdik adama onları da aldık çıktıkisim konusunda da aynı şey olucak sanırım
Günaydın hanımlar ben çok kötüyüm
3 aydır ilk defa dün gece istifra ettim
allahım ne zormuş yarbbim ,sen hergün çıkaran arkadaşlara
çalışanlara yardım et ilk defa işssiz olduğuma anmı sevindim
ama ben çok kötüyüm gece açlıktan yatamadım
mide bogazım çok agrıdı içim dışıma çıktı
bilemedim balıktanmı oldu
bu arada baş ağrısı için neler yapıyorsunuz
mide bulantısı almak için önerileriniz nelerdir
nane limon ,salatalık ,şuan yatakta duramıyorum
benimde ilk hamileliğim çok heyecanlıyım.Allah kalbine göre versin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.benimde içime erkek doğuyor bakalım çin takvimi tutacak mı :)
kıslar daha erkn ama normal doğum dusunen varmı
ben epıdural ıstıorum karar vermelıyım kı doktor secnelıyım
çalısştığımız ılcede epıdural uygulanmıo..ilden dr bulmam lazım
doktoruyla doğumu konusan varmı
istesemde gıdemıcegımı bılıyorum yaa mecbur gececekkızlar kımısı 10 haftalıkken bıle tahmın edebılıyor doktorun tecrubesı ve bebısın kendını gostermesıyle alakalı umarım bıraonce ögrenırsınız :)
hadı ınsallah cınsıyetını ögrenır gelırsın
taktıgın super :) bende evlenmeden esımle ısım ıcın konusmutum
gercı benle cok ugrasan bı kaynım var oglu olunca ıstedıgım ısmı o koymus kı cocuk ısımlerımı herkes bılıyordu
esımde cok bozuldu bende ..
tuh gunler nasıl gecıcek sana sımdı :)
en dogrusu canım daha ılerkı zamanda degısebılır cınsıyet cok kapılmamak lazım doktorun dedıgıne ..
esıne uyumunda harıka:) uamrım ısımlerde alyans gıbı olur:)
cok gecmıs olsun canımnılayada dedıgım gıbı bas agrısıan en ıyı buzla ara ara basına kompleks yapmak ıyı gelıyor ..
off baanda cok kokuyorrr ılla mıs kokucak evbenim esim de her seferinde yok yok diyor
ben temizleeim diyor
ama haftada bir siliyor
cok tozlaniyor ev
simdiye kadar sorun yapmadim ama bugun ev sahibi gelecke yapmam lazimdi dun aksam esim yorgundu yapamadi
yavas yavas yapmak istiyoum zaten artik cunku ev azicik kirlense bana kokmaya basladi
her yer kokuyor resmen
ama biz nolcaaaaz.ben manisadayım.bir gün de buraya çıkartma yapın bana ne.....
Canlar bu arada ben elimden geldiğince anneliğe kendimi manevi olarak da hazırlamaya çalışıyorum.
hem de şükür anlamında günlük yaptığım bazı şeyler var sizinle de paylaşmak isterim.
Haftada 1 yusuf suresi, 1 muhammed suresi, 1 ibrahim suresi,
Günlük 1 Yasin Suresi, 1 İnsan Suresi, 1 Kaf Suresi, 50 İhlas, 50 Kadir Suresi, 70 Tövbe, 140 Salavat..
bir de her gün 5 sayfa başladığım hatimden devam etmeye çalışıyorum.
mide bulantılarım çok ağır olduğu dönemlerde yapamadım bazılarını ama o zaman da,
taktım kulaklığımı işteyken dinledim hepsini.
inanılmaz bir iç huzur sağlıyor. hepinize tavsiye ederim.
cnm kızarmıs ekmek bulantıya iyi gelıo ben oyle yapıorum kahvaltımı
butun yemeklerını ekmekelrı tavada kızartıp yıyorum
bazı hamıleler sodanın iyi geldiğini yazmıs
benımde hala devam edıo ozellıkle gece
leblebı elımde kıtır kıtır gece yarısı:)
kıslar daha erkn ama normal doğum dusunen varmı
ben epıdural ıstıorum karar vermelıyım kı doktor secnelıyım
çalısştığımız ılcede epıdural uygulanmıo..ilden dr bulmam lazım
doktoruyla doğumu konusan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?