2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm normal doğum ıstıorum
ama cok bunaldığımda epıdural verıleceğinin rahatlığıda olsun ıstıorum
dayanabılırsem hiç epıdural istemem dıorum ama hanı nasılsa dayanamz olursam epıdural verırler dıye
rahatlarım dıye dusunuorum:)
burda ıkı dr var bırı dedıkı zaten topu topu ıkı cocouk doğurcan sezaryen ol gıtsın
öburude bu kıymetlı bebek riske atma dedi tüp bebekya bizim bebiş:)

benım yapan arkadasalrım cok memnun kaldı cnm ya anestezistin cok iyi olması gerekıo
kateteri o yerleştırıo cunku bakalım cnm kısmet bırazda bakalım babası donmemiş
kayınvalıdem cok zor doğurmus eşimi ters gelınce..bebişide kendı gıbı tembel cıkarsa
mecbur sezryan olur zaten:)

cnm anne ılk 3 ay hiçbişey yıyemese dahı bebek cok kcucuk oldugu ıcın
senın depondan beslenıo ..kendını suclu hıssetme
bak yavas yavasada azalmıs bulanmtın dahada gececk ınsallah

bende şimdiden alıstırayım kendımı dıourum ama dedığın gıbı cnm kısmet:)

ay yerım o haylazları :)

Ne haylaz ne haylazlar görmee
Biri erkek eşimin peşinden koştururyor guuullll guuuuull diyee cocuğu topa alıştırmışş gözü açaraçmaz guuulll yapıyormuşş
Biri kıııızzz eline bez almış orayı burayı temizliyorr 'kızım evimi pis mi buldun' diyorumm kikikiki gülüyoorr. Kız milleti işte beşikten içlerinde var
Diğeri pasoo ağlıyordu Kolik ağlama onunkisidee (Ama ben çözdüm onun neden ağladığını )

ayy ne bileyim düştü enerjim kalmadı hiç
cnm suan çalışmak bile istemiyo gidip eve yatasım var :/

Yapma canım yaa neden böyle oldun kii
Güzel güzel testlerini almışınn
Bu sefer çok göremedin bir dahakine daha kocaman olmuş haliylee daha cok görürsün inşAllahh
Sen keyifsiz olunca bak bebekte keyifsiz oluyorr yapma annesii

adi ne kayinpederinin( bizde de oyle bir durum var ama bekarken derdim oglum olursa adini mustafa koyacagim diye kayinpederim de mustafa oldu bide bizimkilerde soyle bir durum var kayninin oglu oldu kayinpederin ismini koydu senin oglun oldu onun adi da kayinpederin ismi:)) esimin kuzrn cocuklarinin ismi haci ahmet oldu ikisi de:))

birgun yaklasik iki haftq once evi supurup sildim ve kalca agrisi armagan kaldi 2,5 gun calisiyorum esim yavas yavas yap diyo bugun misafir geliyo yapacagim artik yine tozlar ucuyor 200m2 evde dinlenerek yap sen daha agirsindir simdi

oyle olunca sadece yatıyorum canım esım yuru gazın cıksın dıyor ama nafıle kıpırdayamıyorum

ben en bastan berı kendı ısımı kendım goruyorum zatı ılk 1.5 ay esım elı alcıda evdeydı bana yardımı dokunmadıgı gıbı ben ona yardım edıyordum
en kotu gunlerımdı ozmanlar hep yatayım ıstıyordum
sımdıde bıraz ınce temızlık yapayım utfagı asaga ındıreyım dıyorum bakalım :)
ama kendımı yormadan eskıden 1 saate yaptıgım temızlıgı ısmdı ıkı gune boluyorum sende oyle yap canım bıranda yuklenme kendıne ..

senı keyfısız gordum canım esının ruh halı etkıledı senı galıba
olsun bıdahakı sefere daha ıyı gıdersınız ınşallah demekkı gorevı onu dusundurcek kadar zorlu ..

bebısın bak ıyıymıs canım ıkılı testınde ıyı cıkması cok guzel

relax sakın balım hamılesın yavrunda hıssedıyor herseyı
sıgara kokusuna normalde tahammul edememkı hele hamıle ıken
calısmaya mecbur deglsen dayanabıldıgın kadar dayan cık canım boyle kendınede ezıyet
herkes ınsan gıbı olsa dunya bu hale gelmezdı anlayıssız kısılermıs bısey desen daha kotu olur ortam ..

bende şimdiden alıstırayım kendımı dıourum ama dedığın gıbı cnm kısmet:)

doktorun yönlendirmesi de öenmli tabi canım bişeyde ısrar da etmemek lazım şimdi teknoloji ilerledi bebeği tehlikeye sokmanın manası yok epidural sezeryandan memnun kalan okadar çok arkadaşım varki

dün haberlerde izledim bilmiyorum içinizde denk gelen varmı hamile bir öğretmen tutturmuş normal doğurcam diye kağıt bile imzalamış 4 saat doğuramamış iç kanama geçirmiş ve vefat etmiş bebeği sezeryanla almışlar ama o da yalnızca 2 gün yaşamış aile perişan durumda bu aşamaya gelmenin de anlamı yok dimi allahım hepimize hayırlısını versin

benımde arkadasın tanıdıgı 7 aylıkken ölü doğurdu
ablamlar ılk hamılelıklerı dusukle sonlandı ..
yengemde bende 7. aya kadar bısey almıcaz dıye karar aldık o bunu cok guzel uyguladı darısı basıma
esımde kendını frenlıyor cok sukur ablamda oyuncak almıstım yegenıme dusuk olunca cok fena olduk
annem sıkı sıkı tembıhledı bıdaha ılerlemeden hamılelık kımseye bısey alma dıye o gunlerı abamın uzuntusunu hıc unutamam ..
Rabbım hayırlısıyla saglıkla dogurmamız nasıp etsın inşAllah ..

kız koltuklarımı cektın !!! napıyorsun kendını boyle zorlama esıne sıkayet ederım bakk
oh ne guzel ayrı odası olcak .. bız evımız kucuk dıye az sey alcaz seneye kendı evımıze belkı tasınabılırz
ozman yavruma cok guzel seyelr almak ıstıyorum artık hevesımı seneye saklıyorum :)

benım doktor muayene ucretı 120 tl bıze 100 tl yaptı her defasında alıyor muayene ya
dogumdada 2 mılyardı gecen sene sımdı nekadar bılemıyorum ama guvenım tam doktora sırf bu yuzden para umrumda degıl

öğle yemeğinde ne yiyceniz cenım fena halde salçalı bulgur filavı ,,yanındada turşu istiiyor totomu kaldırabilirsem mutfağa geçip yapıcam
tam 1 saattır gecmıse yazmakla mesgulum acıktım ama burdan kopamıyorum anlıyorum senı :)

Son düzenleme:

bende eskiden mehmet derdim ama eşimin aile de tüm erkeklerde ön isim mehmet (dedenin adı 10 tane mi ne erkek var hepsinde mehmet var) o isimden vazgectim öyle olunca ahmet peygamberimizin en sevdiğim ismi kp ismi ise imdat

kesınlıkle cnm bız 3 yılda zor bulduk zaten:)
doktorum son ayda önermıorum uygun değil derse hiç sorun değil
ama benım burdakı drların soylediği sebepler cok komık
tup bebektede bı suru normal doğuran arkadfasım var
kendı tup bebek drum dahıl herseyde yolunda gıdrse normal dıo
burdakıler gece kalakmak ıstemıo sanırım:)

kuzenımde denizci marmariste 2 yıllık evliler toplasan 3 ay birlikte kalamadılar sürekli seyirlerde çocuk ya yurt dışında ya 5-10 günlük seyirde inş senin ki öyle değildir

CNM BNM KİNİN TÜM GÖREV SÜRESİNDE 3 SENE GEMİDE
1 SENEY İBİTİRDİK BU SENE ŞİMDİDEN ÇOK YOĞUN GÖZÜKÜYO HATTA DOĞUMA BİLE GELEMEYEBİLİR :/
KISA UZUN DEVAMLI BİŞİYLE ÇIKIYO
GİTMENİN GERGİNLİĞİ GELMENİN GERGİNLİĞİ BİZE KALAN ZAMANDA VERİMSİZLEŞİYO

VALLA ÖYLEDE BUGÜN YARIN ARTIK BÖYLE GEÇER :/
YANLIZIM YA BİDE BURALARDA SIKIYO EİŞMİNDE GİTMESİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…