- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.801
canım neden epidural istiyosun?
ben normal istiyorum sorun olmazsa inş normal olur
benim eltim epidural oldu hastaneden eve geldi felçli gibiydi kafasını bile oynatamıyodu 1 hafta sonra zar zor iyileşti arkadaşımda aynı öyle oldu kuzenim epidural oldu doğumdan sonra kalp krizi geçirir gibi oluyomuş sürekli doktor norml demiş mutlaka bi hasar bırakır demiş eltimde bel fıtığı oldu bence normal sezeryan ol iyice araştır canının yanmasını istemem iyiliğin için söylüyorum
cnm anne ılk 3 ay hiçbişey yıyemese dahı bebek cok kcucuk oldugu ıcınben de öyle yiyorum ekmekleri diğer türlü yiyemiyorum zaten..ya bi de ben çok kilo verdim ilk öğrendiğimde 54.5 kg idim şimdi 50 küsürüm...serumla filan beslendim bi ara.yavaş yavaş yiyorum artık kilo alırım dimi ya((
ben normal doğum düşünüyorum bol bol hikaye okuyorum
video izliyorum kendimi bu fikre iyice ısıtmaya çalışıyorum
ancak ne olur bilemem tabi annem kardeşimi de beni de sezeryan doğurmuş çatı darlığından dolayı
kısmet artık
yok cnm denizciyiz biz
gölcükteyiz 1 yıldır
ay yerım o haylazları :)
ayy ne bileyim düştü enerjim kalmadı hiç
cnm suan çalışmak bile istemiyo gidip eve yatasım var :/
ben de manisadayım.bizde senle buluşalım bari??
şu an istanbulluyum ama doğumdan önce ankaraya taşınmış olcağım inş anneciğimin yakınına keçiören de oturacaz
ahh ahh o konu da ben çok dertliyim benim akıllı kp sanki çok güzel bir ismi varmış gibi oğluna çok önce yemin ettirmiş oğlun olursa benim adımı koyacaksın hakkımı helal etmem demişbizimki de saf baba sevdalısı kabul etmiş tanıştğımızda (7yıl once) söylediğinde şaka yaptıgını sanıyordum şimdi çocuk muhabbeti oldugunda söylediler dedim olmaz çocugumla dalga gecerler kp de söylemesenizde kimliğin bir köşesinde yazsın diyo şaka gibi eşimle günlerce kavga ettim yok ikna olmuyor görümcelerim inş kız olur da isim konusu gündeme gelmez dedi doktor salı gunu büyük ihtimal erkek deyince kp pek sevindi ( gerçi cinsiyet farketmez sağlıklı olsun da diyo) bende isminin yanına ahmet ekleyip bitişik yazıcam yanına da modern güzel bir isim bulacam artık
ilk defa bugun ev temizligine giristim daha once kucuk seyler yapiyordum ama hep silme supurme isini esim yapiyordu
bugun ben yapayim dedim belim kanrim kopuyor zorlandim ya
ama artik onemli zamanlari gectik herhalde birsey olmaz di mi
sizler kendiniz yapiyor musun temizlik islerini
ERKEK cikiyor seninki canim
kızlar günaydın, size de oluyor mu bilmiyorum..dün akşam çok kötü şiştim, akşam yemeği bile yiyemedim..inanılmaz gaz vardı karnımda :26: hareketler, balon gibiydim ve sabaha kadar şişkinliğim inmedi geçmedi..nefes almakta bile zorlandım..dün ayva yemiştim o mu yaptı işyerindeki fasulye mi yaptı bilmiyorum..şimdi ayva yemeye de korkuyorum :26: size de böyle oluyormu, ne yapıyorsunuz böyle olunca ??
ilk defa bugun ev temizligine giristim daha once kucuk seyler yapiyordum ama hep silme supurme isini esim yapiyordu
bugun ben yapayim dedim belim kanrim kopuyor zorlandim ya
ama artik onemli zamanlari gectik herhalde birsey olmaz di mi
sizler kendiniz yapiyor musun temizlik islerini
senı keyfısız gordum canım esının ruh halı etkıledı senı galıbaslm millet ancak gelebildim hastaneden
2 li test sonucumuz çook iyi çıktı
ama bebişimi düzgün göremedim çok sakindi
bide ben test sonucu için falan çok koşturdum ve bekledim
birazda gerildim herhalde çok kısa elini ayağını oynattığını
bide eşimin görmesini çok istiyodum o son sefer gelememişti merak ediyodu
ama yarın gidiyolar göreve çok yoğun
adam gördüğünde mutlu bile olmadı yapması gereken işleri düşünürken
biraz ondan etkilendim gealiba :/
ama dr herşeyçok iyi dedi 1 hafta önden gidiyoruz omuriliği falan hepsini gördü
öyle işte
sabah sabah sinirimden çatlayacaktım, hala da çatlayabilirim. keşke çalışmam gerekmese, en azından hamileliğimde evimde olabilsem, doğumdan sonra rahat rahat bebeğimle vakit geçirebilsem. sonra yine çalışırım tamam kabul ediyorum. ama gerçekten dayanamıyorum bazı yüzsüz tiplere, kişilik olarak sevmeyebilirim, iş anlamında bağım yok ama insan babasının çalışanından bile bir iş isteyecekken mahçup olur. bir de utanmadan sıkılmadan, hamile kadın var az tutayım kendimi demeden emzik gibi sigaralar, baca gibi tütmeler... valla alıp çantamı çıkasım var! biraz daha devam ederse, buna patronum da dahil tüten baca anlamında, salladığım suratıma ilk laf atana ben atlayacağım!!!
Kızlar ikili teste ne kadar ücret verdiniz?
bende şimdiden alıstırayım kendımı dıourum ama dedığın gıbı cnm kısmet:)
cnm ben bırazdan gıtcem bakalım ne kadar isteyeckler.
gözun aydınn cnmm
kocaman bı yuk ındımı sırtındann:)
bende 13.30da gıdıorum saatler kaldı ıkılı test ıcın ama
bır hafatada cıkacak sonuclar:)
cınsıyetını sorcam bıde görebılırse
ayy evet ben doğduktan sonra getırtmeyı dusunuorum
komsumuzun bebeğinin nefes borusmu bıseyı oluşmamıs
kımse farkedememısde usg de.. bbek 3 gun sonra vefat ettti esyalar odada kaldıı
kadın cok kötu oldu ben onun ıcın gelsın sağlıcakla evıme..
zaten yanımdakı besıkte yatacak oda cok da lazım değil hemen
rabbım kımseyı yarım bırakmasın..aminn
ben artık herseyımı yapıyorum canım ne yapayım esım de saolsun yardım edıyor ama genel olarak yapıyorum dun koltuklarımı cektım herbırseyımı yaptım camsırsuyula sıldım evımı eşimden de fırcayı yedım
bu ıyı geldı yaptım bıraz...yokk uyku duzenı fln kalmadı erkenden ayakttyım erkenden yatıyorum aksam kesınlıkle bu yuzden mısafr kabul edemıyorumgıdemedımkı doktora yokmus bugun ve yarın yıne kaldı hafta basına benımde özel er gıdıste 30 tl verıyorum hastane oldugu ıcın
uyarsa nolurrrr kesın kararlıyız aılleer karısmıcazz evlenırken cok basımız yandıolsun olculer fln alınsın yavas yavas yapsın durmaaammm onumuzdekı ay bebegımın odasını boyatıcam
tam 1 saattır gecmıse yazmakla mesgulum acıktım ama burdan kopamıyorum anlıyorum senı :)öğle yemeğinde ne yiycenizcenım fena halde salçalı bulgur filavı ,,yanındada turşu istiiyor totomu kaldırabilirsem mutfağa geçip yapıcam
adi ne kayinpederinin( bizde de oyle bir durum var ama bekarken derdim oglum olursa adini mustafa koyacagim diye kayinpederim de mustafa oldu bide bizimkilerde soyle bir durum var kayninin oglu oldu kayinpederin ismini koydu senin oglun oldu onun adi da kayinpederin ismi:)) esimin kuzrn cocuklarinin ismi haci ahmet oldu ikisi de:))
doktorun yönlendirmesi de öenmli tabi canım bişeyde ısrar da etmemek lazım şimdi teknoloji ilerledi bebeği tehlikeye sokmanın manası yok epidural sezeryandan memnun kalan okadar çok arkadaşım varki
dün haberlerde izledim bilmiyorum içinizde denk gelen varmı hamile bir öğretmen tutturmuş normal doğurcam diye kağıt bile imzalamış 4 saat doğuramamış iç kanama geçirmiş ve vefat etmiş bebeği sezeryanla almışlar ama o da yalnızca 2 gün yaşamış aile perişan durumda bu aşamaya gelmenin de anlamı yok dimi allahım hepimize hayırlısını versin
ben 110 tl verdım cnm
bende merak ediyorum kasımın 14 ünde bende yaptırıcam:26:
kuzenımde denizci marmariste 2 yıllık evliler toplasan 3 ay birlikte kalamadılar sürekli seyirlerde çocuk ya yurt dışında ya 5-10 günlük seyirde inş senin ki öyle değildir
Ne haylaz ne haylazlar görmee
Biri erkek eşimin peşinden koştururyor guuullll guuuuull diyee cocuğu topa alıştırmışş gözü açaraçmaz guuulll yapıyormuşş
Biri kıııızzz eline bez almış orayı burayı temizliyorr 'kızım evimi pis mi buldun' diyorumm kikikiki gülüyoorr. Kız milleti işte beşikten içlerinde var
Diğeri pasoo ağlıyorduKolik ağlama onunkisidee (Ama ben çözdüm onun neden ağladığını )
Yapma canım yaa neden böyle oldun kii
Güzel güzel testlerini almışınn
Bu sefer çok göremedin bir dahakine daha kocaman olmuş haliylee daha cok görürsün inşAllahh
Sen keyifsiz olunca bak bebekte keyifsiz oluyorr yapma annesii
oyle olunca sadece yatıyorum canım esım yuru gazın cıksın dıyor ama nafıle kıpırdayamıyorum
ben en bastan berı kendı ısımı kendım goruyorum zatı ılk 1.5 ay esım elı alcıda evdeydı bana yardımı dokunmadıgı gıbı ben ona yardım edıyordum
en kotu gunlerımdı ozmanlar hep yatayım ıstıyordum
sımdıde bıraz ınce temızlık yapayım utfagı asaga ındıreyım dıyorum bakalım :)
ama kendımı yormadan eskıden 1 saate yaptıgım temızlıgı ısmdı ıkı gune boluyorum sende oyle yap canım bıranda yuklenme kendıne ..
senı keyfısız gordum canım esının ruh halı etkıledı senı galıba
olsun bıdahakı sefere daha ıyı gıdersınız ınşallah demekkı gorevı onu dusundurcek kadar zorlu ..
bebısın bak ıyıymıs canım ıkılı testınde ıyı cıkması cok guzel
ALLAHTAN O İYİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?