- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.821
benımde arkadasın tanıdıgı 7 aylıkken ölü doğurdu
ablamlar ılk hamılelıklerı dusukle sonlandı ..
yengemde bende 7. aya kadar bısey almıcaz dıye karar aldık o bunu cok guzel uyguladı darısı basıma
esımde kendını frenlıyor cok sukur ablamda oyuncak almıstım yegenıme dusuk olunca cok fena olduk
annem sıkı sıkı tembıhledı bıdaha ılerlemeden hamılelık kımseye bısey alma dıye o gunlerı abamın uzuntusunu hıc unutamam ..
Rabbım hayırlısıyla saglıkla dogurmamız nasıp etsın inşAllah ..
kız koltuklarımı cektın !!! napıyorsun kendını boyle zorlama esıne sıkayet ederım bakk
oh ne guzel ayrı odası olcak .. bız evımız kucuk dıye az sey alcaz seneye kendı evımıze belkı tasınabılırz
ozman yavruma cok guzel seyelr almak ıstıyorum artık hevesımı seneye saklıyorum :)
benım doktor muayene ucretı 120 tl bıze 100 tl yaptı her defasında alıyor muayene ya
dogumdada 2 mılyardı gecen sene sımdı nekadar bılemıyorum ama guvenım tam doktora sırf bu yuzden para umrumda degıl
tam 1 saattır gecmıse yazmakla mesgulum acıktım ama burdan kopamıyorum anlıyorum senı :)
kıslar daha erkn ama normal doğum dusunen varmı
ben epıdural ıstıorum karar vermelıyım kı doktor secnelıyım
çalısştığımız ılcede epıdural uygulanmıo..ilden dr bulmam lazım
doktoruyla doğumu konusan varmı
canım neden epidural istiyosun?
ben normal istiyorum sorun olmazsa inş normal olur
benim eltim epidural oldu hastaneden eve geldi felçli gibiydi kafasını bile oynatamıyodu 1 hafta sonra zar zor iyileşti arkadaşımda aynı öyle oldu kuzenim epidural oldu doğumdan sonra kalp krizi geçirir gibi oluyomuş sürekli doktor norml demiş mutlaka bi hasar bırakır demiş eltimde bel fıtığı oldu bence normal sezeryan ol iyice araştır canının yanmasını istemem iyiliğin için söylüyorum
cnm normal doğum ıstıorum
ama cok bunaldığımda epıdural verıleceğinin rahatlığıda olsun ıstıorum
dayanabılırsem hiç epıdural istemem dıorum ama hanı nasılsa dayanamz olursam epıdural verırler dıye
rahatlarım dıye dusunuorum:)
burda ıkı dr var bırı dedıkı zaten topu topu ıkı cocouk doğurcan sezaryen ol gıtsın
öburude bu kıymetlı bebek riske atma dedi tüp bebekya bizim bebiş:)
benım yapan arkadasalrım cok memnun kaldı cnm ya anestezistin cok iyi olması gerekıo
kateteri o yerleştırıo cunku bakalım cnm kısmet bırazda bakalım babası donmemiş
kayınvalıdem cok zor doğurmus eşimi ters gelınce..bebişide kendı gıbı tembel cıkarsa
mecbur sezryan olur zaten:)
napımmm cok agrı degıldı allahtan:))daha da cekmıcem kendı kendıme soz verıdmbenımde arkadasın tanıdıgı 7 aylıkken ölü doğurdu
ablamlar ılk hamılelıklerı dusukle sonlandı ..
yengemde bende 7. aya kadar bısey almıcaz dıye karar aldık o bunu cok guzel uyguladı darısı basıma
esımde kendını frenlıyor cok sukur ablamda oyuncak almıstım yegenıme dusuk olunca cok fena olduk
annem sıkı sıkı tembıhledı bıdaha ılerlemeden hamılelık kımseye bısey alma dıye o gunlerı abamın uzuntusunu hıc unutamam ..
Rabbım hayırlısıyla saglıkla dogurmamız nasıp etsın inşAllah ..
kız koltuklarımı cektın !!! napıyorsun kendını boyle zorlama esıne sıkayet ederım bakk
oh ne guzel ayrı odası olcak .. bız evımız kucuk dıye az sey alcaz seneye kendı evımıze belkı tasınabılırz
ozman yavruma cok guzel seyelr almak ıstıyorum artık hevesımı seneye saklıyorum :)
benım doktor muayene ucretı 120 tl bıze 100 tl yaptı her defasında alıyor muayene ya
dogumdada 2 mılyardı gecen sene sımdı nekadar bılemıyorum ama guvenım tam doktora sırf bu yuzden para umrumda degıl
tam 1 saattır gecmıse yazmakla mesgulum acıktım ama burdan kopamıyorum anlıyorum senı :)
Muayene dahilmiydin canım?
Bide kaç gün sonra aldın kan sonucunu?
Bende gecen gittiğimde sordumda
Aklıma takıldı durdu şu muayene işi :44:
cnm anne ılk 3 ay hiçbişey yıyemese dahı bebek cok kcucuk oldugu ıcın
senın depondan beslenıo ..kendını suclu hıssetme
bak yavas yavasada azalmıs bulanmtın dahada gececk ınsallah
ayy gulsevdam sana bayılıorum zaten nasıl tek tek yazıosun
ben bı msjı gonderene kadar yıl gecıo yollamıo bı turlu:)
ne 110 tl mi çok değil mi ya
ya tam hatırlamıyorum cnm ben tum tahlıller +muayene 330 tl odemıstım ogun
1 hafta sonra dedıler 5 gun sonra ardım dururmuyum ben cıkmıstı
canım ben fakültede yaptırdım ama 100 tl civarında aÖzel dimi canım?
Bana 135 tl kan + 50 muayene dedide muayene bunun içinde olması gerekmiyor mu?
Sizlerde nasıl oldu merak ettim
ayy evet ben doğduktan sonra getırtmeyı dusunuorum
komsumuzun bebeğinin nefes borusmu bıseyı oluşmamıs
kımse farkedememısde usg de.. bbek 3 gun sonra vefat ettti esyalar odada kaldıı
kadın cok kötu oldu ben onun ıcın gelsın sağlıcakla evıme..
zaten yanımdakı besıkte yatacak oda cok da lazım değil hemen
rabbım kımseyı yarım bırakmasın..aminn
Tüm tahliller derken canım?
Sadece ikili test (ense,kan) ve muayene değil mi?
Başka tahlilde mi yapıyorlar?
330 tl mi
Hangi hastane bu yanlışlıkla giripte kalmayım oralarda
Kızlar ikili teste ne kadar ücret verdiniz?
Bende normal istiyorum bebeğimin bana geliş anını hissetmek istiyorum (tabi bu şimdiki fikrim)umarım doğum zamanı yaklaşınca korkudan fikrim değişmez
allah yardımcın olsun canım sabırCNM BNM KİNİN TÜM GÖREV SÜRESİNDE 3 SENE GEMİDE
1 SENEY İBİTİRDİK BU SENE ŞİMDİDEN ÇOK YOĞUN GÖZÜKÜYO HATTA DOĞUMA BİLE GELEMEYEBİLİR :/
KISA UZUN DEVAMLI BİŞİYLE ÇIKIYO
GİTMENİN GERGİNLİĞİ GELMENİN GERGİNLİĞİ BİZE KALAN ZAMANDA VERİMSİZLEŞİYO
VALLA ÖYLEDE BUGÜN YARIN ARTIK BÖYLE GEÇER :/
YANLIZIM YA BİDE BURALARDA SIKIYO EİŞMİNDE GİTMESİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?