2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayy gulsevdam sana bayılıorum zaten nasıl tek tek yazıosun
ben bı msjı gonderene kadar yıl gecıo yollamıo bı turlu:)

benım doktorum normal dogumu desteklediği icn ıcım cok rahat
yanı keyfıye sezeryan yapmaz kı sezeryanla dogum yapmsıları bıle normal dogum yaptırıyor
ınsallah catım acılır normal dogum yaparım epıdural eskıden dusunuyordum ama o sadece dogum anındakı sancıyı hıssettırmıyormus
oncesındekı acıyı zatı cekıyorsun bılemıyorum belkı yaptırırım ..

anestesı uzmanının ıyı olmasına baglı canım bu dedıklerın
eger acıyı dogru tutturamazsa yada o anda hareket edersek ıgne yanlıs yere gıdyor ve bahsettıgın durumlarla karsılasılıyor
yoksa epıdural dogru yapılınca boyle etkı bırakmaz canım ..

sezeryanı bı doktor keyfıye nasıl dıyebılırkı ?
nrmal dogum adı ustunde en dogalı ama sezeryan asla eskısı gıbı olamıyorsun
bana doktorum bunu dese ınan anında bırakırım onu ..

napımmm cok agrı degıldı allahtan:))daha da cekmıcem kendı kendıme soz verıdm
benım evımde kucuk canım oturma odasını ıptal edıyorum yolluyorum koltuklarımı o oda bebısıme aıt olacak:)
bende doktorumu hem cok sevıyorum hem cok guvenıyorum ıstanbul ıcınde nerde olursa ben ordsayım ucret umrumda degıl benı bır tek o anlıyo
Muayene dahilmiydin canım?
Bide kaç gün sonra aldın kan sonucunu?

Bende gecen gittiğimde sordumda
Aklıma takıldı durdu şu muayene işi :44:

ya tam hatırlamıyorum cnm ben tum tahlıller +muayene 330 tl odemıstım ogun
1 hafta sonra dedıler 5 gun sonra ardım dururmuyum ben cıkmıstı

cnm anne ılk 3 ay hiçbişey yıyemese dahı bebek cok kcucuk oldugu ıcın
senın depondan beslenıo ..kendını suclu hıssetme
bak yavas yavasada azalmıs bulanmtın dahada gececk ınsallah

biliyorum aslında ama yine de korkuyorum..bi de önce 6 haftalıkken düşük yapmıştım..kötü bir tecrübem var yani.. 2 hafta annem geldi baktı bana 2 haftadır da kayınvalidem bakıyor mutfağa adım atmadım 1 aydır...hayranım size ((

ayy gulsevdam sana bayılıorum zaten nasıl tek tek yazıosun
ben bı msjı gonderene kadar yıl gecıo yollamıo bı turlu:)

huyum kurusun mesjaları gorunce yazmadan edmeıyorum ve sayenızde ac kaldım 1 saatı gectı ya okuoku cevap yaz:)
oh nıhayet son sayfayı gordum artık azcık ara verınde yemek yıyeyım :)

buarada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar

Buarada kızlar doğum konusu açılmış
ben çatır çatır doğurmak isteyenlerdenim bilenler bilir
Buarda epidural 3. Bi secenek değilki oda sezaryan sonuçta
ama korkunuz varsa normal doğumdan
dr larınıza korktuğunuzu sakın belli etmeyin
onların kolayına geliyo ve direk sezeryana alıyorlar
ee daha da çok para alıyorlar nasılsa
ona göre temkindi davranın normal doğumdan yücesi varmı
yeterki allahım bebeklerimizede bizlerede sağlık versin

Bende normal istiyorum bebeğimin bana geliş anını hissetmek istiyorum (tabi bu şimdiki fikrim)umarım doğum zamanı yaklaşınca korkudan fikrim değişmez

Son düzenleme:
ben normal dogumdan degıldee su catı muayanesınden korkuyorum eger doktorum yaparsa acılmalara fln o bakarsa normal yoksa asla doguramam

ya tam hatırlamıyorum cnm ben tum tahlıller +muayene 330 tl odemıstım ogun
1 hafta sonra dedıler 5 gun sonra ardım dururmuyum ben cıkmıstı

Tüm tahliller derken canım?
Sadece ikili test (ense,kan) ve muayene değil mi?
Başka tahlilde mi yapıyorlar?
330 tl mi
Hangi hastane bu yanlışlıkla giripte kalmayım oralarda

benim evimin karşısındaki boş dairede komşumuzun kızının gebelik dönemindeyken aldığı eşyalar var. kızcağız evine dönmeden toplayıp getirmişler gece yarısı. bana ders oldu heveslerimi doğumdan sonraya saklayacağım. yalnız beşik ve hemen kullanılacak giyim ve sağlık malzemelerini hazırlarım, o da doğum iznine ayrıldıktan sonra. ama aileler şimdiden birşeyler hazırlıyorlar, inşallah ısrar etmezler odasını yapalım diye. ben bebeğim sağlıkla kucağımda evimize ayak atmadan birşey almayacağım (umarım sabredebilirim).

Tüm tahliller derken canım?
Sadece ikili test (ense,kan) ve muayene değil mi?
Başka tahlilde mi yapıyorlar?
330 tl mi
Hangi hastane bu yanlışlıkla giripte kalmayım oralarda

bır surruuuu tahlıl yaptırdı o gun bana 10tane flntam bılmıyorummm neler varbana gebelık basında hıc tahlıl yapılmadı hepsı bir gunde bır kerede yapıldı

pendık te canım

Güzel anneler selam, hızınıza yetişemiyorum ya hepsini okumak istiyorum ama olmuyo :) inşallah herkes çok iyidir. Bende hastanedeyim şu an usg bakıldı kan tahlil sonuçlarımı bekliyorum. Eşim hastanelerin otomasyon işini yapıyor. Bu hastaneyede onlar bakıyor bende bilgi işlemde bekliyorum işte :) sonuçlarım çabuk çıkacak ama hastanenin usg cihazları çok iyi değil inşallah hatalı ölçüm olmamıştır. Ense kalınlığında 1-2 mm yüksek önem taşıyormuş çünkü.... Bizimkinin 1.5 mm çıktı inşallah herşey yolundadır.Bu arada dr bana decavit verdi kullananınız var mı nasıl bir vitamin? Bebişimide gördüm ya ne güzel bi ara döndü poposunu yattı ama rahat bırakmadık yavrucağı :) baya anlattım galiba neyse Allah'a emanet olun...

Bende normal istiyorum bebeğimin bana geliş anını hissetmek istiyorum (tabi bu şimdiki fikrim)umarım doğum zamanı yaklaşınca korkudan fikrim değişmez

Bende normal çok istiyorum
Rabbim doğumumuzu bir avazda sağlıkla nasip etsin
Ben 3 ay dolumunda bunun için yogaya başlıcam doktorumda izin verirse
Normal doğum için en doğal hazırlanma hamile yogası geldi bana hemde vucuda esneklik sağlamak için
Çatı açılımı daha kolay ve doğru nefes alma teknikleri öğreniliyor
Çünkü bize en lazım olan dualardan sonra tabiii nefes, cocugu bianda geri içeri alabiliyormuşun, nefesi cok kullanmaktan veya yanlış kullanmaktan cabuk yorulma,ıkınamama gibi sorunlar oluyormuşşş filan filan....Teknik öğreneyim diyorum yanii
Neyse annelerimiz bir avazda doğurmuşş, inşAllah bizde öyle doğururuzz
Rabbim günahlarından arındırılmış kul ihsan edip normal doğum nasip etsin bizlere

allah yardımcın olsun canım sabır çok asker eşi var böyle:26: yapacak bişey yok benim de eşim surıyeye gidecekti şükür allem etti kallem etti gitmedi

herkese merhaba ben de normal doğumu tercih ederim ama her şeyin hayırlısı..umarım bir terslik olmaz da rahat rahat dünyaya getiririz beişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…