- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.841
canım ben fakültede yaptırdım ama 100 tl civarında a
bır surruuuu tahlıl yaptırdı o gun bana 10tane flntam bılmıyorummm neler var bana gebelık basında hıc tahlıl yapılmadı hepsı bir gunde bır kerede yapıldı
pendık te canım
102 tl verdik, muayene ücreti vermedik çünkü önceki muayenemin üstünden 1 hafta geçmişti, kontrol dahilinde ücretsiz oldu.
Bende normal çok istiyorum
Rabbim doğumumuzu bir avazda sağlıkla nasip etsin
Ben 3 ay dolumunda bunun için yogaya başlıcam doktorumda izin verirse
Normal doğum için en doğal hazırlanma hamile yogası geldi bana hemde vucuda esneklik sağlamak için
Çatı açılımı daha kolay ve doğru nefes alma teknikleri öğreniliyor
Çünkü bize en lazım olan dualardan sonra tabiii nefes, cocugu bianda geri içeri alabiliyormuşun, nefesi cok kullanmaktan veya yanlış kullanmaktan cabuk yorulma,ıkınamama gibi sorunlar oluyormuşşş filan filan....Teknik öğreneyim diyorum yanii
Neyse annelerimiz bir avazda doğurmuşş, inşAllah bizde öyle doğururuzz
Rabbim günahlarından arındırılmış kul ihsan edip normal doğum nasip etsin bizlere
bana son adet tarihini
esinin dogum tarihini ve senin dogum tarihini soyle istersen
istersen ozelden yaz
ben bakarim
Valla herkesin ne kadar değişikk ücret politikası olmuşş
Bu durumda ikili teste 190 tl vererek rekoru elimde mi tutacağım acaba
Neysee sağlıklı olsunda bebişimm helalii hoşş olsunn
Ama vurarım vurarımm kafamı özel sağlık sigortama hamilelik policesi eklettirmedğim için vurarımm
Aylık 120 tl verseydim geçen seneden şimdiii elimi kolumu sallayarakk girer çıkardım her hastaneden
2. kısmet inşAllah
ben normal dogumdan degıldee su catı muayanesınden korkuyorum eger doktorum yaparsa acılmalara fln o bakarsa normal yoksa asla doguramam
canım hamılelık yogasını evdemı yapıcaksın ?Bende normal çok istiyorum
Rabbim doğumumuzu bir avazda sağlıkla nasip etsin
Ben 3 ay dolumunda bunun için yogaya başlıcam doktorumda izin verirse
Normal doğum için en doğal hazırlanma hamile yogası geldi bana hemde vucuda esneklik sağlamak için
Çatı açılımı daha kolay ve doğru nefes alma teknikleri öğreniliyor
Çünkü bize en lazım olan dualardan sonra tabiii nefes, cocugu bianda geri içeri alabiliyormuşun, nefesi cok kullanmaktan veya yanlış kullanmaktan cabuk yorulma,ıkınamama gibi sorunlar oluyormuşşş filan filan....Teknik öğreneyim diyorum yanii
Neyse annelerimiz bir avazda doğurmuşş, inşAllah bizde öyle doğururuzz
Rabbim günahlarından arındırılmış kul ihsan edip normal doğum nasip etsin bizlere
oooo maşallaahhh ıhmal etmeseydn kesker ama nr bılceksın
bılıyor cnm bılmezmıııcanım korkunu doktora söyle sanslısınkı hastanede doktorun bu yuzden daha rahat ılgılenebılır senınle ..
canım hamılelık yogasını evdemı yapıcaksın ?
ah harddıskım bozulmasaydı bır suru hamılelere ozel vıdeo kaydetmıstım ona
duan ıcınde bınlerce kez aminnnnn
Keşkee canım ama sağlıklı olsun artık hiç farketmezz
Hem bababanktan alacağız
Buarada kızlar dün serviste bişey duydumm şok oldumm
Yeni doğum yapmış bir arkadaşın karısı hamile kalmadan önce sigarayı bırakmış (6 ay gibi)
Ama 3. ayından sonra ben sigaraya aşerdim diyerek başlıyor içmeye
Hemde vicdanını rahatlatmak için(!) hazır paket değilde tütünü bilmem nereden gelen kaliteli sigarayı evde kendi hazırlayıp içiyormuşş,doğuncada tüttürüyor tabi
Cocuk doğdu çok şükür bir sıkıntısı yok kolik ağlaması dışında 2 ay hiç susmadan ağlamış
Ve dün aşı vakti geldiği için doktora gitmişler ve haliyle sormuşlar çok ağlıyor diyee
Doktorda bu bebek sigara kokuyor anne sigara mı içiyor demiş
Bunlarda evet demiş ve doktor ne demiş biliyormusun tüylerim diken diken olduu
Çocuk nikotinden dolayı ağlıyormuş,uyumuyormuş
Anne karnında oda içmiş yani ve vücudu nikotin istiyormuş
Nasıl sigarayı bırakan nikotin krizine girip depresyoniagresif oluyorsa bebektede o olmuşş
Allahım nasıl gözüm doldu nasıl kötü oldumm
Ve bize gelen arkadaş 3 aylık kızı varr
Oda pisss sigarayı içtii hamileliğinde ve kızı susmuyor
Bende dedim böle bölee
Evet bende duydumm ve nikotin uyutmazmışta dediii ve uyumuyorda kızıı 10dk en fazla
Bide eşim duymasın dediii
Offf Allahımm
Bende sigara kullanan biriydim ilk 1 ay haricinde bilmiyorsunama duyduğum an ağzıma sürmedim
Bir dal bile içmedim son 2 aydır ve hala içim cız ediyor o 1 ayda böyle bir kötülük yapmış olabilirmiyim diye
Ama ilk üç ay anneden beslenmiyormuşş diyorum kendimi rahatlatmak istiyorum ama ne bileyim dünden berii bi havada geziyor başımm :26:
Çevrenizde sigara içen hamileleri uyarın lütfen 1 tanesi bile o körpecik cigeri bağımlı yapıyormuş ve nikotin istiyormuş
canım korkunu doktora söyle sanslısınkı hastanede doktorun bu yuzden daha rahat ılgılenebılır senınle ..
canım hamılelık yogasını evdemı yapıcaksın ?
ah harddıskım bozulmasaydı bır suru hamılelere ozel vıdeo kaydetmıstım ona
duan ıcınde bınlerce kez aminnnnn
Hem bababanktan alacağız
Yeni doğum yapmış bir arkadaşın karısı hamile kalmadan önce sigarayı bırakmış (6 ay gibi)
Hemde vicdanını rahatlatmak için(!) hazır paket değilde tütünü bilmem nereden gelen kaliteli sigarayı evde kendi hazırlayıp içiyormuşş,doğuncada tüttürüyor tabi
Cocuk doğdu çok şükür bir sıkıntısı yok kolik ağlaması dışında 2 ay hiç susmadan ağlamış
Ve dün aşı vakti geldiği için doktora gitmişler ve haliyle sormuşlar çok ağlıyor diyee
Nasıl sigarayı bırakan nikotin krizine girip depresyoniagresif oluyorsa bebektede o olmuşş
Bende dedim böle bölee
Evet bende duydumm ve nikotin uyutmazmışta dediii ve uyumuyorda kızıı 10dk en fazla
Offf Allahımm
Bende sigara kullanan biriydim ilk 1 ay haricinde bilmiyorsunama duyduğum an ağzıma sürmedim
Bir dal bile içmedim son 2 aydır ve hala içim cız ediyor o 1 ayda böyle bir kötülük yapmış olabilirmiyim diye
Ama ilk üç ay anneden beslenmiyormuşş diyorum kendimi rahatlatmak istiyorum ama ne bileyim dünden berii bi havada geziyor başımm :26:
Çevrenizde sigara içen hamileleri uyarın lütfen 1 tanesi bile o körpecik cigeri bağımlı yapıyormuş ve nikotin istiyormuş
Hem bababanktan alacağız
Bende dedim böle bölee
Offf Allahımm
bılıyor cnm bılmezmııınıoye ınu tercıh ettım sanıyyorsun
wallahı benımde tuylerımdıken dıken oldu
ama soyle bırseyde var benım annemde cok sıgara ıcer en kuck kardesım suan 11 yasında ve hamılelıgınde cok sıgara ıctı hatta sezeryana gırecegı gun bıle dayanamayıp ıcmıs tutamıyorum kendımı dıyordu ve maşallahho cok uslu cok akıllı bir bebektı
bende hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun paketımı attım ılk zamanlar cok zorluk cektım resmen yemek ıstedım sonra 1 kere ıctım 3-4 gun gecmıstı kendımı o kadar kotu hıssettımkı ıctıkten sonra o gunden berı agzıma surmuyorum hala ıstıyor canım hataa sıgara dmanı kokusu bıle rahatszı etmez ama asla daha ıcmem
Hem bababanktan alacağız
Bende dedim böle bölee
Offf Allahımm
kıslar daha erkn ama normal doğum dusunen varmı
ben epıdural ıstıorum karar vermelıyım kı doktor secnelıyım
çalısştığımız ılcede epıdural uygulanmıo..ilden dr bulmam lazım
doktoruyla doğumu konusan varmı
Annen ve kardeşin şanslıymışş canımmRabbim uzun uzun sağlıklı ömürler versinn
Ama bu demek değil ki bizde de böyle olacakk
Görümcemde içmiş hamileyken ve kızının kalbinde delik var kv sigaradan diyorda dr kıza kızar diye yok ondan değil diyormuş
Rabbim sağlık versin herşey bahane ama sigarada bile bile lades canım yaa
Bende sen gibi canım istiyor tiksinmedim (ama hiç ağzıma almadım) ve hatta emzirme dönemimde bitsin (kısmetse) içerim diyorum yaklaşık 1,5 sene sonra
kızlarrr herkezeeee hayırlı cumalar dılıyorum
bugun doktora gıttim
çok şükür ikili testimizzin sonucu iyi çıktıııı
allahım sizlerede hayırlı haberler almayı nasip etsinnnn
veee
artık
kızımız oluyorrrr
cinseyi 20 güne kadar netleşir dedi amaaa
tecrübelerime dayanarak söylüyorum kız dedi
çok mutluyum kız oldugu ıcın degıl saglıklı oldgunu bıldıgım duydugum ıcın ıcım ıcıme sıgmadı masallahh masalllah
ama ekrana bakmayaa doyamadım bugun allahım yaa sankıı saatlerce oyle ona bakasım vardı bıttı hala gozum ekrandaydı dusunun mukemmel bı duygu kalbim güm güb ölüyordum heycandannnnn
rabbime şükürler olsunn bu güzel gunde hayırlı haberlerle geldim
darısıı sizlereee canlar..
Amiinn amiiinn amiiiinnnnnnnnnnn canımmm
Yok tatlım yaa prof. yardım alarak yapacağımm
Çünkü yanlış bir hareket farklı sonuclara sebeb olabilir
Zaten ilk üç ay yasak canım
Şimdi araştırdım ve güvendiğim yere başlayacağım
kızlarrr herkezeeee hayırlı cumalar dılıyorum
bugun doktora gıttim
çok şükür ikili testimizzin sonucu iyi çıktıııı
allahım sizlerede hayırlı haberler almayı nasip etsinnnn
veee
artık
kızımız oluyorrrr
cinseyi 20 güne kadar netleşir dedi amaaa
tecrübelerime dayanarak söylüyorum kız dedi
çok mutluyum kız oldugu ıcın degıl saglıklı oldgunu bıldıgım duydugum ıcın ıcım ıcıme sıgmadı masallahh masalllah
ama ekrana bakmayaa doyamadım bugun allahım yaa sankıı saatlerce oyle ona bakasım vardı bıttı hala gozum ekrandaydı dusunun mukemmel bı duygu kalbim güm güb ölüyordum heycandannnnn
rabbime şükürler olsunn bu güzel gunde hayırlı haberlerle geldim
darısıı sizlereee canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?