- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.861
Amiinn amiiinn amiiiinnnnnnnnnnn canımmm
Yok tatlım yaa prof. yardım alarak yapacağımm
Çünkü yanlış bir hareket farklı sonuclara sebeb olabilir
Zaten ilk üç ay yasak canım
Şimdi araştırdım ve güvendiğim yere başlayacağım
kızlar size hoş sohbetler biz annemle güne gidiyoruz ( istanbulda yaşıyorum ama nasıl olduysa 3 aydır tüm oturmalara katılabildimmartta da sıra bende meleğime ciciler alacaz o zamana )
gün derken bugün summ gözükmedi inş iyidir
bu arada çok konuşupda akşama bana eziyet etmeyin oku oku bitmiyo
kızlarrr herkezeeee hayırlı cumalar dılıyorum
bugun doktora gıttim
çok şükür ikili testimizzin sonucu iyi çıktıııı
allahım sizlerede hayırlı haberler almayı nasip etsinnnn
veee
artık
kızımız oluyorrrr
cinseyi 20 güne kadar netleşir dedi amaaa
tecrübelerime dayanarak söylüyorum kız dedi
çok mutluyum kız oldugu ıcın degıl saglıklı oldgunu bıldıgım duydugum ıcın ıcım ıcıme sıgmadı masallahh masalllah
ama ekrana bakmayaa doyamadım bugun allahım yaa sankıı saatlerce oyle ona bakasım vardı bıttı hala gozum ekrandaydı dusunun mukemmel bı duygu kalbim güm güb ölüyordum heycandannnnn
rabbime şükürler olsunn bu güzel gunde hayırlı haberlerle geldim
darısıı sizlereee canlar..
canım benim sen bebeğini öğrenir öğrenmez bırakmışsın zaten sigarayı o yüzden içini ve vicdanını rahat tut tatlım
Bebeğin varlığından haberdar olana kadar bebek tamamen kendi koruması altındaymış, ne zaman bize haber verirse o zaman sorumluluk bize geçiyormuş.
bunu anlattığın çok iyi oldu eminim topik'ten arkadaşlar içmese de yeni topiklerden bizi örnek alacak olanlar vardır onlara ibret olur canım,
benim arkadaşım hamile olduğunu bilmiyordu ve 5inci haftasına kadar sigara kullandı,antibiyotik kullandı bebişinden haberi olmadan ama sonra öğrenir öğrenmez bıraktı sigarayı, 3 aylık oğlu var maşallah paşamıza uyku ve yeme düzeni çok güzel
o annlerın Allah belasını !! dicem töbe töbe demek kalıtelı tutun alıyormus vıcdanını boyle rahatlatıyormus
ya herkes anne olamazki bu guzel duyguyu anlıyamaz kı cok sınırlıyım suan
Amiinn amiiinn amiiiinnnnnnnnnnn canımmm
Yok tatlım yaa prof. yardım alarak yapacağımm
Çünkü yanlış bir hareket farklı sonuclara sebeb olabilir
Zaten ilk üç ay yasak canım
Şimdi araştırdım ve güvendiğim yere başlayacağım
kızlar siz göğüsleriniz için bişey kullanmaya başladınızmı ???
çok erken daha biliyorum ama benim sol göğsüm sağa göre büyüdü ve ucu çiçek gibi açıldı çatladı sanki acıyo hafiften ne yapsam ki??:26:
çok erken daha biliyorum ama benim sol göğsüm sağa göre büyüdü ve ucu çiçek gibi açıldı çatladı sanki acıyo hafiften ne yapsam ki??:26:
ben çatlak kremimi kullanmaya başladım çünkü çok kaşınıyorum
göğüs uçlarına mı sürüyosun çatlak kremini:44::44:
aaayyyyy çok sevindim eskişehir den olmana.hangi doktora gidiyorsun menmunmusun?ben onvak a mesut bey e gidiyorum çok sessiz ama iyi bir doktor...
canım senin kızın olucak acaba, kızda sol göğüs şişiyormuş ve ucu açılıyormuş
öyle diyorlar
benimde sol göğüsümün ucu çiçek gibi açıldı ve kaşınıyor, banyodan sonra vücut losyonu sürüyorum
kıslar daha erkn ama normal doğum dusunen varmı
ben epıdural ıstıorum karar vermelıyım kı doktor secnelıyım
çalısştığımız ılcede epıdural uygulanmıo..ilden dr bulmam lazım
doktoruyla doğumu konusan varmı
bende eskişehirdeyim ve mesut beye gidiyorum.. çok fazla açıklayıcı değil sürekli ben bişeyler soruyorum.. ama yinede doktorumu sevıyorum sakinliği güzel :)
kıslar daha erkn ama normal doğum dusunen varmı
ben epıdural ıstıorum karar vermelıyım kı doktor secnelıyım
çalısştığımız ılcede epıdural uygulanmıo..ilden dr bulmam lazım
doktoruyla doğumu konusan varmı
Biz konuşmadık ama ilk doğumumu da şimdiki doktorum yaptırmıştı. O zaman da sezeryanın lafını hiç etmemişti ve normal doğum yaptım, hatta son ana kadar epidural istemem dayanırım diyordum ama yemedi :) Epidural takıldı ve uzun ama acısız bir doğum oldu. Bu sefer de herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum.
Canım bnde istiyorum oyle bşyler ama nerde yapılıyo bu yoga yada egzersiz yoga salonlarında spor salonlarnda fln mı oluyo bnde cok ıstıyorm ama doguma hazırlık kursları fln nerde nasıl yapılıyo bilemiyorm nrdn ogreneblrm acaba ?
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM MELEGIMIZZ PRESNSESIMIZZ OLUCAK CANIM BAKALIMM HAYIRLISI ARTIKK HAKKIMIZDAAA ŞUAN İŞE GELDİM BURDAN HALLEDEM SANIRIM AMA UYGUN BI ZAMANDA EKLEYIM OLURMU AMA SON FOTO HIC BELLI DEGIL YANI EKLESEM ANLASILMAZ BEN BISI GOREMEDIM :)hayırlı olsun ne güzel prenses annesi olucaksın belirtilerin nelerdi bide bebeğin fotosunu paylaşırmısın merak ettim
RABBIM ISTEYEN HERKEZE VERSIN VVALLA CANIM ARATMASIN INSALLAH COK ZOR BISIIDIR EMIN RABBIMM GULDURSUN HERKEZIIAllah a şükür ki canım sağlıklıyms maşallah :) Negzl bi duygu olmayanlara da nasip etsin Rabbim inşallah.. Hayırlı olsn cınsıyetı de bellı olms artık alışverişe başlama zamanı
AYVA CEKIRDEGINE SU ILAVE EDIP JEL KIVAMINA GELINCE SÜRÜN GÖĞÜSLERE ŞİFA NIYETINE COK IYI GELIYORMUS BEN ONDAN KULLANICAMMM OLUNCAA
Spor salonlarında daha cok normal yoga ve plates oluyor canımm
Ama araştır istersen
Sen nerdesin canım
İstanbuldaysan rahat bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?