- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.881
ay bi eskişehirli daha çok sevindim ve aynı hastaneye gidiyoruz tanışırız belki denk gelir randevumuz
yoga merkzlerine mi sormalıyım acaba oda cok pahalı olurkikaysri deym :) baska varmı ordan olan acaba topicte cok tanısmak ısterdm. Szler buluscakmıssınz negzl kısknyrm
ben normal dogumdan degıldee su catı muayanesınden korkuyorum eger doktorum yaparsa acılmalara fln o bakarsa normal yoksa asla doguramam
Ben sırf normal doğum istiyorum diye bayan doktor arayışına girmiştim daha rahat ederim diye. Neyseki içime sinen çok tatlı bir doktorum oldu ama doğumumda kendisinin dışında 2 bayan 2 erkek asistanı da vardı. Hatta açılmaları hep asistanları kontrol etti
ben 9 kasım da gitcem inş denk geliriz :) doğum tarihlerimizde yakın benımde 22 mayıs inşallah.. şimdilik doğumu onvakta düşünüyorum sen nerde düşünüyosun? ümit hastanesinde tanser beyede gitmiştim ama memnun kalmadım hem randevuyu yaklasık 20 gün önce alman gerekıyo hemde yogunluktan dolayı çok beklıyosun. bide benim özel durumum vardı gebeliğimi ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı ve mesut beye gittik kese altında kanama gördü 10 gün rapor ve ilaç verdi şimdi hala küçük bi kanama alanı kaldı giderek azalıyo o yüzden 2 günde bir çağırdı mesut hoca ve baya ilgilendi... o ara tanser beye gittim kanama yok ilacı bırak normal hayatına dön dedi dinlenmene gerek yok dedi bende ilacı bırakmıstım sonra kahverengi akıntım oldu tanser beyi aradım ilaca dewam et dedi mesut beyi aradım kontrole çağırdı baya ilgilendi ve ilaca dewam sakın bırakma dedi o günden sonra bida başka doktora gitmemeye karar verdim... bence doktor seçimimiz iyi :)
ay çok yaşa canım beni sorman cok hosuma gıttı ıyıyım Allaha şükr bgn mıdem yanıyodu bırazda gectı acıktım sımdıde ne yesem dıye dusunuyorm.. gün diyince ben geliyrm hemen akla herlde başını okuyunca bnde dedm aha gene gune gıtmısler dıye sen sıkılmıyomusun gittignde gerçi tanıdıgn ınsanlardır benm tanımadıgım bılmedıgım pekde sevmedgm ınsanlar ve hıc yaşıtım yok genc de yok pek ?? :44:
Annen kendi annen mi k.v mi canım_? Gün diyince sinirleniyorm ya ruyama bile girdi hatta 24nde gun var onu napsamda gtmesem dıye dusunyrm smdıden artk siz dusunn
Offf bu saatler alındığından beri
Zaman durdu zaman ilerlemiyorum yaa
Okadar lak lak yapp
Ara ara işe bakk
Yine saat 14:45
Poooooffff
Okadar lak lak yapp
Ara ara işe bakk
Poooooffff
Okadar lak lak yapp
Ara ara işe bakk
Poooooffff
yoga merkzlerine mi sormalıyım acaba oda cok pahalı olurkikaysri deym :) baska varmı ordan olan acaba topicte cok tanısmak ısterdm. Szler buluscakmıssınz negzl kısknyrm
Okadar lak lak yapp
Ara ara işe bakk
Poooooffff
Epıdurl nasl oldu canım cok canın yanıyo dogumdan snra dıyolar smdı Allah izin verirse epıdural normal doğum mu terch edıceksın yoksa normal doğum mu ? epidurl oldugu ıcın psman oldnmu?
canım ben sabahattin beye gidiyorum çok memnunum ama sadece hastene biraz eski o yüzden tedirginim ümiti yeni diye istiyodum sadece ama ümit hastenesinde bask doktorlardan memnun kalmadık eşim onun için onvağa devam edelim dedi bende onvakta doğum yapıcam inş hem bebek dostu ödülü varmış onvağın personelide güler yüzlü ebeleride çok iyiymiş.
canım ben dün gittim 2 hafta sonra gel dedi 15 kasımda gidicem sen bi hafta ilerdesin:)
Normal mi doğurdunuz
Suni sancı aldınız mı?
Hastaneye gittiğinizde açılma ne kadardı
Doğum sonrasında gerçekten acılar bitiyor mu
Normal doğum yapanlarla hep konuşmak istiyorum kusura bakmayın soruyorum ama :18:
Evet canım yaa,aynen..ben arada diğer servisteki arkadaşların yanına da gidiyorum ama dediğin gibi saat hala 14.45 :) eve gitmek için can atıyorum
Ben olsam doktor randevumu o güne alırdım :)
katmer diyince anlamıştım zatensöle bakim sen kimsin kesin tanıyorumdur bende övünmek gb olmasın kayserikiyim
valla sabah 8:30 da suni sancı verilmeye başladı, 13:00'a kadar zor dayandım ağrıdan ve epidural takıldı. O sancılar arasında epidurali nasıl takacaklar, ya hareket edersem diye çok korktum ama hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür. Hatta doğumdan sonra dikiş faslım biraz uzun sürdü benim ama epidural sayesinde hiçbirşey hissetmedim. İnşallah 2. bebişi de normal ve epidural ile doğurmak istiyorum. Kimisinde yan etkisi olabiliyormuş ama çok şükür benim en ufak bir sıkıntım olmadı.
Walla süper fikirama eşimde yanmdaydı doktor 16snda gel dediğinde simdi anlar gıcık kocam 24geçse 26snda bida var zatn :S
Ah katmer ahhh bi tarif verenim yok koca topictebelkide akrabayızdr hangi hastaneye gidiyosn cnm ?
ayyy cok korkuyrm yaa dikişi uyusturmadan mı atıyolarki orayabide kesip dikiyolarmı bıde orayı ayyy bana bıseyler oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?