- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.901
Kızlar Lütfen,, ne olur,,, biraz daha yalvarabilirim yeterki şu yemekleri buraya yazmayın ..... olan eşime oluyor...=)))))))))öğle yemeğinde ne yiycenizcenım fena halde salçalı bulgur filavı ,,yanındada turşu istiiyor totomu kaldırabilirsem mutfağa geçip yapıcam
ayyy cok korkuyrm yaa dikişi uyusturmadan mı atıyolarki orayabide kesip dikiyolarmı bıde orayı ayyy bana bıseyler oluyooo
Kızlar ikili teste ne kadar ücret verdiniz?
Sonuçlar temiz cıkmış canım .. çok sevindim :)Buarada kızlar doğum konusu açılmış
ben çatır çatır doğurmak isteyenlerdenim bilenler bilir
Buarda epidural 3. Bi secenek değilki oda sezaryan sonuçta
ama korkunuz varsa normal doğumdan
dr larınıza korktuğunuzu sakın belli etmeyin
onların kolayına geliyo ve direk sezeryana alıyorlar
ee daha da çok para alıyorlar nasılsa
ona göre temkindi davranın normal doğumdan yücesi varmı
yeterki allahım bebeklerimizede bizlerede sağlık versin
istediğin her soruyu sorabilirsin, tek tek cevaplayayım :)
Normal doğum yaptım, doktorum 1 haftalığına şehir dışında olacağı ve o yokken doğurmaktan korktuğum için 38+1'de suni sancıyla doğum yaptım. Epidural takıldığı için acılarımın bitmesi doğum sonrasına kalmadı, takıldıktan yarım saat sonra bitti :) doğum sonrasında oturup kalkmakta sıkıntı yaşamadım ve hemen normal hayatıma dönebildim.
188 tl verdim canım sgk lı olarak medicana hastanesinde...o kadar harcamak istemiyodum aslında 110 tl ye yapan bi yerde bulmuştum ama ne biliyim dr.dan çekinip orda yaptırıverdim..
sabahattin beyinde çok iyi olduğunu duymuştum ama randevuyu çok ileri bi tarihe vermişti eşime yine gidelim diyorum ama oda ne kdr çok doktor okdr kafa karışıklığı dıyo haklıda :) şimdi ben cinsiyete takmış durumdayım çok merak ediyorum inş bu gittiğimde söyler mesut bey :) sen en son ne zmn gıtmıstın cnm? ben bayramdan önce gittiğimde acayip hareketliydi bebeğim ellerini ayaklarını oynatıp duruyodu :)
bide cnm sen devlette bi doktora gidiyo musun? mine inana randevu almaya çalısıyorum ama alamıyorum
Teşekkür ederiimm
Peki hiç açılma olmadan direk suni sancıyla açılma başlatılabiliniyor mu?
Suni sancı cok sancılıymışş oyüzden evde sancını çekk su gelince hastaneye git diyorlar
Sizin suyu patlattılar mı?
Açılma varsa suni sancı almadan direk epidural alabilirmiyizz
Birde normal doğum için yaptığınız birşey varmıydı
PEkBiCici'mm Sen çok yaşa emi.... Dün gece kafamı yastığa koyduğumda senin mesajın aklıma geldi ve Tebessüm ederek uykuya daldım =))))))))))) Bu arada aldınmı elektirikli süpürgeyi..?
188 tl verdim canım sgk lı olarak medicana hastanesinde...o kadar harcamak istemiyodum aslında 110 tl ye yapan bi yerde bulmuştum ama ne biliyim dr.dan çekinip orda yaptırıverdim..
evet cnm cok sukur :)tabıkıdeee ıcmemek en ıyısıAnnen ve kardeşin şanslıymışş canımmRabbim uzun uzun sağlıklı ömürler versinn
Ama bu demek değil ki bizde de böyle olacakk
Görümcemde içmiş hamileyken ve kızının kalbinde delik var kv sigaradan diyorda dr kıza kızar diye yok ondan değil diyormuş
Rabbim sağlık versin herşey bahane ama sigarada bile bile lades canım yaa
Bende sen gibi canım istiyor tiksinmedim (ama hiç ağzıma almadım) ve hatta emzirme dönemimde bitsin (kısmetse) içerim diyorum yaklaşık 1,5 sene sonra
kızlarrr herkezeeee hayırlı cumalar dılıyorum
bugun doktora gıttim
çok şükür ikili testimizzin sonucu iyi çıktıııı
allahım sizlerede hayırlı haberler almayı nasip etsinnnn
veee
artık
kızımız oluyorrrr
cinseyi 20 güne kadar netleşir dedi amaaa
tecrübelerime dayanarak söylüyorum kız dedi
çok mutluyum kız oldugu ıcın degıl saglıklı oldgunu bıldıgım duydugum ıcın ıcım ıcıme sıgmadı masallahh masalllah
ama ekrana bakmayaa doyamadım bugun allahım yaa sankıı saatlerce oyle ona bakasım vardı bıttı hala gozum ekrandaydı dusunun mukemmel bı duygu kalbim güm güb ölüyordum heycandannnnn
rabbime şükürler olsunn bu güzel gunde hayırlı haberlerle geldim
darısıı sizlereee canlar..
Bebişlerın cınsıyetlerı ve isimlerını kesınlesınce özelden bıldırırsenız daha kolay ekleyebılırım lısteye kızlarr
benimkini ekleyebilirsin canim
Almina
bende eskişehirdeyim ve mesut beye gidiyorum.. çok fazla açıklayıcı değil sürekli ben bişeyler soruyorum.. ama yinede doktorumu sevıyorum sakinliği güzel :)
Benim sadece 1 cm açılmam vardı ki 1 hafta önce gittiğimde de 1 cm demişti. Kalan açılmayı suni sancıyla sağladılar. Evet suni sancı oldukça rahatsızlık verici (hamişleri ürkütmeyelim), eğer kendi sancım başlasaydı ben de sancılar sıklaşana ya da suyum gelene kadar hastaneye gitmezdim (ya da gidermiydim ki). Suyumu doktorum patlattı ama epidural takılmadan önce miydi yoksa takıldıktan sonra mıydı onu hatırlamıyorum. Zaten su patlatılması can yakan birşey değil, altınıza kaçırmış (daha doğrusu şarıl şarıl işemiş) gibi hissediyorsunuz :) Epidural açılma 4 cm olana kadar takılmıyor zaten. 4 cm açıklıktan sonra epidural takılınca açılmanız yavaşlamazsa suni sancı vermeyebilirler. (tabi bu durumu yaşamadığım için doktoruna danışman en doğrusu). Son olarak da normal doğum için hiçbir şey yapmadım (çok az yürüyüş dışında). Ama ıkınmayı pek beceremediğim için keşke kegel ve nefes egzersileri yapsaymışım dedim doğumdan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?