2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ayyy cok korkuyrm yaa dikişi uyusturmadan mı atıyolarki oraya bide kesip dikiyolarmı bıde orayı ayyy bana bıseyler oluyooo

Uyuşturmadan olur mu, ağrı kesici serum bağlıyorlar doğumdan hemen sonra, ama benim epidural oldukça iyi etki ettiği için ağrı kesiciye gerek kalmadı. Doktorum hemşirelere hadi çabuk bağlayın ağrı kesiciyi derken ben "rahat olun birşey hissetmiyorum" diyordum :) Sıkıntı yok yani .Hiç bunları düşünme, o telaşede farketmiyosun bile zaten. Dikişler yerine bi an önce çıksam da bebeğimi koklasam diyosun.

Son düzenleme:
Sonuçlar temiz cıkmış canım .. çok sevindim :)

Teşekkür ederiimm
Peki hiç açılma olmadan direk suni sancıyla açılma başlatılabiliniyor mu?
Suni sancı cok sancılıymışş oyüzden evde sancını çekk su gelince hastaneye git diyorlar
Sizin suyu patlattılar mı?
Açılma varsa suni sancı almadan direk epidural alabilirmiyizz
Birde normal doğum için yaptığınız birşey varmıydı

188 tl verdim canım sgk lı olarak medicana hastanesinde...o kadar harcamak istemiyodum aslında 110 tl ye yapan bi yerde bulmuştum ama ne biliyim dr.dan çekinip orda yaptırıverdim..

Bende başka özellerde ucuzsa orda yaptırıyım dedimm
Doktorada ikili test istemiyorum filan derim dedimde yaklaşık zaten 120-150 arasıı
Benim hastanede de 190 tl
40 tlnin cimriliğini yapmayım diyorum canım

PEkBiCici'mm Sen çok yaşa emi.... Dün gece kafamı yastığa koyduğumda senin mesajın aklıma geldi ve Tebessüm ederek uykuya daldım =))))))))))) Bu arada aldınmı elektirikli süpürgeyi..?

cnm bende cinsiyetini çok merak ediyorum kız çok istiyorum ama oğlan hissediyorum eşim kız hissediyo kız olcak görürsün diyo senin eğer erkekse 9 kasımda gidince belli olur canım ben dün gittim doktora normalde 10+2 idi 9+3 çıktı doktor korkma bağdaş kurmuş onun için küçük çıkıyo olabilir dedi yüzü bize dönüktü elini kolunu dirseğini herşeyini gördüm ama hareketli değildi uyuyodu sanırım bidaha 15 gün sonra gidicem 15 kasıma alıcam randevuyu.fotorafı o kadar güzel ki yüzünün herseyi belli burnu aynı ben gibi dünden beri onun hayalini kuruyom:) hatta bi çıkıntı gördüm bu kesin erkek dedim eşimde kızdı saçmalama dedi 3 cmlik cocuğun o kadar pipisimi olur dedi:)
canım devlete hiç gitmeyi düşünmedim çünkü hiç ilgilenmiyolarmış kuzenim gidiyo hiç memnun değil ümite gidicek sen buraya devam et bence:)

ben de eger hic bir aksilik cikmazsa keisnlikle normal dogum istiyorum.
tabiki kendimizi cok sartlandirmamak lazim, bir arkadasim kendisini surekli normal dogum yapicam diye alistirdi ama bebegin kalp atislarinda yavaslama olunca mecburi sezeryan yaptilar. sartlar ne gosterir bilemem ama ben de epidural normal dogumu arastiriyorum. dogum vidyolari izledim gule oynaya doguruyorlar cok hos, cikolata yiyerek doguran var. ben de her sureci canli canli acisiz gormek isterim. bir de benm adetlerim bile o kadar sancili oluyordu ki ben hep dogumumun cok agrili olacagini dusunuyorum nedense o yuzden epidurala olumlu bakiyorum tabi sonrasinda bel agrisi falan birakabiliyormus sanirim arastirmak lazim

“Göklerin ve yerin egemenliği Allah'a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter."

Benim sadece 1 cm açılmam vardı ki 1 hafta önce gittiğimde de 1 cm demişti. Kalan açılmayı suni sancıyla sağladılar. Evet suni sancı oldukça rahatsızlık verici (hamişleri ürkütmeyelim), eğer kendi sancım başlasaydı ben de sancılar sıklaşana ya da suyum gelene kadar hastaneye gitmezdim (ya da gidermiydim ki). Suyumu doktorum patlattı ama epidural takılmadan önce miydi yoksa takıldıktan sonra mıydı onu hatırlamıyorum. Zaten su patlatılması can yakan birşey değil, altınıza kaçırmış (daha doğrusu şarıl şarıl işemiş) gibi hissediyorsunuz :) Epidural açılma 4 cm olana kadar takılmıyor zaten. 4 cm açıklıktan sonra epidural takılınca açılmanız yavaşlamazsa suni sancı vermeyebilirler. (tabi bu durumu yaşamadığım için doktoruna danışman en doğrusu). Son olarak da normal doğum için hiçbir şey yapmadım (çok az yürüyüş dışında). Ama ıkınmayı pek beceremediğim için keşke kegel ve nefes egzersileri yapsaymışım dedim doğumdan sonra.

PEkBiCici'mm Sen çok yaşa emi.... Dün gece kafamı yastığa koyduğumda senin mesajın aklıma geldi ve Tebessüm ederek uykuya daldım =))))))))))) Bu arada aldınmı elektirikli süpürgeyi..?

Hoşgeldiinn kuzucuumm
Sende çoook yaşaa
Yok canım yaa 4de hesap kesimim var ondan sonra corrrt diye çektireceğim
Aslında çalışıyor eve gittim baktım ama dediği gibi duman çıkıyorr yakmış motoruu
Garantiside Mayısta bitmişş, yaptıralım dedimdee motor pahalıdır diyorr
Canın süpürge aşerdiyse git al dedimde
bana kaldı yine sen internetten anlarsın sen yaparsın falan filann

188 tl verdim canım sgk lı olarak medicana hastanesinde...o kadar harcamak istemiyodum aslında 110 tl ye yapan bi yerde bulmuştum ama ne biliyim dr.dan çekinip orda yaptırıverdim..

medicanalar tam bır kazıkkk :) aile hekımlıgınde yapılmıyormu o testler ve nasıl yapılıyor 2 li test kanmı alıyor nasıl yanı yardımcı olurmusun bende merak ıcerısındeyım

evet cnm cok sukur :)tabıkıdeee ıcmemek en ıyısı

hıcc tıksınmedım bende dıyorumya kokusundan mutlu oluyorum ama ne olursa olsun ıcmem dogumdan sonrası cıın fıkrım yok

gozunaydın canımmm

Bebişlerın cınsıyetlerı ve isimlerını kesınlesınce özelden bıldırırsenız daha kolay ekleyebılırım lısteye kızlarr

ben önceki doğumumu genel anestezi ile sezaryen yaptım.ağrı olmuyo ohhh ne rahat doğum diyenlere kıl oluyorum.sabah 10 da ameliyattan çıktım akşam 11 e kadar ağrı çektim çocuğumu zorla emzirebildim.evdede 20 gün oturamadım oturduysam kalkamadım.ne yazık ki kalp rahatsızlığım var o nedenle ne epidural (heyecan yapıp çarpıntıları 200 e çıkardığım için)yapamıyorum normal doğumu da ıkınınca düzensiz kalp ritmi nedeniyle yapamıyorum.ama sağlıklı olsaydım epiduralle normal yapardım halamın kızı doktorlarla sohpet ederek hiç acı çekmeden doğum yaptı.bence sezaryen yerine bu daha iyi gibi geliyo..

ben de mesut bey e gidiyorum kilo kontrolü falan yaptı mı sana?2 li test için ne zaman çağırdı?ek ücret ödenecek mi ki?
bende eskişehirdeyim ve mesut beye gidiyorum.. çok fazla açıklayıcı değil sürekli ben bişeyler soruyorum.. ama yinede doktorumu sevıyorum sakinliği güzel :)

Allah bizede yaşatsın bu muhteşemmm olayıı
Bebeğimizle ilk karşılaşan ve ona hoşgeldin diyen bizler olalımm inşAllahh
Valla ailemde (anne tarafımda) en yaşlısın en gencine tek bir sezeryan yok hepsi normal doğumm
İnşAllahh vucudumda onlara çekmiştir
Peki özel olacak ama yemek yemeseniz bile yani mide boş olsa bile laman yapıyorlar mı
En çok ondan korkuyorum itiraf ediim :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…