- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.921
ne kdar guzel ısım cnm
neguzel karar verddınız bız halaaaaa kavga edıyoruz esımle
​HEr hastane yapmıyor canım .... aç tok farketmıyor...Allah bizede yaşatsın bu muhteşemmm olayıı
Bebeğimizle ilk karşılaşan ve ona hoşgeldin diyen bizler olalımm inşAllahh
Valla ailemde (anne tarafımda) en yaşlısın en gencine tek bir sezeryan yok hepsi normal doğumm
İnşAllahh vucudumda onlara çekmiştir
Peki özel olacak ama yemek yemeseniz bile yani mide boş olsa bile laman yapıyorlar mı
En çok ondan korkuyorum itiraf ediim :18::18:
Uyuşturmadan olur mu, ağrı kesici serum bağlıyorlar doğumdan hemen sonra, ama benim epidural oldukça iyi etki ettiği için ağrı kesiciye gerek kalmadı. Doktorum hemşirelere hadi çabuk bağlayın ağrı kesiciyi derken ben "rahat olun birşey hissetmiyorum" diyordum :) Sıkıntı yok yani .Hiç bunları düşünme, o telaşede farketmiyosun bile zaten. Dikişler yerine bi an önce çıksam da bebeğimi koklasam diyosun.
ben önceki doğumumu genel anestezi ile sezaryen yaptım.ağrı olmuyo ohhh ne rahat doğum diyenlere kıl oluyorum.sabah 10 da ameliyattan çıktım akşam 11 e kadar ağrı çektim çocuğumu zorla emzirebildim.evdede 20 gün oturamadım oturduysam kalkamadım.ne yazık ki kalp rahatsızlığım var o nedenle ne epidural (heyecan yapıp çarpıntıları 200 e çıkardığım için)yapamıyorum normal doğumu da ıkınınca düzensiz kalp ritmi nedeniyle yapamıyorum.ama sağlıklı olsaydım epiduralle normal yapardım halamın kızı doktorlarla sohpet ederek hiç acı çekmeden doğum yaptı. bence sezaryen yerine bu daha iyi gibi geliyo..
yalniz o hatayi ben de yaptim
demissin ya kiz olursa ben erkek olursa sen karar ver diye
ben de erkek olursa ben, kiz olursa sen secersin dedim
ama tabi kurali bozdum
basladim liseye usul usul
cok mantikli liste olayi tavsiye ederim esin de isinir, duydugumuzu yaziyorduk dizilerden falan
neyse bir anda isim ansiklopedisine bakarken buldu esim bu ismi, hemen bir arastirdik oz Turkce olmasi cok onemli diye, anlami da guzel tamam dedik
ismi gibi guzel olsun yavrum insallah
hepimizin ki guzel saglikli hayirli olsundoguralim bir an onceeeeee karnindayken gecmiyor zaman
beni kan tutar igne tutar kan aldırırken bıle ağlıyorum bı noktaya bakıyorm esım ynmda oldugunda hep elımı tutar sakınlestırır.. iğne bile olamam yani npcaksam:44:
bugun ıkıdır karnıma sancı gırdı kramp seklınde adım atamayacak gıbı oldum acaba bebgım ıcerde brıseyler mı yapıyor sızdede oldumu hıc
​HEr hastane yapmıyor canım .... aç tok farketmıyor...
beni kan tutar igne tutar kan aldırırken bıle ağlıyorum bı noktaya bakıyorm esım ynmda oldugunda hep elımı tutar sakınlestırır.. iğne bile olamam yani npcaksam:44:
ahhh ahh demezz olaydımmm
kabul etmıyorrr ben demedımkı sen dedın dıyorsımdı ıkı ısımde takıldık bakalımmm bıran oce kesınlessın ıstıyorummmm
istemıyorrr lıste fln delı edıyor bı tmm beraber bulalım dıyor ama hıc anlasamıyoruzzz napıcaz bılmem
kabul etmıyorrr ben demedımkı sen dedın dıyorsımdı ıkı ısımde takıldık bakalımmm bıran oce kesınlessın ıstıyorummmm
istemıyorrr lıste fln delı edıyor bı tmm beraber bulalım dıyor ama hıc anlasamıyoruzzz napıcaz bılmem
​HEr hastane yapmıyor canım .... aç tok farketmıyor...
yordun mu kendini
bana bugun oldu
hem de 4 kere falan
ama ben cok yorudm kendimi temizlik yaptim 3ay sonra boyle yorucu sekilde
daha yeni oturdum yerime
aksam da uzaticam bacaklari dinlenicem bir anda cok yukledim
ama hareket iyidir sanirim ilk 3 ay yatarak gecirdim ama simdi yavas yavas hareketlenme zamani bence tabi sorun olmadikca, boylelikle dogum da daha kolay olur herhalde
bence decok keyifli oluyor anladigim kadariyla
bebegini o an rahat bir sekilde goruyorsun cok hos
yordun mu kendini
bana bugun oldu
hem de 4 kere falan
ama ben cok yorudm kendimi temizlik yaptim 3ay sonra boyle yorucu sekilde
daha yeni oturdum yerime
aksam da uzaticam bacaklari dinlenicem bir anda cok yukledim
ama hareket iyidir sanirim ilk 3 ay yatarak gecirdim ama simdi yavas yavas hareketlenme zamani bence tabi sorun olmadikca, boylelikle dogum da daha kolay olur herhalde
Allah bizede yaşatsın bu muhteşemmm olayıı
Bebeğimizle ilk karşılaşan ve ona hoşgeldin diyen bizler olalımm inşAllahh
Valla ailemde (anne tarafımda) en yaşlısın en gencine tek bir sezeryan yok hepsi normal doğumm
İnşAllahh vucudumda onlara çekmiştir
Peki özel olacak ama yemek yemeseniz bile yani mide boş olsa bile laman yapıyorlar mı
En çok ondan korkuyorum itiraf ediim :18::18:
dogum sirasinda ne aklima gelirse onu koyarim dogruan ben degil miyim de
ben oyle dedim bir gun o da bana, nufus memuruna gittigimde ne aklima gelirse onu koyarim babasi benim nasilsa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?