2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ne kdar guzel ısım cnm

neguzel karar verddınız bız halaaaaa kavga edıyoruz esımle

yalniz o hatayi ben de yaptim
demissin ya kiz olursa ben erkek olursa sen karar ver diye

ben de erkek olursa ben, kiz olursa sen secersin dedim
ama tabi kurali bozdum
basladim liseye usul usul
cok mantikli liste olayi tavsiye ederim esin de isinir, duydugumuzu yaziyorduk dizilerden falan
neyse bir anda isim ansiklopedisine bakarken buldu esim bu ismi, hemen bir arastirdik oz Turkce olmasi cok onemli diye, anlami da guzel tamam dedik
ismi gibi guzel olsun yavrum insallah
hepimizin ki guzel saglikli hayirli olsun doguralim bir an onceeeeee karnindayken gecmiyor zaman

​HEr hastane yapmıyor canım .... aç tok farketmıyor...

beni kan tutar igne tutar kan aldırırken bıle ağlıyorum bı noktaya bakıyorm esım ynmda oldugunda hep elımı tutar sakınlestırır.. iğne bile olamam yani npcaksam:44:

bence de cok keyifli oluyor anladigim kadariyla
bebegini o an rahat bir sekilde goruyorsun cok hos

ahhh ahh demezz olaydımmm

kabul etmıyorrr ben demedımkı sen dedın dıyorsımdı ıkı ısımde takıldık bakalımmm bıran oce kesınlessın ıstıyorummmm
istemıyorrr lıste fln delı edıyor bı tmm beraber bulalım dıyor ama hıc anlasamıyoruzzz napıcaz bılmem

bugun ıkıdır karnıma sancı gırdı kramp seklınde adım atamayacak gıbı oldum acaba bebgım ıcerde brıseyler mı yapıyor sızdede oldumu hıc

bugun ıkıdır karnıma sancı gırdı kramp seklınde adım atamayacak gıbı oldum acaba bebgım ıcerde brıseyler mı yapıyor sızdede oldumu hıc

yordun mu kendini
bana bugun oldu
hem de 4 kere falan
ama ben cok yorudm kendimi temizlik yaptim 3ay sonra boyle yorucu sekilde
daha yeni oturdum yerime
aksam da uzaticam bacaklari dinlenicem bir anda cok yukledim
ama hareket iyidir sanirim ilk 3 ay yatarak gecirdim ama simdi yavas yavas hareketlenme zamani bence tabi sorun olmadikca, boylelikle dogum da daha kolay olur herhalde

Yapmıyorlar mı? :44:
Normal doğumda her şartta yapılıyor diye duydum ama
Hani ıkınmada başka şeyler çıkmasın diye düşündüm ama
Ama sezeryanda aç olmak gerekiyormuşşş oyüzden son 1 hafta mideyi tıkabasa doldurmam diye düşünüyorum
Tabii herşeyden öte kısmetse nasibim ozamanlara gelirsee

beni kan tutar igne tutar kan aldırırken bıle ağlıyorum bı noktaya bakıyorm esım ynmda oldugunda hep elımı tutar sakınlestırır.. iğne bile olamam yani npcaksam:44:

Al benden okadar
Ama bu zamana kadarda usg haricinde eşim hiç yoktu yanımdaa
Bide geçen gittiğimde kız soktu iğneyi, bide gençce bişey öyle olunca kendimi kobay gibi hissediyorum yaa
Töbe yarabbim hazine arar gibi damar arıyor içerde
Bi sağa getiriyor bi sola getiriyorr
Bide diyor ki acıyınca söylee
Nasıl böğürdüysemmm direk bant yapıştırıp burdan almayalım bir daha damarlarınız cok ince dedi
Ohhh dedimm suyundan daa nasıl doğuracam ben yaafss hiç damarımı bulamıyorlar

dogum sirasinda ne aklima gelirse onu koyarim dogruan ben degil miyim de

ben oyle dedim bir gun o da bana, nufus memuruna gittigimde ne aklima gelirse onu koyarim babasi benim nasilsa dedi

ben oyle dedim bir gun o da bana, nufus memuruna gittigimde ne aklima gelirse onu koyarim babasi benim nasilsa dedi

Yapmıyorlar mı? :44:
Normal doğumda her şartta yapılıyor diye duydum ama
Hani ıkınmada başka şeyler çıkmasın diye düşündüm ama
Ama sezeryanda aç olmak gerekiyormuşşş oyüzden son 1 hafta mideyi tıkabasa doldurmam diye düşünüyorum
Tabii herşeyden öte kısmetse nasibim ozamanlara gelirsee

Al benden okadar
Ama bu zamana kadarda usg haricinde eşim hiç yoktu yanımdaa
Bide geçen gittiğimde kız soktu iğneyi, bide gençce bişey öyle olunca kendimi kobay gibi hissediyorum yaa
Töbe yarabbim hazine arar gibi damar arıyor içerde
Bi sağa getiriyor bi sola getiriyorr
Bide diyor ki acıyınca söylee
Nasıl böğürdüysemmm direk bant yapıştırıp burdan almayalım bir daha damarlarınız cok ince dedi
Ohhh dedimm suyundan daa nasıl doğuracam ben yaafss hiç damarımı bulamıyorlar

hayırcanım hıc yormadım dun yaotım ıs bugun hıcbırsey yapmdım bı camasır astım o kadar :)yemege de anneme gıdıcez:)sende bırden yuklenme cnm agır agır yapıver

bence de cok keyifli oluyor anladigim kadariyla
bebegini o an rahat bir sekilde goruyorsun cok hos

en güzel an ilk gördüğün an göğsüne bastırıp kokusunu içine çekmek ama ben çocuğumu kucağıma almak bile istemedim resmen 5 dakika önce kesilmişsin gibi ağrıdı ama herkesi korkutmayım kardeşimi de aynı doktor sezaryen yaptı sadece yarım saat acı çekti.3 saat sonra koridorda geziyordu.inşallah bu sefer benim de öyle olur.

hayırcanım hıc yormadım dun yaotım ıs bugun hıcbırsey yapmdım bı camasır astım o kadar :)yemege de anneme gıdıcez:)sende bırden yuklenme cnm agır agır yapıver

Sabah aç karna gittim ve lağman yapıldı ama o da can acıtan birşey değil, makattan şırıngayla ilaç veriyorlar o kadar. Bu arada sonda takılırken de acı çekmedim ve epidural henüz takılmamıştı. İnsaflı hemşirelere düşerseniz hiç bir sıkıntı olmuyor.

hahhhhaahaaaynısını dedı bılyıormusun

dogum sırasında koydugun ısım degıl nufusta kayıtlı ısım gecerlı olucak dedikaldım tabiiii inatlasıyoruz bakalım nereye kadarrr hayırrr bırdee haksızımm kabul de etmıyorum

Hollandalı ve İskoç bilim adamlarının yaptığı araştırma çerçevesinde, yaklaşık 2 bin hamile kadının beslenme biçimleri izlendi ve 1253 bebeğin akciğer işlevleri kontrol edildi.

Utrecht Üniversitesi nden S. M. Willers ın yazarlığını yaptığı araştırmada, 5 yaşlarına geldiklerinde 145 çocuğun astıma yakalandığı görüldü. Thorax dergisinde yayımlanan araştırmaya göre, annelerin gebelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi.

Anneleri haftada 4 den fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi. Araştırma ayrıca, hamilelik sırasında balık yemenin, çocuklarda egzamaya yakalanma olasılığını azalttığını gösterdi.

Haftada bir kez ya da daha fazla balık tüketen gebelerin gebelerin çocuklarında, diğerleriyle kıyaslandığında egzama riskinin yüzde 43 daha az olduğu belirtildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…