2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
​Canım ilk doğumda yapılmıştı.. ikincisinde yapılmamıstı... bu yuzden her hastane yapmıyor dedim...

ben de mesut bey e gidiyorum kilo kontrolü falan yaptı mı sana?2 li test için ne zaman çağırdı?ek ücret ödenecek mi ki?

kızlar mesajlarınızı okurken burdaki doktorlara sinir oluyorm ya..15 haftada tam 4 doktora gittim,hepsi de ultrasondan 1 dk bakıyor,kilo falan soran yok,sohbet eden yok,şikayetin var mı,yok,15 gün sonra gel...kilo takibimi kendim yapıyorum..bana ilaç istermisin diye soruyor doktor ya,,ne yapıcam,bulamadım kafama göre doktor,,hem biri kız diyor,öbürü erkeğe benziyor diyor,cinsiyet konusunda bile kafam allak bullak ettiler..karar verdim her 4 ünü de terk ediyorum,gitmiyicem hiçbirinee..taki doktor gibi doktor bulana kadar

Canım burdaki devlet hastanelerindede durum anlattıgın gibi... lakin özel hastanede durum farklı.. senle en az 15 dakika ılgılenıyorlar gebeliğini takip ediyorlar...

bende bi doktoru ilk gittiğimde beğeniyorum sonra emin olamıyorum, insan tam güvendiğini bulamayınca bulamıyor..3 dr. değiştirdim sıkıldım bende değiştirmekten..

Ayy sende mi normal doğurdunn
Ozaman gerekmezse şayet istemediğimi söylicem ben
Epiduralle mi epiduralsiz mi doğurdun canım?
İlk'ini normal doğum olmasını cok istemiştim.. o duyguyu yaşamayı çok istedim ve RABBİM tattırdı ve çok şükür 15 dakika içinde 2 ıkınmada doğurdum..:) 2.sinide normal doğurdum o biraz zordu anlatmıyım sımdı :) şimdikini kısmetse epidural düşünüyorum..

Canım burdaki devlet hastanelerindede durum anlattıgın gibi... lakin özel hastanede durum farklı.. senle en az 15 dakika ılgılenıyorlar gebeliğini takip ediyorlar...

gittiğim hastanelerin hepsi de özel,,zaten burda devlete gitmek işkence,,allah düşürmesin..özelde bu anlattıklarım..ssk anlaşmalı hastaneler

oyyy maşallah kuzuna :) ben en son gittiğimde 9+6 ydım ama doktor 10+3 gördü bizimki hep sırt üstü yatıyo belkide ondan uzun duruyodur senin dediğin gibi olabilir canım bacaklarını topladıysa fln :) ben erkek bebeklerı cok sevıyorum eşimde oyle ama benim içime hep kız olcak gıbı gelıyo gerçi hiç önemli değil sağlıklı olsunda ilk çocuk nasılsa :)
onvaga devam edıcem ztn ama işyerindeki arkadaşlarım devletede ayda bi kere gitmemi önerdiler bakalım öyle işte cnm

bizim iş yerinde 2 tane arkadas var hamileyken de emzirirken de fosur fosur içiyolardı.. çok sinir oluryordum bende ama kendi seçimleri..neyse ki çocukları sağlıklı oldu ...

gittiğim hastanelerin hepsi de özel,,zaten burda devlete gitmek işkence,,allah düşürmesin..özelde bu anlattıklarım..ssk anlaşmalı hastaneler
Benim gitmeyi düşündüğüm doktor tatılde oldugu ve randevuları çok yogun oldugu için 1.5 ay öncesınden 13 kasıma randevu alabıldım..ıkı defa devlet hastanesıne gittim... ayrıntı vermeden sadece kontrol ediyor ılac yazıyor,, hiç bi yorum yapmıyor yinede devlet olmasına ragmen iyi bi doktor sayılır :)

ben çok korkuyorum..3 haftada bir gittiğim bir doktora nasıl güvenebilirim..yanımda olup olamayacağını nasıl bilebilirim bilmiyorum..korkuyorum ama kaderimizde çile çekmek varsa belki de heryerde o çile bizi bulacak..
bu arada dün kendi kendime bebeğimin büyüdüğünü ergenlik döneminde olduğunu ve bana asi davrandığını, beni küçümsediğini düşündüm..inanılmaz moralim bozuldu..bunları düşünen bi tek ben miyim acaba..

Allahımm bizedee inşAllahhh nasip ederr
Her doğuma giren dua etsin bize bir avazda diye

Nasıl yağmurr yağıyoorr süppeerrr

ben de mesut bey e gidiyorum kilo kontrolü falan yaptı mı sana?2 li test için ne zaman çağırdı?ek ücret ödenecek mi ki?

sadece ilk gittiğimde kilomu ölçmüştü bidaha ölçmedi ben ztn hergün evde tartılıyorum :) bide mide bulantılarım çok oldugundan kilo almıyorum hatta veriyorum bide bi ara mesut bey serum bağlayalım dedi ama sonra bulantılarım azalınca gerek görmedi. 2 li teste 9 unda gidicem ama şimdilik bi ücret söylemediler ankarada arkadaşlarım özel hastanede 20 tl ye yaptırdılar daha yeni eğer burda 100 lü rakamlar söylerlerse ankarada yaptırmayı düşünüyorum ailem orda sık sık gidiyoruz zaten öyle düşündük bakalım

bilgiler için çok tşkrler canım balık yiyemiyorum da yeşil ekşi elmayla aram çok iyi günde 2 tane yiyorum

:) çiçek gibi açıldı demişsin ya çok güldüm :) benimde uçlar büyüdü kendileri dolgunlaştı ve uçlar kaşınıyooo..

hakikatten öyle ama papatya gibi açıldı parça parça bi arkadaşımız ayva çekirdeğine su kat jeli çıkınca sür demiş bi arkadaşım da demin telefonda konuşurken söyledi süt ya da yoğurt kaymağı da iyi geliyomuş göğüs ucu çatlamalarına deniycem bakalım sağda bişey yok pek ama sol feci:18:

Ayy sende mi normal doğurdunn
Ozaman gerekmezse şayet istemediğimi söylicem ben
Epiduralle mi epiduralsiz mi doğurdun canım?

lavman hiç korkulacak bişey değil canım bi ara sınav stresinden dolayı kabızlık yaşamıştım uzun bir süre ozaman yapılmıştı hiçbişey hissetmiyosun şırıngayla jel veriliyor tuvalet ihtiyacı hissedince de gidip tuvaletini yapıyorsun okadar şırınga dediysem de minik bir şırınga iğne filan yok

Son düzenleme:
​KIzlar bugun yengem aradı haftaya pazar günü nişan varmış... ilk aklıma gelen ne giyeceğim oldu... eve gelir gelmez abiyelerimden birini denedim.şükür üstüme oturdu şişlik felan belli olmuyor ..:) ne zor gelir bu dönemlerde düğünlere gitmek ...

Öyle dedi arkadaşlarr ama ne bileyim uygulanış şekli belkide irite ediyor benii
Bilemedimm :26::26:
Ozaman gelsinde kısmetsee istemiyorum diyebilecekmiyim yoksa kuyruğunu kıstırıp nederlerse yapacakmıyım bilmiyorum :18::18:

sen yine ergenliğe kadar gelmişsin. valla dün akşam ya gelinimi sevemezsem'e kadar düşündüm ben :)

bizimde kuzenin nişanı var aralık ayında üstelik başka bir şehirde öff sinir bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…