- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.961
​KIzlar bugun yengem aradı haftaya pazar günü nişan varmış... ilk aklıma gelen ne giyeceğim oldu... eve gelir gelmez abiyelerimden birini denedim.şükür üstüme oturdu şişlik felan belli olmuyor ..:) ne zor gelir bu dönemlerde düğünlere gitmek ...
arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.
​KIzlar bugun yengem aradı haftaya pazar günü nişan varmış... ilk aklıma gelen ne giyeceğim oldu... eve gelir gelmez abiyelerimden birini denedim.şükür üstüme oturdu şişlik felan belli olmuyor ..:) ne zor gelir bu dönemlerde düğünlere gitmek ...
Öyle dedi arkadaşlarr ama ne bileyim uygulanış şekli belkide irite ediyor benii
Bilemedimm :26::26:
Ozaman gelsinde kısmetsee istemiyorum diyebilecekmiyim yoksa kuyruğunu kıstırıp nederlerse yapacakmıyım bilmiyorum :18::18:
kıs zaten bugün tersimdeyim seni patakalrım
ne abiyesi kısım ben hiç bi kıyafetime giremiyorum
gıcık mısın sen
Bayanlarr isim misim söylemiyoruzda
Bari nereli olduğumuzu paylaşalım mıı?
Belki hemsehri çıkarızz
Akrabada çıkabiliriz tabiii
ismin de sakıncası yok benim için :)
Adım Tuğba, Adanalıyım ama Ankarada yaşıyorum.
MOMMY AND KIDDY | ANNE
İyi Bakıcı
istanbul belki ihtiyac duyarsınız bilginiz olsun
hatta biyere not alın istanbullular
ben önceki doğumumu genel anestezi ile sezaryen yaptım.ağrı olmuyo ohhh ne rahat doğum diyenlere kıl oluyorum.sabah 10 da ameliyattan çıktım akşam 11 e kadar ağrı çektim çocuğumu zorla emzirebildim.evdede 20 gün oturamadım oturduysam kalkamadım.ne yazık ki kalp rahatsızlığım var o nedenle ne epidural (heyecan yapıp çarpıntıları 200 e çıkardığım için)yapamıyorum normal doğumu da ıkınınca düzensiz kalp ritmi nedeniyle yapamıyorum.ama sağlıklı olsaydım epiduralle normal yapardım halamın kızı doktorlarla sohpet ederek hiç acı çekmeden doğum yaptı. bence sezaryen yerine bu daha iyi gibi geliyo..
Allah bizede yaşatsın bu muhteşemmm olayıı
Bebeğimizle ilk karşılaşan ve ona hoşgeldin diyen bizler olalımm inşAllahh
Valla ailemde (anne tarafımda) en yaşlısın en gencine tek bir sezeryan yok hepsi normal doğumm
İnşAllahh vucudumda onlara çekmiştir
Peki özel olacak ama yemek yemeseniz bile yani mide boş olsa bile laman yapıyorlar mı
En çok ondan korkuyorum itiraf ediim :18::18:
benım doktorum normal dogumu desteklediği icn ıcım cok rahat
yanı keyfıye sezeryan yapmaz kı sezeryanla dogum yapmsıları bıle normal dogum yaptırıyor
ınsallah catım acılır normal dogum yaparım epıdural eskıden dusunuyordum ama o sadece dogum anındakı sancıyı hıssettırmıyormus
oncesındekı acıyı zatı cekıyorsun bılemıyorum belkı yaptırırım ..
anestesı uzmanının ıyı olmasına baglı canım bu dedıklerın
eger acıyı dogru tutturamazsa yada o anda hareket edersek ıgne yanlıs yere gıdyor ve bahsettıgın durumlarla karsılasılıyor
yoksa epıdural dogru yapılınca boyle etkı bırakmaz canım ..
sezeryanı bı doktor keyfıye nasıl dıyebılırkı ?
nrmal dogum adı ustunde en dogalı ama sezeryan asla eskısı gıbı olamıyorsun
bana doktorum bunu dese ınan anında bırakırım onu ..
Sabah aç karna gittim ve lağman yapıldı ama o da can acıtan birşey değil, makattan şırıngayla ilaç veriyorlar o kadar. Bu arada sonda takılırken de acı çekmedim ve epidural henüz takılmamıştı. İnsaflı hemşirelere düşerseniz hiç bir sıkıntı olmuyor.
ismin de sakıncası yok benim için :)
Adım Tuğba, Adanalıyım ama Ankarada yaşıyorum.
oyyy maşallah kuzuna :) ben en son gittiğimde 9+6 ydım ama doktor 10+3 gördü bizimki hep sırt üstü yatıyo belkide ondan uzun duruyodur senin dediğin gibi olabilir canım bacaklarını topladıysa fln :) ben erkek bebeklerı cok sevıyorum eşimde oyle ama benim içime hep kız olcak gıbı gelıyo gerçi hiç önemli değil sağlıklı olsunda ilk çocuk nasılsa :)
onvaga devam edıcem ztn ama işyerindeki arkadaşlarım devletede ayda bi kere gitmemi önerdiler bakalım öyle işte cnm
bende bende ondan çok korkuyorum:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?