2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kıs zaten bugün tersimdeyim seni patakalrım
ne abiyesi kısım ben hiç bi kıyafetime giremiyorum
gıcık mısın sen

arkadaşlar,

bende aranıza yeni katıldım.

Hoşgeldiiinnnn canımm

Bizimde 10 kasımda var
Valla evdekiler oldu oldu
olmadıı :18:
gitmem

zaten o masaya yatıcaksın tatlım o arada kaynıycak düşünme sen hiç doğururken tuvalet ihtiyacını gidermek daha kötü olur bence olmasa da illa yaparız ıkınmadan dolayı

Bayanlarr isim misim söylemiyoruzda
Bari nereli olduğumuzu paylaşalım mıı?
Belki hemsehri çıkarızz
Akrabada çıkabiliriz tabiii

ismin de sakıncası yok benim için :)
Adım Tuğba, Adanalıyım ama Ankarada yaşıyorum.

Adana
Güzel vatanımın güzel memleketii
Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı Adanalı
senden iyi olmasın fevkaladenin fevkinde biriydi
Annesine aşıktımmm yaa

benim caaağnııımmmm memleketim Karadeniz Sinop
Eşimden dolayı değişsede soranlara hala Sinop diyorumm
İstanbulda yaşıyorum

Son düzenleme:

bi kalp kontrolünden fln geçiyomuyuz hamileyken? ekg fln bilginiz varmı

bende bende ondan çok korkuyorum:18::18::18:

sorma cnm bende yenı dr arıorum zaten
ilçede ıkı dr var zaten ilden bakıorum sımdı artık ayda bır gıtsem yeterlı olur heralde

galiba asıl sorun acı değil ya çok gııck bişi o şu an öle düşünüyorum yani:18:

teyzeleri biz geldikk ense kalınlığı fılan iyi cıktı kanıda verdım
sanırım bır haftaya cıkacak..bizden para almadılar devlet hastanesı oldugu ıcınmı acep
uyudu durdu sıpa:)halbukı cıkolata yeniş gıtmıstm:)
cınsıyet yorumu ıstedimm baktı daha erken ben bı yorm yapmıım aksı cıkınca sorun yasıoz dedi
neyse sonuc cıkınca özeldekı dra gıtcem bıde o dürtsün o soyler belki:)))))
ama erkek olsa bence bellı olurdu kız sanırım:)

aslında bende sırf normal doğum için devlete gitmek isterdim çünkü özel hastaneler genelde sezeryana kaçıyo ya ama dev hastanesinde çok sertler çekiniyorum ben zaten doktordan çekiniyom rahat etmem önemli sen git bakalım memnun kalcakmısın nilgün başmakta çok iyiymiş dev has de mine hanıma bulamazsan ona git istersen bu arada şimdi randevumu aldım 20.de anca bulabildim :)

bende bende ondan çok korkuyorum:18::18::18:

benim annemim 16 yıl çocuğu olmamış..ve o kadar geç buldugu bebeği bile evde doğurmuşş.3 kardeşiz ve 3ümüz de evde dünyaya gelmişiz.benim doğumum çok kolay oluş..inşallah bende öyle yaparım.. normal doğum istiyorum kesinlikle ama şu laman olayı kötü..kesin yapıyorlardır..bağırsakların boş olması lazım... ( :26:

kızlar şu vestel çorbacıyı inceledinizmi ya da alıp kullanan varmı bebişler için pratik olur mu acaba doğruyor karıştırıyor çırpıyor pişiriyor pratik göründü bana ama bilemiyorum tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…