- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.981
kızlar şu vestel çorbacıyı inceledinizmi ya da alıp kullanan varmı bebişler için pratik olur mu acaba doğruyor karıştırıyor çırpıyor pişiriyor pratik göründü bana ama bilemiyorum tabii
kızlar mesajlarınızı okurken burdaki doktorlara sinir oluyorm ya..15 haftada tam 4 doktora gittim,hepsi de ultrasondan 1 dk bakıyor,kilo falan soran yok,sohbet eden yok,şikayetin var mı,yok,15 gün sonra gel...kilo takibimi kendim yapıyorum..bana ilaç istermisin diye soruyor doktor ya,,ne yapıcam,bulamadım kafama göre doktor,,hem biri kız diyor,öbürü erkeğe benziyor diyor,cinsiyet konusunda bile kafam allak bullak ettiler..karar verdim her 4 ünü de terk ediyorum,gitmiyicem hiçbirinee..taki doktor gibi doktor bulana kadar
sen yine ergenliğe kadar gelmişsin. valla dün akşam ya gelinimi sevemezsem'e kadar düşündüm ben :)
Burda bi kıyamet gibi başladı yağmur
zetan kötü günüm üstüne bu gitmedi
en iyisi ben yavaştan kaçar ve hepinizi öperim
Bence okadar paraya değmezz diye düşündüm benn 180 civarında :26:
Zaten 6 ay sonra kısmetse çalışacağım yine ben
Annem hayatta uğraşmaz onunlaa
Atarım tencereye vitaminli sebzeleri geçerim üstünden el blendrıyla
yesinn tosunn bizim zamanımızda corbacı mı varmışş
Pratik olarak mantıklı olabilir ama ben sahsen kullanmam almam
ben bebeğime tek başıma bakıcam bana vakit kazandırırmı diye düşündüm de:44:
fiyatı pahalıymış bir süre sonra sıkar herhalde çıkar yıkamaya uğraş kesin iki kullanımda kenara kaldırırım mutfak robotum gibi o konuda haklısın uğraşılırmı bilmiyorum
iyisimi eski usul devam
Güle güle canımm
Yağmur iyidir, arındırır temizlerr
Sende hemen o üstündeki kasfetten arın
Yarın herşey daha güzel olacak
Yarın hem ben dr gideceğim teyzesi
Dua et bize
ay çok yaşa canım beni sorman cok hosuma gıttı ıyıyım Allaha şükr bgn mıdem yanıyodu bırazda gectı acıktım sımdıde ne yesem dıye dusunuyorm.. gün diyince ben geliyrm hemen akla herlde başını okuyunca bnde dedm aha gene gune gıtmısler dıye sen sıkılmıyomusun gittignde gerçi tanıdıgn ınsanlardır benm tanımadıgım bılmedıgım pekde sevmedgm ınsanlar ve hıc yaşıtım yok genc de yok pek ?? :44:
Annen kendi annen mi k.v mi canım_? Gün diyince sinirleniyorm ya ruyama bile girdi hatta 24nde gun var onu napsamda gtmesem dıye dusunyrm smdıden artk siz dusunn
bende eskiden mehmet derdim ama eşimin aile de tüm erkeklerde ön isim mehmet (dedenin adı 10 tane mi ne erkek var hepsinde mehmet var) o isimden vazgectim öyle olunca ahmet peygamberimizin en sevdiğim ismikp ismi ise imdat
bugun kendimi yorunca, su an uzaniyorum sirt ustu ve geri kalkamiyorum
kalmaya calisiyorum 1 dkdan fazla suruyor inanilmaz kalca agrim var
kopuyor resmne yurumekte zorlaniyorum
magnezyum hapi kullaniyorum ama etkili olmuyor
simdi ciddi ciddi koyacak misiniz kayinpederin ismini mehmet olsaymis iki isimli koyardin en azindan yeminini bozsun esin kefaretini versin anlami yok ahirette ismiyle cagirilacak falan deseniz kotu olmus ya
Ben sırf normal doğum istiyorum diye bayan doktor arayışına girmiştim daha rahat ederim diye. Neyseki içime sinen çok tatlı bir doktorum oldu ama doğumumda kendisinin dışında 2 bayan 2 erkek asistanı da vardı. Hatta açılmaları hep asistanları kontrol etti
Eki Görüntüle 544055 Hollandalı ve İskoç bilim adamlarının yaptığı araştırma çerçevesinde, yaklaşık 2 bin hamile kadının beslenme biçimleri izlendi ve 1253 bebeğin akciğer işlevleri kontrol edildi.
Utrecht Üniversitesi nden S. M. Willers ın yazarlığını yaptığı araştırmada, 5 yaşlarına geldiklerinde 145 çocuğun astıma yakalandığı görüldü. Thorax dergisinde yayımlanan araştırmaya göre, annelerin gebelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi.
Anneleri haftada 4 den fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi. Araştırma ayrıca, hamilelik sırasında balık yemenin, çocuklarda egzamaya yakalanma olasılığını azalttığını gösterdi.
Haftada bir kez ya da daha fazla balık tüketen gebelerin gebelerin çocuklarında, diğerleriyle kıyaslandığında egzama riskinin yüzde 43 daha az olduğu belirtildi...
ahh ahh neler dedim neler de işte kocam iyidir hoştur da inat etti mi dönmez inadından bende artık vazgeçtim yakacaklar bebemi
en son 2 gun once allah katında da gunaha giriyorsun anlamı yok dinen bir hükmü yok dedim de uzatma sadece babamın adını koyarım dedi
ne halin varsa gör dedimilerde oğlum burnundan getirir nasıl olsa gider mahkeme de değiştiririz
Kesinlikle devlet hastanesinde doğum yapmayın derım ... ben cektım siz cekmeyın
aslında bende sırf normal doğum için devlete gitmek isterdim çünkü özel hastaneler genelde sezeryana kaçıyo ya ama dev hastanesinde çok sertler çekiniyorum ben zaten doktordan çekiniyom rahat etmem önemli sen git bakalım memnun kalcakmısın nilgün başmakta çok iyiymiş dev has de mine hanıma bulamazsan ona git istersen bu arada şimdi randevumu aldım 20.de anca bulabildim :)
sorma cnm bende yenı dr arıorum zaten
ilçede ıkı dr var zaten ilden bakıorum sımdı artık ayda bır gıtsem yeterlı olur heralde
teyzeleri biz geldikk ense kalınlığı fılan iyi cıktı kanıda verdım
sanırım bır haftaya cıkacak..bizden para almadılar devlet hastanesı oldugu ıcınmı acep
uyudu durdu sıpa:)halbukı cıkolata yeniş gıtmıstm:)
cınsıyet yorumu ıstedimm baktı daha erken ben bı yorm yapmıım aksı cıkınca sorun yasıoz dedi
neyse sonuc cıkınca özeldekı dra gıtcem bıde o dürtsün o soyler belki:)))))
ama erkek olsa bence bellı olurdu kız sanırım:)
ben ne zaman bulantılarımdan kurtulup bebeğimle ilgili şeylerden bahsedebileceğim sizlerle...bulantılarım hayatımı felç ediyo..başka birşey düşünemiyorum....lütfen bana dua edin 5 haftadır sürünüyorum..lütfennn
kendi annemle gittimde fark etmez kv lede giderim günleri severim ben pasta börek2 gıbı gittik annemle oturdum mis gibi yedim içtim yalandan masayı toplamalarına yardım ettim onda da sen otur dediler az önce de geldik ama patates salatasını cok kaçırmışım hala midem ağrıo keyfim yerindeyse gezmeleri severim gelirken de yürüdüm 40 dk ohh mis gibi bir de kendime canta aldım hediye olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?