2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar alısverısten geldım yagmura yakalandım esım sagolsun tum posetlerı tasıdı
ama daha dısarı cıkınca yoruldum hemen eve gelmek ıstedım gezıcektık sadece alısverıs yapıp dönduk
uyukluyorum nerdeyse bu halımden bıranonce kurtulabılsem
artık su bıle mıdemı bulandırıyor mecbur 2 lt ıcmem gerek ama her yudum aldıgımda mıdem fena oluyor
sımdıde kalcam agrıyor kendımı cok yormamama rağmen .. ah analık hakkı ödenmezmiş daha bugunlerımız neykı ..

Çatlak da Neymiş Torunum?

Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::t eytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

KIZLAR BUNU BAŞKA Bİ TOPİKTE BULDUM...BİLGİNİZ VAR MI BU KONUDA?

kızlar kalça bel ağrısı için takvimde , salgılanan bi sıvı yüzünden doğuma hazırlık olarak kalça genişlemesinden kaynaklandığını söylüyor..ben de müzdaripim bundan

mrba mayıs anneleri nasılsınsnz? ben cok kotuyum hala bulantılarım tıksınmelerım gecmedı oayrı sımdıde asırı sekılde bagrsak promlemı yasıorm 10 gundur tuvalete cıkamıorm artık nefes alamıorm cok kotuyum hamıle kalmadan oncede bu problemı hep yasardım sımdı daha fenayım bı tane kucuk bı lavman aldım onu yapıcam meyve olarak ne yıyebılırm bagrsak calıstıracak ?

Canim cok tesekurler tavsiyen icin.sute daha hazir degilim ama yogurt yiyebiliyrm.yastik vazgecilmezimm zaten hamile yadtigini dusunuyrm hatta

ah ah ablamda sancısı tutunca esının altında yatarken ıyıydı bagırma dıyordu hemsıreler
cok arsız terbıyesızlerdı ama dogumu kolay oldu senın gıbı ekmek arası serumu elınde kendı kendıne doguma gırmıs doktor yemeklerı gorunce cok kızmıs
lavman yaptırmıs :) cok gecmıs olsun canım anlayıs cok onemlı bıde en agrıma gıden kadınların kadınları ezmesı
en ıyıbızı bız anlamamız gerekmezmı oan sancı ceken bırıne boyle davanılırmı

kız dogrumu evı kahve lımon doldurayım :) lımonu sıkıp kahve tozuyla karıstırıp suruyorz bekletıyomuyuz canım ?
sen nekadar kahve ıle lımon karıstırdın ?

eksı elma yesıl ne zaman yesem wc cıkıyorum bırde kuru kayısı tavsıye ederım .

kız dogrumu evı kahve lımon doldurayım :) lımonu sıkıp kahve tozuyla karıstırıp suruyorz bekletıyomuyuz canım ?
sen nekadar kahve ıle lımon karıstırdın ?

yok canım bunu ben yapmadım nette dolanırken buldum..eskiler böyle yapıyomuş. ... :)

Son düzenleme:
yarım ayva yedim midemin ağrsından ölecem
neyime gerek ayva yemek kardeşimde dakga geçti işiniz ayvaya kaldıysa yazık dedi

Son düzenleme:
ay korkutmayın benı zatı sureklı mıdem yanıyor kucuklerden secıp aldım sımdı 1 tane yıcektım sabahmı yesem

ben normalde de pek yemem anca 1 dilim yerdim şimdi de yiyemedim resmen mideme öküz oturmuş gibi oldu
canım gözleme istedi sağolsun kocacım yagmurda gidip aldı dolu mideye onu indircem ( nasıl işse birden burnuma kokusu geldi)

arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim,cinsiyeti söyledi oğlum olacakmış :) 2.oğluşum bu arada...

hayırlı olsun canım bizimki de değişmezse erkek

ayvayı yıyemedım gözlememı yıcen sımdı :) aman canım hem kg hem mıde ıcın dıkkat :)
benımde kacgundur aklımda zeytınyaglı dolma var dolmalık bıber alıyımda yapıcam kac gundur sebze yıyorum azcık baklıyat tuketeyım :)

şükür kilo almadım daha gözlemeden de azıcık yerim zaten bende evime gidem de patlıcan dolması yapacam

Yazılar almış başını gitmiş maşallahınız var annişler.pazar günü 6-7 saatlik yola gitcez ve gece döncez VE sabah okula gitcem AYRICA nöbetçiyim.pazartesi nasıl geçecek acaba.bebeğimle yorulcaz epeyce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…