2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bugün bebişimi gördüm çok mutluyuuumm
2li test sonuçlarımız sorunsuz çıktı
ultrasonda gördük büyümüş kuzum normalde 13+5iz bugün ama 15 haftalık ölçtü doktor daha öncede hep önden gidiyodu zaten. çok mutlu oldum
ama cinsiyeti söylemedi çok merak ediyorum daha erken bişi söylemek için dedi. neyse o sağlıklı olsun da bişi istemem

Canim cok tesekurler tavsiyen icin.sute daha hazir degilim ama yogurt yiyebiliyrm.yastik vazgecilmezimm zaten hamile yadtigini dusunuyrm hatta
zaten türkler olarak yoğurda daha musaitmiş bunyemiz,dinleneceğiz bide işte,sana dedim de bende yoğurt tüketmedim bugünhamile yastığı nasıl birşeymiş bir bakayım

kızlar kalça bel ağrısı için takvimde , salgılanan bi sıvı yüzünden doğuma hazırlık olarak kalça genişlemesinden kaynaklandığını söylüyor..ben de müzdaripim bundan

ben 4 5 aylık olunca artmasından korkuyorum son aylar zaten olacak tek taraflı bide benimki annemde de olmuş çekeceğiz galiba buna da şükür bebeğimiz ssağlıkla doğsun da

kızlar ben bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum ama hissetmeniz gerekir diyo günlük gelişimde

ilk çocuğu olmayanlar bile daha geç hissediyor sen bakma ona 14 15 de yeni yeni hissediliyormuş

arkadaşlarrrrr hayatımın en mutlu yaşadığım 3 gününden bi tanesini yaşıyorum bennnnnnnnnn bu gün bebeğimin kontrolü vardı Allahım sana binlerce defalarca şükürler olsunki çok sağlıklı 2 li tarama testimizide yaptırdık ama dr.umun söylediği ense kalınlığı vs. ulturasonda bi sorun yokmuş 2 li test büyük ihtmal ii çıkar dedi 3 lü ve 4 lüye gerek kalmazmış normalde bugün 12+2 ama bebeğimin mşlh 13+2 görünüyomuş 80.1 mm bu arada cinsiyetimizde belli oldu bi HERKÜLÜM OLUCAKKK :))) pipisinide gördük ben hiç kolay gelmedim bu döneme Yüce Rabbim öle büyükki bana bi mucize verdi inşlh kucağıma aldığım günleride gösterir ya kızlar biz bugün böyle sağlıklı olduğunu gördük cinsiyetini öğrendik hala havalardamıyız nerelerdeyiz sevinçten bilmiyorum doğduğu gün ne yaparız bilmem darısı sizlere inşlhhh

evet genelde herkes öyle söylüyor.. özelde mutlaka bi kulp bulup sezeryana zorluyolar ya suyun bıttı dıyolar ya kordon dolandı fln derken gözün hiç bir şeyi görmüyo bebeğe bişey olucak korkusuyla sezeryanla doğum yapıyosun söylentileri var ama devlette berbat bende hemşirelerin bağırdıklarını duymuştum napıcağımızı şaşırdık vala :) neyse hakkımızda hayırlıı inşallah... sen nilgün hanıma mı aldın randevuyu?

gözün aydın canım maşallah

herkese iyi gecelerrrrr sabaha kadar cok yazmayınnnn

maşallah nasıl seçebildiniz erkek olduğunukesin yani Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin var mıydı?

maşallah nasıl seçebildiniz erkek olduğunukesin yani Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin var mıydı?

ben bugün 2li test için gittim aslında yani cinsiyeti tahmin edebilir dedim
benim bu 8. hamileliğim 2 oğlum var ama benim ilk eşimden bu 2. evliliğim bu eşimden 6. hamileliğim çok zor günler geçirdik ilk oğlum pramatüre normal doğum oldu çok zordu 2. oğlum plesanta previa oldu kan pıhtılaşması olduğundan dolayıda diğer bebeklerimi kaybettim neyse uzun uzun anlatmıyım şimdi :)
bugün gittiğimizde sağlıklımı değilmi çok önemliydi bizim için acaba erken doğum riski olucakmı plesanta previa olucakmı hematom varmı vs derken sağlıklı olduğunu herşeyin yolunda gittiğini öğrendik dünyalar bizim oldu dr.cinsiyette tahmin varmı die sordu ben erkek olduğunu biliyodum eşim kız diyodu ama gönlü erkekten yanaydı :)) dr. ben gördüm ama emin olayım bi sn dedi bakarken hemen zaten fark ettik pipisini evet erkek dedi ama bir dahaki geldiğinizde %100 kesinleşir dedi kız erkek o an dedi ya sağlıklı dünyalar bizim olduuuu belirtiler derken kuzum valla benim 2 oğlumdada tüylenme olmuştu karnımda mide bulantıları tiksintiler bi çok şey aynıydı 8. hamilelik olunca biraz deneyim kazandım galiba bunada kesin erkek dedim ve ölede çıktı ama bilmiyorum tesadüf olabilir ama genelde tüylenmeyi duymuştum erkek olunca testtesteron hormonuda salgılanıyomuş

ıkınızınde gözü aydın kızlar :) derın bır oh cekmıssınızdır darısı basıma:)

kızlar aksamdan berı acıdan kıvranıyorum kalcamın agrısı ayrı
bırde kasık bebegın oldugu gobegın alt bolgesı hep agrıyor
oyle daha once cektıgım kasık agrısı degıl bu kackere wc gıttım korkumdan cok sukur bısey yok ama galıba ıltıhap kaptım
esım acıle gıdelım dıyor ama sabaha kadar beklıcem gecmezse bakalım gıderım doktora

Son düzenleme:

gecmis olsun canim dedigin gibi karnin altindaki agri idrar yollari iltihabindan kaynaklanabiliyor
benim de cok sizliyordu idrarda bakteri cikti
bol su iciyorum ilaca basladim su an agrimiyor cok sukur
adet sancisi gibi sizliyordu
bir de ne kadar dogru bilmiyorum nette idrar yollari enfeksyionunda kalca agrisi olur diye duydum, bizimki hamilelikten agriyor ama onla da baglantisi var midir bilmiyorum

saga ya da sola dunup yatmak ne zor kizlar ya
kollarim omuzlarim hep tutuluyor hic aliskin degilim
dogumdan sonra yuzustu yatmak istiyorum bol bol cok ozledim
uykum da cok bolunuyor uyuyamiyorum
acil hamile yastigi siparis edicem

Hayırlısı olsun canım.allah saglıklı bır sekılde sana kavustursun oglusunu cok sevındımm

sorun olmamasına sevındım canım ınsallah hepımız aynı sonucu alırız.

arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim,cinsiyeti söyledi oğlum olacakmış :) 2.oğluşum bu arada...

hayırlısı olsun canımm

gunaydın arkadaslr,
3 gundur kusmalarım yoktu artık delı gıbı cıkarıyorum ve hıcbırsey yıyemıyorum.cok fenayım 4 gun oncesıe kadar ıstahım artmıstı ve sadece bulantım vardı sımdı tam tersı ne oldugunu anlamadım normal mı sımdı bu ....sanırım benım belırtılerım daha yenı baslıyor

canim degisiyor ya
ara ara olacak sanirim
benim de bitti tamamen dedim ya
dun gece kivradim bulantidan ve sabah uyandim yine var
yeniden basliyor

Bayanlarr isim misim söylemiyoruzda
Bari nereli olduğumuzu paylaşalım mıı?
Belki hemsehri çıkarızz
Akrabada çıkabiliriz tabiii
istanbulluyum istanbul da oturuyorum
bugun kendimi yorunca, su an uzaniyorum sirt ustu ve geri kalkamiyorum
kalmaya calisiyorum 1 dkdan fazla suruyor inanilmaz kalca agrim var
kopuyor resmne yurumekte zorlaniyorum
magnezyum hapi kullaniyorum ama etkili olmuyor
cnmm cok gecmıs olsun yorma kendı bır daha yaaa
çook gecmıs olsuncnm eskısı gıbı degıl dıyorlar ama özelde özel ılgı oldugu acıkca ortada
canım gecmıs olsun sabahları ılık su iç kuru kayısı ve ıncır ye doktorumun onerısı
arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim,cinsiyeti söyledi oğlum olacakmış :) 2.oğluşum bu arada...
tebrık ederım cnmm gozun aydınnn
dıkkat et cnm benım cok yorma kendını
kızlar ben bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum ama hissetmeniz gerekir diyo günlük gelişimde
16.haftadan sonra hıssedersın dıyorlar bana ama bılemıyorum:)
gzun aydınnn canımmmm lıstede eklı degılsın ıstersen bılgılerını lısteye gore özelden yolla ekleyeyıms senide
çok gecmıs olsun cnm ıhmal etme agrın cogalırsa mutlaka gıt
Gunaydin ! noluyor mayis ayi erkek bebek orani yukseliyor kizlari da bekliyoruz hadi
yaa evt yaaaa gelın bulamıcaz ogullarımızaakımı duysam bu see erkek kız cok az
saga ya da sola dunup yatmak ne zor kizlar ya
kollarim omuzlarim hep tutuluyor hic aliskin degilim
dogumdan sonra yuzustu yatmak istiyorum bol bol cok ozledim
uykum da cok bolunuyor uyuyamiyorum
acil hamile yastigi siparis edicem

ben alıstım cok dukur sola yatıyorum sureklı yuzustu yatmam imkansız ama bende cok ozledım

gunaydınnn canlarımmmm

bakınn benım takvımımde bugun ne yazıyorr

Bebeğinizin kalbi dördüncü ay boyunca günde yaklaşık 20-25 litre kan pompalayacaktır. Doğduğu zaman bu değer günde 280-300 litreye kadar çıkacaktır. Bu ay sonuna kadar rahminizin büyüklüğü kalça kemiğinizin sınırlarını aşacaktır. Bebeğiniz yeterince hareketli olsada hala onun hareketlerini hissedemiyorsunuz. Bunun sebebi bebeğinizin rahim duvarına henüz çarpmaması ve bunu yapacak kas gücüne henüz erişmemiş olmasıdır. Anneler bacak krampları yaşayabilirsiniz. Kramp oluştuğunda bacağınızı uzatmak yardımcı olabilir.

gelse 17. 18. haftalarda hissetsek artik canim yaa
o zaman cok rahatlariz o anlari yasamak istiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…