- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.041
ı
Bayanlarr isim misim söylemiyoruzda
Bari nereli olduğumuzu paylaşalım mıı?
Belki hemsehri çıkarızz
Akrabada çıkabiliriz tabiii
mrb hosgeldın aramıza umarım sonucların ıyı cıkarmerhaba,
ben de pazartesi günü verdiğim ikili testin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım sağlıklıdır meleğim..
Bu arada listeye beni de eklerseniz çok sevinirim :)
yaşım:28
sat:8 Ağustos
doğum tarihi: 15 mayıs
cinsiyeti: kız(dedi şimdilik doktorumuz umarım değişmez)
ilk bebeğim..
kendi annemle gittimde fark etmez kv lede giderim günleri severim ben pasta börek2 gıbı gittik annemle oturdum mis gibi yedim içtim yalandan masayı toplamalarına yardım ettim onda da sen otur dediler az önce de geldik ama patates salatasını cok kaçırmışım hala midem ağrıo keyfim yerindeyse gezmeleri severim gelirken de yürüdüm 40 dk ohh mis gibi bir de kendime canta aldım hediye olarak
sen beni summ la karıştırdın ayda 1 gunu var 2 annemin de
karıştırdım dımıpardon canım:)
ahh ahh neler dedim neler de işte kocam iyidir hoştur da inat etti mi dönmez inadından bende artık vazgeçtim yakacaklar bebemi
en son 2 gun once allah katında da gunaha giriyorsun anlamı yok dinen bir hükmü yok dedim de uzatma sadece babamın adını koyarım dedi
ne halin varsa gör dedimilerde oğlum burnundan getirir nasıl olsa gider mahkeme de değiştiririz
kızlar aksamdan berı acıdan kıvranıyorum kalcamın agrısı ayrı
bırde kasık bebegın oldugu gobegın alt bolgesı hep agrıyor
oyle daha once cektıgım kasık agrısı degıl bu kackere wc gıttım korkumdan cok sukur bısey yok ama galıba ıltıhap kaptım
esım acıle gıdelım dıyor ama sabaha kadar beklıcem gecmezse bakalım gıderım doktora
gunaydın arkadaslr,
3 gundur kusmalarım yoktu artık delı gıbı cıkarıyorum ve hıcbırsey yıyemıyorum.cok fenayım 4 gun oncesıe kadar ıstahım artmıstı ve sadece bulantım vardı sımdı tam tersı ne oldugunu anlamadım normal mı sımdı bu ....sanırım benım belırtılerım daha yenı baslıyor
canim degisiyor ya
ara ara olacak sanirim
benim de bitti tamamen dedim ya
dun gece kivradim bulantidan ve sabah uyandim yine var
yeniden basliyor
mrb hosgeldın aramıza umarım sonucların ıyı cıkar
slm kızlar günaydın herkese
malesef dünden ancak bi adım gidebilmdim
ama nedeni bulduk tabi
eşim gitmeden bi gün önce ben hep huysuz gergin sinirli biri olurum
ama tabi hamilelikte bunun tavan yapacağını bilmiyoduk
başta kavga moduna geçsekte eşim çabuk algılayıp toparladı
ama sanırım tüm gece ağladım buarada
öyle işte bugün yorgunluk uykusuzluk bide dünün gerginliğinin kalıntıları var
akşam erkenden uyurum geçer diye düşünüyorum
ohh maşallah canımben günleri oldum olası sevmem annem pek gunlere gırmezdı gırsde ben gıtmezdm kendı gıderdı sohbet fln olrdu annemn genelde zaten ben oklda olurdum ben gelmeye gitmiş olurlardı banada pasta böreklr kalırdı ama bu durum baska istemeye istemeye zorla gidiyorm resmen giidp bi köşede oturup ayağıma hizmet gelse belkı bnde gitmek için heves ederm ama bebegmlede gidip hizmetçilik yapmak zoruma gidio. Eşim beni anlamıyo o anlasa hıc deglse iiçim rahat olrdu..ve buarada k.v gün alır ve bana sormz hangı gun olsun dıye tarıhını kendı belırler sankı ben hazırlık yapmıyorm yemek içmek bana ait temızlık bana ait geitr götur hızmet bana ait. hanmefndıye sdce tarh belırlemek kalır..eşimde ağzını açıp birlikte karar verır hangı gun olacagına soncta summ yapıyo demz... Gelinde gitmesin zorunuza..
evet karıştırdınız bnmm k.v cok gezer 24nde gun var bde 26snda var bırı arkdş biri akrba gnu ayrı ayrı vay be....
bizde erkk olrsa k.babanın adını koycakmısız canım esım ole soledı bnde ıkıncı ısım bakıyrm mecbrenn..
ama nedeni bulduk tabi
bende aynı canımm hepp akıyor su gıbı lısteee benım doktorumda 12 haftaada kan basladı ıctım bıttı sımdı gıttım tekrar verdı devam edıyorum elevıt bende kullandım folık asıt bıtıyor artık tabı halıyle ınsallah ıkılı test ıcın hakkında hayırlısı olur guzel sonuclar alırısnnn amınn amınnnnnwouwww hızınıza yetişemiyorum hanımlar :) dün ben de kontrole gittim. 12+2 imişim. 1 ay sonra yine gidicem kontrole. Kan ilacı verdi dr um. Elevit verdi bir de. Folik asiti bıraktırdı. Ikili test için kanımızı da verdik :d bebiş uyuyomuş uyandırdık :) süper bi duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin :)
ama nedeni bulduk tabi
Günaydın sevgili anneler masallah hıc yetısemıyorum yaa hızınızaaa :)))
merhaba canım esın nereye gıdıyor benımde esım gıttı ugurladım bu sabah goreve gıttı sınıra ve nezaman gelecegı bellı degıl bızde dagıldık ınsanın canı cok yanıyor aglamamak ıcın zor tutum ama agladım dun bırsuru ınsanın canı yanıyorr hasretlık cok zor bende bı önce aksam olsun ve gıdıyım yatıyım unuttuyum bu acııyı styrm ama bos eve gıtmekde acıtıyor canımı lutfen dua edın bızeee tez zamanda donsun esımm olurmu hamılelerın duası kabul olurmus
merhaba canım esın nereye gıdıyor benımde esım gıttı ugurladım bu sabah goreve gıttı sınıra ve nezaman gelecegı bellı degıl bızde dagıldık ınsanın canı cok yanıyor aglamamak ıcın zor tutum ama agladım dun bırsuru ınsanın canı yanıyorr hasretlık cok zor bende bı önce aksam olsun ve gıdıyım yatıyım unuttuyum bu acııyı styrm ama bos eve gıtmekde acıtıyor canımı lutfen dua edın bızeee tez zamanda donsun esımm olurmu hamılelerın duası kabul olurmus
bende aynı canımm hepp akıyor su gıbı lısteee benım doktorumda 12 haftaada kan basladı ıctım bıttı sımdı gıttım tekrar verdı devam edıyorum elevıt bende kullandım folık asıt bıtıyor artık tabı halıyle ınsallah ıkılı test ıcın hakkında hayırlısı olur guzel sonuclar alırısnnn amınn amınnnnn
eşin doğu da operasyona gitti sanırım Gökcenin eşi denizci benim ki de asker
ÇayDanLık
Çaydanlığın altı, evin KAYNANA''sıdır,
Üst küçük demlik de evin GELİN''i,
Alttaki kaynayıp, fokurdadıkça, üstteki demlenir, olgunlaşır.
GELİNİN KOCASI ise bardaktır,
Biraz çaydanlık doldurur, biraz da demlik.
ÇOCUKLAR çayın şekeridir,
Tad verirler.
GÖRÜMCE ise çay kaşığıdır.
Arada bir gelir,
Karıştırır,
Gider.
KAYINPEDER ise, elbette çay tabağıdır.
Dökülenleri toplar,
Etraf kirlenmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?