2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba,
ben de pazartesi günü verdiğim ikili testin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım sağlıklıdır meleğim..

Bu arada listeye beni de eklerseniz çok sevinirim :)

yaşım:28
sat:8 Ağustos
doğum tarihi: 15 mayıs
cinsiyeti: kız(dedi şimdilik doktorumuz umarım değişmez)
ilk bebeğim..

Son düzenleme:
günaydın kızlar.....herkese güzel bir gün diliyorum...sorunsuz,ağrısız ve en önemlisi de bulantısız :2: bir gün....

günaydın sevgili anneciklerr
ben size yetişemiyorum valla, pıtır pıtır yazıyosunuz

geçen gece sol tarafımda böbreğin bulunduğu yere acaip bir ağrı saplandı, çok şiddetli, böbrek taşı mı apandist mi diye çok korktuk, doktora gittim dün hemen
dahiliyeye de gttim, organlarla ilgisi yok, gebelikte böyle kas ağrıları olabilir dedi
var mı böyle bişey yaşayan?
bu arada bebişim ense kalınlığını ölçtürmedi, 3 kere girdim 3ünde de yok, istemiyo demek yaptırmicam
cinsiyet de söylemedi doktorumuz , beklemedeyiz artık napalım

mrb hosgeldın aramıza umarım sonucların ıyı cıkar

ohh maşallah canım ben günleri oldum olası sevmem annem pek gunlere gırmezdı gırsde ben gıtmezdm kendı gıderdı sohbet fln olrdu annemn genelde zaten ben oklda olurdum ben gelmeye gitmiş olurlardı banada pasta böreklr kalırdı ama bu durum baska istemeye istemeye zorla gidiyorm resmen giidp bi köşede oturup ayağıma hizmet gelse belkı bnde gitmek için heves ederm ama bebegmlede gidip hizmetçilik yapmak zoruma gidio. Eşim beni anlamıyo o anlasa hıc deglse iiçim rahat olrdu..ve buarada k.v gün alır ve bana sormz hangı gun olsun dıye tarıhını kendı belırler sankı ben hazırlık yapmıyorm yemek içmek bana ait temızlık bana ait geitr götur hızmet bana ait. hanmefndıye sdce tarh belırlemek kalır..eşimde ağzını açıp birlikte karar verır hangı gun olacagına soncta summ yapıyo demz... Gelinde gitmesin zorunuza..

sen beni summ la karıştırdın ayda 1 gunu var 2 annemin de
karıştırdım dımı pardon canım:)
evet karıştırdınız bnmm k.v cok gezer 24nde gun var bde 26snda var bırı arkdş biri akrba gnu ayrı ayrı vay be....

bizde erkk olrsa k.babanın adını koycakmısız canım esım ole soledı bnde ıkıncı ısım bakıyrm mecbrenn..

Geçmiş olsn cnmmmm Allah şifa versin. Gece bendede oldu kıvrandım wc gitmem gerekti gidemedim eşimi kaldırdım koluma girdi o götürdü yürüyemedim kalçamn agrısından..Eşimde cok yatmaktn cok otrmktn dıo sankı napcksm evn ıcınde aksma kdr halbukı dun sureklı ayaktydım foruma bıle gıremedm dogru duzgn neyse işte benmde cok agrıdı sabah azalmıştı ama kalktım kahvaltı hazırladm.. Kasıklarımdada ara ara sancı gırıyo cıkıyo..

canim degisiyor ya
ara ara olacak sanirim
benim de bitti tamamen dedim ya
dun gece kivradim bulantidan ve sabah uyandim yine var
yeniden basliyor

günaydın arkadaşım, benmde yoktu üç dört gundur bulantım kusmam. Sabah kahvaltı haZIRLADM yedık eşimi gönderdm bulasıgı yıkadm tam bıttı doğru wc koştum yediğim ne varsa çıkardım geri galiba every ninde dedii gbi ara ara yokluycak galiba daha bebeğin saçları çıkmaya başlayıncada olcakmış mıde bulantıları sanırım suan cok kotuym Wcde okdr bögrdm kustum k.v bi gelipde noldu kızım ıyımısın demedı.

hasta grip olmş 2gundr ona bakıyorm dun corbasını yaptm içirdm nane lımon kaynattm içirdim ilaç verdm yatagına sıcak su torbası koydm yat dınlen uyu dedm yatırdım karnını doyuruyorm iş yapmazda zaten bişe yaptrmıyormm ne demişler iyilik yap denize at ben hastayken bi corba kaynatmamıstır kendısı bana hasta hasta kalkr kendım hazırlardm bıde kendımede degl ıkı kısılık masa kurar onuda cagrrdım bulasıgmıda toplar ole yatardm doğru duzgn yatmazdm bıle yaa dınlenemezdm neyse bakmıycaktmda dedmkı utansn kendı bana bakmadıya ınsanlık bnde kalsn dedm..Ben cok sık hasta olurum bıde cok cekerm hasta hasta akşam yemegınıde hazırlarm temızlıgımıde yapardm oda benı acılırsın dıyrk gzmeye gotrrdu büyüklük bnde kalsn

o ani kasiktan bobrege saplanan agri bende iki kere oldu
inanilmaz kotu brisye kimildatmiyor
5 dk surdu ama bittim resmen
o benim gazla ilgili bir durum oldugunda oluyor
gaz sancisi o skeilde bobrege vuruyor nefes kesiyor bende

wouwww hızınıza yetişemiyorum hanımlar :) dün ben de kontrole gittim. 12+2 imişim. 1 ay sonra yine gidicem kontrole. kan ilacı verdi dr um. elevit verdi bir de. folik asiti bıraktırdı. ikili test için kanımızı da verdik bebiş uyuyomuş uyandırdık :) süper bi duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin :)

slm kızlar günaydın herkese
malesef dünden ancak bi adım gidebilmdim
ama nedeni bulduk tabi
eşim gitmeden bi gün önce ben hep huysuz gergin sinirli biri olurum
ama tabi hamilelikte bunun tavan yapacağını bilmiyoduk
başta kavga moduna geçsekte eşim çabuk algılayıp toparladı
ama sanırım tüm gece ağladım buarada
öyle işte bugün yorgunluk uykusuzluk bide dünün gerginliğinin kalıntıları var
akşam erkenden uyurum geçer diye düşünüyorum

hamilelik zor bir dönem gerçekten canım. eşimizle ilişkilerimizin de sınandığını düşünüyorum bu dönemde. Allah kolaylık versin hepimize.

Tatlım ya yavaş yavaş ipleri eline alman gerekiyor kv büyük ihtimalle diyordur daha 19 yaşında nereye çekersem gelir diye ama sen sakın yanılma yaşın bence küçük değil her sey hemen olacak diye birşey de yok zamanla yavaş yavaş kendini, huylarını, kararlarını öğretmen gerekiyor onlara illaki güne mi gidiyorsun otur bi köşeye kalkıp iş yapma zorlarsa kv kötüyüm de midem mahvoldu de yapılanları yeme her şey kokuyo de birkaç kez wc ye git çıkardım de ne bileyim aklını kullan her zaman iyi huylu olmak uyumlu olmak işe yaramıyo inan bana annemin bir lafı var bazı insanların karnı iyiliği götürmez kötülükten anlarlar diye eşine bir süre bişey yansıtma ben ilk evlendiğimde eşimin ailesini iyi tanımadığım aile yapılarımız farklı oldugu için sürekli söylenirdim şunu dediler aradı bunu dedi diye amanın bir baktım benimki anne, baba sevdalısı laf söyletmiyor kendi anneme dedim sakın kızım deme bişey dedi en kötü anne baba bile kıymetlenir gelin bişey dediğinde haaa dedim işler böyle yürüyor 3 ay sonra hiç seslenmedim bazen oldu eşim kızdı ben ayıp ediosun annen baban onlar dedim aman allahım bir kıymetli oldum sorma kv kp deri oldugu gibi kabul ettim onlar farklı biz farklıyız ( bir de biliyorlar karakterimi üzerime gelmezler 6 aylık evliyken köylerine düğüne gittik kvnin eltisi kendi gelini dururken bana iş yaptırmaya kalktı elimi sürmedim kendi gelini çağır dedim gittim eşime anlattım kpdere anlattım zorlamayla 1 gr iş yapmam ben dedim tamam dediler) gönlüm oldu mu koca evi çekip cevirdiğimi bilirler bir de kv dem kaynanasından çok çekmiş ondan dokunmaz bana

neyse cok uzattım kendi mevzumu
canım daha gençsin baştan böyle alışırsa ilerde baş edemezsin anca ölünce rahat ederim dersin yavaş yavaş işle eşini de kv de, hamilesin o kadar cok kullanacağım şeyler var ki kimse seni yadırgayamaz kötüleyemez güne gittin diyelim ertesi gün çıkma yataktan eşin sordu mu da asla annen beni zorla güne götürdü deme gündeki yiyecekler midemi kaldırdı de ne bileyim düşn biraz ailede neler oluyor neler yapıosun diye
anladığım kadarıyla bebeğinden cok kv düşünüyosun sürekli, bırak bebeğine odaklan rabbim şükür verdi bize bu nimeti sonuna kadar keyfini çıkaralım

Allah kavuştursun canım
moralini bozma melegin hissediyo her şeyi
allahın izniyle eşin gider ve gelir
bir süre bebeğinle baş başa tatil yapın sizde, gönül istiyor ki hep yanımızda olsunlar ama işte olmayınca olmuyor başa gelen çekiliyor

Günaydın sevgili anneler masallah hıc yetısemıyorum yaa hızınızaaa :)))

bende aynı canımm hepp akıyor su gıbı lısteee benım doktorumda 12 haftaada kan basladı ıctım bıttı sımdı gıttım tekrar verdı devam edıyorum elevıt bende kullandım folık asıt bıtıyor artık tabı halıyle ınsallah ıkılı test ıcın hakkında hayırlısı olur guzel sonuclar alırısnnn amınn amınnnnn

merhaba canım esın nereye gıdıyor benımde esım gıttı ugurladım bu sabah goreve gıttı sınıra ve nezaman gelecegı bellı degıl bızde dagıldık ınsanın canı cok yanıyor aglamamak ıcın zor tutum ama agladım dun bırsuru ınsanın canı yanıyorr hasretlık cok zor bende bı önce aksam olsun ve gıdıyım yatıyım unuttuyum bu acııyı styrm ama bos eve gıtmekde acıtıyor canımı lutfen dua edın bızeee tez zamanda donsun esımm olurmu hamılelerın duası kabul olurmus

eşin doğu da operasyona gitti sanırım Gökcenin eşi denizci

eşin doğu da operasyona gitti sanırım Gökcenin eşi denizci benim ki de asker

amin cnm inş
alışmak zor ama allah onları bize bağışlasın başımızdan eksik etmesin
denizci cnm ne gittiği yer ne geleceği gün belli
dua ediyorumki fırsat bolsun sesini duyursun

eşin doğu da operasyona gitti sanırım Gökcenin eşi denizci benim ki de asker

ÇayDanLık

Çaydanlığın altı, evin KAYNANA''sıdır,
Üst küçük demlik de evin GELİN''i,

Alttaki kaynayıp, fokurdadıkça, üstteki demlenir, olgunlaşır.

GELİNİN KOCASI ise bardaktır,
Biraz çaydanlık doldurur, biraz da demlik.

ÇOCUKLAR çayın şekeridir,
Tad verirler.

GÖRÜMCE ise çay kaşığıdır.
Arada bir gelir,
Karıştırır,
Gider.

KAYINPEDER ise, elbette çay tabağıdır.
Dökülenleri toplar,
Etraf kirlenmesin diye.

bende çok severim bu anekdotu
ve gerçektende çook doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…