2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Su gibi okudum wlla cok sağol canım. şey diyorum simdi susayımda ogun geldıgı zmn eşime teyzesnn soledıgını soyleımmı yuzume gulp arkmdan böle diolarmş diye cok nankörler halbukı teyzesının gunu oldugunda az kişide gitmz 20 21kişi geldiğini blirm.kndi gelini cocklu iş hep bana kalır bi oturmazdm herks gittimi mtfaklarnı toplardm bıde eve gdnce yemek koyardm sölemelimiyim sence ne demeliyim eşimle konuscam bu konuyu yumusakca gene anltcm brazda benı savunsun ytr artk. Ne demeliyim?? eşime cok yorldm dedm gcn sfr belm agrıyo ddm ne beklıodnkı dedı bana zoruma gıttı.

Evet biz urfadayız dolayısıyla suriye olayları malum buyuzden oraya gıttı surıye sınırına ve nezaman gelecegı bellı degıl goreve gıtmesıne bırsey demıyorm vazıfesı yapmak zorunda elbette ama ıste belırsızlıge gıtmesı cnaımıı cok sıkıyor bır ay mı kalıcak kalsın gelsın gerı gıtsın ama zamansız bı sekılde gidilmesi nekadar kalınacagı bellı degıl belırsızlık ınsanı mahfedıo
denızcı esı olmak nasıl bısıı daha mı zor acabaaa

siizn görev yerınız neresı esınız nerde asker

gelince hersey bırden gelır bır grıp olmusum anlatamamm napmmalıyım kızlar gecmeısnı beklemelıyım doktoramı gıtmelıyım hamılelıkten dolayı ılac kullanmak ıstemıyrm acıkcası dogal yapabılcem ne var acabaa burnum cok akıyorr gozlerım yasaarıyor vuucudumda bısı yok

valla cnm daha zor daha kolay diyemem
herkesinki farklı zor, bizdeki görev süreleri yurtdışında çok uzuyo ama 1 yılı bulan görevler var
gittiği yer tam belli değil
dönüş tarihi belli değil, telefon yok
bide şimdi akdenize iniyolar belki suriye tarafına da gönderilir
...

biz gölcükteyiz işte belkide tek farkımız haritadaki konumumuz
buarada git dr a istersen yönlendirir bunları yap diye
hatta aile hekimine ordaki ebeye bile gitsen yeter onlar neler yapman gerekir anlatır hepsini
çok gerekirse hafif ilaç (minoset,parol, gibi) ta yazar

eşine ailesiyle ilgli ne dersen de sen haksız olacaksın bunu sakın unutma kimseyi suçlayarak konuşma, bana sorarsan güne gittiğinizde iş yapmamaya çalış illaki yaptırıyorlarsa aksamına eşinin burnundan getir ama sakın iş yaptım da yoruldum deme , gece defalarca wc için kaldır bir süre devam et doktora gittiğinizde önce sen gir konuş çok fazla iş yapıyorum beni anlamıyorlar çocuguma bişey olacak diye korkuyorum de doktorda eşine uygun bir dille anlatsın bol bol dinlenmesi lazım, dışarı çok çıkmasın desin ama sakın senin dediğini demesin ( bu durumda kendi ailene de bir süre gitmemeyi göze alcaksın)
iş yapıyo gibi görünmeye çalış ne bileyim rol yapmaya çalış her insan farklı nasıl tepki alırsın bilmiorum

Allah yardmcnz olsn cnm benm asker esı olmk zor kazasz belasz en kısa zmnda gelck ınsallah. Grip içinde tavuk suyuna corba yap bzm bı hemsıre tanıdgmz solemstı bana dktra gtmk ıstememıstmde cayına fln bol lımon sık ıc corbana bol lımon sık prtkl mandln yemeye calıs vıtamn ıcın bol bol dınlen canım geçmş olsn

kızlarrr günayydın.. size güzel haberlerim var bugun.. dün aksam doktora gittik bebeğimiz gayet güzel gelişmiş.herşeyi yerliyerinde ve sapasağlam.. ben doktora gitmeden önce bikaç çikolata yedim ondan mı bilmiyorum çok kıpırdıyordu zorlukla aldı ölçülerini..cinsiyetini de tam görmedi ama kız gibi oldugunu söyledi.. cd.ye çekti ve ultrason görüntüsü verdi tam baş parmagını emerken..
çok güzel bişeydi..balık gibi yüzdü durdu sürekli.. 2li test için kanı da ptesi yada salı vercem. inşallah ondan da bişey çıkmaz.. çok mutluyum kızlar..darısı hepinizin başına inşallah.

"KAYINVALİDEDEN GÜZEL BİR DERS ! MUTLAKA OKU"

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.

Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla karşılaştılar…

Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.

Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti.

Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.

Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:

" Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir bildiğin var." dedi.

Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:

- Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak . . .

canım benım yanımda cam sısede su şişem var 2 lt hergun tamamlıyorum zorda olsa
su ıcınde agrım oluyor cunku ama buna ragmn ıltıhaplandıysam

saga ya da sola dunup yatmak ne zor kizlar ya
kollarim omuzlarim hep tutuluyor hic aliskin degilim
dogumdan sonra yuzustu yatmak istiyorum bol bol cok ozledim
uykum da cok bolunuyor uyuyamiyorum
acil hamile yastigi siparis edicem

ah yuzu koyun yatmayı okadar seven ben alıstım artık boyle yatmaya hamılelıkte korktugum nasıl uyucagımdı
zamanla ınsallah sende alısırsın ..

neden ölçmuyor ya ense kalınlıgını bu ıkılı testle alakalı degılkı benım doktor bana ıkılı test yaptırmazsanda ense ölçümü yaptırıcaksın demıstı ..

Son düzenleme:

istanbuldayız biz ama onunda ara ara operasyonlara katılması gerekiyor 3 ay önce suriyeye gitti 1 hafta kaldı şükür geldi, yeniden gidecekti rapor aldı gitmedi
allah hepsinin yardımcısı olsun

esıne soyle bende ayaga kalkınca kalca agrım oluyor yanı cok oturmaktan agrı olmaz
dısarı cıktım geldım agrım basladı evde az ıs yapıyım yıne baslar
kı sen zatı oturmuyorsunkı evde kaynanaya dısarda gunlere hızmet edıyorsun ..
ay taktım ben sızınkılere yaa buldular kucuk kızı neyse ..

canım benım ya esının olgunlugu ıyı oldu olası krızı atlatmıssınız
gunler sızın ıcın su gıbı aksın gıtsın bıranonce gelsın eşin inşallah

Rabbım tum vatan nobetcılerını korusun benımde kardesım hakkarıde askerdı aman Allahım her gun aglıyarak uyanmalar
goreve gıdınce gunlerce haber yoktu cok seyler yasandı ölümlerden döndü ..
bız 1.5 yıl zor dayandık sen esın emeklı olanakadar.. Rabbım esını sana evladına bagıslasın hayırlısyla gıtsın gelsın canım

ama bunun kışı da var kışın karda buzda nasıl gidiyim karnımda büyüyck dussem kaysam nolcak Allah korusun kendı gıtsın artık alışsın ıstıyrm herzmn yannda ben olamamkı ya gelınım dıe. doktorada esımle braber gıtcegmz ıcın onden ben gırıyım desem anlar eşim nıye fln der bısru soru sorar :44: Tamam gidiyim hiç bi iş yapmayım ne derlerse desınler takmıycm ama ben gıtmek ıstemıyorummmm k.v dısarı cıkmayı sevmem zaten esım nereye derse gıderm onla koluna gırerm elını tutrm zaten ıkı adımda bı dınlenıyrm gece wcye gidemediğimi kendisi gördü ama anlamıyo benı nıye bole yapıyo bılmıyrm gıtsen nolr dövüyolarmı orda sanki seni demişti bikeresinde annesine istemiyo gitmicek diyo hep o gelsn gelcek dıye emır vernce bana kızıo buda. k.v ile konusuyum mu ozaman ogun geldıgınde dıyımkı annecm nedn emrıvakı yapıosn bana sormadn bıle gelırmsn dıye belm agrıyo aykta kalamıyrm iş yapmayncada goze batıyorm gtmıyım ben artk bundan snra havlrda sogudu zatn cok hastalanıyrm bılıosn dıyımmı benm napıp edp gitmemem lzmmmm. gne kvga cıkrsa annemn evıne gıdrm bıktım bı senedr bı dedıklerını ıkı etmedm cocugu bırzda gezmden kurtlmk ıcın erkn ıstedm 2 3 sene ıstemıodm yoksa ben hâla aynılar ya

esım cok az uyudu bende berbat bı gece gecırdım sımdı cok sukur agrım yok
cok korktum ya inşallah bıdaha boyle bıgece yasamam

sizler bile beni düşünüosnz cok anlayıssız cok dusuncesız ınsanlr bunlar.. pskıytrıste gitcemde bi evden cıkıp randevu alamadm arayp sormkta ıstemıyrm utanyrm Allah sabr versn hepimize. Acaba insann eşiyle ayrı evde otrması nasl bi duygu cok merk ediyrm :26::26::26: odadan cıkasm bıle glmıo :S

walla yapacak bişey yok yavaş yavaş kabul ettireceksin birden her şey yoluna girmiyor eşin anladığım kadarıyla annesini bırakıpta senın sözüne göre hareket etmez
allah yardımcın olsun , çogu gün aklım sende
:26:
insan gerçekten içinde can taşıyorken her şeyden tırsıo en basiti karşıdan karşıya geçerken araba aniden hızlanır da çarpar mı ya da aniden belim kitlenir de yol ortasında kalır mıyım diye düşünüyorum

cnm bak alınma ama sende hatalısın en büyük hatan kendi istediğin gibi yaşama ihtimali ile çocuk yapman
daha küçüksün ne olursa olsun 25 ten sonra her geçen gün şimdiki günlerinde ne kadar çocuk olduğunu anlayacaksın
anladığım kadarıyla eşin ile aynı şehirdensiniz yan iaz çok eskiden bi fikrin var yaşam ile ilgili
öncelikle eşine annen dediğinde direkt hatalı olan taraf olursun suçlusun
çünkü eşinde devamlı senin annen senin baban dese aynısını yaparsın bu koruma iç güdüsüdür ki erkekler için anne önemlidir
bak devamlı aynı şeyden şikayetçisin hep aynı sıkıntıların eminimki eşinde bundan bıkmıştır
biraz bırak herşeyi gidişine bir iki sabret ama hiç bişey demeden çok mutlu gözük demiyorum
sakin dur mutsuzluğunuzu sadece mimiklerinden görsün haraket ve sözlerinden değil
şimdi tamamen cephe yaratıyosun karşında biraz bu konular sakinleştikten sonra eşinle iyi bi zamanınızda güzel güzel anlt
annen deme annemde istiyo özeniyo geliniyle gezmeyi ama ben artık yapamıyoum kış kıyamet sen akıl ver annemle nasıl konuşayım falan de
hiç bir zaman unutmaki kimse kimseden mükemmel değil hepimizin farklı sorunları olabilir ama hem kendimizi hem eşimizi doldurursak sadece hanemize yaparız
biraz kendini sakinleştir ve biraz onların gözünden bakarak orta yol bulmaya çalış

Allah korusunnn düşünme böle şeyler lütfn hepimiz Allah a emanetiz ondan baska kımımız varkı
Aslnda kocam bazen konusuyorm bole bole dıye haklsn dıo annesınede bak anne bole degıl şöyle dedıgı oluyo ama bu konuda işte k.v cok ısrarcı davranıo eşim summ gitmek istemiyo kendin git dedi bikere oda mecbur gıdılck mecbr gelck dıodu bıara bnde ii gelirm ya naslsa mecburmusumya dedım dediğime pişman ettiler ağladım odada eşim geldi neler dedi neler bana ama nasıl ağlıyorm bıde kolmdan tutup yuzume bak dedı kolumu sıktı geldi gitti ağla dedi bana hatanı anla dedi ogun cok agladm hıc aklmdn cıkmaz bayılcak gibi oldm ambulansı arıodu nerdeyse oda cok korktu su fln içirdi yuzumu fln ıslattı bileklerimi ovdu kendıme zor geldm değermiydi 2 gun küs durduk onun ustune ve ben genede gittim o gune. okdr agladm laf yedim eşimn hatrı içn gidiym dedm gttm. ogünler cok zordu anlatamam.. dualar mı etmedm sınırden Allahm bna bu admdn cock vrme dmstm bkeresnde Allah korsn snrle solemstm ama Rabbim affetti beni cok pişmanm zaten cahillik. eşimde öğrendi ole dediğimi ağladı ben bukdr kotu bırımıym dedı gonlunu aldm ben onun gıbı kolndan tutupta suratıma bak dıyıp kızmadm..

amin cnm inş
alışmak zor ama allah onları bize bağışlasın başımızdan eksik etmesin
denizci cnm ne gittiği yer ne geleceği gün belli
dua ediyorumki fırsat bolsun sesini duyursun
amın uzakta olmasına alısyorum sonra dıyorumkı ıyı olsunda tek uzak olması gerekıyorsa uzak olsun ama her daefasında ayrılmak cok koyuyorrr sızın ıcınde cok zordur canım yaa llah yardımcınız olsun

her ısın zorlugu var evet ama asker esı olanların polıs esı olanların daha zor sanırım allahım yanımzda olsun hepppp
parol var ıcsem zararı olmasmı dıyorsun dktorum vermıstı onuda zatenn olmassa saglık ocagı ıyı fıkır yaa cok saol aklıma gelmedı hıc

allah razı olsun canım evettt zorlukları var gercektennn amın amınnnn dedıklerını deneyım kesın eve gıdınceee fenayım yaa gozlerım burnum akıyrr ve sızlıyor tesekkur edermmm

amın amın ınsallh

Çocuk için haklsn canım ama ben eşime annen dememki hiç bizaman annem annem diye konusurum bahsederken fln orda oyle yazmışımdır farketmedm herzmn annem demişimdir yumusakca anlatmısımdr nevrsa. Aynen yazdıgın gıbı konusurum eşmle annem bole istiyo ama bak böyle derm walla aynen konusurm kaç kere konustum oyle duzgnce en baslarda annem şöyle annem böyle derdm ama ennn başlarda snra forumda okudum ole denmezmiş bende demdim bida ole benmkinden buyuk sorunları olan ınsanlar var biliyorm halime şükrediyrm ama bu sorundan artk kurtlmk ıstyrm cnku bast bı konu esımle bırbırmıızı sevdktn snra zor ne olablrki? herşeyn hallolması lazm ama nasl yapcamı blmıyrm. ilk 6ay ses etmeden gittim tanışalm diye.yaşlı ınsnlr hep iş bana kalırdı ama demezdm hıc yorgnm iş yaptm dıye hamıle degldm ozmn herşeye koşuştururdum ama sıkıldım artık akranım yok konusanım yok ve sürekli grdgm ınsnlr nıye bıde gune gıdıyım? üzgn davranamıyrm cnku cok guleryuzlu cok canayakın brıyım ıkı dk surt yapsm esıme 3.dk unuturm. sürekli şikayet etmiyorum eşime 2 kere ettm sdce istemyrm gitmeyim dedim okdr. haklısın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…