2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr mutlu bir haftasonu geçirin kocacıklarınız ve bebişlerinizle inşallah

kokusu burnuna geliyorsa aş eriyormuşuz canım benim de dün burnuma tüm gün pişi kokusu geldi kalktım yaptım ancak 2 tane yiyebildim maksat nefsi körlemek işte ama çok ilginç burnunda buram buram kokması dimi

hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

evt cok merak edıyorum yaa

farkındamısınız hep bırsyelerı ıstıyoruzöncehamıle kalmak sonra kese kalpatısı test sonucları cınsıyet tekmeler hepboyle gıdecek heralde

asla bitmez asla hatta kat ve kat büyür bence işte bunu adı ANNELİK

yok canım sabahattin beye aldım belki karşılaşırız diye söyledim tarihini ,boşver sen devleti onvağa devam bence ben gecen dün gittiğim de bi bayan vardı hemşire çağardı yalnız gel dedi dikişlerine bakıcakmış normal doğum yapmış demek ki gerektiğinde normal doğum yapıyo ben doktoruma güveniyom benimde 2. doktorum ilk ramazan bayırlıya gittim memnun kalmadım onun için bidaha doktor değiştirmem

Bende büyümek istiyorum artık, bende anne olucam, bende kendi kararlarımı kendim almak istiyorum, nereye gitceğime ne yapcağıma sadece eşimle karar vermek istiyorum, gençliğimi istediğim gibi yaşamak istiyorum ,gidip dedikodu dınlemek istemiyorum, evimde çocgumla beraber kocamın işten gelmesini beklemek istiyorum, ona sıcak yemekler yapmak sunmak istiyorum, bizde yakında çekirdek aile olucaz kendi aramzda artık eşimin bunu faketmesını ıstıyorm en çok çocugunu dusunsun ıstyrm , kaderim böyleymiş, brazda bnm yuzumden.. basit şeyler sorunlarım ama bana cok agır gelıyo bı evın tek cocuguydm hersym vrdı herks benı sevrdı bı hastalansam annem sabaha kdr uyumazdı smdı kendı kendıme bakıyorm idare ediyrm ama ben ustlk bde kacrk ailemi silerk eşimi seçtm seviyorm onu cnmdan cok sevyrm belkı suan hâla ailem bana sırtını donms olablrdı goze almştm ama artık kıymetm yok. Annemz babamz btane cok ıı anlıyrm smdı onları

Son düzenleme:

sen sadece sabret
hepsi olacak sırasıyla ama zamanı var
şimdi üzme kendini bnm annem ben yani 3. çocuğunu doğurduktan sonra evini anlamaya başlamış
diyorum ya beterin beteri var, altın kural:
"benim delim milletin delisinden iyidir"
diyip otur sabret, sabrını gören mevlam selametinide verecek
kadermiş sen yapmışsın hiç önemli değil eşini seviyomusun? ve çocuğun muolacak?
herşeyin zamanı olduğundan sabret sırf bunları düşünme
hadi kalk bakalım bi silkin
şimdi de bebği nasıl baacaksın onu araştır kafanı dağıt

summ bak gokche ne güzel de anlatmış biraz zamana bırak her şeyi, kurcaladıkca bozuluyo aranız bir süre takma

hakikaten tuhaf wc den cıktım odaya girecem sanki biri yapıo da kokuyo gibi oldum azıcık bişey yiyebildim bende zaten 2 hafta önce de ben pişi istiodum da anneme gelince yaptırdım yedim , istanbulda hiç gözüm yemedi hamuru yogurup yapmayı bir de kızartma kokusu mahvedio beni
aa bak söyleyim aklıma gelmişten konyadayken kızartma et kokusu beni mahvedince sağolsun görümcem cezve de yumusatıcı kaynattı anında o koku gitti ev daha bir güzel koktu 1 hafta boyunca sobanın ustunde kaldı cezve

az önce düşündüm de ben kendimi sağlama almadan eşimin ailesinden emin olmadan evlenmedim garibim eşim evlenebilmek için 5 sene bekledi
evlilik emek istiyo, sabır istiyo zamanla oturacak her şey benim korkum 19 yaşındaki isteklerinle acaba 30 yaşına geldiğinde aynısı olacak mı ?

o ani kasiktan bobrege saplanan agri bende iki kere oldu
inanilmaz kotu brisye kimildatmiyor
5 dk surdu ama bittim resmen
o benim gazla ilgili bir durum oldugunda oluyor
gaz sancisi o skeilde bobrege vuruyor nefes kesiyor bende
cnm ben artık bana gıren sancıcının bebiş hareketlerı oldugunu dusunuyorum dun den beri 4 kere 3u ayakta bırı oturuken oldu ama gıttıgmde doktoruma sorucam mutlaka
maşallahh canımm
sizede maşallahh cnmmm bende bol cıkolata yıcem hareket etmesı nasıl cok merak edıyorum ınsallah yıne uyumaz benım tembel oglum
anca hıkaye olur zaten yok boyle ıkaynana

gecen soylemsıtır gunelrdır basım agrıyor dıye kaynanmla eczaneye tansıyonumu olcturmeye gıttık eczacı dınlen hıcbırsey yapma dedi..eve geldık baktım busalata malzemelerını önume koyuyo ses cıkarmadım koca koca dogradımsonra da gectım yattımben gıdıp yatmasam asla gt dınlen demez
esım cok az uyudu bende berbat bı gece gecırdım sımdı cok sukur agrım yok
cok korktum ya inşallah bıdaha boyle bıgece yasamam

şimdi nasılsın cnm

‎* Hayatın güçlüklerine katlanabilecek kadar İNANÇ,
* Geleceğin daha iyi olacağına inanacak kadar ÜMİT,
* Doğru bildiklerin için mücadele edebilecek kadar CESARET,
* Topluma, ailene, dinine faydalı olabilecek kadar SAĞLIK,
* İhtiyaçlarına yetebilecek, zekâtını verebilecek kadar PARA,
* Başkalarının daima iyi yönlerini görebilecek GÖZ,
* Çevrenizdeki insanlara yardım eli uzatacak kadar CÖMERT,
* İnsanlardan karşılık beklemeden yapabileceğin İYİLİK,
* Hayatın zorluklarına karşı hayatı ve insanları kuşatacak SEVGİ,
* Yastık kadar yumuşak ve rahat bir VİCDAN,
* Dili, belini, kalbini, keseni ve gözünü haramdan saklayabilecek İRADE,
* Gördüklerinin, duyduklarının düzelmesini bekleyebilecek kadar SABIR,
* Günahlarını, noksanlarını itiraf edebilecek kadar FAZİLET,
* En kötü halinde bile Allah’ dan razı olabilecek kadar ŞÜKÜR varsa,

SEN MUTLUSUN

biraz da hayata iyi yönünden bakalım
şükür rabbime bize bir çocuk verdi, içimizde hayat bulan, günden güne büyüyen can var
tek yapmamız gereken kendimize ve ona iyi bakmak
aklıma her geldiğinde şükrediyorum hayatın bence en büyük nimeti bir cocuk, öyle insanlar tanıyorum ki yıllardır (biri 22 yıl oldu) çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyorlar
rabbim aratmadan verdi

tesekkur ederım sabredicem sölediğinizi yapıcam inşallah geçicek bunlarda zamanla bikaç sene snra bunlarıda mı kafama takmışım ne aptalmşm dicem

teşekkür ederim bilmem aynısı mı olur inşallah daha gzl şeyler olr 30uma geldiğimde bugunlerımı aramam :44:

Bak dostum!

Cahil ile dost olma: İlim bilmez, irfan bilmez, söz bilmez; üzülürsün.

Saygısızla dost olma: Usul bilmez, adap bilmez, sınır bilmez; üzülürsün.

Aç gözlü ile dost olma: İkram bilmez, kural bilmez, doymak bilmez; üzülürsün,

Görgüsüzle dost olma: Yol bilmez, yordam bilmez, kural bilmez; üzülürsün.

Kibirliyle dost olma: Hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmez; üzülürsün.

Ukalayla dost olma: Çok konuşur, boş konuşur, kem konuşur; üzülürsün.

Namertle dost olma: Mertlik bilmez, yürek bilmez, dost bilmez; üzülürsün.

— İlim bil, irfan bil, söz bil.
— İkram bil, kural bil, doyum bil.
— Usul bil, adap bil, sınır bil.
— Yol bil, yordam bil.
— Hal bil, ahval bil, gönül bil.
— Çok konuşma, boş konuşma, kem konuşma.
— Mert ol, yürekli ol.
— Kimsenin umudunu kırma.

Sen seni bil; ömrünce bu yeter sana.

Şeyh Edebali

agrım yok çok şukurde ama uykum var
gece 3 den sonra yattık eşle uyusam 12 kadar uyurdum
yarın bulusmaya gıdıcem dıye bugun uykusuz bıraktım kendımı

iyi ol cnm yaa doktoruna danıssan nıormalmı dıyeee

oyyyy bizler ıcın uykusuzmu kalcn senn kıyamammmmm(((((((

Kızlar merhaba dün gece yine kusma nöbeti geçirip sabah dr gitim

dr bu saate gebelik bulantısı olmaz

sana birşey dokunmuş dedi

bebişte sağlık,

ve kızımız geliyor % 90 kız dedi :)

mide içinde gaviscon şurup ve hap verdi

bu arada bebiş 13+3 çıktı

Ben gidiyim odamı toplayayım karnımı doyurayım , namaz kılıp dua edeyım sizleride duamda unutmuycam Allah kabul eder inşallah kendinize ii bakın görüşmek üzere :):)

geçmiş olsun canım ve gözün aydın kız annesi olmak cok güzel olacak

iyi ol cnm yaa doktoruna danıssan nıormalmı dıyeee

oyyyy bizler ıcın uykusuzmu kalcn senn kıyamammmmm(((((((

olsun canım yarın gemeyı cok ıstıyorum sımdı uykum dagılsın dıye yemegı hazırlayıp annemlere gıdeyım kardesler toplanmıs
onlarla uykumu acarım yoksa yatıcam valla ayakta uyuyorum :)

buyuk ıhtımal ıltıhap dıcek pazartesı randevu var zati ertelıcektım 10 gundaha ama bu gıdısle gıdıcem esım ısınden ızın alırsa
onsuz gıdemem bebişi görsn vıdeoya ceksın 24 saat seyredeyım

acaba ne dokundu ? kızınmı olcak hadı hayırlısı :)
dun üç tane okadar guzel balon eteklı bolero lu kız kıyafetlerı gördüm yapıstım kaldım
kızım olursa hepsını alcam işte hepsını :)

canım sen hamile olduğun için çok hassassın tabi yaşadıkların kolay değil ama hamilelik yüzünden daha çok kafana takıyosun kayınvalideyle yasamak tabi ki çok zor ama inan kaynana her zaman kaynana uzakta bile olsa yetiyo bende çok sorunlar yasadım ben eşimle 1 yıllık evliyim ama 2005ten beri birlikteyiz yani bu zamana kadar o kadar çok sorun yasadık ki ama ben ağzımı açıp tek kelime söylemedim şimdi çok pişmanım keşke söyleseydim eşim hep savundu beni annesiyle kavga eder bana der konuşsana sende laf söylesene niye susuyon ama ben söyleyemem sonra kaynanam sen oğlumu dolduruyon der yani kendini hiç ezdirme nasıl başlarsa öyle gider ama kaynanan fenaysa uzakta olsa bile yeter yani inş allah seni kurtarsın niye sizle kalıyo onu anlamıyorum çok mu yaşlı kendine bakamıcak durumda mı ne kadar bencil ya

prensesin hayırlı olsun genelde kız anneleri ilk aylarını zor geçiriyo benimki kesin oğlan hiçbişey yok hiç hamile gibi değilim ne bulantı ne kusma ne göğsüm çıktı ne popom

yok yaşlı değilde tek kalmasn diye eşi yok ilk evliliğndn 3oğlu var biriyle görüşmzler biri bekar. biri evli oda uzakta. bizle kalıo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…