- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.081
ben normalde de pek yemem anca 1 dilim yerdim şimdi de yiyemedimresmen mideme öküz oturmuş gibi oldu
canım gözleme istedi sağolsun kocacım yagmurda gidip aldıdolu mideye onu indircem ( nasıl işse birden burnuma kokusu geldi)
arkadaşlarrrrr hayatımın en mutlu yaşadığım 3 gününden bi tanesini yaşıyorum bennnnnnnnnnbu gün bebeğimin kontrolü vardı Allahım sana binlerce defalarca şükürler olsunki çok sağlıklı 2 li tarama testimizide yaptırdık ama dr.umun söylediği ense kalınlığı vs. ulturasonda bi sorun yokmuş 2 li test büyük ihtmal ii çıkar dedi 3 lü ve 4 lüye gerek kalmazmış normalde bugün 12+2 ama bebeğimin mşlh 13+2 görünüyomuş 80.1 mm bu arada cinsiyetimizde belli oldu bi HERKÜLÜM OLUCAKKK :))) pipisinide gördük ben hiç kolay gelmedim bu döneme Yüce Rabbim öle büyükki bana bi mucize verdi inşlh kucağıma aldığım günleride gösterir ya kızlar biz bugün böyle sağlıklı olduğunu gördük cinsiyetini öğrendik hala havalardamıyız nerelerdeyiz sevinçten bilmiyorum doğduğu gün ne yaparız bilmem darısı sizlere inşlhhh
evt cok merak edıyorum yaa
farkındamısınız hep bırsyelerı ıstıyoruzöncehamıle kalmak sonra kese kalpatısı test sonucları cınsıyet tekmeler hepboyle gıdecek heralde
evet genelde herkes öyle söylüyor.. özelde mutlaka bi kulp bulup sezeryana zorluyolar ya suyun bıttı dıyolar ya kordon dolandı fln derken gözün hiç bir şeyi görmüyo bebeğe bişey olucak korkusuyla sezeryanla doğum yapıyosun söylentileri var ama devlette berbat bende hemşirelerin bağırdıklarını duymuştum napıcağımızı şaşırdık vala :) neyse hakkımızda hayırlıı inşallah... sen nilgün hanıma mı aldın randevuyu?
Bende büyümek istiyorum artık, bende anne olucam,bende kendi kararlarımı kendim almak istiyorum, nereye gitceğime ne yapcağıma sadece eşimle karar vermek istiyorum, gençliğimi istediğim gibi yaşamak istiyorum ,gidip dedikodu dınlemek istemiyorum, evimde çocgumla beraber kocamın işten gelmesini beklemek istiyorum, ona sıcak yemekler yapmak sunmak istiyorum, bizde yakında çekirdek aile olucaz kendi aramzda artık eşimin bunu faketmesını ıstıyorm en çok çocugunu dusunsun ıstyrm , kaderim böyleymiş, brazda bnm yuzumden..
cnm bak alınma ama sende hatalısın en büyük hatan kendi istediğin gibi yaşama ihtimali ile çocuk yapman
daha küçüksün ne olursa olsun 25 ten sonra her geçen gün şimdiki günlerinde ne kadar çocuk olduğunu anlayacaksın
anladığım kadarıyla eşin ile aynı şehirdensiniz yan iaz çok eskiden bi fikrin var yaşam ile ilgili
öncelikle eşine annen dediğinde direkt hatalı olan taraf olursun suçlusun
çünkü eşinde devamlı senin annen senin baban dese aynısını yaparsın bu koruma iç güdüsüdür ki erkekler için anne önemlidir
bak devamlı aynı şeyden şikayetçisin hep aynı sıkıntıların eminimki eşinde bundan bıkmıştır
biraz bırak herşeyi gidişine bir iki sabret ama hiç bişey demeden çok mutlu gözük demiyorum
sakin dur mutsuzluğunuzu sadece mimiklerinden görsün haraket ve sözlerinden değil
şimdi tamamen cephe yaratıyosun karşında biraz bu konular sakinleştikten sonra eşinle iyi bi zamanınızda güzel güzel anlt
annen deme annemde istiyo özeniyo geliniyle gezmeyi ama ben artık yapamıyoum kış kıyamet sen akıl ver annemle nasıl konuşayım falan de
hiç bir zaman unutmaki kimse kimseden mükemmel değil hepimizin farklı sorunları olabilir ama hem kendimizi hem eşimizi doldurursak sadece hanemize yaparız
biraz kendini sakinleştir ve biraz onların gözünden bakarak orta yol bulmaya çalış
günaydın kızlarr mutlu bir haftasonu geçirin kocacıklarınız ve bebişlerinizle inşallah
kokusu burnuna geliyorsa aş eriyormuşuz canım benim de dün burnuma tüm gün pişi kokusu geldi kalktım yaptım ancak 2 tane yiyebildim maksat nefsi körlemek işte ama çok ilginç burnunda buram buram kokması dimi
Bende büyümek istiyorum artık, bende anne olucam,bende kendi kararlarımı kendim almak istiyorum, nereye gitceğime ne yapcağıma sadece eşimle karar vermek istiyorum, gençliğimi istediğim gibi yaşamak istiyorum ,gidip dedikodu dınlemek istemiyorum, evimde çocgumla beraber kocamın işten gelmesini beklemek istiyorum, ona sıcak yemekler yapmak sunmak istiyorum, bizde yakında çekirdek aile olucaz kendi aramzda artık eşimin bunu faketmesını ıstıyorm en çok çocugunu dusunsun ıstyrm , kaderim böyleymiş, brazda bnm yuzumden..
cnm ben artık bana gıren sancıcının bebiş hareketlerı oldugunu dusunuyorum dun den beri 4 kere 3u ayakta bırı oturuken oldu ama gıttıgmde doktoruma sorucam mutlakao ani kasiktan bobrege saplanan agri bende iki kere oldu
inanilmaz kotu brisye kimildatmiyor
5 dk surdu ama bittim resmen
o benim gazla ilgili bir durum oldugunda oluyor
gaz sancisi o skeilde bobrege vuruyor nefes kesiyor bende
maşallahh canımmwouwww hızınıza yetişemiyorum hanımlar :) dün ben de kontrole gittim. 12+2 imişim. 1 ay sonra yine gidicem kontrole. kan ilacı verdi dr um. elevit verdi bir de. folik asiti bıraktırdı. ikili test için kanımızı da verdikbebiş uyuyomuş uyandırdık :) süper bi duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin :)
sizede maşallahh cnmmm bende bol cıkolata yıcem hareket etmesı nasıl cok merak edıyorum ınsallah yıne uyumaz benım tembel oglumkızlarrr günayydın.. size güzel haberlerim var bugun.. dün aksam doktora gittik bebeğimiz gayet güzel gelişmiş.herşeyi yerliyerinde ve sapasağlam.. ben doktora gitmeden önce bikaç çikolata yedim ondan mı bilmiyorum çok kıpırdıyordu zorlukla aldı ölçülerini..cinsiyetini de tam görmedi ama kız gibi oldugunu söyledi.. cd.ye çekti ve ultrason görüntüsü verdi tam baş parmagını emerken..
çok güzel bişeydi..balık gibi yüzdü durdu sürekli.. 2li test için kanı da ptesi yada salı vercem. inşallah ondan da bişey çıkmaz.. çok mutluyum kızlar..darısı hepinizin başına inşallah.
anca hıkaye olur zaten yok boyle ıkaynana"KAYINVALİDEDEN GÜZEL BİR DERS ! MUTLAKA OKU"
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla karşılaştılar
Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.
Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti.
Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.
Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:
" Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir bildiğin var." dedi.
Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:
- Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak . . .
esım cok az uyudu bende berbat bı gece gecırdım sımdı cok sukur agrım yok
cok korktum ya inşallah bıdaha boyle bıgece yasamam
sen sadece sabret
hepsi olacak sırasıyla ama zamanı var
şimdi üzme kendini bnm annem ben yani 3. çocuğunu doğurduktan sonra evini anlamaya başlamış
diyorum ya beterin beteri var, altın kural:
"benim delim milletin delisinden iyidir"
diyip otur sabret, sabrını gören mevlam selametinide verecek
kadermiş sen yapmışsın hiç önemli değil eşini seviyomusun? ve çocuğun muolacak?
herşeyin zamanı olduğundan sabret sırf bunları düşünme
hadi kalk bakalım bi silkin
şimdi de bebği nasıl baacaksın onu araştır kafanı dağıt
summ bak gokche ne güzel de anlatmış biraz zamana bırak her şeyi, kurcaladıkca bozuluyo aranız bir süre takma
az önce düşündüm de ben kendimi sağlama almadan eşimin ailesinden emin olmadan evlenmedim garibim eşim evlenebilmek için 5 sene bekledi
evlilik emek istiyo, sabır istiyo zamanla oturacak her şey benim korkum 19 yaşındaki isteklerinle acaba 30 yaşına geldiğinde aynısı olacak mı ?
şimdi nasılsın cnm
agrım yok çok şukurde ama uykum var
gece 3 den sonra yattık eşle uyusam 12 kadar uyurdum
yarın bulusmaya gıdıcem dıye bugun uykusuz bıraktım kendımı
geçmiş olsun canım ve gözün aydın kız annesi olmak cok güzel olacakKızlar merhaba dün gece yine kusma nöbeti geçirip sabah dr gitim
dr bu saate gebelik bulantısı olmaz
sana birşey dokunmuş dedi
bebişte sağlık,
ve kızımız geliyor % 90 kız dedi :)
mide içinde gaviscon şurup ve hap verdi
bu arada bebiş 13+3 çıktı
iyi ol cnm yaa doktoruna danıssan nıormalmı dıyeee
oyyyy bizler ıcın uykusuzmu kalcn senn kıyamammmmm(((((((
Kızlar merhaba dün gece yine kusma nöbeti geçirip sabah dr gitim
bebişte sağlık,
Bende büyümek istiyorum artık, bende anne olucam,bende kendi kararlarımı kendim almak istiyorum, nereye gitceğime ne yapcağıma sadece eşimle karar vermek istiyorum, gençliğimi istediğim gibi yaşamak istiyorum ,gidip dedikodu dınlemek istemiyorum, evimde çocgumla beraber kocamın işten gelmesini beklemek istiyorum, ona sıcak yemekler yapmak sunmak istiyorum, bizde yakında çekirdek aile olucaz kendi aramzda artık eşimin bunu faketmesını ıstıyorm en çok çocugunu dusunsun ıstyrm , kaderim böyleymiş, brazda bnm yuzumden.. basit şeyler sorunlarım ama bana cok agır gelıyo bı evın tek cocuguydm hersym vrdı herks benı sevrdı bı hastalansam annem sabaha kdr uyumazdı smdı kendı kendıme bakıyorm idare ediyrm ama ben ustlk bde kacrk ailemi silerk eşimi seçtm seviyorm onu cnmdan cok sevyrm belkı suan hâla ailem bana sırtını donms olablrdı goze almştm ama artık kıymetm yok. Annemz babamz btane cok ıı anlıyrm smdı onları
Kızlar merhaba dün gece yine kusma nöbeti geçirip sabah dr gitim
bebişte sağlık,
canım sen hamile olduğun için çok hassassın tabi yaşadıkların kolay değil ama hamilelik yüzünden daha çok kafana takıyosun kayınvalideyle yasamak tabi ki çok zor ama inan kaynana her zaman kaynana uzakta bile olsa yetiyo bende çok sorunlar yasadım ben eşimle 1 yıllık evliyim ama 2005ten beri birlikteyiz yani bu zamana kadar o kadar çok sorun yasadık ki ama ben ağzımı açıp tek kelime söylemedim şimdi çok pişmanım keşke söyleseydim eşim hep savundu beni annesiyle kavga eder bana der konuşsana sende laf söylesene niye susuyon ama ben söyleyemem sonra kaynanam sen oğlumu dolduruyon der yani kendini hiç ezdirme nasıl başlarsa öyle gider ama kaynanan fenaysa uzakta olsa bile yeter yani inş allah seni kurtarsın niye sizle kalıyo onu anlamıyorum çok mu yaşlı kendine bakamıcak durumda mı ne kadar bencil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?