2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
prensesin hayırlı olsun genelde kız anneleri ilk aylarını zor geçiriyo benimki kesin oğlan hiçbişey yok hiç hamile gibi değilim ne bulantı ne kusma ne göğsüm çıktı ne popom
bende sen gibiyim göğsüm biraz büyüdü sadece gecen hafta doktorum da büyük ihtmal erkek dedi

prensesin hayırlı olsun genelde kız anneleri ilk aylarını zor geçiriyo benimki kesin oğlan hiçbişey yok hiç hamile gibi değilim ne bulantı ne kusma ne göğsüm çıktı ne popom

sağol canım yok benim hiç sorunum olmadı 2 gündür kusmam var dr bu gebilikten değil dedi

çok rahatım bende , rahatım oğlan diyordum kız çıktı :)

canımmm şuan duygusal bir dönemdesin onların etkisi olmuş.. sabret buda bir sınav herşeyde bir hayır vardır üzülme bebek olunca ailenlede olan sorunlar çözülür sen bol bol dua et gönlünü ferah tut..

yok yaşlı değilde tek kalmasn diye eşi yok ilk evliliğndn 3oğlu var biriyle görüşmzler biri bekar. biri evli oda uzakta. bizle kalıo yani

ee yaşlı değilde ne işi var siz hergün gidip dolaşırdınız onu ayy ben bile sinir oldum yani benim ananem 75 yasında kendi basına kalıyodu dayım bu sene ben seni burda bırakmam artık kendine bakamıyon dedi zorla götürdü senin kaynanan bencilin teki uyuz

sağol canım yok benim hiç sorunum olmadı 2 gündür kusmam var dr bu gebilikten değil dedi

ya inş benimde kızdır ya çok kızım olsun istiyorum onun için kesin oğlum olur kaynanamında 2 oğlu var eltiminde oğlu oldu aslında çok kız istiyo ama olmaz diye kendini kaptırmak istemiyo oğlan hissediyom oğlun olcak diyo bazen bide kız olurmuş diyo ama hiç heveslenmiyim kesin oğlan olcak diyo:) sabırlıkla bekliyorum gecen gün doktora gittik eşimin dedesiyle yan yana oturuyoz 89 yasında çocuğa bakmaktan mı geliyonuz dedi evet dedik kız olcak demi diyo eşimde daha belli değil dedi inş içine doğmuştur

canım cok üzüldüm yaaa gercekten zor olsa gerek senın ıcın ama yüreğini ferah tutmaya takmamaya cals nekadar uzulursen okaadar yıpranırsın sana ve bebegıne yazık canım benım allah buyuk bu zor gunlerde elbet son bulur kacmak sucun gıbı davranma lutfen sonucta dogru bı ınsanla mutlu oldugun ınsanla evlendınse sonuctan memnunsan kısmet byolemıs kendıne ısyan etme ınsallah ıkı cıhandada mutlu oldaa allahın ıznıyle yoluna gırer umarım hersey

gözünüz aydınnn presnses gelıorr bende dun ogrendım prensesımızı :)

valla kız annesı oldugumu ogrndım dun veee senın gıbıyım hıc bı sıkayetımde yok :) cnımm ama kzıım oluyrmuss

canımm anne hissedermiş senin içine ne doğuyosa odur benimde kız doğuyo sağlıklı,sıhatli olsunda İNŞALLAH..

kuzenımın kınasına gideceğim aksama
nasılsa gitmem diye yanıma bişey de almadım, raporlu olunca kaldık ankarada mecbur gidilecek:44:

ya benm bu sabah kahvaltısından sonra mıdeme bısey oldu dokunck bseyde yemedım halbukı ıkı gogsumun arasında sankı mıdem yukarda hıssedıyrm azck corba ıctım cok kotuyum gecmedı hala wc gıdıyorm mıde bos dıe cıkaramadm ama smdı gıtsem ksın yedıklerm hep cıkar.. taş oturdu sanki.. zehirlenmiş gibi hissediyrm kendımı hastaneye gidiyimmi geçermi acaba basit mide agrıması mı gerçi ağrıyo gibide değilde bebeğime mi bişey oldu acaba korkmaya bşladm ne olablr sizce normal bıseyse bosunada gtmeym hastne braz uzakta.. napsamm offfffff

canım benım sıkma canını aklına kotu bısıy getırme agrının tam nasıl oldugunu anlamadım ama benımde mıdemde ınanılmaz agrım olur zaman zaman cok acır canım sırt üstü yatartım gecer bıraz sırt ustu yat bı bekle sakınles epey uzarsaaaa gıdersın doktoraa

sabahtan beri var agrı gibi değlde bögürtü geliyo sanki gögsüm daralıyo gibi ilk defa oluyo boyle karnımı bıle doyuramadm sırtustu yatnca daa az hıssedyrm sanki evt

Son düzenleme:
sabahtan beri var agrı gibi değlde bögürtü geliyo sanki gögsüm daralıyo gibi ilk defa oluyo boyle karnımı bıle doyuramadm sırtustu yatnca daa az hıssedyrm sanki evt

bıraz uzan bakalım canım yaaa ıyıce artar yada gecmesse gıt bı gorun doktora aklında kalmasın

Selamlar canlarım, hepinize güzel bir haftasonu olur inş.
summcum geçmiş olsun. dikkat et kendine.
sanırım biraz moral olarak da kendini iyi hissetmediğin için sana hastalık olarak geri dönüyor
elindekilerle mutlu olmaya çalış canım. Rabbim ne buyuruyor: sabreden kullarım benimle beraberdir. onları müjdele.
hepimiz imtihan olmaya geldik. demekki senin de şu dönemki imtihanın sabır imtihanı.
Rabbim en güzel şekilde atlatmayı nasip etsin inş.

Allah razı olsn canım teşekkür ederim evet strestende boyle olmuş olabilirm çok çok sağol rahatlattıgın ıcın

selam arkadaşlar nasılsınız,yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor bişey soracam bende idrar yaparken yanma bide böbrekte ağrı var.1 ay filan olmuştur ilaç kullandım ama geçmedi.dünde doktor toz verdi gece yatmadan içtim ama hala yanma devam ediyor.benim gibi olup çözüm bulan varmı yada böyle bişeyi duyup şöyle yap diyen birisi varmı?çok canımı sıkıyor şu 9 ayı tamamlayayım sorun değilde işte nasıl olacak bilmiyorum

ben de aynı durumdayım, hiç şikayetim olmadığından erkek derken kız olduğunu öğrenip sevindim.

canımm anne hissedermiş senin içine ne doğuyosa odur benimde kız doğuyo sağlıklı,sıhatli olsunda İNŞALLAH..

işte buna çok inanıyorum, ben hep kız gibi hissettim.

kendi adıma ii olmya calısıyrm idrr yaprkn bndede yanma oluyodu bıara yapmkta cok zorlanıodm sankı kesılıyo gbı orası.. scak su torbasına oturmayı dene bıde. ben oyle yapmştım rahatlamıştım annem solemştı banada üşüttüğündende olablr bu tabı nedenını bılememde.. dene derim geçmş olsn

merhaba arkadaşlar...aranıza yeni katılıyorum hamileliğimin 13+5 günündeyim.ikili taramamıza yaptırdık dün ultrasonda herşey güzelçıktı p.tesi de kan sonucumuz var inşallah güzel sonuç alırım.Allahım hepimize sağlıklı bi biçimde bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...

tmm cnm geçer ınsllh bnde gbelk zhrlenmesı fln sandımda belırtılrı yok bnde ondan cok korktm
allah korusun canım kotu seyler getırme oyle aklınaa

karına su torbası koymak kasıga koymak zararlıymıs canım bıldıgım kadaryılaa ayklara koymakta fayda var

hosgeldınızz gozunuz aydın neguzlel
amın ınsallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…