- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.121
karına su torbası koymak kasıga koymak zararlıymıs canım bıldıgım kadaryılaa ayklara koymakta fayda var
merhaba arkadaşlar...aranıza yeni katılıyorum hamileliğimin 13+5 günündeyim.ikili taramamıza yaptırdık dün ultrasonda herşey güzelçıktı p.tesi de kan sonucumuz var inşallah güzel sonuç alırım.Allahım hepimize sağlıklı bi biçimde bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...
selam arkadaşlar nasılsınız,yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyorbişey soracam bende idrar yaparken yanma bide böbrekte ağrı var.1 ay filan olmuştur ilaç kullandım ama geçmedi.dünde doktor toz verdi gece yatmadan içtim ama hala yanma devam ediyor.benim gibi olup çözüm bulan varmı yada böyle bişeyi duyup şöyle yap diyen birisi varmı?çok canımı sıkıyor şu 9 ayı tamamlayayım sorun değilde işte nasıl olacak bilmiyorum
Eki Görüntüle 544758 Eki Görüntüle 544759
bunlar da benim kuzucuğumun bugünkü resimleri
inşallah yükleyebilmişimdir cinsiyet yorumlarını bekliyorum...
gcmıs olsu cnm da gebelık buantısının saatı ı varmıs ılk defa duydum:)yedıklerımıze dıkkat etmek lazım kzıın da hayırlı ugurlu olsun ınsallahKızlar merhaba dün gece yine kusma nöbeti geçirip sabah dr gitim
dr bu saate gebelik bulantısı olmaz
sana birşey dokunmuş dedi
bebişte sağlık,
ve kızımız geliyor % 90 kız dedi :)
mide içinde gaviscon şurup ve hap verdi
bu arada bebiş 13+3 çıktı
hosgeldın aramıza ınsallah sonucların ıyı cıkarmerhaba arkadaşlar...aranıza yeni katılıyorum hamileliğimin 13+5 günündeyim.ikili taramamıza yaptırdık dün ultrasonda herşey güzelçıktı p.tesi de kan sonucumuz var inşallah güzel sonuç alırım.Allahım hepimize sağlıklı bi biçimde bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...
Eki Görüntüle 544758 Eki Görüntüle 544759
bunlar da benim kuzucuğumun bugünkü resimleri
inşallah yükleyebilmişimdir cinsiyet yorumlarını bekliyorum...
cnm ben hamılelık oncesı hıc kullanmadımmerhaba ben haziran annesiyim bazen buraya gelip siz tecrübeli annelere sormak istediğim şeyler oluyor
siz de sağolun yanıtlayarak beni rahatlatıyorsunuz
hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora folik asit kullandığımı söyledim 9. haftaya kadar devam dedi.
doktor marka belirtmedi günde ne kadar alacağımı da söylemedi.
şu anda hamilelik öncesi ne kadar kullanıyorsam aynen devam
gece yatarken 1 tane alıyorum folbiol 5 mg
sizce normal mi? :44:acaba bu doz yeterli mi ki
merhaba ben haziran annesiyim bazen buraya gelip siz tecrübeli annelere sormak istediğim şeyler oluyor
hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora folik asit kullandığımı söyledim 9. haftaya kadar devam dedi.
merhaba ben haziran annesiyim bazen buraya gelip siz tecrübeli annelere sormak istediğim şeyler oluyor
cnm ben hamılelık oncesı hıc kullanmadım
doktorum bana folık plus verdı 3 ay boyunce gunde ıkı tane sabah aksam olarak ıctım
aslında hep erkek hissettim bugün görünce sanki kız gibi diye düşündüm.ilki kız ya ben bir erkek annesi olamazmışım gibi geliyo.
bnde folbiol kullandm cnm doktorm yazmıstı yeterlı olur sen merk etme doktrun bırk dıyene kdr kullanmaya devam et
ben de folbioliçiyordum bu gün 12+6 yım bana bugün bıraktırdım aynı senin gibi içtim bende..
Merhaba;
Ben de mayısta doğum yapacağım inşallah. Şimdi 10+1 henüz. Bir kızızm var. Sizin söylediğiniz şeyi erkek annesi olmazmışım gibi geliyor cümlesini en az bir milyon kez söyledim... Öyle geliyor gerçekten... Hayırlısı bakalım...
canım genelde kasıklar agrıdıgında adet donemınde falan koyarlar ozaman ıste koymak cok zararlıymıs ben artık cok dıkkat edıyrum ayaga koymak gerekıyormusshamıleyken koymak mı sakıncalıymış ? Bılıyorum onu da ben uzerıne otrrdum bacagmn arasına koyardm o bölgeye koyardm yanıHamılelıkte sakıncası varsa bılmem ama totoyu sıcak tutmak nıe sakıncalı olablrkı ben ara ara koyuorm hâla usuttukce karnıma kasıgıma dıkkt edıyormda uyardıgın ıı oldu ama sağol cnm
[ındent]
hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora folikasit kullandığımı söyledim 9. Haftaya kadar devam dedi.
sizce normal mi? :44:acaba bu doz yeterli mi ki[/ındent]
ben hamılelık oncesınde ve sonrasında folbıol kullandım doktor onu vermıstı 9 haftada bıraktım vıtamının ıcersınde folık asıt olduugu ıcın sonrasında onlarda bıtınce 12 haftada kan ılavı ve yıne vıtamın verdı 14 haftamda gıttımde kan ılacım bıttı yıne kan ılacııı verdı oyle
"KAYINVALİDEDEN GÜZEL BİR DERS ! MUTLAKA OKU"
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla karşılaştılar
Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.
Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti.
Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.
Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:
" Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir bildiğin var." dedi.
Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:
- Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak . . .
kızlar dun cınsıyetını ogrendık bızde :) oglan annesı olacagım ınsallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?