2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
karına su torbası koymak kasıga koymak zararlıymıs canım bıldıgım kadaryılaa ayklara koymakta fayda var

hamıleyken koymak mı sakıncalıymış ? bılıyorum onu da ben uzerıne otrrdum bacagmn arasına koyardm o bölgeye koyardm yanı hamılelıkte sakıncası varsa bılmem ama totoyu sıcak tutmak nıe sakıncalı olablrkı ben ara ara koyuorm hâla usuttukce karnıma kasıgıma dıkkt edıyormda uyardıgın ıı oldu ama sağol cnm

Son düzenleme:

bunlar da benim kuzucuğumun bugünkü resimleri
inşallah yükleyebilmişimdir cinsiyet yorumlarını bekliyorum...

gozun aydın canım aramıza hosgeldin

canım munoral mı verdı bende daha once ıdrarda yanma olunca hamıle degılken
doktor onu vermıstı içince sabaha kadar wc cıkmamaya calısıp sabah wc cıkmıstım gecmıstı ..
gecen gun yengem rahatsızlandı doktoruma sordum munoral alabılırmı 6. ayından sonra alsın demıstı

gcmıs olsu cnm da gebelık buantısının saatı ı varmıs ılk defa duydum:)yedıklerımıze dıkkat etmek lazım kzıın da hayırlı ugurlu olsun ınsallah
hosgeldın aramıza ınsallah sonucların ıyı cıkar
Eki Görüntüle 544758 Eki Görüntüle 544759

bunlar da benim kuzucuğumun bugünkü resimleri
inşallah yükleyebilmişimdir cinsiyet yorumlarını bekliyorum...

maşallah cnmcınsıyet tahmını yaopamacagm anlamıyorum pek

aslında hep erkek hissettim bugün görünce sanki kız gibi diye düşündüm.ilki kız ya ben bir erkek annesi olamazmışım gibi geliyo.

merhaba ben haziran annesiyim bazen buraya gelip siz tecrübeli annelere sormak istediğim şeyler oluyor
siz de sağolun yanıtlayarak beni rahatlatıyorsunuz

hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora folik asit kullandığımı söyledim 9. haftaya kadar devam dedi.
doktor marka belirtmedi günde ne kadar alacağımı da söylemedi.
şu anda hamilelik öncesi ne kadar kullanıyorsam aynen devam
gece yatarken 1 tane alıyorum folbiol 5 mg
sizce normal mi? :44:acaba bu doz yeterli mi ki​

cnm ben hamılelık oncesı hıc kullanmadım
doktorum bana folık plus verdı 3 ay boyunce gunde ıkı tane sabah aksam olarak ıctım

bnde folbiol kullandm cnm doktorm yazmıstı yeterlı olur sen merk etme doktrun bırk dıyene kdr kullanmaya devam et

ben de folbioliçiyordum bu gün 12+6 yım bana bugün bıraktırdım aynı senin gibi içtim bende..

cnm ben hamılelık oncesı hıc kullanmadım
doktorum bana folık plus verdı 3 ay boyunce gunde ıkı tane sabah aksam olarak ıctım

folic plus içeriğinde farklı maddeler de var sanırım tek başına folik asit değil diye biliyorum
folik asit oranı düşük ama bunun yanında kalsiyum ve d vitamini var

doktor folik asiti bıraktıktan sonra vitamin hapları vereceğini söylemişti belki buna benzer bişey verecektir

aslında hep erkek hissettim bugün görünce sanki kız gibi diye düşündüm.ilki kız ya ben bir erkek annesi olamazmışım gibi geliyo.

Merhaba;

Ben de mayısta doğum yapacağım inşallah. Şimdi 10+1 henüz. Bir kızızm var. Sizin söylediğiniz şeyi erkek annesi olmazmışım gibi geliyor cümlesini en az bir milyon kez söyledim... Öyle geliyor gerçekten... Hayırlısı bakalım...

ben de bir tek ben mi böyle hissediyorum diye merak ediyordum.ben sadece kız bebeğe annelik edebilirmişim gibi...çok saçma biliyorum ...bir kızı 8 yaşına kadar büyüttük ya az biraz ustayız.Rabbim ailem hakkında en hayırlısını kararlamıştır.ondan gelen kabulüm....

canım genelde kasıklar agrıdıgında adet donemınde falan koyarlar ozaman ıste koymak cok zararlıymıs ben artık cok dıkkat edıyrum ayaga koymak gerekıyormuss

Ay boyle kaynana var mi dunyada?varsa da kalibini kirmislardir coktan

Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir,
oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar.
Oğlu: "Hiç…" der.
Hz. Mevlânâ dışarı çıkar.

Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer.
Ellerini havaya doğru açıp ulumaya başlar.
Oğlu babasının bu haline bakıp güler.

Hz. Mevlânâ:
"Evladım, gördün mü?" der.
"Dünya dertleri de işte böyledir.
Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır.
Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu
bildiğin için korkmadın ve güldün.
İşte bütün dertlerin arkasında da
Rabbinin olduğunu bil ve ona güven..."

canım ben solgarınkı en ıyısıdr dıye onu kullandım hamılelık oncesı baslamıstım 1 ay kadar sonrası kalp atısını duyana kadar doktorum kullandırdı
şimdi elevite geçtım

kızlar dun cınsıyetını ogrendık bızde :) oglan annesı olacagım ınsallahh :)

oo kız cocugu degerlı olcak topıkte cogunluk oğlan :) hayırlı olsun canım haftaya ınsallah bende cınsıyet öğrenmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…